Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΑΤΙΚΗ ΗΜΙΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ & ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ;;;; ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΩΠΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ .

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ (= Μαχιήλ) το εκτελεστικόν όργανον της Αγίας Τριάδος (Τρόϊκας). Έπεται παγκόσμια Κρίσις και Νέμεσις!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



.
Επειδή έγινε καλοπροαίρετως πρόταση από άρχοντες της Αγίας Ναπας ώστε το Κράτος να μην προσφέρει προς τα Δημαρχεία Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου χρήματα έναντι των υποχρεώσεων ή προσφορών του με αντάλλαγμα τα εν λόγω Δημαρχεία να επιβάλλουν ιδίοις ομμάσι φόρους και τέλη υπό των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων παραθέτουμε κατωτέρω τους σοβαρούς κινδύνους μίας τέτοιας παρεκτροπής και τα ευτράπελα και έκπτωτα κατρακυλισματα εκ τοιαύτης νομικής συμβάσεως.
Οι παραινέσεις εξυγίανσης όπου ακολουθούν δεν αναφέρονται σε συγκεκριμμένα άτομα αλλά εις όλα τα άτομα καθότι όποιου δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κλέψει θεωρεί τον εαυτόν του έντιμον άνθρωπον και σε όποιον δόθηκε η ευκαιρία να κλέψει θεωρεί την κλεψιά έντιμη εργασία και δουλειά!!!!....
.
Για είκοσι έτη κάποιοι έκαναν του κεφαλιού τους στα Δημαρχεία και δεν εδέχοντο «μυίγα στο σπαθί τους» ενώ συνάμα σε βλοσυροκοίταζαν με περιφρόνηση και απέχθεια όταν ως πολίτης ζητούσες αθώα τις απλούστερες εξηγήσεις λες και τα Δημαρχεία ήταν κτήματα τους είτε αυτοί ήσαν άρχοντες είτε υπαλλήλοι. Γιατί άραγε; Και γιατί είχαν αυτήν την αφ’ υψηλου τυραννική αντιμετώπιση; Θα αναφέρω μόνον την περίπτωση όπου μας εζητήθηκε από το Δημαρχείον Αγίας Νάπας συγκεκριμμένον ποσόν για να κατασκευάσουν συγκεκριμμένον πεζοδρόμιον και ενώ όφειλαν να κάνουν το απλούστερον πεζοδρόμιον χωρίς έρανον όπως έκαναν σε άλλες περιπτώσεις άμεσα ή με την συναρωγή πολεοδομικού κρατικού κονδυλίου και αφού τους δώσαμε πως εταιρεία τα χρήματα κατασκεύασαν το πεζοδρόμιον και μετά από μερικούς μήνες το χάλασαν ολοσχερώς για να ρέξουν/περάσουν σωλήνες από κάτω και γιατί δεν το έκαναν εξαρχής;;;; Τέτοιες σπατάλες έγιναν εκατοντάδες τα τελευταία είκοσι έτη συσσωρεύοντας δεκάδες εκατομμύρια χρέη λόγω της ανευθυνότητας και της απονιάς ή έμμεσης κερδοφορίας κάποιων και τώρα καλείται να πληρώσει ο δήμος/λαός όπως στην περίπτωση των σκανδάλων των Τραπεζών και διαφόρων κρατικών ατασθαλιών. Όχι κυριοί δεν είμαστε υπεύθυνοι να πληρώσουν αυτοί όπου είχαν τις θέσεις και καπάρτιζαν, κόρδωναν και για δεκαετίες ως άρχοντες ή υπαλλήλοι «έτασσαν φούρνους ποξαμάδια» και το «έπαιζαν» ειδικοί και ιθύνοντες μυαλομένοι «ηγέτες», τώρα δηλαδή «θα πληρώσουμε εμείς την νύμφη» διά τις αυθαιρεσίες εκείνων;;;; Όχι κύριες και κύριοι όποιος αναλαμβάνει θέση αναλαμβάνει συνάμα και ευθύνη και όχι πληρώνουν άλλοι τα σπασμένα, η θέση πρέπει να είναι βαριά και να έχει ρήτρες Δημοκρατικού Δικαστηρίου περί τι πράττειν και τι δεν πράττειν και τι πρέπον τοις πράττοις και τι πρέπον ουκ τοις πράττοιν και όχι εμπάτε σκύλοι αλέστε, βιάστε, ξεκληρίστε….!!!!». «Ύστερα φέρνει ο φούρνος την πυράν, η ανοχή προωθεί και θεριεύει την ασυδωσία, την αυθαιρεσία και την ανευθυνότητα. Δεν θα σας επιτρέψουμε να μας «σπάσετε» ως Δημαρχεία εις τους φόρους ως τοπικιστικά κράτη ενώ συνάμα μας «σπάζουν» εις τους φόρους κράτη και τράπεζες ως τόκοι, ως εδώ και μη παρέκει, φθάνει πλέον. Και οι Φιλοτροϊκανοί άμεσα ή έμμεσα διά των Δεξιών και Αριστερών Κομμάτων τους να χειροκροτήσουν και να καλοσωρίσουν την Εκκαθαριστική και Εξονυχιστική Έρευνα της Τρόϊκας και εντός Δημαρχείων όχι όπου δεν σας συμφέρει να λέτε όχι. Ποίοι μπορεί να πταίνε για την χρεοκοπία των Δημαρχείων;;;;; Ποίοι άλλοι από τους διαχρονικώς «σοφούς» άρχοντες και υπαλλήλους και εννοείται και το τονίζουμε ευθαρσώς αναφερόμαστε εις όσους πταίνε διότι δεν γίνεται να πταίνει όλοι όπως δεν γίνεται να μην πταίει ουδείς!!!! Αν είναι να πέσουν τα Δημαρχεία και τα Λούσα τους να πέσουν όχι να επιβαρυνθεί τα «μεγαλεία» τους ο κοσμάκης, επιβιώνουμε και χωρίς αυτά και είναι φρόνιμη η συρρίκνωση και συγχώνευση των όπως ο Ελλαδικός Καλλικράτης έκανε προσφάτως.
.
1)      Η πρόταση αυτή ως καθεστώς αποτελεί εν γένει Ημιαπόσχιση και Ημιανεξαρτητοποίηση από το υπόλοιπον κράτος με όλους τους απρόβλεπτους κινδύνους όπου ελλοχεύουν από την τοιαύτη κατάσταση, ενώ εάν γίνει τω όντι ημιαπόσχιση των δύο δήμων υπό οιανδήποτε εξωραϊσμένη ονομασία και παραδικαιολογία θα οδηγήσει εις πλήρην απόσχιση και παρεκτροπή του ελέγχου. Ειδικά σε αυτούς τους χάλεπους και ανήθικους καιρούς όπου η κοινωνία σύσσωμη πάσχει εξ ελλείψει αρχών και ασθενεί εκ βάθρων η οποία δεν αντιλαμβάνεται καν την αξία των αρχών αφού έχει δυστυχώς αποκτηνοποιηθεί πλήρως.
 .
2)      Η άμεση ή έμμεση ημιαπόσχιση από το κράτος είναι με την σειρά της πλήρης απόσχιση. Και το εκάστοτε Δημοτικόν Συμβούλιον θα είναι Ολιγαρχική Παράταξη άνευ ελέγχου και ο εκάστοτε Δήμαρχος Αρχιολιγάρχης ή και Δικτάτωρ ή και Τοπικός Δικτάτωρ, ώστε οι πολίτες να καταντήσουν εκφοβισμένοι και να μην μπορούν να διαφωνήσουν με την εκάστοτε φανερή ή κρυφή εξουσία κάτι όπου εν μέρει συμβαίνει εις όλους τους Δήμους της Κύπρου πόσον μάλλον όταν τους δοθεί το έμμεσον ή άμεσον αυτεξούσιον. Μία τέτοια περίπτωση ισοδυναμεί προς καταγέλαστη διολοίσθηση της Δημοκρατίας και της Πολιτικής Ελευθερίας του Πολίτη. Φανταστείτε πόσον τρομοκρατημένοι θα είστε υπό τας διαταγάς της Τοπικής Αστυνομίας όπου θα προκύψει διά να εισπράττει τους πιθανούς αυθαίρετους φόρους της Τοπικής Δικτατορικής Εξουσίας!!!! Ενώ την ίδια ώρα θα χαρίζονται φόρους σε άλλους και άλλους θα τους ωθούν ν’ αλλάξουν δήμους!!!!
 .
3)      Η Απόσχιση των Δήμων είναι καταστροφική διά την εθνική συνείδηση και μας οπισθοδρομεί εις τις ευτράπελες καταστάσεις αντιπαράθεσης της Αρχαίας Ελλάδος με τα κράτη πόλεις οι οποίες θα μπορούσαν να επικρατήσουν παγκοσμίως αλλά η αλληλοζηλοφθονία των δεν τις άφηνε να προχωρήσουν εις το δέον του ευπρεπές ινά ενωθούσι ανόθευτα! Μην λησμονείτε πως είτε αυτοθεωρείστε Δεξιοί είτε Αριστεροί, είτε Ένθρησκοι είτε Άθρησκοι έχετε ελληνικά αποσχιστικά διχονοιακά ένστικτα και αν σας δοθεί η ευκαιρία η κατάληξη θα είναι ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΡΑΓΙΚΗ!!!! ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ!!!!
 .
4)      Η Απόσχιση είναι Κλικκοποίηση, έμμεσον Κράτος Κλίκκας, Οργάνωσις, Αδελφότητος, Γιάφκας κ.α.. ήτοι Τυραννία ήτις θα προσαυξάνεται ημέρα μετά ημέρας….!!!!
 .
5)      Εάν οι εν λόγω Δήμοι έχουσι χρέη εκείνον το οποίον είναι φρόνιμον να γίνει εκ των εν λόγω Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων είναι να καλέσωσι την Κυριάτσαν Τρόϊκαν να καθαρίσει τους Σταύλους των Αυγείων αποφασιστικώς και διαχρονικώς τουλάχιστον διά μία εικοσαετία όπως κάνει (ολάν) ο Φόρος Εισοδήματος/Εφορία εις τους Φοροδιάφυγους και τους μη παρουσιάζοντες λογιστικά βιβλία. Πρέπει λοιπόν εάν θέλετε να εξυγειάνετε τα δημαρχεία να τα θέσετε υπό πλήρην διαφάνεια των ειδικών οργανισμών και να πληρώσουσι διά τας ατασθαλίας, την διασπάθιση χρήματος, τις μίζες, τις σπατάλες κ.α. όσοι διέπραξαν τα εν λόγω εγκλήματα όσον και όσοι τους κάλυψαν διαχρονικώς ή έκαναν τα «παλαβόστραβα ματάκια» και τις «παρθενόπες της ωραιοφανούσας ρητορίας»!!!!
 .
6)      Πως εξυγειένεται η κατάσταση των Δήμων; Ας πάρουμε παράδειγμα τους Δήμους μη Κατεχόμενης Επαρχίας Αμμοχώστου ήτοι Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Σωτήρος, Δερύνειας και με δελφίνια υποψήφια κοινότητα περί εκδημοποιήσεως το ηρωικόν Λιοπέτριν. Αποτελούνται από μερικές χιλιάδες κόσμου και είναι γελοίον να έχουμε τέσσερα Δημαρχεία σε πέντε τετραγωνικά χιλιόμετρα, εάν αναλογιστείτε τους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Κωνσταντινουπόλεως, Λονδίνου, Νέας Υόρκης, Παρισίων κ.α.. Δηλαδη «πέντε ψώριδες» λαλεί και η παροιμία δέκα Δήμοι;;;; Η εξυγείανση επέρχεται διά της συγχωνεύσεως των Δημαρχείων όπως κάνουν και οι σοφές εταιρείες. Δηλαδή πέντε εταιρείες γίνονται μία με το προσωπικόν της μίας. Τι έκανε η Τράπεζα Κύπρου και η Λαϊκή Τράπεζα;;;; Ασχέτως εάν καταλήστεψαν τους Καταθέτες…., άλλη υπόθεση εκείνη. Συγχωνεύσεις γίνονται σε μεγάλες χώρες κάθε έτος, ενώ η πολυαγαπημένη Ε.Ε. πολλών είναι Ένωσις Κρατικών Εταιρειών Εξουσίας με έμμεσον όνομαν την Ψευδοδημοκρατία. Καταλάβατε, εδώ παρεκτραπήκαμε ολίγον διά της μεθόδου «μίας στο καρφίν και μία στο πέταλλον».
 .
7)      Εισηγούμαστε εν συνεχεία της προηγούμενης πρότασης και επεξήγησης μας την συγχώνευση των Δήμων και Κοινοτήτων Κοκκινοχωρίων από την Ξυλοτύμβου έως την Αγία Νάπα/Παραλίμνι. Ώστε να μην έχουμε να πληρώνουμε τέσσερεις Δημάρχους και τέσσερα Δημοτικά Συμβούλια με πιθανότητα προσαύξησης και συν τους Κοινωτικούς Συμβούλους. Να μην έχουμε να πληρώνουμε έκαστον χωριόν ξεχωριστόν συνεργείον διά τους κήπους, την καθαριότητα, τα υδραυλικά, τα ηλεκτρικά, τις πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις, διά τις πληρωμές κ.α.. Κάλλιστα αρκετοί λογαριασμοί θα μπορούν να πληρώνονται από συγκεκριμμένες τράπεζες σε έκαστη χωριόν του Δήμου ή και Πανδήμου των Κοκκινοχωρίων. Λογαριάσατε πόσα θα γλυτώσουμε όταν θα έχουμε να πληρώνουμε όλα τα Κοκκινοχώρια έναν Δήμαρχον, έναν Δημοτικόν Συμβούλιον, και Συνεργεία τα οποία δεν θα κάθονται και να «κυνουστούν» επειδή δεν έχουν εργασία και ενώ προσποιούνται πως έχουν. Κυρίες και κύριοι, σημασία δεν έχει να επιβιώσουν τα φίτσια/βίτσια και οι ματαιόδοξες υπερηφάνειες έκαστου Δημαρχείου και Άρχοντα ή Υπαλλήλου σ’ αυτά αλλά η επιβίωση των Συμπατριωτών, Σύνεθνων και Συμπολίτων μας. Δηλαδή με συγχωρείτε διά την έκφραση που είναι παροιμία άλλωστε: «αξία είναι να χέζεις με ξένον κώλον;;;;» δηλαδή να κάνεις τον ωραίον με ξένον χρήμαν και με ματαιόδοξη ή ποινική κατάχρηση εξουσίας;;;; Ξέρετε τι απαντούν σ’ αυτήν την περίπτωση!!!!
 .
8)    Επειδή έγινε η πρόταση Απόσχισης, πρώτον θα συμβούλευα πως διότι γίνεται χρειάζεται πανδημοτικόν και παγκοινωτικόν δημοψήφισμαν…. Και να υπογράψουν όσοι είναι υπέρ αφού η ψηφοφορία θα είναι φανερή βάσει του Συσστήματος Δικαιοκρατίας (ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ότι συμπαίρνουν την ευθύνη των οιωνδήποτε ευτράπελων και πέραν του σημερινού δέοντος τυραννικής εξουσίας δημιουργηθεί!!!! Όχι να κτίζουν σαθρά άλλοι και να πληρώνουν άλλοι την κατάρρευση αυτών των σαθρών οικοδομημάτων. Οι Άνδρες, οι Ανθρώποι και οι Αληθινοί Έλληνες παίρνουν την ευθύνη των πράξεων των εκ των προτέρων και δεν δυστάζουν να βάλουν την υπογραφήν τους, τον όρκον τους, την ψυχήν τους ενέχυρον εάν χρειαστεί και όχι να κρύβονται κουτοπόνηρα και κουτουρόδοξα!!!!
 .
9)      Σε  περίπτωση Ημιαπόσχισης που δεν θα γίνει ή της επικρατούσης κατάστασης σωστόν είναι η ψήφιση να γίνεται με Δημοκρατικά Μέσα και όχι με Ολιγαρχοδικτατορικά όπως τώρα. Δηλαδή με Οριζόντια Ψηφοφορία και όχι Κάθετη Ψηφοφορία η οποία είναι εμμεσοάμεση Κομματοψηφοφορία αφού ψηφίζεις μόνον στήλες κομμάτων ήτοι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ κ.α. Κομματίδια τα οποία φιλοδοξούν να γίνουν και αυτά Τερατοκόμματοι και λένε διά να τα καταφέρουν διάφορες ψευδοπατριωτικές ή ψευδανθρωπιστικές αρλούμπες και κροκοδειλανόητες ευαισθησίες. «Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΑΚΜΑΖΕΙ ΕΡΗΜΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΛΙΤΟΚΡΑΤΙΑ!!!!». Συνεπομένως να ψηφίζεται όχι με συνδοιασμούς στους Δήμους σας αλλά Πολίτες εκτός ή εντός κομμάτων αλλά χωρίς την αντιδημοκρατική πρόνοια να ψηφίζεται κομματοσυνδοιαστικώς. Άλλωστε, εάν ψηφίζουμε μία με δύο δεκαετίες οριζόντια οι βουλευτές τοπικοί και παγκρατικοί θα επαιτούν/ζητιανεύουν ψήφους εξ όλων των πρώην παρατάξεων και δεν θα εισακούουν εις τα κόμματα και τότε αυτά θα εκλείψουν μαζίν και η Κομματοκρατία ήτοι η έμμεση Ψευδοαλληλοσυγκρουόμενη Ολιγαρχία και εν τέλει η Δικτατορία και τότε θα ιδείτε τους αληθείς καρπούς της Δημοκρατίας. Αυτόν όπου έχετε τώρα είναι Αυθαιρετοκομματολιγαρχοκρατία και αισχροεγκληματικώς σας περιπαίζουν πως έχετε Δημοκρατία επειδή στα πανεπιστήμια να εκπαιδεύουν να είστε αμόρφωτα αρνιά στα μέτρα της σκέψεως/ψευδοσκέψεως όπου θέλουν αυτοί να ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ!!!!
 .
10)   Η Δημοκρατία δεν προνοεί Πρέδρον, Πρωθυπουργόν, Δήμαρχον αλλά κρατικούς και δημοτικούς βουλευτές/συμβούλους/εκτελεστές. Η πρόνοια ανώτερου άρχοντα είναι νομικόν καθεστώς της αρχαίας Δικτατορίας και Ολιγαρχίας είτε εσείς τώρα τις καλείτε Δεξιάν είτε Αριστεράν, το ίδιον είναι αλλά βλέπετε το διαφορετικόν χρώμαν του φακού όπου παρατηράτε ως τω όντι διαφορετικόν σύσστημαν. Αν και εις την Ρώμην για να στρηνιάσουν έβλεπαν τα σώματα με ερυθρούς φακούς και για να μετρήσουν τις βλέψεις και την τιμήν τους με κυανόν, τα ίδια σώματα έβλεπαν, αφυπνειστείτε!!!!  Η Δημοκρατία προνοεί εκλογές ανά έτος και τώρα με τους Η/Υ και το Διαδίκτυον είναι πανεύκολον ενώ η ψηφοφορία μπορεί να γίνεται ανέξοδα με το γράψιμον του ονόματος του επιλεγμένου υποψήφιου πρόχειρα ή με σημείωση με κυανούν ή ερυθρούν ή άλλου χρώματος επί πρόχειρου χαρτιού την επιλογή σας ενώ στον γραφίσκον να είναι τυπωμένον το όνομαν του υποψήφιου, όταν πρόκειται περί ολίγων υποψηφίων. Υπάρχουν και άλλοι απλοί τρόποι.
 .
11)   Η Δημοκρατία δεν υπάρχει εάν δεν γίνονται εκλογές ανά έτος διότι τότε ο εκλελεγμένος γίνεται άμεσα ή έμμεσα δικτάτορας, συνδικτάτορας, συντύραννος, ολιγάρχης, αφού πέραν του ενός έτους εις την Αρχαία Αθήνα θεωρείτο Δικτατορία. Όταν ο εκλελεγμένος άρχοντας γνωρίζει ότι εντός ενός έτους θα επανακριθεί θα εργαστεί με σύναιση και αγαθοπροαίρετα, ενώ όταν εξεύρει πως θα σε χρειαστεί σε τέσσερα έτη και δέκα μήνες τότε θα κάνει σχεδόν πάντοτε ό,τι του συμφέρει και θα σε περιπαίζει άμεσα ή έμμεσα, ενώ θα κλικκόσει με άλλους!!!! Και θα λέγει άλλα σ’ εσένα και θα κάνει άλλα με αυτούς!!!! Η Δημοκρατία προνοούσε δικαίωμα εκλογής πέντε φορές συνεχόμενες ή μη διά να εκλέγονται και άλλοι πολίτες και δη με πρόνοια να μην εκλέγονται συγγενείς διά κάποιον διάστημαν, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. Και όχι να εκλέγεται κάποιος πέντε φορές π.χ. επί πέντε έτη = 25 έτη ολιγάρχης να λέγει τα ίδια με διαφορετικά λόγια κάθε φορά και να κάνει τα ίδια όπου του συμφέρει.
 .
12)   Δημοκρατία δεν είναι αυτόν όπου συνηθείζεται σε Δήμους όπως το Παραλίμνι και η Αγία Νάπα όπου ναυλόνονται αλλοδαποί υπαλλήλοι και άλλοι για να ψηφίσουν τον τάδε ή τινά υποψήφιον αυτή με συγχωρείτε όπου θα είπω το αληθινόν όνομαν της είναι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΙΑ και υποθάλπτει την Θρησκεία μας, το Έθνος μας, τις Αξίες μας, το μέλλον των παιδιών μας και την Δυνατότητα Ιδιοκτησίας της ίδιας μας της Πατρίδας. Ουδέν κρυφόν υπό του ηλίου Υποκριταί και Φαρισσαίοι έκαστου ΠΑΡΔΑΛΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΧΡΩΜΑΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ. Όλοι μασκαράδες ό,τι μάσκαν και αν φορούσι την ίδια Αντιθρησκεία πιστεύουσι, τον Μαμμωνά και τον Διαβολοϋψιστον!!!!
.
ΠΗΓΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου