Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο ΟΒΡΑΙΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΙΑΚΗ ΟΒΡΑΙΟΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Ο ΟΒΡΑΙΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΙΑΚΗ ΟΒΡΑΙΟΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Έτσι μαλάκες που είναι οι Κυπραίοι τι να περιμένεις; Χαίρονται επειδή παρανομαλοσυνεταίρεψαν =λέει= με τους Οβραίους που αδικούν άλλους, τους Παλαιστήνιους/Κρήτες αδελφούς Φιλισταίους (ες καταγωγείν). Δηλ. χαίρεται η συναγρίδα Β΄(Κύπρος) επειδή φίλιεψε με τον λευκόν καρχαρίαν και επειδή είναι εξδιάντροπη δεν βλέπει πως την συναγρίδα Α΄(Παλαιστίνη/Φιλισταία) την αδελφή της την κατάφαγε εν αδίκω ο λευκός καρχαρίας!!!!!


Οι Κυπραίοι είναι σας το λέγω προ+καταραμένοι (εκ των προτέρων) επειδή κάνουν πανηγύρια και γιουχαϊσματα τώρα διότι λένε είναι φίλος εκείνος που κάνει τα ίδια κακά εις άλλον λαόν όπως η Τουρκία εις τους ίδιους! Δεν έχουν πίστη, επισκέπτονται τις εκκλησίες από υποκρισία και συνήθεια καφενείου έτι δε και κατηγορίας/κουτσομπολιού αφού εκεί βλέπουν και βγάζουν συμπεράσματα για το σπίτι τ' αλλονού! Ψέματα;;;;

Βλέπεις αναιδέστατους Κυπραίους πρόσφυγες να υποστηρίζουν τους ψευδοϋποστηρικτές της Κύπρου Οβραίους οι οποίοι εκπροσφυγοποίησαν τους Παλαιστήνιους. Αίσχος, Ατιμή, Εντροπή, Πτού....................

Όταν οι Οβραίοι υπήγαν εις την Παλαιστίνη εν έτει 1940 μ.Χ. τους ερώτησαν οι Παλαιστήνιοι γιατί ήρθαν και τους απάντησαν ήρθαμεν ολίγον καιρόν ως φίλοι μέχρι κατάπαυσης του πυρός και έκτοτες ξεκληρίζονται οι Παλαιστήνιοι και οι Οβραίοι στήνουν πολέμους εις τα πέριξ, Αραβία, Αφρική, Κύπρο κ.α.. Τα λέγει αναιδέστατα ο ολετήρας της Κύπρου Ερρίκος Κκίσσινκερ και οι ανωτέροι του Ρόκφελλερ,Ρόθτσιηλντ κ.α.δεν τα λέγω, εγώ, ξυπνάτε ζώα κοιτάξετε τα γιου ττουπ ζωντανά και τις δηλώσεις τους.

Πού είναι ο Αριστερός ανθρωπισμός να υποστηρίξει την Φιλισταίαν;;;; Πήγε περίπατον, ήταν καραγκιόζης των Οβραίων. Πάντοτε προς την ΔΥΣΗ πηγαίναμε (είχαμε και συμβολικόν κόμμαν με το αγγελούδιν της μασσωνίας;;;; χεχε!) την δύση της ψυχής. Και οι Αριστεροί αφού τώρα χαίρονται επίσης που είναι ψευδοσυνέταιροι του Ισραήλ. Αυτόν δοξάζατε Δεξιοί και Αριστεροί και Νεοκόμματα πάντοτε. Τι διαφορά έχετε;;; Πατέρας σας ο Σιωνισμός και μητέρα σας η Λερναία Ύδρα!!!!

Οι παππούδες μας πάντως, ιστορικώς αναφερόμενος πάντοτε όταν ήθελαν να ειπούν ότι κάποιος είναι υπερπαλειάνθρωπος έλεγαν είτε πως "αυτός είναι βέργα ξιμαρισμένη/σκατολερωμένη όποθεν της πειάνεις γροίζεσαι/χροίζεσαι (με το σκατόν)" ή "ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! πρόσεχε τα ρούχα σου, σύναγε από κοντά του, τούτος εν/είναι Οβραίος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε". Θυμάστε;;;;;;;;;

Όχι δεν θυμάστε, θυμάστε την μάρκα αυτοκινήτου, τσάντας, τηλεφώνου (χαχαχαχα) και ύστερα λέτε πως ο θεός δεν είναι ο Ύλης αλλά ο Ιάσων Χριστός!!!!

Το Κεφαλαιοκρατικόν/Καπιταλιστικόν Παίγνιον ήταν έναν στοίχημα και απόλαυσις όπου ενδώσαμε όλοι και δη πέραν του δέοντος δηλ. καθ' υπρβολή όπου πλέον δεν είναι ευημερία και ευμάρεια αλλά έλλασπη ασυδωσία και βρωμοαπάτη δολιότητος ΚΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΟΒΡΑΙΟΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΝΟΒΡΑΙΟΥΣ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;;;;;;; ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΕΛΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΒΡΑΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ, Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, Η ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ κ.α.. ηθέλατε αυθαίρετον κέρδος και αυθαιρετοοικονομοψευδελευθερία!!!! ΠΟΤΕ ΡΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΘΕΤΗ, ΝΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΤΗΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΕΠΩΣ ΕΞ ΕΚΑΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΝ ΤΟΥ ΟΒΡΑΙΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΝΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΘΕΜΕΛΙΩΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΣΩΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Τώρα θα πληρώσετε, θα χάσετε την πατρίδα σας, αλλά κυρίως θα σας χαλάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων = η Σατανοβραίικη Ταξη Πραγμάτων τις εκκλησίες σας, θα σας βάλει και μικροσυσκευές αμά νικήσει ολοσχερώς και θα βελάζεται μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, αλλά δεν σταθούν εδώ, ο θεός Διάβολος/Εωσφόρος της Μασσωνίας θα επιβάλει ως Ψευδοχριστός/Αντίχριστος την καθύβριση Του Αγίου Πνεύματος διά στόματος σας όπως τώρα οι κερδισμένοι του Διαβόλου κάνουν φόνους, κλεψιές, ατιμίες διαφόρων βαθμών κ.α.. Θα σας στέλλει όπως σ' έναν μήνυμα τηλεφώνου υβριστικά μηνύματα που δεν θα έχετε την δύναμη να μην επαναλάβετε!!!!

Νομίζετε πως την Αγία Σοφία, τον Παρθενώνα, την Παναγία του Σουμελλά θα τα χαλάσουν οι Τούρκοι;;;; Όχι ο ιδικός σας θεός ο Οβραίος θα τα χαλάσει ο Αντίχριστος, όπως έκανε πάντοτε δι' άλλων Οβραίων όπως ο Κκεμάλ Αττατούρκ, ο αυτοκράτωρ των Γερμανών Καίσαρ εις τον ΠΠΠ όπου έδωσε χημικά αέρια εις τους Τούρκους και τον διέταξε ο Σαρκοφάγος του Ελληνισμού Σιών να τα ρίξει και ν' αποθάνουν 800,000 Έλληνες Πόντιοι και άλλοι τόσοι από τις σφαγές.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΓΛΕΙΦΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!!

ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΥΧΟΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΒΙΟΝ ΛΑΪΚΟΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΗΤΤΕΜΕΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΑΝ ΧΑΘΟΥΜΕ Κ' ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΘΕΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου