Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΝ ΜΙΧΑΗΛ/ΜΑΧΙΗΛ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΝ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Λέγεται πως κοιτάζοντας εκ του σύνεγγυς τον Αρχάγγελον Μιχαήλ/Μαχιήλ Μανταμάδο αν σε γουστάρει ως προς τον βίον σου ή την ειλικρινή προσέγγιση σου ως προς την υποκρισία σου, αντιλαμβάνεσαι συμπάθεια, αγάπη και αφοσίωση εις το πρόσωπον του, ενώ αν δεν σε γουστάρει σου βλοσυρογουρλώνει τους ομματούς!!!!
.

ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΝ ΜΙΧΑΗΛ/ΜΑΧΙΗΛ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΝ!!!!


Οι Τούρκοι σχεδιάζουν να αποβιβαστούν κατακτητικώς εν νήσον Λέσβω την ιεράν του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μανταμάδος. Ο Αρχάγγελος δεν θα το δεχθεί και επειδή γνωρίζει την πρόθεση εκ των προτέρων μας δίνει σήμα πως θα τους κατακόψει με την κατάνα σπάθα του την οποία έχει επάνω του και δίπλα του συνάμα.
.
Ο θυμός του θα τρομάξει και πολλούς Χριστιανούς αλλά περισσότερον Ψευδοχριστιανούς, Ψευδέλληνες και Ψευδόπιστους εκτός ελληνικών κρατών. Θα τους κάνει να πιστεύσωσι τρεμούμενοι, προσευχούμενοι και γοργούμενοι να ευσυναρωγήσωσι διά την ανάπτυξη και εξάπλωση της Ιεράς Χριστορθοδοξίας.
.
Η κόψη της κατάνος σπάθας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μανταμάδος θα περισφραγίσει ως ηλεκτροφόρον ρεύμαν την θάλασσα εκ Θάσου θαλάσσης έως την Μεγίστη και την Κύπρον μεταφέρωντας άμεση ή μετάμεση ή και έμμεση και κάπως ψευδοκαθυστερημένη κατάρα καταστροφής των Αγαρηνών. Θα τον βλέπωσι τινοί να τους εκδικείται. 
.
Η λέξη Μιχαήλ είναι ελληνικότατη αφού τα εβραϊκά εισίν παραφθορά των ελληνικών. Το υπερυποστηρίζει γαρ ο καθηγητής πολυγλωσσολογίας Ιώσηπος/Ιωσηφ Ιαχούντα εις το βιβλίον του «ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ήτοι “HEBREW IS GREEK” το οποίον έκδοσε το πανεπιστήμιον της Οξφόρδης εν Αγγλία και αφού αγοράστηκαν αρκετά αντίτυπα τα υπολοίποντα τα αγόρασε ο Διεθνής Εβραιομασσωνοσιωνισμός διότι εξεσκέπαζε την ελληνική καταγωγή των Ελλήνων και της Ανθρωπότητος και ουχί την εβραϊκή όπως ψεύδονται, άλλωστε διαθέτωμεν πάμπολλες απτές αποδείξεις αίτινες ουκ του παρόντος εισίν, σ’ άλλον άρθρον να εκπαρουσιάσουμε όσες μας προδιαθέτει ο χώρος ενός ανεκτού άρθρου.
.
Η προσωπική μου εκτίμηση ως προς την λέξη Μιχαήλ και ασχολούμενος με την γλωσσολογία 25 έτη σηματοδοτεί πως προέρχεται εξ απλού καθάριου αναγραμματισμού του ιώτα με το άλφα ήτοι Μαχιήλ. Η λέξη ηλ σημαίνει φως, θεός, λευκός, αγάπη, ηλεκτρισμός κ.α.. Τουτέστιν, μάχι+ηλ = μάχη+ηλ = μαχηήλ = ξανά στα ελληνικά με έναν ιώτα αντί δύο ήττα εις τα πλαίσια του δάνειου/αντιδάνειου. Ως εκ τούτου, συνάδει απόλυτα με την ιδιότητα του Αρχαγγέλου ως ήλιος και θεός (όχι Θεός αλλά άγιος και συνάγιος αλλά όχι όσον ο Θεός) της Μάχης. Ο Μαχιήλ τω όντι βαστάει την σπαθορομφαία ήτις ανατέλλει πυράν και ηλεκτρισμόν!!!! Σημειώνουμε πως δάνειον και αντιδάνειον εις την γλωσσολογία εννοεί το δανεισμόν μίας λέξεως εις άλλη γλώσσα και άμα και αφού την εκδιαφοροποίηση της την επαναγωγή εις την μητρική της γλώσσα. Π.χ. η λέξη ινστιτούτον είναι δάνειον εκ της ελληνικής εις την αγγλικη και δη της λέξεως ιστήμιον ήτοι παν+επί+ιστήμιον = πανεπιστήμιον και ιστήμιον σημαίνει κλάδος, σκέλος, διάπλαση, διάταξη γνώσεως επί συγκεκριμμένης βάσεως και ειδικότητος. Το ιστήμιον κατέληξε αγγλιστί ίνστιτουτ και επαναδανείστηκε ήτοι αντιδανείστηκε ως ινστιτούτον, συχνότατον φαινόμενον εις την γλωσσολογία. Ο αδαής ή ενάγνοιος αυτής της αρχής ο οποίος δεν είναι καλώς νοούμενος καχύποπτος αιφνιδιάζεται όταν του αναλύω πολλές τούρκικες, αραβικές, ευρωπαϊκές και ασσιάτικες λέξεις ως ελληνικές.
.
Η λέξη Μανταμάδος θυμίζει την λέξη μαίανδρος που είναι πάγια θεώριση μου ότι το αρχέτυπον εν λόγω σύμβολον έχει να κάνει με τον καλούμενον εξ εμού όχι ηλεκτρομαγνητισμόν αλλά Ηλεκτρομαγνητοβαρυτισμόν αφού τα πάντα εισίν τρισυπόστατα. Εμπεριέχεται η λέξη άδος = άδης ή αιδώ ή αιοδός οι οποίες έχουσι κοινή συγγενική ρίζα και νοήματα διεξέλιξης. Ως γνωστόν εν Άδει αιωδούν με αιδώ οι εγκλωβισμένοι εκεί. Επίσης η λέξη αιωδός/αιοδός έχει σχέση με την ηδονή ως γλυκύτητα, αλλά και με τον άδη = ήδη = έδη επειδή ηδονή = του ήδη ο νους ή και του άδη ο νους και έδη ο νους ήτοι ηδονή/αδονή/εδονή ή edony και αηδών = αεί ηδών ήτοι αυτόν που ασχλείται συνεχώς με την ηδονή ήτοι γλυκύτητα όπως το γλυκόπτηνον εις την λαλιά αηδόνι/αϊδίνι. Μανταμάδος ως να λέμε με αντάμα με τον Άδην = μ’ ανταμώνεις εις τον Άδην, σου φέρω τον Άδην και σου αποκρούω τον Άδην. Τούτα εισίν τα μυστικά κελέσματα της Ελληνόγλωττας έκτοτες.


ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ
.



1 σχόλιο: