Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Αξίζει να διαβαστεί ! Χρήστος Μαντζιάρης : Ήρθαν οι «κοκκινογέλεκοι» στην Ελλάδα. Άλλη μια προφητεία του Πατροκοσμά επαληθεύεται


 

Αξίζει να διαβαστεί ! Χρήστος Μαντζιάρης : Ήρθαν οι «κοκκινογέλεκοι» στην Ελλάδα. Άλλη μια προφητεία του Πατροκοσμά επαληθεύεται

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. - 6 Φεβ 2020 - 21:18
18Shares
 
 17
 
 
Μετά το ψευτορωμέικο, το ρέμπελο, το χιλιάρμενο, τα τρία «Κ», άλλη μια προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού επαληθεύεται στις μέρες μας. Αυτή των «κοκκινογέλεκων». Των κοκκινογέλεκων που θα μας βοηθήσουν στον μεγάλο πόλεμο που ετοιμάζουν. Όλα συγκλίνουν στο αναπόφευκτο, και ενώ οι περισσότεροι πίστευαν ότι «θα μας σώσουν οι Ρώσοι», μόλις έγινε φανερό ότι οι Ρώσοι δεν θα μας σώσουν, παρεβλέφθη και η προφητεία των κοκκινογέλεκων. Αυτό διότι πολλοί νόμιζαν ότι κοκκινογέλεκοι είναι οι Ρώσοι.
Ποιοι είναι όμως οι κοκκινογέλεκοι, που είπε ο Άγιος Κοσμάς; Κοκκινογέλεκοι, είναι οι Γάλλοι. Από το 2012, στο εκδοθέν αλλά μη ευρέως ακόμη πωληθέν βιβλίο μου για την Ελλάδα, ισχυριζόμουν ότι κοκκινογέλεκοι είναι οι Γάλλοι. Επίσης, τον Οκτώβριο του 2014, στο άρθρο μου «Ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε τον γαλλικό στρατό ότι θα μας σώσει και όχι τον ρωσικό» ανέλυα γιατί κοκκινογέλεκοι είναι οι γάλλοι. Τότε, οι περισσότεροι πίστευαν ότι κοκκινογέλεκοι είναι ο «κόκκινος στρατός» της Ρωσίας, έστω και αν είναι πλέον «τέως κόκκινος στρατός». Ήταν δύσκολη περίοδος να λες ότι δεν θα μας σώσουν οι Ρώσοι αλλά οι Γάλλοι.
Το της 4ης Οκτωβρίου 2014 άρθρο είχε εν περιλήψει ως εξής. Ο Πατροκοσμάς ξεχώριζε το ξανθό γένος από τους κοκκινογέλεκους, άρα αναφερόταν σε δύο διαφορετικές εθνότητες. Ο κόκκινος στρατός ονομάστηκε «κόκκινος» λόγω κομμουνισμού. Με την πτώση του κομμουνισμού έπαψε να είναι κόκκινος. Από την άλλη, ήταν ποτέ δυνατόν άθεοι κομμουνιστές, και ρώσοι συνάμα, να βοηθήσουν την Ελλάδα; Επίσης, ο Πατροκοσμάς μας προλέγει ότι οι Ρώσοι δεν θα μπορούν να κρατήσουν την Κωνσταντινούπολη και έτσι η διεθνής κοινότητα θ’ αναγκασθεί να μας την δώσει. Είναι λοιπόν δυνατόν, την στιγμή που δεν θα μπορούν να κρατήσουν την Πόλη, να διαθέτουν στρατεύματα που θα βοηθάνε εμάς; Άρα οι Ρώσοι δεν είναι οι κοκκινογέλεκοι. Επί πλέον, ο Πατροκοσμάς μιλούσε σε απλούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας λέξεις της εποχής για να τον καταλαβαίνουν εκείνοι και όχι εμείς. Επομένως όταν έλεγε «κοκκινογέλεκοι», εννοούσε τους κοκκινογέλεκους. Τόσο απλό. Εννοούσε τους στρατιώτες που φορούσαν ΤΟΤΕ κόκκινα γελέκα. Τότε, κόκκινα γελέκα φορούσαν οι γάλλοι στρατιώτες. Η απλούστερη και πλέον ασφαλής απόδειξη, πέραν της μελέτης των στρατιωτικών στολών, είναι η φωτογραφία.
Και όμως, υπάρχουν φωτογραφίες! Ιδού πως. Ο Πατροκοσμάς έγινε μοναχός το 1759 και τον απαγχόνισαν το 1779. Την ίδια περίοδο 1756-1763 οι Γάλλοι πολεμούσαν στην Νέα Γαλλία, στην αποικία τους στο Κεμπέκ, στον Καναδά. Υπάρχει εκεί ένας σύλλογος που ρεαλιστικώς αναπαριστά τον τότε πόλεμο των γάλλων, στα πλαίσια εορταστικών εκδηλώσεων. Στην αναπαράσταση αυτή οι γάλλοι στρατιώτες έχουν λευκές στολές και κόκκινα γελέκα και όπως είναι φυσικό, υπάρχουν φωτογραφίες.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την αναπαράσταση αυτή και ξαναδημοσιεύονται.
Αυτά εγράφησαν το 2014. Τώρα όμως θα εμβαθύνουμε, διότι προκύπτει ένα μεγάλο ερώτημα. ΓΙΑΤΙ οι Γάλλοι; Ποια δύναμη είναι τόσο ισχυρή που ωθεί τους Γάλλους σ’ αυτές τους τις ενέργειες στην Ελλάδα; Να χώνονται ανάμεσα σε Ρώσους και Αμερικανούς και αυτοί να τους ανέχονται;
Θα εξηγηθεί αυτό το «ΓΙΑΤΙ», το οποίο έχει τρομερό ενδιαφέρον, διότι μέσα από την παρακάτω ανάλυση ο φιλομαθής αναγνώστης θα ωφεληθεί πολύ, και θα κατανοήσει πάρα πολλά απ’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα και φαίνονται ανεξήγητα, και γιατί εν τέλει οι Γάλλοι είναι οι κοκκινογέλεκοι. Ίσως φανεί ότι η πληροφόρηση είναι εκτός θέματος, πλην όμως είναι τόσο σπουδαία που αυτή η παρέκβαση είναι σημαντικοτάτη, άρα και δικαιολογημένη. Συνιστώ επίσης κατά την ανάγνωση, να λαμβάνετε υπ’ όψιν όλες τις πληροφορίες καθόσον είναι γνωστές σ’ ελαχίστους.
Οι πόλεμοι σχεδιάζονται και υλοποιούνται από μυστικές οργανώσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλες τις χώρες και οι οποίες αγωνίζονται για τα συμφέροντά τους. Τα εθνικά κράτη, χρησιμοποιούνται αισχρώς από τις οργανώσεις αυτές και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο τα δημιούργησαν μετά την στημένη Γαλλική Επανάσταση. Τώρα επειδή δεν τους εξυπηρετούν πλέον τα κράτη, θέλουν να τα καταργήσουν. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις όπως οι Ιλλουμινάτι, οι Τέκτονες, οι «Μητσοτάκηδες», κλπ., μικρές και μεγάλες, που είναι ταγμένες σε έναν σκοπό για αιώνες.
Αυτό που γίνεται τώρα στην Μεσόγειο, και ειδικά με τους Γάλλους στην Ελλάδα, ξεκινάει από παλιά. Από τότε που το μυστικό Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών έχασε την Ρόδο, την οποία απέτυχε ν’ ανακτήσει μαζί με τα νησιά των Κυκλάδων, μετά από πολλά χρόνια, το 1823. Η δύναμη λοιπόν στην οποία υποτάσσεται η Γαλλία είναι το μυστικό Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών του Αγίου Ιωάννου της Ιερουσαλήμ. Ένα Τάγμα, μια μυστική οργάνωση, που προέρχεται από τους Σταυροφόρους και το οποίο προστάτευε τον Ναό τον Σολομώντος. Άρα είναι Τάγμα αντιχριστιανικό, συνεπώς ανθελληνικό. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα, αν και πολλοί την θεωρούν ως αναληθή, που υπάρχει στο βιβλίο του Leo Taxil σε έκδοση του 1886, στην οποία απεικονίζεται ένας νεομυούμενος Ιππότης να ποδοπατά τον Εσταυρωμένο.
Το Τάγμα των Ιπποτών μετά την Ιερουσαλήμ εγκαταστάθηκε στην Ρόδο, μετά στην Μάλτα και όταν η Μάλτα κατελήφθη από τους Άγγλους τα μέλη του διεσκορπίσθησαν κυρίως στην Γαλλία.
Η Ελλάδα τι σχέση μπορεί να έχει με όλα αυτά; Φαινομενικά καμία, αλλά εάν μάς δίδασκαν την αληθινή Ιστορία, τότε θα είχαμε άλλη άποψη. Θα δούμε τώρα τι έγινε κατά την διάρκεια της Επαναστάσεως του 1821 και έτσι θα εννοήσουμε γιατί οι κοκκινογέλεκοι επιστρέφουν πάλι στην Ελλάδα. Έρχονται για τα συμφέροντά τους, και τα οποία μοιραία είναι εναντίον της Ελλάδος, άλλο εάν φαίνεται ότι τώρα μας βοηθούν. Με την ανάγνωση τής τότε κρυφής Ιστορίας, θα βοηθηθείς αναγνώστα να καταλάβεις πολλά. Πάρα πολλά.
Ας αρχίσουμε την Ιστορία που αφορά την Ελλάδα επισημαίνοντας ότι, οποιαδήποτε ομοιότητα με το παρόν δεν είναι τυχαία. Η παράθεση των γεγονότων θα είναι πάρα πολύ περιληπτική αν και το όλο θέμα είναι κρισιμότατο, πλην όμως δεν αναλύεται μ’ ένα άρθρο.
Το 1823, η Ελληνική Κυβέρνηση θα έστελνε ικετήριες επιστολές σε συνέδριο των ισχυρών στην Ευρώπη και στον Πάπα, για να ζητήσει βοήθεια. Από την στιγμή που καταντάς να ξαναζητάς βοήθεια από τον Πάπα, σημαίνει ότι δεν πήρες το μάθημά σου. Τις επιστολές αυτές θα τις διακόμιζαν στην Ευρώπη ο Ανδρ. Μεταξάς και ο Νικ. Πίκκολος. Λίγο πριν την αναχώρησή τους ασθένησε ο Πίκκολος, παραιτήθηκε της αποστολής και αντικαταστάθηκε. (Επαναλαμβάνω! Να δίνετε σημασία σε όλες τις πληροφορίες). Αντικαταστάθηκε από τον πρώην πλοίαρχο του γαλλικού ναυτικού Ζουρδαίν, ο οποίος είχε έλθει να βοηθήσει την επαναστατημένη Ελλάδα. Πάντα έτσι κάνουν οι μεγάλες δυνάμεις του υλισμού. Πρώτα στέλνουν τους πράκτορες και μετά τους εισπράκτορες.
Αυτούς τους δύο δεν τους δέχθηκε κανείς στην Ευρώπη ώστε να παραδώσουν τις επιστολές της Ελληνικής Κυβερνήσεως. Στέλνει τότε η Ελλάς άλλους δύο. Τον Παλαιών Πατρών Γερμανό και τον Γεωργ. Μαυρομιχάλη. Κανείς πάλι ευρωπαίος δεν τους καταδέχθηκε, ούτε ο Πάπας φυσικά.
Ενώ η ελληνική αποστολή είναι στα αζήτητα και στον εξευτελισμό, ξαφνικά, ο Ζουρδαίν, ο υποτιθέμενος φιλλέλην που αντικατέστησε τον Πίκκολο, προτείνεται από τους υπολοίπους τρεις, να πάει μόνος του(!!!) στο Παρίσι για να διαπραγματευτεί δάνειο και συμμαχία με τους Ναΐτες Ιππότες. Η Ελλάς οδηγείτο στις αγκάλες μυστικών ανθελληνικών οργανώσεων μέσω Ζουρδαίν.
Ο Ζουρδαίν πήγε στο Παρίσι και συνάντησε τον δικηγόρο και σύμβουλο του Τάγματος των Ιπποτών, κάποιον Ραούλ, για να συζητήσουν για την Ελλάδα. (Από που τον ήξερε άραγε;) Ο Ζουρδαίν προσκόμισε πληρεξούσιο έγγραφο υπογεγραμμένο μόνον από τον Μεταξά(!!!) –θα δούμε παρακάτω πως ανταμείφθηκε- σύμφωνα με το οποίο μόνο ο Ζουρδαίν εκπροσωπούσε την Ελλάδα στις συζητήσεις. Οι Ραούλ και Ζουρδαίν συνέταξαν μια προσωρινή Σύμβαση. Η οποία άρχιζε ως εξής:
«Κυρίαρχον Τάγμα του Αγίου Ιωάννου του Ιεροσολυμίτου. Υπό την πνευματική εξουσία του παναγίου πατρός Πάπα.» Το προσέξατε; Ο Πάπας δεν τους δέχεται άμεσα, αλλά τους δέχεται έμμεσα.
Στην Σύμβαση αυτή γράφονται φοβερά και τρομερά πράγματα, όπως π.χ. ότι είναι προς το συμφέρον των Ιπποτών και της χριστιανικής πίστης να υπάρξει συμμαχία με την Ελλάδα, ότι υποστηρίζουν τον Σταυρό, καθότι Σταυροφόροι, κλπ., και συνέταξαν τους όρους συμφωνίας μεταξύ Ναϊτών και Ελλάδος για την σύναψη δανείου.
Σύμφωνα με το Άρθρο 1, οι Ναΐτες Ιππότες αναγνωρίζουν την ανεξαρτησία της Ελλάδος. Σύμφωνα με τα Άρθρα 6, 7 και 9, οι Ναΐτες αποσύρουν τα δικαιώματά τους και τις αξιώσεις τους στην Πελοπόννησο και Εύβοια, υποχρεούται η Ελληνική Κυβέρνηση να παραχωρήσει ολοσχερώς την Ρόδο, την Κάρπαθο, την Αστυπάλαια και τα γύρω μικρά νησιά, στους Ναΐτες άμεσα, με την υποχρέωση να τα απελευθερώσει κιόλας από τους Τούρκους. Επίσης η Ελλάς υποχρεούται να παραδώσει άμεσα τις Οινούσες και την Σύρο, μαζί με όλα τα έγγραφα κυριότητος μέχρι να πάρουν οι Ναΐτες την Ρόδο.
Προσέξτε! Μιλάνε για έγγραφα κυριότητος. Αυτό, διότι έχουν έγγραφα κυριότητος για Πελοπόννησο και Εύβοια ισχύοντα μέχρι σήμερα!
Στα Άρθρα 13, 14 και 15 αναγράφεται ότι οι Ναΐτες θα δώσουν δάνειο στην Ελλάδα 10.000.000 φράγκα, η Ελλάς όμως θα πάρει 4.000.000 και τα υπόλοιπα θα τα πάρουν οι Ναΐτες ως έξοδα εγκαταστάσεως στα νησιά Σύρο και Ρόδο που θα τους παραχωρηθούν. Επίσης για την εξόφληση του δανείου υπεύθυνοι θα είναι οι Ναΐτες αλλ’ αυτό θα κρατηθεί μυστικό(!!!) από τους Έλληνες, και με άλλο συμφωνητικό έγγραφο θα φαίνεται ότι δήθεν είναι υπεύθυνο το Ελληνικό Κράτος. Τα 4.000.000 φράγκα η Ελλάς θα τα έπαιρνε σε 4 δόσεις και η πρώτη θα καταβαλλόταν εάν έστελνε καράβια για να απελευθερώσει την Ρόδο και την Κάρπαθο. (Αρχίζω να πιστεύω ότι η ΕΕ διοικείται από αγγελάκια).
Στο Άρθρο 20 αναφέρεται ότι η Κυβέρνηση(!!!) των Ναϊτών θα έχει πράκτορα μέσα στην Ελληνική κυβέρνηση για να προστατεύει τα συμφέροντά της. Και τέλος, προβλέπεται στο Άρθρο 22, η Σύμβαση να μην είναι κοινοποιήσιμη σε άλλες χώρες παρά μόνο μετά από κοινή απόφαση Ελλάδος και Ναϊτών.
Ο Ζουρδαίν μετά την ολοκλήρωση της Σύμβασης αυτής, συντάσσει επιστολή προς την Ελληνική Κυβέρνηση και λέει ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν θα έχουν πρόβλημα αν μάθουν ότι οι Ναΐτες επέστρεψαν πάλι στα μέρη τους(!!!) και ανασυστήθηκαν όχι ως οργάνωση, αλλά ως κρατική οντότητα(!!!), και πλέκει το εγκώμιο των Ναϊτών. Επίσης, διαβεβαιώνει ότι έχει και Διπλώματα Ιπποσύνης για να τα δώσει σε μέλη της Ελληνικής Κυβερνήσεως. Καταλαβαίνετε! «Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς».
Μετά απ’ αυτά, επιστρέφει στην Ελλάδα η επιτροπή των τεσσάρων μαζί με τον αντιπρόσωπο των Ναϊτών, κάποιον Φιλίπ Σιατελαίν, για να υπογραφεί η συνθήκη και το δάνειο από την Ελληνική Κυβέρνηση.
Οι Ναΐτες της Γαλλίας έδωσαν στον Σιατελαίν και γραπτές οδηγίες στις οποίες αναφέρεται ο τρόπος που θα ενεργεί εις βάρος των Ελλήνων. Οι πληροφορίες, οι δόλιες ενέργειες, και η υπουλότητα των Ναϊτών που προκύπτουν από το κείμενο είναι συγκλονιστικές. Μας βοηθάει να κατανοήσουμε πως λειτουργεί η ευρωπαϊκή διπλωματία.
Στο Άρθρο 1 των οδηγιών, προτρέπεται ο γάλλος Ναΐτης να πείσει τους Έλληνες ότι η συνθήκη είναι συμφέρουσα διότι οι Ιππότες συνδέονται με τις μεγαλύτερες οικογένειες της Ευρώπης, και διότι (προσέξτε πολύ καλά το παρακάτω), διότι «δεν υπάρχει Υπουργός, Πρέσβης, ή μεγιστάνας οποιουδήποτε Βασιλείου που να μην ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Τάγμα των Ιπποτών… του οποίου πνευματικός αρχηγός είναι ο Πάπας».
Άρθρο 2. Επειδή το ταμείο του Τάγματος δεν έχει χρήματα (αναλογισθείτε πόσο τεράστιοι απατεώνες ήταν) πρέπει να χειρισθεί το θέμα έτσι ώστε να δώσει μεγάλες ελπίδες στους Έλληνες!
Άρθρο 3. Επειδή στις διαπραγματεύσεις με τις άλλες χώρες η Γαλλία έχει άλλες δεσμεύσεις, «συναινεί σιωπηλώς» με την συνθήκη αυτή των Ναϊτών. Και σε περίπτωση που η Ρωσία ευνοηθεί στα Στενά, τότε θα ισχύει η συνθήκη των Ναϊτών. Επίσης, εάν δεν βάλει σημαία σε νησί το Τάγμα, να έχει εδαφική κυριότητα, δεν θα πάρει τα οφειλόμενα από Βέλγιο, Γαλλία και Σαρδηνία τα 53.000.000 φράγκα.
Ήθελαν οι Ναΐτες τις Οινούσες για να έχουν κράτος, ώστε να εισπράξουν τα 53 εκατομμύρια, να δώσουν τα 4 στην Ελλάδα, και η Ελλάς να τους εξοφλήσει τα 10 εκατομμύρια. Τι σατανικότης εκ μέρους των συμμάχων μας Ευρωπαίων!
Στο Άρθρο 5 εφιστούν την προσοχή στο ότι την Σύρο δεν είχαν σκοπό να μας την επιστρέψουν αλλά την ήθελαν ως Νέο Γιβραλτάρ.
Στο Άρθρο 8, υπάρχει ο χαρακτηρισμός των Ελλήνων ώστε να ξέρει ο Γάλλος Ιππότης με ποιους έχει να κάνει. Επειδή είναι μικρό, το παραθέτω αυτούσιο. «Οι Έλληνες είναι πανούργοι, πνευματώδεις, απατεώνες και άπιστοι και για αυτό
πρέπει να είσαι λακωνικός, λαμβάνων ύφος ανθρώπου ειλικρινούς, απλοϊκωτάτου, και στερημένου πανουργίας».
Στα σχέδιά τους ήταν να πάρουν από την Ελλάδα επιπλέον και τα νησιά Κω, Νίσυρο, Χάλκη, και Κάσο αλλά και να δει αν συμφέρει στο Τάγμα να πάρει και άλλα από τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου και την Κύπρο.
Το Τάγμα των Ιπποτών έδωσε διπλώματα και βαθμούς, και κατέταξε στους Ιππότες τούς: Ανδρέα Μεταξά (πληρεξούσιο του Ζουρδαίν), Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, Λάζαρο Κουντουριώτη, Ανδρέα Μιαούλη, Εμμανουήλ Τομπάζη, Πέτρο Μαυρομιχάλη, και στον Υπουργό Εσωτερικών και Πολέμου του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται, διότι ήταν τρεις και όχι ένας. Στους Έλληνες Ιππότες εδόθησαν βαθμοί, δικαιώματα τιμών, προνόμια και παράσημα.
Κατά την διάρκεια των συζητήσεων μεταξύ Ελλάδος και Ναϊτών κάποιοι δικοί μας ήθελαν να δώσουν την Κύπρο αντί της Ρόδου, διότι η Κύπρος είναι μακριά. Ότι ακριβώς γίνεται σήμερα! Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
Το δάνειο, για την Ιστορία, δεν πραγματοποιήθηκε και η Ελλάς βρέθηκε στα χέρια της Αγγλίας του Ρότσιλντ ή του Ρότσιλντ της Αγγλίας, το ίδιο είναι. Το μόνο που αγοράσαμε από τους Ναΐτες ήταν τα μηχανήματα με τα οποία κόπηκαν τα πρώτα νομίσματα της νεωτέρας Ελλάδος, ο Φοίνικας. Πλην όμως οι απαιτήσεις των Ναϊτών εις βάρος μας παραμένουν.
Όπως έγινε κατανοητό, οι κοκκινογέλεκοι, οι Γάλλοι, είν’ εδώ για τα συμφέροντα αυτών που ελέγχουν την Γαλλία και οι οποίοι υποστηρίζοντάς μας αποσκοπούν στο να πάρουν αυτό που ήθελαν πάντοτε. Το Αιγαίον Πέλαγος.
Οι προφητείες μάς δείχνουν ότι είμαστε στα προφητευμένα γεγονότα και εύχομαι σε μας και στους Τούρκους, το ίδιο. Καλή επιστροφή στην πατρίδα!

1 σχόλιο:

  1. Καλόν τό άρθρον αλλά ό Πατροκοσμάς λέγει πώς γλώσσα δέν θά ξέρουν Χριστόν θά πιστεύουν καί δέν θά τό ξέρουμε, εννοώντας είτε τούς Κοκκινογέλεκους Γάλλους που αναφέρεσαι, είτε τούς Ιταλούς, είτε τούς Ρώσσους, ίσως τύποις Βάγκνερ, διότι ό Πατροκοσμάς αναφέρεται είς όλους αυτούς άμεσα είς τούς πρώτους δύο, έμμεσα είς τούς Ρώσσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή