Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ.!!!!.Το κρυμμένο μυστικό στο μουσείο Ροκφέλερ της Ιερουσαλήμ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΜΟΥ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ.!!!!.Το κρυμμένο μυστικό στο μουσείο Ροκφέλερ της Ιερουσαλήμ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΜΟΥ! 

http://www.xn--mxaflfydbbo.gr/post/7209-pagkosmio-sok!!!!!!!!to-krymmeno-mystiko-sto-moyse

Πάρακατω θά αναγνώσετε μία θεωρία δι' εξωγήινους. Είς τήν πραγματικότητα ή Γή μάς είναι αυτή όπου απόδειξε ότι έχει γεννήσει πολλά παράξενα είδη καί ακόμη ανακαλύπτοντε πολλά σέ ωκεανούς, ζούγκλες καί αλλού. Δεύτερον τά λεγόμενα εξωγήινα όντα κατοκούν σύμφωνα μέ αρχαίες μαρτυρίες εντός τής Γής καί είναι εσσωγήινα. Τρίτον, καταγράφοντε ώς είδη δαιμόνια τά οποία καλούντε π.χ. από τήν λαϊκή λογοτεχνία ώς καλικάνθαροι κ.α., τέταρτον, αυτά τά όντα είναι δυνατόν νά επαναπροκύψουν μέ χημικοηλεκτροδιαδραστικές αντιδράσεις, όπως η κλωνοποίηση καί τερατοπολυκλωνοποίηση. Πέμπτον, αναφέροντε σέ προφητείες τής Παλαιάς Διαθήκης ότι θά επαναπροκύψουν. Έκτον καί φαινομενικώς άσχετον, τό χρυσούν γένος τού Ησίοδου όπου ήταν μικρόχρονον ανευρίσκεται σέ σουμεριακή παράδοση όπου οί βασιλείς ζούσαν 40 έτη καί θεωρούνταν υπερήλικες. Τό πήρε ό Ησίοδος από τούς Σουμέριους καί τό μεταποίησε σέ μύθον ιστορικής αλήθειας ή γνώριζε ότι ήταν ιστορική αλήθεια; Οί δέ Σουμέριοι πίστευαν σέ αυτά τά συγγράμματα τούς ή ήταν υπερβολή λογοτεχνικής μυθολογίας ή και μυθιστορίματος ή ενός ματαιόδοξου ψεύστη; Πάντως σέ παλαιότερες μεσαιωνικές εποχές τής σύγχρονης Ευρώπης τό νά ζήσεις 40 έτη ήταν μεγάλον προσδόκιμον γήρας ηλικίας! 

Τό ότι γήινοι ποιούσαν τά διαστημόπλοια αναφέρεται είς τό Βημαανίκα Σαάστρα = Βήμαν Άνωθεν είς Τ' άστρα, όπου αναφέροντε οί Γιαυάνας = Γιαβάνας = Ιώνες = Έλληνες ώς κατασκευαστές καί κυρίαρχοι τούς. Η καταγραφή έγινε σέ πάπυρους σέ μοναστήριον τού Θιβέτ, 25,000 π.Χ. εξ' όσων λέγεται. Τό δέ ελικόπτερον, τό αεροπλάνον, τό διαστημόπλοιον καί τό αυτοπυραυλοφόρον όπου φοράει κάτι ώς φιάλες οξυγόνου όπου είναι αυτοπροωθητικός πύραυλος τής Αβυδού τής Αιγύπτου, αποδεικνύει ότι ανθρώπινα όντα ποίησαν όλες αυτές τές μηχανές, διότι επί παραδείγματι, τό ελικόπτερον, τό αεροπλάνον, τό αυτοπροωθητικόν πυραυλοφόρον καί τό διαστημόπλοιον ακόμη μπόρουν νά χρησιμοποιηθούν διά γήινες πτήσεις, ενώ μόνον τό έσχατον εξ' αυτών γίνεται να προσεγγίσει μετά βίας τήν Σελήνη καί κάποιους ίσως άλλους πλανήτες υπό προϋποθέσεις αυτοματισμού, αφού ό διαστημοπόρος θ' απόθαινε από τά ραδιενεργά στοιχεία τού διαστήματος; Όπως υποστηρίζουν Ιάπωνες επιστήμονες!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ«Εξωγήινοι», ΑΤΙΑ και άλλες περίεργες παραστάσεις σε μοναδικά αρχαία αιγυπτιακά αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του διάσημου αιγυπτιολόγου Sir William Petrie, στην Ιερουσαλήμ, θα μπορούσαν να ξαναγράψουν όχι μόνο την αρχαία αιγυπτιακή ιστορία αλλά και την ιστορία του κόσμου.
Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα Paranormal Crucible δείχνει αρχαία Αιγυπτιακά αντικείμενα που βρέθηκαν αρχικά στη Πυραμίδα της Γκίζας, αλλά φέρεται να έχουν μεταφερθεί πρώτα στο σπίτι του Petrie στην Ιερουσαλήμ και κατόπιν να έχουν παρθεί από εκπροσώπους του Αρχαιολογικού Μουσείου Ροκφέλερ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα UFO Sightings Daily. 
Σύμφωνα με τον Shepard Ambellas, αρχισυντάκτη της ιστοσελίδος Intellihub News, τα «εξωγήινης» τεχνοτροπίας Αιγυπτιακά έργα τέχνης που βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα μυστικό δωμάτιο πίσω από τη βιβλιοθήκη του Petrie, αποδεικνύουν προφανώς την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στη Γη και επέλεξε να τα κρύψει στο σπίτι του στην Ιερουσαλήμ, μέχρι τον θάνατο του το 1942. Τώρα που το Μουσείο Ροκφέλερ έχει στην κατοχή του τα αντικείμενα, φοβάται ότι δεν θα να είναι προσβάσιμα για το κοινό.
Ωστόσο, όπως ο Ambellas ισχυρίζεται, ορισμένα από τα λείψανα μπορεί να τα δει κανείς στο Μουσείο Petri της αιγυπτιακής αρχαιολογίας στο Malet Place, του Camden, κοντά στο Gower Street, του Λονδίνου.
Η ιστοσελίδα Inquisitr ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι το διάσημο Μουσείο Petri έχει στην κατοχή του μια τεράστια συλλογή από αρχαιότητες της Αιγύπτου και του Σουδάν, συμπεριλαμβανομένου σπανίων αντικείμενων, όπως το «αρχαιότερο λινό» και «παλαιότερο φόρεμα» από την αρχαία Αίγυπτο (5.000 π.Χ.).
Το μουσείο παρουσιάζει επίσης ένα γλυπτό λέοντος από το ναό του Min στην Koptos και τα αρχαιότερα γνωστά προϊόντα μεταλλουργίας της Αιγύπτου. Ωστόσο, η Inquisitr δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι το μουσείο έχει στην κατοχή του τα επίμαχα αντικείμενα «εξωγήινης τεχνοτροπίας» που είχαν βρεθεί σε μυστικό δωμάτιο στο παλιό σπίτι του Petrie στην Ιερουσαλήμ.Ο Ambella ισχυρίζεται ότι αυτά πλέον δεν είναι προσβάσιμα για το κοινό και ότι φυλάγονται στα υπόγεια του Μουσείου. Επίσης ισχυρίζεται τα αντικείμενα αναπαριστούν όντα από άλλους πλανήτες και που συνδέουν τον αρχαίο Αιγυπτιακό πολιτισμό με έναν προηγμένο πολιτισμό «Εξωγήινων».
Επίσης στα αντικείμενα περιλαμβάνονται δύο μουμιοποιημένα σώματα λιγότερο από ένα μέτρο ύψος. Παρά το γεγονός ότι νάνοι και πυγμαίοι συλλαμβάνονταν στο εσωτερικό της Αφρικής, αυτά έχαιραν μεγάλης εκτίμησης ως «ουράνια όντα» την εποχή του Παλαιού Βασιλείου της αρχαίας Αιγύπτου και υπηρέτησαν σε υψηλές θέσεις. Ο Ambella εικάζει ότι αυτά τα πλάσματα είναι «πιθανόν εξωγήινοι» και έχουν κυριολεκτικά «ουράνια» προέλευση.
Λεπτομέρειες σχετικά με τα φυσικά χαρακτηριστικά των μουμιοποιημένων οντοτήτων φαίνεται να στηρίζει τον ισχυρισμό ότι είναι «πιθανώς εξωγήινης προελεύσεως.» Σύμφωνα με τον Ambellas, οι σκελετοί έχουν τα στερεοτυπικά «επιμήκεις κεφάλια, μεγάλες υποδοχές των ματιών και μεγάλη σπονδυλική στήλη.»
Εξίσου ενδιαφέρουσες ήταν οι «εξαιρετικά προηγμένες» μηχανικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου ενός χρυσού δίσκου με διαφανής κορυφή που βρέθηκε μαζί με τα σώματα. Σύμφωνα με τον Ambella, οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας έχουν «περίπλοκο μηχανισμό, ο οποίος περιβάλλεται από χρυσή σπειροειδή σωλήνωση με μικρές χρυσές σφαίρες και σταυρούς να εφάπτονται σε αυτήν.» Οι συσκευές έχουν μη-αρχαία αιγυπτιακά σύμβολα πάνω τους, όπως μπορεί να δει κανείς στη παρακάτω εικόνα.

Αυτή η «εξωγήινη» συσκευή θα μπορούσε να είναι σύστημα πλοήγησης
Είναι ίσως μια διαστρική συσκευή πλοήγησης; Θα μπορούσαν να είναι, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι στα λείψανα συμπεριλαμβάνονται, επίσης, πέτρινες πλάκες που «φαίνεται να δείχνουν εξωγήινα διαστημόπλοια,» σύμφωνα με τον Ambella.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν αρχαίες αιγυπτιακές πέτρινες πλάκες με επιγραφές που δείχνουν «εξωγήινα διαστημόπλοια» και άλλα εξελιγμένα μηχανήματα. Η παρακάτω εικόνα δείχνει το περίφημο «Ιερογλυφικά Ελικόπτερο» που βρίσκεται στη μετόπη ενός ναού στην Άβυδο, και φαίνεται να δείχνει ένα σύγχρονο ελικόπτερο!

Η επιγραφή που δείχνει το «Ιερογλυφικό Ελικόπτερο» και άλλα παρόμοια ιπτάμενα οχήματα
Αν και οι επιστήμονες έχουν αποδώσει την ερμηνεία αυτών των επιγραφών στο ψυχολογικό φαινόμενο που ονομάζεται παρειδωλία, η πεποίθηση που είναι διαδεδομένη για τα UFO κάνουν αυτές τις επιγραφές να είναι η απόδειξη των ξένων πιλότων και αστροναυτών που ήρθαν σε επαφή με τον αρχαίο ανθρώπινο πολιτισμό και επηρέασαν την πολιτιστική και τεχνολογική ανάπτυξη της πρώιμης ανθρώπινης κοινωνίας.
https://

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου