Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚ! Ο ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!

 

ΣΟΚ! Ο ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!
Η τέχνη του πολέμου κατέχεται άρτια από το Ισραήλ. Όπως δημοσίευσα και εις το παρελθόν, αφού μελέτησαν ενδελεχώς την στρατηγική νοημοσύνη και αντίληψη των Αρχαίων Ελλήνων, ήτις ήταν η δυσκολότερη, αφού χρησιμοποιήτο από Έλληνες εναντίον Ελλήνων κυρίως, και δεύτερον κατά αλλοδαπών, την Τέχνη του Πολέμου από τον Σουν Τσου, την τέχνη των Ρωμαίων όπου βασίστηκαν εις την στρατηγική των Ελλήνων, την τέχνη των Χαζάρων και των Ρως (Ρώσσων) όπου παρακινήθηκαν από τους Ελληνοβυζαντινούς, έγιναν μαστώροι, όπως κομπάζουν εις τα Πρωτόκολλα της Σιών.

Όπως παρακίνησαν οι Ελληνοβυζαντινοί τους Ρως εναντίον της Χαζαρίας και την νίκησαν, σήμερον κατ’ επανάληψη το Ισραήλ διαιρεί και βασιλεύει, όπως οι Αρχαίοι και το κάνει και τώρα με τους Κούρδους.

Ήτοι, τάσσει εις τους Κούρδους κράτος αλλά τους εμπλέκει με την Τουρκία, επειδή το Ισραήλ, θέλει να κατακομματιάσει την Τουρκία και συνάμα να αποδυναμώσει και τους Κούρδους, όπως έκανε και με άλλες Αραβικές Χώρες, ίδε Σαουδική Αραβία εναντίον Συρίας και Περσίας κ.α.

Το Ισραήλ δεν θα πολεμήσει με ιδικούς τους Ισραηλινούς αλλά με παραϊσραηλινούς παρακινούμενους αλλοδαπούς στρατούς, όπως τώρα με τους Τούρκους. Αυτό έκανε και εις την Ευρώπη και σ’ άλλους πολέμους. Όπως με την Ελλάδα ήτις κτύπησε την Τουρκία εν έτει 1921 και αμφότερες χώρες αποδυναμώθηκαν με την Ελλάδα «να χάνει το ένα της ποδάρι, αυτόν της Ανατολής». Αρχηγός της στρατηγικής κατ’ εντολήν των μυστικών στρατηγών της Σιών ήταν ο Λόϋδ Τζιώρτζ και εκτελεστές ο Ψευδοέλλην Γερμανός βασιλέας και ο Βενιζέλος.

Η ανοικτή αυτή επιστολή ουσιαστικά υπερθεματίζει εις τον Ελληνικό Λαό και άλλους ότι ο Γ΄ΠΠ είναι προ των πυλών, δι’ όσους αντιλαμβάνονται το νόημα της επιστολής, θα το καταλάβουν αμέσως.

Οι Κούρδοι θα κτυπήσουν με αντάρτικο ή οι Τούρκοι θα παρασυρθούν σε εισβολή. Το ίδιο αποτέλεσμα θα φέρει οία εκ των δύο πράξεων, ήτοι εχθροπραξία εντός Τουρκίας και τότε ο πόλεμος από την Λιβύη έφθασε εις τα ανατολικά χείλη της Ευρώπης. Θυμίζω ότι προ ολίγων μηνών έλεγα ότι ο παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει όπως ανάβουμε τα κάρβουνα με στερεό πετρέλαιο, αρτύζουμε την λευκή πάστα πετρελαίου σε διάφορα μέρη των καρβούνων και καθώς αναπτύσσονται αι εστίαι πυρός εν τέλει συνενώνονται, ούτως και αι εστίαι πολλών πολέμων των πρόσφατων ετών εις την Μέση Ανατολή ενώονται εις την πυριτιδαποθήκη Μικράς Ασσίας και Βαλκανίων, χωρίς να σημαίνει πως οι αρχιτέκτονες του Γ΄ΠΠ δεν έχουν και άλλα παρόμοια εύφλεκτα σχέδια, όπως τρομοκρατία και αντιτρομοκρατία εντός Ευρώπης και αλλού και, άλλα κόλπα του αιφνιδιασμού.

Το Ισραήλ υποστηρίζει την δημιουργία της Κουρδίας ή την Κουρδιεστία = Κουρδιστάν, διότι αυτή είναι προσωπικός του στρατός. Υπό το πάθος της δημιουργίας κράτους προκοπής οι Κούρδοι έστω και χωρίς να το καταλάβουν θα πωλήσουν και την ψυχή τους εις το διάβολο διά να την πραγματοποιήσουν, ενώ η πράξη τους φέρνει την ανθρωπότητα ένα βήμα πιο κοντά εις το παγκόσμιο πόλεμο ος θα επιφέρει κατόπιν την νανομικροψηγματοποίηση κάθε ανθρώπου!

Σταθείτε ακράδαντα δεμμένοι εις το κατάρτι της Ορθοδοξίας χωρίς να σκανδαλίζεστε από τις φοβερές ιδιοτροπίες των διαφόρων εσωτερικών φατριών της Ορθοδοξίας, ήτοι Νεοημερολογήτες, Παλαιοημερολογήτες, Νεοημερογήτες της καλούμενης Ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου Κρήτης, Νεοημερολογήτες της μη Ψευδοσυνόδου, Απόσχισης των διαφόρων αρχιεπισκοπών των Ορθόδοξων χωρών και διαφόρων Πατριαρχών της Ορθοδοξίας, όλα είναι έργα του διαβόλου και των διαβολάνθρωπων της Σατανικής Αταξίας Πραγμάτων!

Μην δεχθείτε το νανομικροψήγμα εσείς και οι απογόνοι σας και να γνωρίζετε πως είναι καλύτερα να μην υπάρχετε παρά να υπάρχετε ζομπυστές του νανοψήγματος και εν τέλει θα έρθει ο Χριστός να ελευθερώσει εσάς και να σας αποδημήσει εν Παραδείσω και αν δεν  έρθει (αλλά ΘΑ ΕΡΘΕΙ) θα είναι καλύτερα αφανισμένοι παρά ζομπυστές τηλεχειριστηρείων. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου