Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΥΑΠΤΙΖΟΝΤΕ/ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΥΑΠΤΙΖΟΝΤΕ/ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!
.
Με τους μετανάστες, λαθρομετανάστες, δουριοϊπποκαταδρομομετανάστες, έχουμε τέσσερεις επιλογές:
.
1. Να τους ανεκτούμε με απάθεια, αδιαφορία, αδημονία και αδυναμία, αυτοαφηνώμενοι εις την μοίρα μας όπως την διακαθορίζουν άλλοι.
.
2. Να τους απελάσουμε αλλά πού, πώς και με ποία μέσα; Θ’ αντιδράσουν οι εχθροί μας ήτοι Ευρωπαίοι, Εβραίοι, Αμερικάνοι, Τούρκοι και άλλοι όχι επειδή αγαπούν τους μετανάστες αλλά επειδή μισούν εμάς και θέλουν να μας νοθεύσουν και εν τέλει εξαφανίσουν ως έθνος. Μέχρι και πόλεμον θα μας έκαμναν οι εχθροί εις τοιαύτην περίπτωσιν.
.
3. Να τους δολοφονήσουμε με υπουλία και μεθοδευμένα όπως έπραξαν οι Τούρκοι εις ημάς ανά καιρούς εις την Μικρασσία, Κύπρον και αλλαχού. Αλλά είμαστε Χριστιανοί και ευ+φιλάνθρωποι όντως. Συν του ότι οι εχθροί καραδοκούν να πράξωμεν κάτι τέτοιον ούτως ώστε να επέμβουν με εισβολές να τους σώσουν, αφορμή αιτίας να μας κατασφάξωσι. Να τους δηλητηριάσουμε με μολυσμένη τροφή όπως θέλουν να πράξωσι οι Σιωνισταί ανά τω παγκόσμιω βάσει των γνωστών πεποιθήσεων της Υπερμασσωνίας της Νέας Αποτυχημένης Αταξίας εν τάξει Πραγμάτων; Είμαστε Χριστιανοί, εντούτοις, μέχρι τινός σημείου πρέπει ν’ ανεχθούμε την ημίαργη μεθοδευμένη υπεργενοκτονία μας, ήτις κατόπιν θα προσπαθήσουν να την επαυξήσουν με ραγδαία ταχύτητα. Πάντως, αγοράστε κα φυλάξετε «κυνηγετικά» επιβιωτικά αντάρτικα όπλα, «άγραφα» εις τα Άγραφα, χαχαχαχα, και ο νοών νοείτο!!!!
.
4. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΠΤΙΣΟΥΜΕ!!!! ΘΕΟΥ ΕΥΛΟΓΙΑ!!!! Δεν θα μας αφήσουν οι εχθροί, θα μας εμποδίσουν, απαογορεύεται πλέον η διάδοση του Χριστιανισμού, συν τοις άλλοις η Πέμπτη Αντίχριστη Φάλαγγα ευρίσκεται εντός των τειχών ήτοι του κράτους της Ελλάδος με πολλά ονόματα πολιτικής, κοινωνικής και εκλελυμένης εξευτελισμένης ηδονόπιστης και λαγνόπιστης ωραιοπαθητικής ταυτότητας και ιδεολογίας, αιρέσεων, ψευδοθρησκειών και παραθρησκειών της αθεϊας, συν και των πλήρως εγκληματικών ή μη άθεων και των ιδιοτελών Συνελλήνων μας και μη. Εάν τους ευαπτίσουμε κάποτε θ’ αποθάνουν και θ’ άγουν εις τον Παράδεισον μαζί κ’ εμείς διά το φιλάνθρωπον έργον μας, επίσης δυνάμεθα να ελέγξουμε εις μέτρον αρκετόν την δράση τους η οποία θα έχει συναίσθημα και πίστη Χριστου!!!! Εάν αντέξουμε και προσευχόμεθα κληρικοί και λαϊκοί το θαύμα θα γίνει, αναίμακτα θα ευαπτισθούν με την θέληση τους ως επί τω πλείστον Ευ+Χριστιανοί της Ελληνορθοδοξίας.
.
Ο Μέγας Άγιος Προφήτης Διδάσκαλος του Έθνους Κοσμάς Αιτωλός ο Αγειορίτης είπε: «το έθνος μας θα μεγαλώσει». Πως θα μεγαλώσει αφού εμείς ένεκα οικονομικής κρίσεως, κακίας και φιλολαγνείας συνήθως δεν αποφεύγουμε την τεκνοποίηση αλλά αποφεύγουμε την γεννοποίηση, σκοτώνοντας εμείς οι Έλληνες τους Νέους Έλληνες πριν καν γεννηθούν!!!! Αίσχος κατά της ψυχής και της ανθρώπινης διάστασης της επί γής ζωής και βίου.
.
Η προφητεία λέγει: «εις τα νησιά (Ελληνομικρασιατικά Αιγαιακά νησία και την Κύπρον προφανώς) δεν θα φθάνετε να ευαπτίζετε ανθρώπους. Θα ευαπτίζοντε αφού πιστεύσουσι την Θεία Θέληση να καταργήσει την Τουρκία. Θα ευαπτίζοντε διά να σωθούν από την ρωσσική λαίλαπα όταν θα σκοτώνει το έν τρίτον των Τούρκων, με το άλλον έν τρίτον να προσφεύγει εις την Μέκκα και το άλλον ευλογημένον Ελληνορθοδοξοχριστιανόν έν τρίτον να προσφεύγει εις τους Χριστιανικούς Νήσους να ευαπτίζοντε εις τον Αρχάγγελον Μιχαήλ των Πανορμίτη, τον Αρχάγγελον Μιχαήλ τον Μανταμάδον, τον Απόστολον Ανδρέα της Καρπασίας της Κύπρου, τον Άνθιμον της Χίου εις το Μοναστήριον της Παναγίας της Βοήθειας και αλλαχού.
.
Νά πώς θά μεγαλώσει τό έθνος, οι καταραμένοι θά μείνουν άτεκνοι καί οί ευλογημένοι θά ευαπτιστούν καί θά τεκνοποιούν Ελληνοχριστιανούς. Όστις συμβάλλει είς τήν ευλογίαν άμεσα ή έμμεσα ευλογημένος θά είναι εσαεί!!!! Είς τούς χάλεπους καιρούς τού μιροψήγματος τού Αντίχριστου θά γίνει το αντίστροφον συνήθως. Οί καταραμένοι θα ευ+τεκνοποιούν ούτως ώστε να χαθούν περισσότερες ψυχές καί οί ευλογημένοι θα μείνουν άτεκνοι διά νά μην γεννήσουν τέκνα εντός της ηλεκτρονικής μάνδρας της Κολλάσεως. Ολίγοι δέ θά τεκνοποιούν μά θα δώκει ο Θεός ευλογία νά ζήσουν πρωτόγονοι μέχρι τής μεγάλης νίκης τής Δευτέρας Παρουσίας Τού Ιάσων Χριστού!!!!
.
ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ, ΠΡΑΤΤΕΤΕ, ΑΓΑΟΠΟΙΕΙΤΕ!!!! ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΕΕΥΛΟΓΙΑΣ 
ΕΣΤΙΝ!!!!
.
 Πρέπει ν' αντιδράσουμε με σοφία σ' αυτούς όπου εκριζώνουν ανθρώπους από τις εστίες τους και τους αποστέλλουν εις ημάς διά να μας εκριζώσουν ένεκα της απελπισίας και της ασυδωσίας τους. Εάν δύνομαστε να νικήσουμε με την ειρήνη η νίκη μας είναι απύρρειος και υπερπολλαπλάσια. "Όπου σπέρνει ο διάβολος θερίζει ο Θεός" ήτοι μας τους στέλλουν Μωαμεθανούς και αν είμαστε άξιοι τους κάνουμε Χριστιανούς. ευαπτίζοντας Χριστιανούς σου χαρίζεται η Θεία Χάρις εις τές βαρέτες αμαρτίες σου, συνεπώς κοπίασε, μόχθησε, μάχου, να ευαπτίσεις.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου