Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Προσαγωγές και συλλήψεις Χρυσαυγιτών στο Μελιγαλά -Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Προσαγωγές Χρυσαυγιτών στο Μελιγαλά -Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Δρακόντεια μέτρα έλαβε η αστυνομία στο Μελιγαλά, προκειμένου να αποφευχθεί η ένταση και τα επεισόδια που είχαν προκληθεί πέρυσι εκεί με την έντονη παρουσία Χρυσαυγιτών, ενώ έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις
.

Αυτή τη φορά τα μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν αισθητά λιγότερα, ενώ έγιναν 27 προσαγωγές και επτά συλλήψεις από την αστυνομία. Το γεγονός προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, με τον βουλευτή της ΧΑ να αναφέρει χαρακτηριστικά «κούνια που σε κούναγε Σαμαρά. Εμείς θα είμαστε κάθε χρόνο εδώ».

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της ΧΑ, που συνόδευαν το βουλευτή Πολύβιο Ζησιμόπουλο και τρεις ακόμη που συνόδευαν τον κ. Μπαρμπαρούση. Η αστυνομία εντόπισε σύστημα ενδοεπικοινωνίας μεταξύ των μελών της ΧΑ, κάτι που απαγορεύεται, ενώ πούλμαν που μετέφερε Χρυσαυγίτες δεν σταμάτησε αγνοώντας αστυνομικό της τροχαίας.

Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά έγινε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με το messinianews.gr, ενώ οι ομιλητές επιδόθηκαν σε αντικομμουνιστικό παραλήρημα. Η αστυνομία είχε αποκλείσει από νωρίς το χώρο και δεν επέτρεπε σε οργανωμένες ομάδες και λεωφορεία να φθάσουν έως εκεί, παρά μόνο σε μεμονωμένους πολίτες.

Φωτογραφία: messinianews.gr

Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου