Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σε αργία 4 εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδοφιλίας

Απόφαση Λοβέρδου: Εκτός υπηρεσίας 4 εκπαιδευτικοί για εγκλήματα παιδοφιλίας Τέσσερις εκπαιδευτικούς που ελέγχονται για εγκλήματα παιδοφιλίας, έθεσε με απόφασή του εκτός υπηρεσίας ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως ενημέρωσε σήμερα την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, ο κ. Λοβέρδος αναμένεται να μάθει άμεσα τα ονόματα των τεσσάρων εκπαιδευτικών (τρεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κι ένας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης), και αμέσως θα τους θέσει με δική του ευθύνη εκτός της εκπαιδευτικής κοινότητας, ανεξαρτήτως της όποιας απόφασης των υπηρεσιακών συμβουλίων.
Ο υπουργός Υγείας ανέφερε επίσης ότι σε τέτοια ζητήματα οι αποφάσεις του θα είναι ακαριαίες, όπως έκανε και όταν αρνήθηκε να υπογράψει επαναφορά στην υπηρεσία για την περίπτωση διοικητικού υπαλλήλου, ο οποίος συνελήφθη να «κατεβάζει» παιδοφιλικό πορνογραφικό υλικό δίπλα σε σχολείο, δικάστηκε «κάτι λίγο», και μετά αιτήθηκε επαναφοράς. «Αυτός να πάει να βρει το δίκιο του στον πάπα της Ρώμης. Όπως και αυτοί που θα αποκαλυφθούν αύριο να πάνε στα δικαστήρια. Εγώ θα τους διώξω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου