Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

ΤΑΙΠΕΔ.ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ.


γράφει ο Ευτυχίδης Γρηγόρης


ΤΑΙΠΕΔ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ.

ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ (δίνω τα λεφτά στους δανειστές μου, έναντι) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΣΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ (διπλά συν ετήσια αναπροσαρμογή). !!!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.

Μετά τα 20 χρόνια αν έχω λεφτά αγοράζω άλλο ακίνητο. Επειδή όμως δεν θα έχω συνεχίζω να πληρώνω νοίκι.....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΑΡΙ.

ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ;

Είναι ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου!!!!!!
Καλά το Δημόσιο πως έχει ιδιωτική περιουσία;
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ.
Αξιοποίηση πως γίνεται όταν δεν ξέρω την αξία;

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ , ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΒΡΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ…..

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.

Το ΤΑΙΠΕΔ συστάθηκε την 1η Ιουλίου 2011 και η διάρκειά του είναι έξι έτη μετά την πάροδο των οποίων η λειτουργία του μπορεί να παραταθεί με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.!!!!!!!!!
Στο Ταμείο μεταφέρθηκαν τα περισσότερα από τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν περιληφθεί στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και θα μεταφερθούν όσα ακόμη περιουσιακά στοιχεία αποφασιστεί από το Κράτος να αξιοποιηθούν.!!!!!!!!!
Τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν μεταφερθεί στο Ταμείο συνοψίζονται σε τρεις κατηγορίες:
Αξιοποίηση Γης
Υποδομές
Εταιρικό Χαρτοφυλάκιο

Η ΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ !!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ και ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.!!!!! (δηλαδή τα πάντα)

Διαβάζω στο σχετικό ΦΕΚ 152/ 1.7.2011
άρθρο 2.«Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας»
άρθρο 7. «Το πράγμα ή το δικαίωμα που μεταβιβάστηκε ή παραχωρήθηκε στο Ταμείο, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του παρόντος άρθρου, ΔΕΝ μπορεί να αναμεταβιβαστεί στον προηγούμενο κύριο ή δικαιούχο, καθ’ οιονδήποτε τρόπο». !!!!!!!!!!!!

Αυτό το πράγμα, έπρεπε να διοικείται και από αντάξιους του σκοπού του ΠΡΟΈΔΡΟΥΣ.

Έτσι μέχρι στιγμής, από τη θέση του προέδρου, πέρασε ο Στέλιος Σταυρίδης , ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος και σήμερα είναι ο Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ (άνθρωπος της Ν.Δ.)
Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 πούλησε την ΑΓΕΤ Ηρακλής, στην εταιρεία της οικογένειας Καλτσεστρούτσι, της οποίας τέσσερα διευθυντικά στελέχη ανήκαν στην ιταλική Κόζα Νόστρα. Επίσης διοίκησε (Lavipharm, Κλωστοϋφαντουργία Αιγαίον, Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΛΔΑ, ΕΥΔΑΠ)

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ, ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

Το ταξίδι του κ. Σταυρίδη προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επικοινώνησε με τον Γιάννη Στουρνάρα, ζητώντας την απομάκρυνση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.

ΟΡΓΗ Ε;

Ο Σταυρίδης πριν τέσσερις μήνες κτυπήθηκε από την επάρατη και πρόσφατα απεβίωσε.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
….«Ανέλαβε με επιτυχία τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, ολοκληρώνοντας αποτελεσματικά σημαντικές αποκρατικοποιήσεις» !!!!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ)

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΔΕΗ όταν ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του, λόγω του σκανδάλου Μυτιληναίου που ζημίωσε την ΔΕΗ κατά 100.000.000.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ …αλλά όταν έγινε γνωστή η δίωξη αναγκάστηκε να παραιτηθεί..

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ (άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ)

Έχει διαπραγματευθεί την εξαγορά της ESSO-Pappas από το ελληνικό δημόσιο (δημιουργία της ΕΚΟ), έχει εργασθεί ως Σύμβουλος της Διοίκησης της ΔΕΗ για θέματα προσαρμογής σε καθεστώς ανταγωνιστικής λειτουργίας, της ΔΕΠΑ για Ιδιωτικοποίηση Δικτύων, της ΡΑΕ για θέματα αγοράς πετρελαιοειδών, έχει χρηματίσει Στέλεχος διεθνών εταιριών πετρελαίου στην Ελλάδα (ΒΡ) και τη Γαλλία (SHELL).

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
Ειδικός σύμβουλος του ΕΛΙΑΜΕΠ για θέματα ενέργειας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ;
Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ (της Καθημερινής)
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ (κάθε χρόνο) ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG !!!!!!! (ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΒΡΑΙΟ)

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΕ … ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ 78 ΧΡΟΝΩΝ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ (φυσικά με το αζημίωτο) .
ΛΙΜΑΝΙΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΣΕ … ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ …ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.

ΟΜΩΣ ΣΤΑΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ (ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΊ) ΤΟ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ» ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.
ΣΩΣΤΑ …..

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ 28 ΑΚΙΝΗΤΑ !!!! (ναι καλά διαβάσατε) ΤΟ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ» ΕΙΠΕ ΟΧΙ.

ΠΟΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ;

Η επίμαχη συμφωνία ύψους 261,31 εκατ. ευρώ, αφορά την πώληση και λειτουργική μίσθωση (sale-and-lease-back) για 20 χρόνια, 28 ακινήτων του Δημοσίου .

Πρόκειται για κτίρια πέντε υπουργείων, Πολιτισμού, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Υγείας και Παιδείας, 13 κτίρια ΔΟY και πέντε κτίρια της Αστυνομίας.!!!!!!!!!

Πλειοδότριες του διαγωνισμού έχουν ανακηρυχθεί η Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ και η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ. ΠΟΣΕΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ; 2 !!!!!!

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ;

ΜΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ και ΤΗΣ Εθνικής Πανγαία ΑΕΕΑΠ.

Πως τα μοιράστηκαν ;
14 ο ένας και 14 ο άλλος !!!!!!!

ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 16/12/2013 , ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ Ζ ΚΛΙΜΑΚΙΟ, ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 275/2013 ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΩΣ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 6 ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ «Οι όροι της συμβάσεως αξιοποίησης των περιουσιακών στοιχείων του Ταμείου, δεν μπορουν να αντιβαίνουν την ισχύουσα νομοθεσία. Κατά το μέρος δε που αντίκεινται σ’ αυτήν είναι ανίσχυροι.»

ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ!!!!!

ΣΤΙΣ 7/2/2014 ΤΟ ΣΤ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 1204/2014 ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ : «Το ΤΑΙΠΕΔ αποτελεί ιδιόμορφο νομικό πρόσωπο…. συνεπώς η συναλλακτική του δράση δεν υπόκειται ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ !!!!!!!!!!!!! (ΩΣΤΕ ΔΕΝ Ε; )
ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙ: ….δεν διαπιστώνεται αλλά ούτε και τεκμαίρεται παραβίαση των αρχών της διαφάνειας και της αμεροληψίας εκ μόνης της συμμετοχής συμβουλευτικών εταιριών και διαγωνιζομένων επενδυτών, που ανήκουν και ελέγχονται από τον ίδιο όμιλο εταιριών στην ΙΔΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ;

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ.
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.
ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ «ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ δύναται να μεταβιβάσει την κυριότητα αστικών ακινήτων του, σε τιμή ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ» !!!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ;

ΦΥΣΙΚΑ.

189.000 τ.μ. κτιρίων στην Eurobank Properties
Σύμφωνα με ανακοίνωση της, το οικονομικό αντάλλαγμα που θα καταβληθεί από την Eurobank Properties ανέρχεται σε 145,81 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδα από μισθώματα θα υπερβαίνουν τα 14 εκατ. ευρώ, ετησίως αναπροσαρμοζόμενα επι 20 χρόνια. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται περί το τέλος του έτους.

ΡΕ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η EUROBANK ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ;

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ BUSINESS ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ…….

ΚΑΙ ΤΑ 14 ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ;

ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ «Εθνική πανγαία» αξίας 653 εκ. Ευρώ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟΝ “ΕΠΕΝΔΥΤΗ”! Εταιρείες του οποίου διώκονται για σκάνδαλα ακόμα και στην Ευρώπη

Τι πήρε η ΕΘΝΙΚΗ από την πώληση;

α) χρηματική καταβολή €161 εκατ. (!!!) της Invel εξ ιδίων προς την Τράπεζα,
β) εισφορά από την Invel (ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ εταιρία με έδρα την Ιταλία) με ακίνητη περιουσία και καθαρή αξία Ενεργητικού ύψους €73 εκατ. (!!!), σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με εισφορά σε είδος που θα πραγματοποιήσει η Εθνική Πανγαία,

(ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 73.000.000 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 161.000.000;)

γ) χρηματοδότηση του πρόσθετου καταβαλλόμενου τιμήματος από την Εθνική Τράπεζα (!!! Vendor financing) έναντι εξασφαλίσεων, (ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ:)
δ) εισφορά από την Τράπεζα ακινήτων με καθαρή αξία Ενεργητικού ύψους €72 εκατ., στην ίδια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π.»!!!

Δηλαδή Η INVEL πληρώνει το ποσό των 161 εκ. Ευρώ, και βάζει ένα ιλιγγιώδες ποσό στην τσέπη της ως δάνειο! Που θα αποπληρωθεί από τα ενοίκια των 14ων ακινήτων.!!!!!!!!! Που συμφωνήθηκε να αγοραστούν 115,5 εκατομμύρια. !!!

Τελικά ποιός είναι ο ιδιοκτήτης της αγοράστριας ;

κάποιος κύριος Steinmetz, τις εταιρείες του οποίου κυνηγά η μισή υφήλιος, επειδή φέρονται να λάδωναν υψηλόβαθμους πολιτικούς.

Ποιος είναι αυτός ;

H wikipedia αναφέρει για τον Benny Steinmetz: Είναι ένας Ισραηλινός επιχειρηματίας, κάτοχος εκτεταμένου χαρτοφυλακίου στους τομείς: εξόρυξης διαμαντιών !!!!!!!, μηχανολογικών εφαρμογών, και αγοράς/εκμετάλλευσης ακινήτων.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ

1) Ο Benny Steinmetz ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΙΚΟΣ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ της ΛΑΡΚΟ!
2)ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΣΤΗ ΓΟΥΙΝΕΑ της Αφρικής αλλά και στην Ευρώπη.
3) Στο Ισραήλ, είναι ο υπ’αριθμόν 4 πλουσιότερος Ισραηλινός.
4) Ο Όμιλος του Benny Steinmetz που εδρεύει στο Ισραήλ, και έχει την επωνυμία: Benny Steinmetz Group Resources Ltd. έχει παράρτημα στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν.Αφρικής, στα Αδαμαντωρυχεία….) , διατηρεί θυγατρική, την Cunico NV με έδρα στην Ολλανδία και Εργοστάσια στο Κόσοβο, τα Σκόπια (φυσικά ο Ισραηλινός τα αποκαλεί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…), και τη Ζάμπια.
Θέλει λοιπόν ο Ισραηλινος ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ να προσθέσει τη ΛΑΡΚΟ στη συλλογή μεταλλείων – αδαμαντωρυχείων που διαθέτει, ώστε του χρόνου το FORBES να τον έχει σε υψηλότερη κατάταξη…. Θα έχει βάλει στόχο τα 5 δις ΔΟΛΛΑΡΙΑ…

5)«Ο μόνος ενδιαφερόμενος ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ είναι η “Cunico” Σκοπίων με θυγατρική* στο Ισραήλ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ. HTAN ΟΜΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ TΟ PUZZLE ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ.

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; Ή ΕΤΥΧΕ;.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΑΔΑΜΑΝΤΟΡΥΧΕΙΩΝ…..

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ (μίας νέας κατηγορίας μαύρου που κάθε μέρα θα σκουραίνει και περισσότερο το χρώμα του).

ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;
* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου