Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ο Γ. Τράγκας καταγγέλλει απίστευτο παρασκήνιο στην υπόθεση Μπαλτάκου.. (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε την έντονη αντιπαράθεση Τράγκα – Κασιδιάρη στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» (βίντεο).

Τάκης Μιχαλόλιας: «Η Ν.Δ. ήθελε συνεργασία με ΧΑ και μου ζητούσε να μεσολαβήσω στον αδερφό μου»..

Ο Γιώργος Τράγκας ισχυρίστηκε συγκλονιστικό παρασκήνιο της υπόθεσης Μπαλτάκου στην εκπομπή του «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Για «συμβόλαιο θανάτου» κατά του υπουργού Δικαιοσύνης και σχέδιο δολοφονίας του, που υπέκλεψε η ΕΥΠ μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου..καθώς επίσης και συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου για την ΧΑ με πιέσεις προς τον Τάκη Μπαλτάκο για να βρει λύση στο θέμα.



Σύμφωνα με όσα λέει το ρεπορτάζ του Γ.Τράγκα, ο Μπαλτάκος έκανε το ραντεβού με τον Κασιδιαρη διότι η ΕΥΠ ειχε υποκλέψει συνομιλία απο τις φυλακές Μαλανδρίνου με συμβόλαιο θανάτου κατα του υπουργού δικαιοσύνης!!! Και της οικογένειας του!

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που ισχυρίζεται το ρεπορτάζ ότι έχει στα χέρια του ο Δένδιας, ως αυτουργοί αναφέροντο οι… Προφυλακισμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Ο Αθανασίου φέρεται Έντρομος να ζητά την βοήθεια του Μπαλτάκου ώστε να μεσολαβήσει στην ΧΑ και να τους διαβεβαιώσει οτι “δεν φταίει αυτός για τις διώξεις”. Ο Μπαλτάκος κάνει την επαφή και παίρνει την διαβεβαίωση οτι δεν υφίσταται τέτοια υπόθεση.

Ο Αθανασιου δεν το πιστεύει και σε τυχαία συνάντηση του με τον Κασιδιάρη, του επαναλαμβάνει οτι “δεν εχει καμιά σχέση με τις διώξεις”.

Ο Μπαλτάκος υπο την πίεση και την αγωνία του υπουργού, έρχεται σε επαφή και με τον αδελφό του Ν. Μιχαλολιάκου, από τον οποίον παίρνει την ιδια διαβεβαίωση. Ότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα όπως “συμβόλαιο θανάτου”.

Δείτε τι αναφέρει ο Γ. Τράγκας

.
  Την παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του Γιώργου Τράγκα για την υπόθεση Μπαλτάκου.

 Δείτε την έντονη αντιπαράθεση Τράγκα – Κασιδιάρη στον «Ελεύθερο Σκοπευτή»

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου