Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ $ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΝΙΓΜΟΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ $ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΝΙΓΜΟΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!
.
Γνωρίζετε την σχέση μαριχουάννας και δημοκρατίας;

.
Αμφότερες αντικείμενα εκμετάλλευσης, πορνείας και βιασμού από την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΝΟΜΑΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!
.
Η μαριχουάννα είναι απαγορευμένη διότι δικαιολογεί την απαγόρευση της εν πολλοίς αλλά και την ευαγόρευση της εν πολλοίς. Τουτέστιν οι εμπόροι των εθνών ηύραν το κατάλληλον προϊόν να μονοπωλούν. Το έπραξαν δι' έναν διάστημα με την ποτοαπαγόρευση αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει διά παντός, ούτως ώστε αφού πλούτισαν από το μονοπώλειον του, αγόρασαν και ίδρυσαν εταιρείες, αγόρασαν και έκτισαν κτήρια και αφού επανεπιτράπηκε το ποτό το είχαν υπό τον έλεγχον τους ενώ εις το μεσοδιάστημα διέδωσαν τα διεγερτικά/ναρκωτικά από την κοκαϊνη μέσω γνωστών αναψυκτικών έως την ινιδκή κάνναβη.
.
 βασίλισσα και η κυβέρνηση της Ολλανδία επίτρεψε την δημόσια διανομή της μαριχουάνας διότι κατάλαβε πως αν δεν εισπράττει η βασίλισσα και το κράτος τα χρήματα θα τα εισπράττουν οι εμπόροι.
.
Η αιτία λοιπόν όπου απαγορεύεται η μαριχουάννα είναι όχι επειδή ενδιαφέρονται διά τα τομάρια σας, κανείς δεν ενδιαφέρεται, αλλά επειδή ενδιαφέρονται αυτοί όπου σας κυβερνούν σε συνεργασία με τον υπόκοσμον της διανομής και των διεθνών πολιτικών, όλοι γνωρίζουμε ποίοι είναι, διά το μονοπώλειον. ΕΡΙΦΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΠΟΤΕ!!!!
.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ........!!!!!
.
Η δημοκρατία υπάρχει όπως υπάρχει έναν ωραίον αυτοκίνητον ως αμάξωμαν χωρίς μηχανήν ή με μηχανήν η οποία της λείπουν μερικά βασικά συνεργεία ή της λείπει ο συσσωρευτής ηλεκτρικού ρεύματος, θέλετε και άλλα παραδείγματα;;;;;
.
Η δημοκρατία υπάρχει ως απομίμηση του εαυτού της.
.
Τι σημαίνει τούτον;
.
Ασπούμε ότι έχετε ένα σπίτι καλωδιομένο με ηλεκτρικό ρεύμα αλλά όχι με την ΑΤΗΚ/ΔΕΗ ή με σκόπιμη εσσφλαμένη ένωση ή οίκο με φωτιστικά αλλά χωρίς καλώδια ή έστω ρευματοδοτούμενο αλλά με τον διακόπτη μόνιμα σβυστό!!!!
.
Απλά χρειάζεται να γυρίσουμε όλοι μαζί το στρογγυλό κόμβιο της σόμπας της δημοκρατίας όπως ακριβώς κάνουμε με την μαγειρική σόμπα. Θυμηθείτε επί τέλους και τους ποιητές μας, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, ένα το χελιδόνι η Άνοιξη ακριβή. Η Άνοιξη/άνοιξη του κόμβιου της Δημοκρατίας.
.
Τι να κάνουμε;;;;;;;
.
Απλά να γυρίσουμε την Κάθετη θέση της σόμπας σε Οριζόντια θέση και η φωτιά της Δημοκρατίας άνοιξε!!!!!
.
Τώρα είναι σβυστή, την βαστάνε σβυστή τα κόμματα διότι αν ανάψει η Οριζοντιοποίηση δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης της Κομματοκρατίας ήτοι της υφιστάμενης κατάστασης ήτις μας περιπαίζει ότι υπάρχει Δημοκρατία.
.
Διότι άμα υπάρξει Δημοκρατία ο Βουλευτής δεν θα έχει να δώσει λόγον εις το Κόμμα αλλά εις τον λαόν και αυτόν θα προσέχει όχι το κόμμα. Δεν θα υπακούει εις το κόμμα και το κάθε κόμμα θα εκλείψει αφού ο λαός εκ φύσεως δημοκρατικός θα ψηφίζει από διάφορες παρατάξεις βουλευτές ώστε εις την επόμενη ψηφοφορία βουλευτών να μην υφίσταται νόημα ύπαρξης των κομμάτων. Αυτόν το γνωρίζει η Κομματοκρατία και λυσσομανεί να αφήνει σβυστά τα μυαλά των ανθρώπων ώστε να μην απαιτούν το άναμμα της Ιεράς Δημοκρατίας και δη Ιεράς Δικαιοκρατίας των Ελλήνων!!!!
 .
Βεβαίως άμποτε καταφέρουν να ελέγχουν τα πάντα με τυραννικούς νόμους τύποις Ε.Ε. και σας βάλουν μικροψήγματα/μικροτσίψς θα σας δώσουν το δικαίωμα της ελεύθερης πωλήσεως ναρκωτικών και δημοκρατίας του κλωβού/κλουβιού!!!!! Όλα εκεί καταλήγουν με την πολιτική τους!!!!
.
Καλημέρα σας!!!! Και καλημερούδια σας!!!! Κούκου!!!! Ξυπνάτε!!!! Γίνετε ΕΥ+ΗΘΙΚΟΙ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου