Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΓΥΙΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ 1!!!!!

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΗΣΜΕΝΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΝ Γ' ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ;
.


ΓΥΙΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ 1!!!!!
 .
Δήλωση Αναστασιάδη: "η Ελλαδα έπαιξε χείριστο ρόλο μαζι με την Τουρκια,και πως πρεπει να κόψουμε τον ομφάλιο λωρο απο την Ελλαδα".
 .
(Για να μαθαίνουν οι νεότεροι). Ο πατέρας του Αναστασιάδη Χρύσανθος, Αρχιπραξικοπηματίας σκότωσε τρία λεοφωρεία Παφίτες που παιρνούσαν από το την Λεμεσσόν προς την Λευκωσία για να αγωνιστούν υπέρ του Μακαρίου. Νομιζόμενος ότι ο Μακάριος απόθανε πήγε στον καφενέ και είπε: "ο Μούσκος επέθανε κερνάω καφέδες".
 .
Γυιέ του Αρχιπραξικοπηματία Νίκε Αναστασιάδη αναίσχυντε προδόταρε Μισέλληνα γνωρίζω ότι κατάγεσαι από εβραϊκή ρίζα! Δεν εντρέπεσαι αδιάντροπε να κατηγορείς ένα ολόκληρο έθνος ενώ ο πατέρας σου αστυνόμος γαρ διατέλεσε τα μέγιστα εις την κατοχή και καταστροφή της Κύπρου, εις Τον Θεόν σ' έχω αγγαλεμένον!!!! Πήγαινε αναίσχυντε δικηγοράκο της ΕΟΚΑ Β' που επειδή μυήθηκες μασσώνος στην Αγγλία σε έβαλαν αμέσως εις τα βαθειά να αθωώσεις την στημένη δίκη των Πραξικοπηματιών ώστε να διαφημιστείς και να ηγηθείς της ψευδοπατριωτικής παράταξης του ΔΗΣΥ που αλλοιώσε τους αμόρφωτους πειθήνιους χαντακωμένους πατριώτες και τους έκαμε να νοιώθουν υπερήφανοι για πράγματα που οι προγόνοι τους ένοιωθαν εντροπή και να το θεωρούν και "πατριωτικό συναίσθημα" συνάμα.Επειδή ήσουν Ιουδαίος από προγόνους σε προώθησαν τα ξέρουμε ρεεεε μην μας παίζεις τον Έλληνα.
 .
Λες τα ίδια με κομμουνιστή ενώ πριν 4 έτη κατηγορούσες τον Χριστόφια που έλεγε τα ίδια για να πάρεις την προεδρία όπως έκανες και με την δήλωση ότι δεν θα κουρέψεις τα χρήματα του κόσμου ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕΡΑΝ ΜΕΣΟΜΕΡΙΝ!!!! ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ+ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
 .
Προπουλημένα τομάρια και με πωλημένες ψυχές όπως εσένα σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία κ.α πώλησαν την Κύπρο, την Μικρασσία, τον Πόντο, την Αρμενία και άλλες χώρες και λαούς. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ. Πήγαινε ρε κάμε Σαρανταλείτουργον στον πατέρα σου Χρύσανθον να φύγει από το πισσοκόχλαον και πάψε να μας τα προίσσεις με την πόμπα/έμβολον του ποδηλάτου.
 .
Εσύ αν δεν έχεις μητέρα και την πουλάς έναν σελήνι εμείς δεν την πουλούμε ούτε με τον θάνατον μας Προδότη που θα πειάσεις στο στόμα σου την ΕΛΛΑΣ, ΑΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΥΑΚΛΑ/ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΚΕΖΖΑΨΟΥΓΙΟΥ/ΒΙΤΡΙΟΛΙ/ΘΕΙΙΚΟΝ ΟΞΥ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ΥΠΕΡ+ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ΤΑΧΑΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΑΣΣΟΝ, ΠΤΟΥ ΣΑΣ ΑΡΧΙΜΑΣΣΩΝΑΡΟΙ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!
 .
Α και για να μην νομιστώ Αριστερός ή Μακαριακός από τους μη γνωρίζοντες με πρώτος πραξικοπηματίας με όσα υπαινίσσεται η Ιστορία ήταν ο Μακκάριευς. Πρώτα διαιρέσετε το έθνος με Αριστερούς Δεξιούς και τώρα μάχεστε να το ενώσετε απάτριδον, πατριδοκάπηλον και μίσεθνον μισώντας την μητέρα πατρίδαν του, Αρχιχυδαίοι παλιάτσοι των Ιουδαίων Σταυρωτών Του Χριστού!!!! Δεν είναι ο Μακάριος που επέμενε να κάνει την ΕΟΚΑ παρά της αντιρρήσεις της Ελλάδος; Οι Κύπριοι ήθελαν αγώνες και τώρ πταίει η Ελλάδα. Βεβαίως αν δεν απελευθερώνετο η Κύπρος ίσως η Αγγλία να την παρέδιδε εις τον προκάτοχον της Τουρκία, ανοίγουμε άλλα κεφάλαια/φάλιες, ας το αφήσουμε εδώ.
 .
Η Χούντα είναι όλη Ελλάδα και η ΕΟΚΑ Β' που μέλος υπερήφανο ήταν ο πατέρας σου και υποστήριξες στο δικαστήριο ήταν η Ελλάδα και η Κύπρος αντίστοιχα ή δύο μαφίες που ακόμη διοικούν υπό τον μανδύα άλλων ονομάτων; Γιατί δεν κατηγορείς υποκριτά τον πατέρα σου και τον Ιωαννίδη και κατηγορείς αναισχυντα την ΙΕΡΑΝ ΕΛΛΑΣ;;;;;;; ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ!!!!!!
 .
Αλλά αν το έθνος αυτόν είχε αξίαν θα καταντούσε έτσι; Αν είχε μυαλόν, αν διάβαζε τους συγγραφείς του αντί τους ξένους τσαρλατάνους και σφετεριστές της γνώσης των προγόνων του θα καταντούσε έτσι; Αιώνες πολλούς αμόρφωτον είναι!!!!
.
ΤΥΡΑΝΝΕ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΝΙΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!
 .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου