Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!


Θα κάμουσιν 1,000,000 νόμους και θα ερθούν μίαν ημέραν να σας συλλάβουν 'πόξω από την εκκλησία με την απόφαση ότι τα Χριστούγεννα είναι εγκληματική οργάνωση, ευθυνόμενη για το αιματοκύλισμαν του πλανήτη. Τέτοιοι εγκληματίες να είστε να πάτε στον Παράδεισον!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Όπου άκμασε η/οι Πολιτική/Πολιτικοί παρέκμασαν τα πάντα άλλα ευγενή και ευηθή.

Όπου άκμασε η/οι Πολιτική/Πολιτικοί παρέκμασαν τα πάντα άλλα ευγενή και ευηθή.
.
Από την αρχαιότητα οι Έλληνες με την επιστήμη έκαμαν θαύματα, με την φιλοσοφία έκαναν θαύματα, με την θρησκεία έκαναν θαύματα, με την καλλιτεχνία έκαναν θαύματα, με την πολιτική εκάμαν τα μαμμούριν αλληλοκαταστρεφώμενοι.
.
Ο Σατανάς πειράζων Τον Ιάσων Χριστόν του έταξε αν αρνηθεί το μαρτύριον όλα τα βασίλεια του κόσμου αφού τα κατείχε και τα κατέχει. Ήτοι η τέχνη του Διαβόλου είναι η Πολιτική. Με αυτήν καταστρέφει τα πάντα. Δηλητήριον διά τα ελληνικά γονίδια η Πολιτική.
.
Πολιτική = Παρακμή του Ήθους.
.
Ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής στιγματίζει την Πολιτική ως Βαβυλώνα η μεγάλη, μικρή δε η οργιάζουσα ομαλή και ανόμαλη πορνεία και κιναιδεία.
.
Πολιτική είναι η κομψή, σεμνότυφη και και υποκριτικοευγενική φορεσιά του άνευ ηθικών αναστολών ψεύτη, χαρείτε ή καταραστείτε την, αν δεν την καταραστείτε θα σας καταραστεί.
.
Η αλήθεια πληγώνει τους φιλόψευτους.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΑΝΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΑΝΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!
.
Η αγραμματοσύνη, η αφέλεια, η επιπολαιότητα και η βλακεία του μέσου Έλληνα και Ελληνοκύπριου τις έσχατες 15 δεκαετίες αποδεικνύουν ότι είναι έρμαια των αδύναμων γονιδίων τους και δεν τα έχουν καταλάβει ώστε να τα προσπεράσουν και διορθώσουν. Καθημερινώς όλον και περισσότεροι γίνοντε μεγαλοϋπαλλήλοι των Ιουδαίων εις την Πολιτική, την Οικονομία και άλλες υψηλές νευραλγικές θέσεις όπως τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα σχολεία. Και άλλοι άμεσα ή έμμεσα πάλαι μικροϋπαλλήλοι των Ιουδαίων. Ο Κόσμος, ο Δυτικός Κόσμος τείνει να γίνει μία ιουδαϊκή εταιρεία μάνδρα, χωρίς Χριστόν, χωρίς Θεόν, χωρίς αγάπη, χωρίς ευλάβεια και σέβας προς οιονδήποτε δεν είναι Ιουδαίος και δη όχι προς όλους τους Ιουδαίους αλλά τους Αρχισατανισταί Ιουδαίους διότι δεν μας πταίνε οι λαοί μας πταίνε οι συνομώτες όπου κρύβοντε όπισθεν των λαών ώστε να πραγματοποιήσουν τα φιλίκακα σχέδια τους.
.
Η πικρή αλήθεια ότι κάναμε τον λεκτικόν αγώνα μας για το κούρεμα της Τρόϊκας και τώρα πραξικοπηματικώς όλοι οι νόμοι είναι υπέρ των Τραπεζών να ρημάζουν τα ελληνοκυπριακά οικοκυριά. Προωθείται εν τούδε σχέδιον ανάλογον και διά το καλούμενον Κυπριακόν Πρόβλημαν και εμείς ανύμποροι μένουμε εις τα λόγια. Απόγονος της παλαί ποτέ Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και του μελετητή της Μακιαβέλλι, ονόματι Αλ Καπόνε είπε ότι όπλον που δεν στάζει αίμα δεν κάνει τίποτε. Ας προσευχόμαστε λοιπόν, διότι με την προσευχή και τον εκκλησιασμόν τα κακώς έχοντα γυρίζουν εκ Του Θεού υπέρ του προσευχόμενου! Είναι το μοναδικόν όπλον όπου διαθέτουμε αλλά το υπεραήττητον αν το χρησιμοποιούμε με πείσμα, πίστη και επιμονή καθημερινά και αιώνια.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΕΡΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


ΥΠΕΡΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
1. Φιλόκαλος είναι εκείνος όπου συνεχίζει να κάνει το αγαθόν ακόμη και όταν γνωρίζει ότι ο θεός ευνοεί μεταθάνατον τον άδικον και τιμωρρεί τον δίκαιον.
.
2.Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ κρίνεται αναλόγως του ΔΕΙΚΤΗ ΗΘΙΚΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ του καθενός. Η βαρβαρότητα και ψυχοβαρβαρότητα διακρίνεται σε ανθρώπους με χαμηλόν δείκτην ηθικών αναστολών υπέρ του αγαθού. Εάν ο δείκτης ηθικής αναστολής υπέρ της αγαθότητος είναι πέραν του συνηθεισμένου είσαι όσιος, άγιος, σύνθεος μετέ και εκ Θεού ευλογίαν. Σε τέτοια περίπτωση ακόμη και αν ο Θεός ειπεί ότι είσαι εκλεκτός και δικαιούσαι να αδικείς, να σκοτώνεις και να ταπεινωνεις τους συνανθρώπους σου θα του αρέσει περισσότερον εάν δεν το εφαρμόζεις ενώ αν το εφαρμόσεις θα καταλάβει ότι είσαι εκμεταλλευτής της δύναμης Του, όπως κάνουν γενικώς οι Μωαμεθανοί και οι Εβραίοι με τις διδασκαλίες των διδασκάλων των.
.
3. Να συνεχίσεις να αγαπάεις, να εγνοίζεσαι, να κρυφοβοηθάεις, να κρυφοπροσεύχεσαι, να κρυφονησυχείς διά τους αχάριστους όπου σε καταδιώκουν, κατηγορούν, καταστρέφουν.
.
Δεν είμαι κάτι τέτοιον, το να γίνεις κάτι τέτοιον σε πλήρην βαθμόν είναι ως να αιωρείσαι διά μέσω πνευματικής αντιβαρύτητας.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: "Ο ΟΜΙΛΩΝ ΑΨΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΙΚΑ"


ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: "Ο ΟΜΙΛΩΝ ΑΨΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΙΚΑ"

Γνωρίζω πολλούς Πατριώτες εις τα λόγια! Εις τα λόγια μόνον διότι δεν θυσιάζουν ούτε μία λέξη υπέρ της Πατρίδος εδωμέσα δημοσίως, μήπως και θιχθεί ο μισθός ή η θέση τους ή το κύρος των έναντι κομμάτων, οργανόσεων, κομματόσκυλων και λοιπών οργανομένων συμφεροντολογικών σωματείων.

Μάλιστα τινοί εξ αυτών αμφισβητούν εμένα και άλλους κατά πόσον θα πολεμήσουμε εν καιρώ συρράξεως. Η απάντηση είναι αφοπλιστική, τώρα που γίνεται αγώνας επηρεασμού της κοινής γνώμης υπέρ της Σωφροσύνης, της Τιμής, της Πατρίδος, της Ευπρέπειας εις Τον Οίκον Του Θεού και Οίκος Του Θεού όλος ο Κόσμος εν Τοις Ουρανοίς, τι κάνουν ούτοι παρά να ενισχύουν την φιλοτομαριστική τους άμυνα, επίθεση, δυναμική;

Νομίζετε ότι όσοι καταναλώνουμε τις ώρες μας υπέρ της Πατρίδος και δη χωρίς να είμαστε υποψήφιοι Βολευτές/ή Βουλευτές δεν γνωρίζουμε πως να διασκεδάσουμε; Αν ερωτάτε εμένα προσωπικά γελιέστε πονηρά ανθρωπάκια! Είμαι πολυπράγμων, ενίοτε πέραν του δέοντως! Και συνάμα ΤΗΝ ΓΛΩΤΤΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΝΤΥΣΗ!

Νομίζω απάντησα και θα απαντώ καθεαυτώς, διότι Έλλην χωρίς εκλεπτυσμένη γλώσσα ομοιάζει με άνθρωπο ομιλόνταν πιθηκίσια. Του γιου σπηκ παμπουίνικα, ουρακοτάγκικα, λεοπαρδάλικα;

Ο ΟΜΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΙΚΑ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ

ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ
.
Βουλευτίνα της Κύπρου ζήτησε επίδομα για το κομμωτήριο, ενώ δίδεται ήδη επίδομα για «αλμυρά» ήτοι αλαντικά τουτ κυλικείου της Βουλής! ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΤΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ;;;; 11 χιλιάδες η σύνταξη τους μαζί με τα επιδόματα!
.
Άνεργοι μαλάκες ζητήστε να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών από 56 σε 6 να δώσουν έναν εις τον καθένα αφού ούτως ή άλλως οι αποφάσεις τους είναι προσχεδιασμένες από τα αλλοδαπά πλούσια αντίχριστα αφεντικά τους! Τα εξοικονομημένα χρήματα μοιραστείτε τα!
.
ΆΝΕΡΓΟΙ 170 εκατομμύρια αύξηση στους κυβερνητικούς υπαλλήλους και κηφύνες θα δώσει αυτή η κυβέρνηση και αυτή η Βουλή, τι κοιμάστε ωρέ; Αντιδράστε, με 170 εκατομμύρια κτίζουμε ολάκερες πολυκατοικίες, νοσοκωμεία, συσσιτιοθαλάμους και σας ταϊζουμε 20 έτη!
.
Έχετε δικαίωμα να σας ψηφίσουν. Αντί να ψηφίσετε ψηφίστε τον αντιπρόσωπο σας και δεσμεύσετε αυτόν δι’ υπογραφής ότι θα μοιράζει τον μισθόν του σε πτωχούς και άνεργους ή άστεγους με την σειρά ανά μήνα. Να εγώ δέχομαι, ούτε βενζίνη να μου πληρώνει ο βουλευτικός μισθός, εσείς δεν δέχεστε;
.
Όταν ο βουλευτής είναι επάγγελμα είναι έγκλημα όταν είναι λειτούργημα είναι ευλογία! Τώρα τι σόϊ υπόθεση νομίζετε είναι;
.
ΑΝΕΡΓΟΙ, αφού δεν ψηφίζετε ψηφίστε τον εαυτόν σας, τον αντιπρόσωπο σας! Γιατί ψηφίζετε εκατομμυριούχους που θέλουν να αφαιμάξουν περισσότερο το κράτος, γιατί ψηφίζετε ψεύτες, ορκισμένους εχθρούς, δοσίλογους, πατριδοκάπηλους, προεξαγορασμένους, προδότες; ΕΙΣΤΕ Κ’ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΜΑΛΑΚΟΒΛΑΚΕΣ; ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΑΡ! ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΝΟΗΣΙΝ ΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΕΙ!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη