Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ



Χώμο Κουμμουνιστικούς Κουμμουνιστικούς. Χαρακτήρας: Ευθαρσώς Προδότες, είναι υπερήφανοι διά την προδοτική τους δεινότητα αφού την θεωρούν ανθρωπισμόν. Θέλουν τους Μαυράραπους εν Κύπρω και εν Ελλάδι να τεκνοποιήσουν και να παίρνουν επιδόματα ούτως ώστε να εκλείψει κάθ' αίμα ελληνικόν και μισησμένον!

Προξενούν πραξικοπήματα, στην Ελλάδα απόθαναν σε Εμφύλια Σύρραξη 1,500,000 Έλληνες για να ικανοποιηθούν τα αριστερικά βίτσια και ανομαλίες. Εν τω μεταξύ κανένας δεν άφησε ανοικτό το σπιτικό του, το ψυγείο του και την κρεβατοκάμαρα της θυγατέρας του στους Αδελφούς Μετανάστες, ενώ οι Αριστεροί Πολιτικοί πλουτοκρατίζοντες δεν έχουν δώσει δραχμή για τους Αδελφούς Μαυράραπους, θέλουν να τα δίνει όλα το κράτος και να πλουτίζουν από τις Βίζες και άλλα κόλπα τους!

Χώμο Δεξίους Δέξιους. Χαρακτήρας: Γνωστός Ψευδοπατριώτης Πατριδοκάπηλος Αμερικανόλαγνος, Πλουτόλαγνος, Ορνεόλαγνος. Την δεκαετία του 1970 πρόδωσαν τα πάντα εν Ελλάδι και εν Κύπρω. Υποτίθεται πως αγαπούν την Ελλάς αλλά δεν διστάζουν να γράφουν κρηκίνγκλζζζζ. Πριν κάνουν το πραξικόπημα στην Κύπρο δεν μερίμνησαν να σηκώσουν και να χώσουν σε ασφαλές μέρη τις εικόνες που δήθεν ευλάβοντο, τα βιβλία και τα αρχαία και έτσι όταν μετά χαράς έφεραν τους Τούρκους όλα χάθηκαν μαζί με το ήμισυ της Κύπρου! Η ήμισυ Κύπρος ίσως κάποτε ελευθερωθεί αλλά ο πολιτισμός που χάθηκε δεν θα ξανά φανεί κουφάλες δέξιους παραδέξιους, αδέξιοι ψευδοδεξιοτέχνες! Πατρίδα διά αυτούς είναι η Μεγάλη Στοά της Αγγλίας και της Αμερικής αν και οι Αριστεροί δεν πάνε πίσω, από φίλοι των Παλαιστίνιων αιφνίς έγιναν ορχιδογλύφτες των Εβραίων!

Χώμο Ψευδοχριστιάνικους Παπαγαλάκους. Χαρακτήρας: Υποκριτές, τραγουδιστές και ηθοποιοί. Παίζουν το ίδιον θέατρον καθημερινά, θεωρούν θείον και σωστόν ότι καταλάβει το σταβάδι το μυαλόν τους και τα υπόλοιπα του Σατανά. Ως εκ τούτου, το 999% των ιδεών, της ύλης και του πνεύματος ανήκει στον Διάβολο κατά τους ίδιους. Κάνουν τα έσχατα αλλά κατηγορούν τους άλλους. Κλέβουν και ύστερα σταυροκοπιούνται και ύστερα ξανακλέβουν. Κανονίζουν το πρόγραμμα πότε θα ατιμήσουν και σε πόση ώρα θα εξομολογηθούν πριν προλάβει ο Χάρος και τους πάρει! Φορούν ακόμη φουστάνια αλλά αν ιδούν κανένα να φορεί σε παράσταση ή αλλού τον κατηγορούν. Κάνουν θηλυπρεπέστατες κινήσεις αλλά τις βλέπουν σ' άλλες. Όπως είπε και ο Χριστός που δεν τους ανήκει αν και έτσι νομίζουν: "βλέπουν το ξυλαράκι στο μάτι του άλλου και όχι την δοκό στο δικό τους, χαχαχαχαχαχα". Δεν δέχονται ότι η πρώτη θρησκεία και πρώτος Μάρτυρας Του Υιού ήταν πριν 25,000 έτη ως Ποιμάνδρης (ποιμήν άνδρας όπως παρουσιάζεται ο Χριστός) στον Ερμή τον Τρισμέγιστον. "Ο ΘΕΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ"!!!!

Χώμο Παραπαγανάστικους Φύρδην Μίγδην. Χαρακτήρας: Νέα θρησκεία των Κρυπτοκουμμουνιστών για να κτυπήσουν τον Χριστιανισμό που είναι η Αναβίωση της Αρχαιότερης Θρησκείας του Ερμού του Τρισμέγιστου. Θεωρούν ότι το να πιστεύεις και να ευλάβεσαι τον θεόν Άρη και την θεά Αθηνά δεν είναι το ίδιον με το να προσεύχεσαι ως Χριστιανός στον Σατανά και στο Αγίω Πνεύματι. Πράγματι η Αθηνά καλείται ως Πνεύμα από Όμηρο και Πλούταρχο μαζί με Πατέρα τον Δία και Υιόν τον Απόλλων (άλφα στερητικόν+πολλοί). Ψευδοχριστιανοί και Ψευδοαρχαιοελληνοτρισμεγιστοερμήδες (που είναι η καταγωγή της αρχαίας θρησκείας των Ελλήνων μετά τον Ερμή τον Τρισμέγιστον) παίζουν με τις λέξεις και νομίζουν π.χ. πως ο Θεός δεν έχει πολλά ονόματα ή νευριάζει αν Τον καλούν Θεά Αθηνά/Ηθηνά/Εθηνά = Ήθος (κατοικία του θείου)+να (πάρε) ή Αγίω Πνεύματι δεν είναι το ίδιον ενώ οι ασήμαντοι και ακάθαρτοι αυτοί Ψευδοέλληνες δεν κατανοούν πως αμφότερες οι λέξεις είναι καθαρές ελληνικές άρα τε και ΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ!!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΖΩΝ!!!!

Υπάρχουν και άλλες φυλές μεικτές ή δευτερεύοντες και θα τις αναλύουμε ανά χρονικά διαστήματα!

Είσαι Πνεύμα Έλληνας ή Χώμο Έλληνας; Δηλαδή κατ' όνομα, καταγωγή και κατά ομιλία Έλλην ή πνευματικώς Έλλην;;;;

Λέγε!!!! Δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις ήρθε η κρίση παν+ταυτοτήτων και θα συνεχίσει.

Ο Θεός είναι ένας ή πολλοί; Οι πολλοί Θεοί μπορούν να είναι ένας και ο ένας πολλοί; Νομίζετε ότι δεν γίνεται να κάνει αυτά το θείον;;;; Η απάντηση Κουφάλλες φαίνεται μέσα από την Ύλη/Φύση που είναι η κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν Δημιουργία. Η Ύλη είναι μία και ενιαία ή πολλή και διαχωρισμένη;;;; Απάντα Κουφάλλα!!!! Αμφότερα είναι η σωστή απάντηση αλλά ποτέ δεν είναι ασύνδετη και διαχωρισμένη ως εκ τούτου κυρίως και ουσιαστικώς μία. Ούτως και το θείον, όπως η Ύλη διαχωρίζεται εις είδη και υποείδη αλλά το βαθύτερο υποσωματίδιο της είναι το ίδιον και είναι το ΑΤΟΜΟΝ που αναφέρει ο Δημόκριτος και άλλος και είναι το Απειρότερο Σωματίδιο που είναι το Άπειρο άφθαστο Σώμα/Πνεύμα Της Αθηνάς ή Του Αγίου Πνεύματος!!!!

Το Άπειρον Κουφάλλες της ψευτοσύνης είναι Έναν ή Πολλά;;;; Και τα Πολλά του είναι εκ των προτέρων Έναν ή εν α = εν αρχή ή μη Κουφάλλες της άγνοιας και της διαβολής;;;;

ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΙΡΑ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟ+ΚΛΗΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣΩΜΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΣΩΜΑ!!!! ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΘΝΗΤΗ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου