Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Κάλπες για την εκλογή συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ

 

 Φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ εκλέγουν σήμερα τους συνέδρους του επικείμενου συντακτικού συνεδρίου του κόμματος.

Σε δήλωσή του εν όψει της εκλογής των συνέδρων ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ μέσα από το συντακτικό του συνέδριο αλλάζει. Κρατά τα καλά της μακράς ιστορικής του διαδρομής και αποβάλλει παθογένειες που το ταλαιπωρούν» και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης είναι αυτός που θα τη στηρίξει και πάλι, με την ενεργό συμμετοχή του, γιατί ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα ο εγγυητής της πορείας της πατρίδας μας προς την έξοδο από την κρίση».


«Οι προοδευτικοί, δημοκρατικοί πολίτες που συγκροτούν την ανθεκτική βάση του Κινήματος σε όλη τη χώρα, διασφαλίζουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου τη διαδικασία εκλογής των συνέδρων. Το ΠΑΣΟΚ θα αποδείξει ότι διατηρεί πάντα το πλεονέκτημα των εκπλήξεων και των ανατροπών με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το ασφαλές μέλλον της νέας γενιάς», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, απηύθυνε σήμερα κάλεσμα συμμετοχής. «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, είναι πολύ σημαντικό να ξανασυναντηθούμε με ανθρώπους που αναζήτησαν αλλά δεν βρήκαν αλλού απαντήσεις και μας παρακολουθούν. Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς και τους λέμε: Ελάτε να κάνουμε ξανά ισχυρή τη δημοκρατική παράταξη. Για το ΠΑΣΟΚ ένας είναι ο δρόμος: Επιστροφή στην κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι «αφετηρία αλλαγής». «Είναι η αρχή και όχι η ολοκλήρωση της προσπάθειας», πρόσθεσε, «να αφήσουμε πίσω τον κυβερνητισμό και την εσωστρέφεια και να παρουσιάσουμε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και εξόδου από τα μνημόνια. Το σχέδιο που μπορεί να φέρει την ελπίδα, που μπορεί να είναι ο σπόρος της ελληνικής Κεντροαριστεράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου