Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

"ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ;"

patoulis-samaras


"Ανεξαρτήτως του σοκ και του πανικού που υπέστη η κοπέλα από το Κουτσοπόδι Αργολίδας και άφησε την τελευταία πνοή της μέσα στο αυτοκίνητό της κατά τη διάρκεια της χτεσινής νεροποντής, επειδή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητό της έπεσε σε λακκούβα και ακινητοποιήθηκε,
με όλο το σεβασμό αν οι γονείς της δεν κινηθούν δικαστικά διερευνώντας πιθανές ευθύνες του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη και των υπηρεσιών στις οποίες προΐσταται, θα αφήσουν τη ψυχή του κοριτσιού να βασανίζεται ζητώντας δικαίωση.
Ο αξιότιμος κ. Πατούλης -γνωστός και μη εξαιρετέος τηλεοπτικός μαϊντανός- είχε την "ευαισθησία" να εμφανιστεί κοστουμαρισμένος όταν έγινε η "τρομοκρατική" επίθεση στο Mall.
Χτες όμως και κάθε άλλη ημέρα του χρόνου που οι συμπολίτες του στο Μαρούσι πέθαιναν στο δρόμο ή σπάγανε τα αυτοκίνητά τους (τις περιουσίες τους δηλαδή), στους καρόδρομους του Δήμου του, ήταν άφαντος από τα ΜΜΕ. Οι μόνοι που ήταν στους δρόμους ήταν οι Πυροσβέστες και οι απλοί πολίτες που έδιναν χείρα βοηθείας στους συνανθρώπους τους".
Αναγνώστης
http://www.makeleio.gr
ΕΡΩΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ  (ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ) ΠΟΥ ΠΑΝΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου