Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕΞ, ΝΤΡΑΝΓΚΣ, ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛΛ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΕΙΔΩΛΟΝ


 ΣΕΞ, ΝΤΡΑΝΓΚΣ, ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛΛ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΕΙΔΩΛΟΝ








ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Ο 7ος Πρόεδρος της Κυπριακής Ψευδοδημοκρατίας από τον καιρόν όπου εξιδρύθηκε, κ. Νίκος Αναστασιάδης δεν παρέλειψε εις την καθιερωμένη ανακήρυξη του από τον Έφορον Εκλογών να επαναλάβει και να τονίσει ότι θα κάνει αίτηση εισόδου στο Εβραιοσιωνομασσωνικόν όργανον του Συνεταιρισμού για την Ειρήνη το οποίον είναι ψευδοαφανή παρακλάδι του ΝΑΤΟ. Στον Συνεταιρισμό αυτό μέλος είναι και η Ρωσσία αλλά ανενεργόν με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτόν ως αλήθεια ή ως ψεύδος.


Δήλωσε κατ' επανάληψη ότι Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ στην Ευρώπη με έντονον ύφος αυστηρότητος και βλοσυρότητος! Δηλαδή ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ διότι ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ!

Παύει η Κύπρος να ανήκει και επίσημα διά στόματος Προέδρου στον Ελληνισμόν, την Ιστορία της και στους Πολίτες της, ανήκει πλέον στον ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΡΝΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!!

Μετά το Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ο νυν πρόεδρος της Κυπριακής Ψευδοδημοκρατίας και νυν πρόεδρος του ΔΗΣΥ που ανάγραφε στα αυτοκόλλητα του ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ επικαλούμενο το αρχαίο ρητό ως κόμμα, έκανε λόγω πάλαι με άγριον βλοσυρόν ύφος περί ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ. Κάτι λέξεις οίτινες σύρνονται αυθαίρετα για να επηρεάσουν το Υποσυνείδητον συλλογικό και ατομικό όπως εκείνες τις αντίστοιχες του Γιωργάκη Παπανδρέου δηλαδή του Τζιέφρυ Μινέϊκο για Εξουσία του Πολίτη και άλλα παραπλανητικά κουρουφέξαλα. Στην δεκαετία του 1990 μ.Χ.επισκεφθής ο Εβραιοσιωνομασσώνος Τζιέφρυ Μινέϊκο την Κύπρο ως Υ/Ε της Ελλάδος και μετά το πέρας της παραμονής του στην Κύπρο ερώτησα τον τότε πρόεδρο και ιδρυτή των Οικολόγων Γιώργο Περδίκη τι εντύπωση του έκανε ο Μινέϊκο. Με τον πιο χαρακτηριστικό σοβαρό λυπητερό τρόπο στο ύφος και την δωρική του βαρύτητα μου είπε κατάλέξη στεναχωρημένος ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ, ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ. Και πρόσθεσε πως δεν τιθασεύετε ούτε ακροάζεται κανενός τις ανησυχίες, τις επιδιώξεις και τα δίκαια.Δεν ξέρω τι είδε ο Γ. Περδίκης αλλά εκείνον που μου εμπέδωσε τότες ήταν Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ!!!! Δυστυχώς οι ανησυχίες επαληθεύτηκαν.

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ως αυθαίρετη ελευθεροτεκτονική ρήτρα σκέψης και εφαρμογής σημαίνει την περαιτέρω άφιξη των βαρβάρων και την περαιτέρω παραμονή τους κάτι όπου απεύχομαι καθώς δεν είμαι οπαδός της ρήσης του Κ. Καβάφη: "και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;".Καλύτερα χωρίς βαρβάρους και ας πλήττουμε τρομερά. Καλύτερα ασφάλεια παρά περιπέτεια όπου η ποινή και η κατάληξη εκ των προτέρων γνωρίζουμε θα είναι ω μη γένοιτο στην συγκεκριμμένη δυσχέρεια και χαλεπότητα η κατασφαγή μας!!!! 

Με την Πολυπολιτισμικότητα ο κ. Νίκος Αναστασιάδης εννοεί την ανοχή των μεταναστών/ψευδομεταναστών/λαθρομεταναστών μωαμεθανικής αραβοκαυκάσιας καταγωγής ως περιοχή την οποία ευνόησε το ΑΚΕΛ και εναντίον του δεν έκανε αντιπολίτευση καθώς πρόκειται περί ΔΗΣΑΚΕΛ που παρεξηγημένα και παραπλανητικά εκπαρουσιάζετο εκ των ταγών ως ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ. Εξού και το ΑΚΕΛ ως Αριστερά δεν ζήτησε ποτέ την παραπομπή των Πραξικοπηματιών της Δεξιάς οίτινες στεγάστηκαν αμέσως στο αμφιλεγόμενον ταυτότητος του Γλαύκου Κληρίδη τον ΔΗΣΥ. Ο Ν. Αναστασιάδης υπήρξε δικηγόρος των Πραξικοπηματιών (δικαίωμα του, μπορεί και να είχαν δίκαιον, αλλά το βέβαιον ειναι πως πλείστοι εξ αυτών ήσαν θύματα μίας αισχροστημένης παγίδας κατά του Ελληνοχριστιανικού Στοιχείου της Κύπρου) και ως τέτοιος ευνοήθηκε πάντοτε από τα στελέχη του ΔΗΣΥ.

Τον Πολυπολιτισμόν της Ελεύθερης Κύπρου τον εδραίωσε κυρίως ο επί καθήκοντι Υ/ΕΣ της Κύπρου στην κυβέρνηση Δ. Χριστόφια Νεοκλής Σιλικιώτης ο οποίος κατάγεται από το φοινικολιβανέζικον (αν και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και ελληνογενείς οικογένειες εκεί) χωρίον της επαρχίας Λεμεσσού Συλίκου. Ο πατέρας του Ν. Αναστασιάδη κατάγεται από την Συλικου και διαδίδεται ότι όταν εκλέγει πρόεδρος του ΔΗΣΥ ο Ν. Αναστασιάδης οι Λεμεσσιανοί έλεγαν εκλέγηκε πρόεδρος ο γυιός του Σιλιτζιώτη. Οι Αναστασιάδης Σιλικιώτης είναι συγγενείς.

Η άδικη και πραξικοπηματική αυθαιρετολογημένη όπως έκαστη άλλη ρήση των πολιτικών περί Πολυπολιτισμικότητος όπως και η Κύπρος ανήκει στην Ευρώπη και ο Συνεταιρισμός για την Ειρήνη είναι ο πρόλογος του επικοινωνιακού προγράμματος Αναστασίάδη λαού (όχλου) γραμμένον από την ΗΠΑνέζικη Πρεσβεία στην Λευκωσία την οποία διά σειρά ετών ο Νίκαρος Αναστασιάδης όπως καλείται από τους οπαδούς του ήταν πολύ τακτικός θαμώνας.Παρε΄μπιπτόντως αναφέρουμε πως σε κάθε ΗΠΑνέζικη Πρεσβεία όπως και σε κάθε Εβραιοαγγλοαμερικάνικον ή Νατοϊκόν Στρατόπεδον ενυπάρχει πλήρης αίθουσα και εξοπλισμός Εβραιοσιωνομασσωνική Στοά.

Εμένα άρχισε να με λυπεί το ότι στην ουσία ο ΔΗΣΥ δεν έκανε αντιπολίτευση στο ΑΚΕΛ του Χριστόφια όταν αυτός εκλέγηκε πρόεδρος. Οι λόγοι ήταν προφανώς ένας εκ των εξής: α) όταν δεν κάνεις αντιπολίτευση δεν διακρίνει ο εξουσιαστής διακυβερνήτης τα σφάλματα και ολισθήματα του και συνεχίζει επ' αυτών ούτως ώστε να τον αφήσει να εκτεθεί για να θελήσει ο λαός να τον αλλάξει στο τέλος της πενταετίας και β) επειδή υπάρχει συμφωνία ανάδειξης του δήθεν αντίπαλου στρατόπεδου τον αρχηγόν στην εξουσία την επόμενη πενταετία. Εκείνον που ισχύει είναι το δεύτερον Χριστόφιας και Αναστασιάδης, επιτελεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ήταν προσυμφωνημένα όπερ και έγινε! Συν τοις άλλοις, συμφωνήθηκε και η μεταφορά πολλών μεταναστών στην Κύπρο με την διαφορά όταν θα εκλέγετο ο Αναστασιάδης η απαράδεκτη υπερρατσιστική κατάσταση αυτή εναντίον των Ελληνοκυπρίων να καλείται Πολυπολιτισμικότητα και δεν αποκλείεται να ευνοηθεί η κάθοδος περισσότερων μεταναστών ειδικά Μωαμεθανών διά τους οποίους διαφέρουμε τρομερά λογω θρησκείας και μίσους του Ισλάμ προς τους Χριστιανούς και τους εκάστοτε εχθρούς της Τουρκίας... Πολυπολιτισμικότητα σημαίνει επίσης αδειοδότηση εισαγωγής Τούρκων εκ Τουρκίας και εξ Ευρώπει και Κάρτα του Πολίτη. Το Άκρον Άωτον αυτού που εννοούν οι Εβραιοσιωνομασσώνοι Πολυπολιτισμικότητα είναι Λεοπάρδαλη χρωματικοϊδεολογικώς οργιοανακάτωση των Ψευδοϊδεολογιών του Αντίχριστου!!!! Το ΔΗΣΑΚΕΛ ξέρει να παίζει σωστά το παιχνίδι διότι έχουν σωστούς διδασκάλους, αν και οι ΔΗΣΥκίτες ταγοί έκαναν σεμινάρια σε διάφορες δυτικές χώρες απόΑμερικάνους και οι ΑΚΕΛίτες από Ρώσσους και άλλους Κομμουνιστές ειδικούς στην αδιάτρυτη και αδύστακτη επηρεαστική προπαγάνδα!!!!

Η Κύπρος γίνεται το ξέφραγον αμπέλι των επιχειρήσεων και των οργίων της αδιάντροπης Πολυπολιτισμικότητος, αυτόν ήταν το κύριως δώρον της εισαγωγής μας στην ΕΕ. Η Οικονομική μας εξαθλίωση, δυσχέρεια και καταχρέωση μαζί με την αλλοτρίωση και αφελλήνιση των ίδων των Ελλήνων της Κύπρου με την αρωγή των ιδίων συνάμα λόγω αγραμματοσύνης και ιδιοτέλειας συν της ειδωλολατρίας τους προς τα κόμματα που συμβολίζονται από τους ιδιαίτερους αρχηγούς σύμβολα του καθενός!!!!

Το επίσημον και γραπτόν σύνθημα του ΔΗΣΥ ήταν ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ και κατέληξε να είναι το μόνον κόμμα που υποστήριζε την μειοδοσία, την ριψασπιδία, την αυτοσυρρίκνωση, την αισχρή υποχώρηση, την αυτοπροδοσία, την αυτοπαραχώρηση της κυριαρχίας του μέσω του Σχεδίου Ανάν, ενώ το ΑΚΕΛ εξέφρασε την αντίθεση του προς το Σχέδιον Ανάνα κατόπιν συνομωσίας από τις ξένες Εβραιοσιωνιστομασσωνικές Δυνάμεις για να φανεί πως διαφωνεί με το ΔΗΣΥ, ενώ ο λόγος που επιλέγει ο ΔΗΣΥ να καταδεχθεί το Σχέδιον Ανάν και όχι το ΑΚΕΛ είναι επειδή οι Αριστερά ήδη εξ υπαρχής είναι αντιελληνική και αυτοπροδοτική ως ελληνικόν παράρτημα του εαυτού της, ενώ η Δεξιά υποτίθεται ότι είναι εθνοκεντρική, τίποτε δεν είναι μεγαλύτερον ψεύδος. Όπως υπέδειξε το Δημοψήφισμα για το Ανάν αλλά και στην εκλογή του Αναστασιάδη που το υποστήριζε,  είναι ότι οι Δεξιοί θεωρούν ως "εθνικόφρονον" εκείνον που επιλέγει η προσωπολατρεία τους ήτοι ο αρχηγός και άλλοι υπό αυτού ηγέτες του κόμματος!!!! Εάν οι αισχρές και ΥΠΕΡΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΕΣ προτάσεις και επιδιώξεις που προτάσσει ή επιχειρεί ο ΔΗΣΥ γινόντουσαν από το ΑΚΕΛ οι Δεξιοί θα εκνευρίζοντο και θα φώναζαν παντού ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΣΧΟΣ!!!! Όμως για να τολέγει το κόμμα τους θα είναι καλόν και ας φαίνεται κακόν, χαχαχαχα!  Έκανα αυτόν το πείραμα με Δεξιούς που τους παρουσιάσα μυστικές ή φανερές επιδιώξεις του κόμματος τους πριν να είναι πολύ διάσημες και γνωστές, ως Αριστερές επιδιώξεις και έγιναν έξω φρενών!!!! Όταν τους είπα ότι είναι ιδέες της Δεξιάς ως επί τω πλείστον δεν σώπασαν με σκυπτόν τον κεφάλι που θα έσωζε την αξιοπρέπεια τους και θα επέφερνε τον σεβασμόν και την διαφωτείση αλλά προσπαθούσαν να δικαιλογήσου ως σωστές και συμφέρουσες τις ιδέες όπου μόλις προδευτερολέπτων εξύβριζαν, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΙΑΚΗ ΣΤΑΣΗ!!!!

Πριν απ' ολίγον γέλασα όταν κάποιος ΔΗΣυκός στο Φακελλοβιβλίον/Φατσοβιβλίον (Φέϊσμπουκ) ερώτησε πότε έχετε ακούσει τελευταία φορά να παιανίζει ο Εθνικός μας Ύμνος σε ανακήρυξη προέδρου;;;; Θυμίζω ότι το Τάσσος Παπαδόπουλος είχε το προσωνύμιον Κομμουνιστοφάγος αλλά εξελέγει εκ του ΑΚΕΛ και στο Στάδιον Ελευθερία κατά την ανακήρυξη του ως προέδρου κυμάτιζαν σημαίες της Ομόνοιας Λευκωσίας και της Κύπρου μόνον, αλλά ήταν ο μόνος Ευέλλην Πρόεδρος της Κύπρου θα έλεγα. Εν έτει 2004 μ.Χ.μετά την ανοικτή αποστασιοποίηση μου από τον ΔΗΣΥ ως στέλεχος όπου ήμουν μετά από την ψήφιση του Σχεδίου Ανάν και την δημιουργία του ΕΥΡΟΚΟ ως ιδρυτικόν μέλος όπου ήμουν, μου τηλεφώνησε ο Ν.Αναστασιάδης αφήνωντας με άναυδον με το εξής ρητόν: "ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ" προφανώς εννοούσε τους ταγούς του ΕΥΡΟΚΟ που σήμερα είναι ξανά συνεργάτες του αφού ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΓΙΑ ΣΥΝΕΙΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΠΤΥΝΑΝ!!!! Πράγματι, το ΕΥΡΟΚΟ αποθήχθηκε φούσκα ενώ ποτέ δεν απάντησε στην ερώτηση μου τι σημαίνει Ευρωπαϊκή Λύση του Κυπριακού Προβλήματος;;;; Τίποτε, κούφια λόγια ή ακόμη χειρότερα σκόπιμα κούφια λόγια που ανάγονται στην σημερινή ρήση του Ν. Αναστασιάδη ότι η Κύπρος ανήκει (δηλαδή είναι δέσμια, είναι σκλάβα και δούλη) της Ευρώπης!!!! Εξ όσων φαίνονται σήμερα μάλλον προφανέστατα ήταν στο όλον κόλπον και η δημιουργία του ΕΥΡΟΚΟ από την ευρύτερη Εβραιοσιωνομασσωνία!!!! Το ΕΥΡΟΚΟ φάνηκε ότι είναι ΓΙΟΥΡΟΚΟ και ΓΙΟΥΡΟΚΟΚΑ ή ΓΙΟΥΡΟΚΚ/ΓΙΟΥΡΟΚΟΚΚΕ ήτοι EUROKO/EUROCO, EUROKOKA/EUROCOCA/EUROCOCK/EUROCOKE!!!! Αποτελεί το πλέον αστείον κίβδηλον κόμμα. Ένας ο φίλος μου Χριστιανόπαιδον του ΔΗΣΥ είχε τον πατέρα του στέλεχος ΓΙΟΥΡΟΜΠΟΡΔΕΛΛΟ, για όσους φανερώνει κάτι αυτόν!!!!

Ναι η Μασσωνία στήνει όλα τα παιχνίδια και τα όργανα της δεν είναι άλλοι από τους ηγέτες της προσωπολατρείας σας, ενώ δι' όσους θεωρούν την Μασσωνία ανύπαρκτη η υποχειρίαση είναι απλούστερη από την υπόθεση "έναν κομμάτι γλύκισμα".Σ' αυτόν το άρθρον δεν υπάρχουν άλλα γράμματα και λέξεις μεταξύ των διαστημάτων αναμεταξύ των λέξεων και των γραμμάτων αλλά χάη και πακτωλοί κωδικοποιημένων αποδείξεων  υψίστης σημασίας. Αν έχετε εξωγήινη νοημοσύνη καλώς ή δε μη και είναι χθόνια "καλό" ύπνο σε κάθε οίστρο και βήμα! Και όσοι νομίζετε ότι ακούωντας τους χάρτες των αντιχριστιανικών κελεσμάτων και ακούετε σαχλαμάρες ως Παρά+Ποντιοπιλατιστές ότι δεν θα κριθείτε παλανάσθαι πλάνην οικτρα. ΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΙΝΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΘΗΡΑ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΛΟΓΟΥ; ΒΑΡΙΕΣΤΕ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ;;;; ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΧΕΙ;;;;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου