Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΔΕΣ Ή ΩΣ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ! ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!!








ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΔΕΣ Ή ΩΣ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ! ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!!


Η μοίρα των λαών που δεν είναι αυταρκείς στις παραγωγές τους τουλάχιστον κατά 89% συμπεριλαμβανομένης και της ενέργειας η μέλλουσα ποινή τους είναι να καταλωθούν από τις ορδές του πιο δόλιου και αφανή πολέμου της επιθετικής μυστικιστικής οικονομικής ολετήριας τράτας!


Κάποια ημέρα πληρώνεις τα χρέση σου και εντός αυτών συμπεριλαμβάνονται τα λάθη και οι φανέρες αλλά και ασυνείδητες ήττες σου.

Στην Κύπρον δημιουργούμε μία τελική ευθεία πολυπαγίδα ιξόβεργων και πτηναρπακτικών δικτύων σε σχήμα "Π". Αριστερά και δεξιά τοποθετούμε ιξόβεργα και εμπρός ευθεία τα πτηνοδίκτυα. Τα αμπελοπούλια/συκαλλίες μαλλώνουν για τα κόμματα τους. Τα δεξιακά αποφασίζουν να στρίψουν εντός του στήματος με ιξόβεργα προς τα δεξιά και τα αριστερικά προς τα αριστερά ενώ τα αδιάφορα συνεχίζουν ευθεια και αρπάσσονται από τα πτηνοδίκτυα. Ελάχιστα καταφέρνουν να ξεφύγουν εξ οιασδήποτε πλευράς, 1%!!!!

Το στήμα με τα ιξόβεργα (ίξος = κόλλα = ιξόδενδρον κυπριαστί μ+ιξιά = μιξιά και το συνάχι της καταρροής από την μύτη καλείται μίξα επειδή ομοιάζει με την κολλώδη ουσία από το ιξόδενδρον) και τα πτηνοδίκτυα είναι το σύσστημα Διακυβέρνησης της Ολιγαρχικής Δικτατορίας το οποίον φορεί την προβιά/λεοντή της σκοτωμένης εξ ιδίας της Ολιγαρχικής Δικτατορίας Δημοκρατίας. Είτε ψηφίσετε δεξιό καθίκι (κάθισμα/θρόνο) είτε αριστερό καθίκι (κάθισμα/θρόνο) στου ιδίου αφεντικού τα ιξόβεργα θα πειαστείτε. Μάλιστα οι Κυπραίοι ως δεξιοτέχνες παρατήρησαν ότι διάφορα πτηνά αρέσκονται όπως τα ιξόβεργα να έχουν διαφορετικά χρώματα αναλόγως των δένδρων που προτιμούν ή συνήθεισαν από παλαιά και αναλόγως ποία χρώματα εμπιστεύονται ως αληθινά κλαδιά! Με τον ίδιον αδιάντροπον τρόπον πειάνονται οι ίδιοι οι Κυπραίοι και ο υπόλοιπος συντριπτικός πληθυσμός της ανθρωπότητος στα διαφόρων ειδών/χρωμάτων ιξόβεργα, έτσι προ των πυλών της εισόδου στην κάλπη το αριστερικόν αμπελοπούλι πείθεται ότι είναι στο σωστόν δρόμον επειδή κοιτάζει αριστερά και βλέπει να ερυθριάζουν τα επιβαμμένα με πρόσθετη βαφή ιξόβεργα ενώ το δεξιακόν αμπελοπούλι γυρνάει δεξιά και βλέπει τα ιξόβεργα να γαλαζοαιματολαμπυρίζουν.

Τα χρώματα είναι ο επιπρόσθετος κράκτης των άσκεπτων πτηνών της υποβολής στον διακομματισμόν που λησμονεί το έθνος και το συμφέρον της πατρίδος, της οικογένειας, της παράδοσης και των θησαυρών της γλώσσας αλλά και της θρησκείας Του Θεού!!!!

Όσα πτηνά δεν πειαστούν στα δεξιά ή αριστερά ιξόβεργα αρπάσσονται από τα δίκτυα της αχρηστίας στην αληθινή πολιτική υπέρ των ευαυτών τους! Η αληθινή πολιτική απέναντι στον Λύκον (Ολιγαρχική Δικτατορία της Εβραιοσιωνομασσωνίας) η οποία ενδύθηκε την προβιά του Αμνού (Αληθινής Γνήσιας Δημοκρατίας) είναι η καταπολέμηση! Όταν κανένα αμπελοπούλι δεν θα πηγαίνει σαν μαστουρωμένο που τηλεχειριάζεται προς το στήμα οι λύκοι θα συνεχίζουν να το σταίνουν κάθ' ημέρα ή και κάθε εποχή όπου υπάρχουν αμπελοπούλια (εκλογές). Η αποχή των αμπελοπουλιών από το στήμα ισοδυναμεί αντίστοιχα με αποχή από την κάλπη!

Όμως το καλύτερον είναι να ξυλώσετε το στήμα, να μην υπάρχει πλέον, να σφαγιαστεί, ν' αποθάνει να εξαφανιστεί και να περάσει εκτός Νόμου επειδή ο Νόμος του Μέλλοντος δεν θα είναι Ολιγαρχοδικτατορικός ή Μοναρχικός με Συμβουλευτική Επιτροποβουλή αλλά ΕΥΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ (ΕΥ+ΥΠΕΡ+ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ). Πως θα γίνει αυτόν; Πως θα επιβληθεί το σύσστημα της Ευυπερδημοκρατίας;;;;; Κάνετε υπομονή! Προς το παρόν πειστείτε πως υπάρχει ο τρόπος, να το θυμάστε διότι θα τον ιδείτε να ξετυλίγετε έμπροσθεν σας αόριστα και αδιόρατα για τους μη μυημένους, αδαείς, φιλοτεχνοκράτες και αδίψαστους την δικαιοσύνη και την Δικαιοκρατία!!!!

Σας άφησα στο τέλος τις γλωσσοσημασιακές καταγωγές/καταβολές των λέξεων ΚΑΛΠΗ (ττενέκκα) και ΨΗΦΟΣ! Όσον και αν σας φαίνεται παράξενον η κάλπη πήρε το όνομα από την ομώνυμη λέξη που σημαίνει απάτη, ψευδής, μη αντιπροσωπευτική της απτής αλήθειας πρώτα και κατόπιν της απτής πραγματικότητος, φενάκη, ψευδαίσθηση. Και όντως έτσι είναι διότι όπως είπε ο Αριστοτέλης δεν μπορεί ο ψήφος του φιλόσοφου να έχει την ίδια αξία με του ποταπού, εγκληματία, αγράμματατου και κομματόσκυλου θα πρόσθετα. Ο Αριστοτέλης συνέχισε ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισον από την ίση μεταχείριση των άνισων!!!!

Δηλαδή ο ψήφος του πατριώτη θα έπρεπε να μετρούσε 1,000 ψήφους και ο ψήφος του αδαή, προδότη, κομματοδηλητηριασμένου κτλ θα έπρεπε να μετρούσει -1,000 ψήφους!!!! Τον υπόλοιπον λογαριασμόν εις αυτήν την ίσης μεταχείρισης των ψήφων αναλόγως της προσωπικής αξίας, γνώσης και φιλοπατρίας κάνετε τον μόνοι σας. Άλλωστε πόση σκόνη αξίζει ένα γραμμάριον χρυσού;;;;

Η δε λέξη ψήφος προέρχεται εκ σκόπιμης ημιπαραφθοράς κάτι που εσυνηθείζετο και ήταν νόμος στα αρχαία ελληνικά, από την λέξη ψόφος = ο αποθαμένος, αποβιωμένος, ο αποτελειωμένος, ο νεκρός και ο άνευ αξίας! Ο λόγος που έδωσαν αυτόν το φιλοσοφικόν όνομα στην άσκηση επιλογής εκλελεγμένων μελών ήτοι ως ΨΗΦΟΣ είναι επειδή η επιλογή σου δεν ανταπροκρίνεται στην πραγματική αξία, πεποίθηση, φιλοδοξία, πρακτική και σκέψη του υποψηφίου στο μέλλον αλλά και πριν και επίσης ο ψηφίσας/ψηφίσαντας δεν εξεύρει συνήθως αντιστοιχα τι ψηφίζει και τι στην πραγματικότητα θέλει ή αυτόν που ιδιτελικά προσδοκεί μπορεί να είναι η τραγωδία που θα πάθουν τα εγγόνια του ή τα εγγόνια των συμπάτριδων του διά τα οποία ως πράος και σοβαρός προδότης που είναι ποσώς ενδιαφέρεται και κάθε άλλον παρά φαίνεται η αδιαφορία του μέσα από την ευπροσποιητή ψευδοπονία τους περ' αλλήλων = ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου