Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Ο ΑLEXIS ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ; ΙΣΧΥΟΥΝ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ;Pattakos
"Το "γκομενάκι ο Τσίπρας", ο "άμεμπτος" κομμουνιστής που κολυμπάει στο χρήμα, ο..... "τιμητής" της δημόσιας ζωής, έχει θεία του την γυναίκα του Στυλιανού Παττακού. Ο πατέρας του ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού. Το 1967 ο πατέρας Τσίπρας, είχε αναπτύξει στην Άρτα μία εργολαβική εταιρεία με κάποιες δουλειές.
Τ
ον καιρό εκείνο υπήρχαν ανεπτυγμένες σ' ολόκληρη την επικράτεια οι στρατιωτικές Μ.Ο.Μ.Α., οι οποίες ανελάμβαναν έργα επ' ωφελεία του δημοσίου και με άριστα αποτελέσματα, διοικούμενες από τους υπέροχους αξιωματικούς του ελληνικού Μηχανικού. Αυτό όμως δυσαρεστούσε τους εγχώριους εργολάβους, που έβλεπαν να χάνουν χρήματα από έργα που το δημόσιο ανέθετε στις Μ.Ο.Μ.Α., δωρεάν βεβαίως!

Ο πατέρας Τσίπρας ζητά από τον παντοδύναμο τότε Παττακό (γαμπρό του), να αποσύρει από την ζώνη ευθύνης της Μ.Ο.Μ.Α., την περιοχή Άρτης, ώστε να επωφεληθούν από τα έργα που πλέον δεν θα ανατίθεντο εις αυτήν. Ο γαμπρός του συναινεί και την αποσύρει.
Με "ελεύθερο" πλέον το πεδίο ο πατερας Τσίπρας επεκτείνει τις δραστηριότητες του, αλλά υπερβάλλων εις ζήλον πλουτισμού, κατηγορείται διά οικονομικόν σκάνδαλον, το οποίο ο έντιμος γαμπρός του δεν φαίνεται να είναι πρόθυμος να το καλύψει. Διευκολύνεται, όμως, από την..... "κατάστασιν", να διαφύγη εις αραβικήν χώρα, η οποία τότε παρουσιάζει οργασμό τεχνικών έργων, με προτίμησιν αναθέσεως, σε ελληνικές τεχνικές εταιρείες.
Μόλις πέφτει η δικτατορία, ο πατήρ Τσίπρας επιστρέφει "εν δόξη", με το γνωστό κόλπο του αντιστασιακού. Η εταιρεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο παίρνοντας έργα του... "φασιστικού" δημοσίου και από κομμουνιστάς Δημάρχους δι' αναθέσεως πολλές φορές, για να μη ξεχνάμε και τις "δημοκρατικές διαδικασίες"!!
.................................................................................................................
«Και συ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς τον Ωρωπό». Κορόιδα κομμούνια. Ταλαίπωρε και βλάκα λαέ. Περίμενε να σωθείς από αυτούς που σ' έφεραν εδώ που είσαι!
Κωνσταντίνος Νίκης
http://ellinokratia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1805.html

8 σχόλια:

 1. ΩΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΑΤΤΑΚΟΥ - ΤΣΙΠΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
  Σ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιο ήταν το πατρικό επώνυμο της Δήμητρας Παττακού, μπορείτε να μας πείτε;

   Διαγραφή
  2. Ήταν Νικολαΐδου.
   Δες :
   http://el.metapedia.org/wiki/%CE%A3%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82

   Διαγραφή
  3. Τί θα "πείτε" τώρα ;;
   Ότι ήταν αλληλαδερφή του πατέρα του Αλ. Τσίπρα ;;;

   Διαγραφή
 2. Α δεν το ήξερα οτι ειναι συγγενης πατριώτων.τωρα λεω να τον ψηφισω αντι της χρυσης αυγης.θέλω καθαρόαιμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όνομα δεν είχε η εταιρία; Ας μας απαντήσει κάποιος απο Άρτα ; Μια εταιρία γενικός , πήγε σε μια αραβική χώρα γενικώς .Ωραία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://el.metapedia.org/wiki/%CE%A3%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ βλακεια δεν εχω ξαν'ακουσει τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε ο αδελφος ο συγχωρεμενος ηταν ακραιφνης δεξιος και εγω Πασοκος το '80.δεν μιλιομαστε λογω πεποιθησεωνκαι'συ με λες τωρα κουνιαδος και πρασινα αλογα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή