Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Γερμανία : το κράτος Τιμωρός…το κράτος Δολοφόνος…Ως Πότε Παλικάρια ;;;


γράφει ο Άναξ

Αγαπητή μου Ολυμπιάδα,
μπορεί να είναι λίγο επιθετικός ο τίτλος για τους Γερμανούς, αλλά αντικατοπτρίζει πλήρως κι απολύτως την πραγματικότητα. Δυστυχώς…είναι ό,τι πιο επιεικές μπόρεσα να σκεφθώ για τίτλο…
Έχουμε να κάνουμε με ένα κράτος που δολοφονεί αμάχους, όπως ο πλήρης αφανισμός της Καντάνου του νομού Χανίων, όπου απαγόρευσαν μάλιστα να αμύνονται υπέρ της Πατρίδος τους.
Προκάλεσε δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Βύθισε την ανθρωπότητα στο πένθος και στην οικονομική ανέχεια, ενώ η ίδια
ΔΕΝ πλήρωσε ποτέ εις ολόκληρον αυτά για τα οποία ευθύνεται.
Προκαλεί ολόκληρες κι αδικαιολόγητες Γενοκτονίες. Κατέσφαξαν Εβραίους, βοήθησαν στην γενοκτονία των Ποντίων, ήταν χορηγοί στην γενοκτονία των Ελλήνων της Σμύρνης.
Είναι αποικιοκράτες, πράγμα που σημαίνει πως υποδούλωσαν λαούς, με σκοπό το επιπλέον κέρδος. Στην υποδούλωση αυτήν φυσικά, θύματα υπήρξαν μόνον για τους υποδουλωμένους…
Είναι σύμμαχοι των ορκισμένων εχθρών μας των Τούρκων που θέλουν Θράκη και Νησιά, των Σκοπιανών που θέλουν την Μακεδονία μας, των Αλβανών που ονειρεύονται την Ήπειρο.
Είναι αυτοί, που που δήλωσαν πως “Θα κάνουν τα πάντα, ώστε να φέρουν την Ουγγαρία, στον σωστό δρόμο”. Τί σημαίνει πάλι αυτό κυρίες και κύριοι; Θα εισβάλλουν για να τιμωρήσουν την Ουγγαρία; Θα ξανασκοτώσουν Ούγγρους δηλαδή;
Είναι υπεύθυνοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος διεξάγεται ήδη κι είναι Οικονομικός, επιβεβλημένος με την πληρωμένη προπαγάνδα των έμμισθων γερμανοτσολιάδων δημοσιογράφων και καναλαρχών, τα ΜΑΤ και τους Ανθέλληνες μικροπολιτικούς της σημερινής 7κομματικής Βουλής. Ας έχουμε πάντοτε στο μυαλό μας, πως ετοιμάζουν τον ευρωστρατό και την ευρωαστυνομία.
Ας έρθουν ρε γαμώτο…έστω για μια ημέρα…Να θυμηθούμε πάλι τις ωραίες στιγμές της Μάχης της Κρήτης…
Και λίγο ζουμί..
Όταν αρχικά ανακοινώθηκε το σφάξιμο των Κυπριακών καταθέσεων, το ποσοστό κλοπής, ήτο 10%….μετά το δήθεν ΟΧΙ της προδοτικής Κυπριακής κυβέρνησης του αναστασιαδη, το τελικό ποσοστό, διαμορφώθηκε στο 37%…
Μα καλά ρε ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ;;;;;
10% δεν “έπρεπε” να κλέψετε από τις καταθέσεις των πολιτών; Γιατί τελικά τους πήρατε το 37%;;;;;;
Από εκδίκηση ;;;;;
Για τιμωρία ;;;;;;
Για παραδειγματισμό των υπολοίπων που έπονται, να ΜΗΝ λένε ΟΧΙ στους γερμαναραδες ;;;;
Είναι όλοι τους απόγονοι ανθρώπων που έχουν ποτιστεί με πρότυπο τον Ναζισμό, Φασισμό, Ολοκληρωτισμό, την “άρεια γερμανική φυλή” κι άλλες τέτοιες αστειότητες.
 
Έτσι σκέφτονται κι οι σημερινοί ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ γερμανοι…..
Να μας ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ GERMANOI ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΓΧΕΕΤΕ ΜΕ ΤΟ “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!
Για να σας ξεκαθαρίσω και κάτι…Πετρέλαια έχουμε, Αέριο έχουμε, Σπάνιες Γαίες έχουμε, αλλά τα έχουμε για τα παιδιά μας….ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΑΛΛΙΩΣ Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου