Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε το VIDEO. Όταν πριν χρόνια έλεγε ο Λιακόπουλος ότι ο ΟΗΕ ψήφισε την Ατζέντα 21 έλεγαν ότι τρομάζει τον κόσμο

agenda21 deesΓια να μπορέσει το σύστημα συνεργασίας της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας να προχωρήσει και να ελέγξει με μία παγκόσμια χούντα όλο τον κόσμο - αυτό που ονομάζουμε χούντα του Αντιχρίστου - πρέπει να συγκεντρώσει όλο τον πληθυσμό της Γης, όσον τουλάχιστον αφήσει ζωντανό ο διατροφικός κώδικας που εκδώσανε, ο οποίος θέλει να τον εξαφανίσει, ώστε οι άνθρωποι να είναι λίγοι και να ελέγχονται.
Για να μπορέσει να γίνει αυτό εφαρμόζουν ένα σχέδιο, το οποίο πέρασαν με το γενικό όνομα Ατζέντα 21. Μ' αυτό καλούν ουσιαστικά σε δράση όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι με καλή διάθεση και καλό σκοπό θέλουν να βοηθήσουν τον πλανήτη Γη, που δήθεν καταστρέφεται μέσω της καταστροφής του περιβάλλοντος.
Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούν όχι μόνον απλούς εθελοντές, αλλά και κυβερνήσεις, οργανώσεις, κόμματα, διάφορες ομάδες. Όλα τα κόμματα σε όλα τα κράτη, φαγώθηκαν να μιλούν για πράσινες αναπτύξεις, για οικολογίες κ.λ.π.
Εσείς θα αποφασίσετε αν αυτό το πράγμα, αν αυτό το εξάμβλωμα, που λέγεται Ατζέντα 21, έχει αποφασιστεί για καλό σκοπό. Ψηφίστηκε από τον ΟΗΕ στις 14 Ιουνίου 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο από 178 αρχηγούς κρατών, όταν στην Ελλάδα ήταν πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Για να βάλουν την υπογραφή τους, τους είπαν τότε, ότι το σχέδιο είναι για το καλό του πλανήτη, ο οποίος κινδυνεύει από υπερθέρμανση και από ξηρασία και ότι δεν θα υπάρχουν φαγητά και σπαρτά. Τους είπαν ότι με το σχέδιο αυτό, ο πλανήτης μας θα είναι επιτέλους ασφαλής.
Το 2007 μας έλεγαν στα δελτία ειδήσεων ότι δεν υπάρχουν ρύζια και σιτηρά στον κόσμοκαι όλοι θα πεθάνουν από την πείνα και κανείς δεν βγήκε να πει κάτι.


Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Τι θεωρείται απ' την Ατζέντα 21 βιώσιμη και τι μη βιώσιμη ανάπτυξη; Ποια είναι εκείνα, που δεν θέλει η Ατζέντα 21, ποια είναι η μη βιώσιμη ανάπτυξη;
Αυτά που δεν θέλει η Ατζέντα 21 είναι τα εξής:
1. οι μονοκατοικίες, όπου ζει μόνο μία οικογένεια. Είδαμε πρόσφατα και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται η επέκταση των πόλεων, τα σχέδια παγώνουν εκεί που είναι οι πόλεις. Ακούστηκε, μάλιστα, και κάτι γενικότερο ότι δεν θα μπορεί κανείς να κτίζει σε 4 στρέμματα, αλλά σε 10, ότι «δεν θα απομακρύνεστε από τις πόλεις, γιατί γκετοποιούνται και δεν πρέπει να απλώνονται». Αυτοί που μας ανάγκασαν να κάνουμε αυτές τις ευγενείς σκέψεις, τι σχέδια έχουν; Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει: «Μην κάνετε μεγάλα σπίτια, θα σας φέρουν κι άλλους να ζείτε μαζί». Όλοι βιώνουμε τον ενεργειακό έλεγχο των κτιρίων. Μας λένε συνεχώς: «ελέγξτε ενεργειακά τα κτίρια, πάρτε πιστοποιητικά τύπου Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ και δεν συμμαζεύεται.
2. Σου δίνω τα μισά λεφτά για να αλλάξεις κουφώματα, διότι όταν δεν χάνεις την ψύξη το καλοκαίρι και τη θερμότητα τον χειμώνα, δεν θα ξοδεύεις παραπάνω ενέργεια. Για να ξοδέψεις περισσότερη ενέργεια, θα πρέπει να δουλεύει περισσότερο το εργοστάσιο που την παράγει για να σου τη στείλει και έτσι μολύνει το περιβάλλον. Γι' αυτό, πρέπει να θωρακίσεις ενεργειακά τον χώρο σου - όχι μόνο τα παράθυρα, αλλά και τους τοίχους - και να μην ξοδεύεις τζάμπα ηλεκτρική ενέργεια». Θα μπαίνει μετά μέσα στο σπίτι ο πιστοποιημένος μηχανικός, θα βγάζει έναν συντελεστή και θα εκδίδει ένα πιστοποιητικό, που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις. Υποχρεούσαι να έχεις αυτό το πιστοποιητικό ενεργειακής πιστοποίησης και πληρότητας του κτιρίου, διότι διαφορετικά δεν μπορείς ούτε να το πουλήσεις ούτε να το νοικιάσεις.
Έτσι, με τον τρόπο αυτό ήδη στην Αμερική γίνονται τα εξής: ο ιδιωτικός υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας μπαίνει μέσα στο σπίτι του κάθε Αμερικανού και εφαρμόζει τον Διεθνή Κώδικα Κτισίματος Σπιτιών (International building code). Λέει: «αυτό το παράθυρο μπάζει, φάε ένα μήνα φυλακή και πρόστιμο 555 δολάρια τώρα». Κατ' αυτόν τον τρόπο έχουν αρχίσει ήδη να δημιουργούνται οι νέο-άστεγοι της Αμερικής. Εάν έχεις δέκα παράθυρα, που μπάζουν; Πλήρωνε τώρα 5.500 δολάρια και φάε δέκα μήνες φυλακή. Αν δεν έχεις να πληρώσεις, σου λέει «παράτα το σπίτι και φύγε, γιατί είναι ενεργοβόρο και κάνει κακό στη φύση». Είναι δυνατόν αυτοί οι Νεφελίμ να είναι τόσο ευαισθητοποιημένοι και να ενδιαφέρονται για το καλό του πλανήτη, για τις πεταλούδες, για τα ρυάκια; Καταλαβαίνετε πόσο στημένη είναι αυτή η απάτη;
Κάποια στιγμή θα έρθει και στην Ευρώπη ο αμερικάνικος νόμος και θα λέει: «τι είδους πιστοποιητικό σας είχε δώσει ο πράσινος ελεγκτής σας; Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η; Αν είσαι κατηγορίας Α, επειδή ούτως ή άλλως κάτι ξοδεύεις, θα μου δίνεις 100 ευρώ τον χρόνο ή θέλω ένα ευρώ το τετραγωνικό τον χρόνο. Αν είσαι κατηγορίας Β, θέλω 2 ευρώ το τετραγωνικό, αν είσαι Γ, θέλω 3 ευρώ κι αν είσαι Δ θέλω 4 ευρώ. Αν πάλι είσαι κατηγορίας Ε, απαγορεύεται να κατοικείς και να χρησιμοποιείς το σπίτι. Ή θα πληρώσεις κανένα κατοστάρικο χιλιάδες για να το φτιάξεις και να το θωρακίσεις ενεργειακά, ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις να μένεις». «Και πού θα τα βρω;» θα λέει ο νέο-άστεγος. Δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξει αυτό το πράγμα. Βάζουν διάφορους φόρους, τους οποίους μαζεύουν ιδιωτικές εταιρίες αυτών των τριών κυρίων, τους οποίους αναφέραμε, του Γκορμπατσόφ, του Αλ Γκορ, του Μωρίς Στρονγκ και οι οποίοι φθάνουν τα 25 τρις δολάρια τον χρόνο. Πού πάνε αυτά τα λεφτά; Όχι πάντως για να κάνουν καλό στο περιβάλλον για να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας! Κάτι τέτοιο όλοι μας θα το θέλαμε να το πιστεύαμε, γιατί όλοι είμαστε οικολόγοι και ειδικά εμείς οι Έλληνες, που από την αρχαία Ελλάδα είμαστε ένα με τη φύση.
Ήδη στην Ελλάδα, χωρίς ενεργειακό πιστοποιητικό, δεν νοικιάζεις ούτε πουλάς ακίνητο. Στα σεμινάρια των ενεργειακών επιθεωρητών, τους είπαν ότι από κάποια στιγμή και μετά, όλοι θα αρχίσουν να πληρώνουν πρόστιμα, ανάλογα με την κατηγορία του σπιτιού.
3. Η ιδιωτική μετακίνηση δεν είναι βιώσιμη, απαγορεύεται και γι' αυτό πρέπει να επιβληθούν υψηλοί φόροι στα αυτοκίνητα, υψηλοί φόροι στα καύσιμα. Το ζούμε; Το ζούμε και πολύ μάλιστα, το βιώνουμε μέσα στο πετσί μας.
4. Οικονομικά συστήματα, τα οποία δεν λαμβάνουν υπόψη το περιβάλλον. Δεν μπορείς να μη λάβεις υπόψη το περιβάλλον σε οτιδήποτε και να κάνεις. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν ισχύει, διότι ο πλανήτης δεν μολύνεται. Μπορεί να πει κάποιος: όταν ρίχνει ο άλλος τα τοξικά απόβλητα μέσα στο τάδε ποτάμι, δεν μολύνει το περιβάλλον; Μα αυτό δεν έχει σχέση με την μόλυνση, αυτό είναι μια ειδική συμπεριφορά κάποιου ηλίθιου και παράνομου και πρέπει ν' αντιμετωπιστεί ποινικά με σύλληψη και φυλάκιση από τις αρχές. Πιάστε τον και κλείστε τον, δεν έχει σχέση με την ολική μόλυνση του περιβάλλοντος, η οποία στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.
5. Ακατάλληλες κοινωνικές δομές (no human zones). Δεν μπορείτε να ζείτε όπου εσείς θέλετε, πρέπει να σηκωθείτε και να φύγετε και να πάτε εκεί που θα σας πούμε. Δεν μπορείς να χτίζεις όπου νάναι, δεν μπορείς να επεκτείνεις το σχέδιο πόλεως όπου νάναι, παρά μόνον εκεί που θα σου πούμε εμείς. Όλες οι πόλεις πρέπει να γίνουν οικολογικές με ηλιακά κτίρια, χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, χωρίς να ξοδεύουν ενέργεια, χωρίς πετρέλαιο.
6. Απαγορεύεται η χρήση στερεών καυσίμων, δηλαδή καυσόξυλα. Κάποιος σκόπευε να πάει να ζήσει στην εξοχή, στο χωριό του, να τρώει κότες και να ζεσταίνεται με ξύλα. Απαγορεύεται - λέει - να χρησιμοποιείς στερεά καύσιμα, είσαι παράνομος και οικολογικός τρομοκράτης. Μελλοντικά θα συλλαμβάνεσαι, ενώ τώρα θα τρως πρόστιμα.
7. Αδυναμία στα νομικά και θεσμικά συστήματα. Απαγορεύεται να υπάρχουν αδυναμίες, δεν πρέπει να υπάρχουν νόμοι, αλλά κώδικες σαφείς.
8. Ο Χριστιανισμός, ο Μωαμεθανισμός και ο Ιουδαϊσμός θα πάνε στην πυρά. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν θρησκείες και να σκοτώνεται ο κόσμος για την πίστη του. Κανείς μας, βέβαια, δεν θέλει να μαλώνει για λόγους θρησκευτικούς και όποιος το κάνει αυτό με φανατισμό είναι ψυχοπαθής. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να επιβάλεις κάτι με την βία, αφού και ο Χριστός είπε: «Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν». Στα πλαίσια αυτά ο ΟΗΕ κήρυξε μία εβδομάδα διαθρησκειακής αρμονίας. Ενώ γινόταν αυτό στις 22 Οκτωβρίου 2010, μέσα στον Νοέμβριο ο Ομπάμα επιβεβαίωνε την πεποίθησή του για μια παγκόσμια θρησκεία. Αυτά λέει η Ατζέντα 21 και όλοι κάνουν αυτό που λέει. Αυτά που λέει η Ατζέντα 21 διεγείρουν (υποτίθεται) τα ευγενή αισθήματα των ανθρώπων, οι οποίοι εφαρμόζοντάς την μπορεί να θέλουν να κάνουν καλό, αλλά το θέμα είναι το τι κρύβεται πίσω απ' το σύνολο της Ατζέντας και του Διατροφικού Κώδικα. Πού θέλουν να καταλήξουν;
9. Ιδιοκτησία περιουσίας. Η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία, ώστε να αποθαρρυνθούν οι έχοντες από το να επενδύσουν σε ακίνητα, αγροτεμάχια και οικόπεδα. Η αιτιολογία είναι ότι για να έχεις αποκτήσει χρήματα για αγορά ακινήτων πρέπει να ασκείς δραστηριότητες, οι οποίες είναι ενεργοβόρες, πράγμα που βλάπτει το περιβάλλον. Ρίχνε, λοιπόν, φόρους, λέει το κράτος, τους οποίους ο πολίτης δεν θα μπορεί να πληρώνει. Στο τέλος η τιμή των ακινήτων δεν θα πέσει, αλλά ο ιδιοκτήτης θα λέει στο κράτος «πάρ' το, στο χαρίζω, αρκεί να μην πληρώνω φόρους».
Όλες οι περιβαλλοντολογικές υπερβολές και ανοησίες περί ιδιοκτησίας έχουν σαν σκοπό να μετατρέψουν τους ανθρώπους σ' ένα σοβιετικού τύπου παγκόσμιο γκέτο, όπου το κράτος θα ορίζει πού θα μένει ο καθένας. Όταν έχεις σπίτι, που ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Δ ή Ζ, θα έρθει το κράτος και θα σου πει: εγώ θέλω από σένα εκατό χιλιάδες τον χρόνο για να μένεις εδώ. Εσύ δεν θα μπορείς να πληρώσεις και τότε το κράτος θα σου λέει «φύγε και μείνε μ' αυτούς, που έχουν σπίτια τύπου Α». Γι' αυτό και ο Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε: «Μην κάνετε μεγάλα σπίτια και καλά, γιατί τότε θα σας βάλουν άλλους να ζουν μαζί σας, δυο-δυο οικογένειες μαζί, δυο-τρεις οικογένειες μαζί».1
10. Η αύξηση του πληθυσμού. Ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί για να μη μολύνεται δήθεν το περιβάλλον. Όλο αυτό είναι μια μεγάλη απάτη, διότι δεν είναι οι δραστηριότητες των ανθρώπων εκείνες, οι οποίες βλάπτουν το περιβάλλον, αλλά η ασυνειδησία μερικών. Όταν έχεις ένα αυτοκίνητο, που βγάζει ντουμάνι τα καυσαέρια, τα οποία αναπνέουν οι συμπολίτες σου, είσαι ασυνείδητος. Αλλά ακόμα και με όλη την διαδικασία των μη καταλυτικών αυτοκινήτων δεν μολύνεται το περιβάλλον. Αν κάποιος, όμως, ρίχνει τα απόβλητα του εργοστασίου του σ' ένα ποτάμι και μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα, αυτό βέβαια βλάπτει το περιβάλλον. Επίσης, τα πυρηνικά, που έριξαν με το απεμπλουτισμένο ουράνιο, αυτά μόλυναν το περιβάλλον. Η ρίψη βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου δεν αποτελεί, πάντως, μια συνηθισμένη, καθημερινή δραστηριότητα.
11. Ο καταναλωτισμός. Όλα τα προϊόντα που καταναλώνουμε παράγονται από εργοστάσια, τα οποία έχουν ρύπους και μολύνουν το περιβάλλον. Είναι κι αυτό ένα παραμύθι.
12. Εξάπλωση των πόλεων. Απαγορεύεται να εξαπλώνονται οι πόλεις. Όλοι οι άνθρωποι, αφού θα ζούνε σε σπίτια τύπου Α, θα πάνε να ζήσουν εκεί, όπου θα τους ορίσουν. Αν πάρουμε μια πόλη σαν την Αθήνα και την μετατρέψουμε έτσι, ώστε όλα τα σπίτια να έχουν καλά κουφώματα, να είναι μονωμένα, να έχουν ηλιακά κ.λ.π., απαιτούνται πολλά χρήματα. Έτσι, πήγαν στην Κοπεγχάγη στα τέλη του 2009 για ν' αποφασίσουν πώς πρέπει να γίνει η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση για να διαχειρίζεται τα χρήματα από τους πράσινους φόρους. Αποφάσισαν ότι συμφέρει να επενδύσουν στις τρίτες χώρες δήθεν για να τις αναπτύξουν. Μεγάλες εταιρίες - σαν του Αλ Γκόρ και του Γκορμπατσόφ – θέλουν, λοιπόν, να πάνε εκεί να κάνουν τα εργοστάσιά τους και γι' αυτό χρειάζονται τα χρήματα.
Σε τρίτες χώρες, όπως στο Μπαγκλαντές, στη Νιγηρία, στα νότια παράλια της Κίνας, αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν πλωτές πόλεις ενεργειακά αυτόνομες με ανεμογεννήτριες, ηλιακά κ.λ.π., όπου θα βάλουν όλους τους ανθρώπους να ζήσουν μετά την εφαρμογή του Διατροφικού Κώδικα. Εκεί οι άνθρωποι θα τρώνε κρεατόμαζες και θα έχουν το τσιπάκι στο χέρι. Φευγάτο και ακραίο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου