Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ILLUMINATI ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.


Έχετε ακούσει την έκφραση, έχετε διαβάσει τις λέξεις, ακόμα και στο δικό μας site. Τι ακριβώς όμως είναι; Στην προσπάθεια μου να σας δώσω μια ιδέα για το πώς λειτουργούν τα media, κατάλαβα πως θα έπρεπε να αφιερώσω λίγη ώρα για να εξηγήσω, σε όποιον ενδιαφέρεται, τι είναι η περίφημη Νέα Τάξη, ποιοι είναι «αυτοί» οι Illuminati.

Με μια απλή κουβέντα, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, είναι ένα σχέδιο να δημιουργηθεί ένα κεντρικό παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης.

Όλα τα έθνη θα περιοριστούν σε απλούς γεωγραφικούς προσδιορισμούς δίνοντας λόγο σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Ο ιθύνων νους και τα γρανάζια που προωθούν αυτό το σχέδιο, ήταν ανέκαθεν ένα σκοτεινό δίκτυο μυστικών εταιριών και οργανισμών που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και δρουν συντονισμένα σαν ένας οργανισμός.

Η μεγαλύτερη από αυτές τις μυστικές οργανώσεις είναι φυσικά η Μασονία. Στην Αγγλία μόνο, υπάρχουν 600.000 εγγεγραμμένοι μασόνοι. Η μασονική ιστορία είναι επίτηδες καλυμμένη με ένα πέπλο μυστηρίου και ασάφειας, αλλά η επίσημη μασονία, δημοσίως δηλώνει πως η αρχή τους έγινε με την ίδρυση της πρώτης μεγάλης στοάς στην Αγγλία το 1717.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η ιστορία της δημιουργίας τους είναι πολύπλοκη και αμφισβητείτε από πολλούς, ακόμη και εκ των έσο. Πολλοί πιστεύουν πως είναι η αναβίωση των κυνηγημένων Templar Knights, των περίφημων Ναϊτών  Ιπποτών, που μετά την καταστροφή του τάγματος τους, οι επιζήσαντες άλλαξαν το όνομα τους σε μασονία.

Άλλοι μασόνοι πιστεύουν πως ο Hiram Abiff, ο πρωτομάστορας του Βασιλιά Σολομώντα που είχε αναλάβει την ανοικοδόμηση του Ναού στην Ιερουσαλήμ ήταν ο πρώτος μασόνος, άλλοι πιστεύουν πως οι πρώτοι μασόνοι ήταν αρχαίοι Αιγύπτιοι και άλλοι τους χρονολογούν ακόμη πιο πίσω, στην αρχαία Βαβυλώνα και στον βασιλιά Nimrod.



…και αν το παρελθόν τους είναι μπερδεμένο, το παρόν τους, είναι ξεκάθαρο. Απλά ψάξτε πίσω από οποιοδήποτε μεγάλο πολίτικο γεγονός του 18ου,19ου και 20ου αιώνα και θα βρείτε μασόνους αναμεμειγμένους σε αυτό. Πίσω από όλες τις επαναστάσεις, την Γαλλική, την Ρωσική, την Αμερικανική ανεξαρτησία, την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, την δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ακόμη την Μοναρχία στην Αγγλία.

Η μασονία ή αλλιώς ‘τεκτονισμός’, στις τελετές τις ανέκαθεν ανέφερε όρους όπως ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’ και πάντα είχε στο πρόγραμμα της την ενοποίηση σε ένα παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα. Τα βιβλία τους το αναφέρουν σαν ‘Το μεγάλο έργο των αιώνων’.


ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ
 ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου