Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Gracias Ελλάδα: Ένα βίντεο που θα σας κάνει να δακρύσετε!



Είναι ένα βίντεο που μπορεί να κάνει κάποιους να δακρύσουν… Ενώ τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο αρνητικών δημοσιευμάτων και η εικόνα της έχει πληγεί όσο καμίας άλλης χώρας,
υπάρχουν κάποιοι που όχι μόνο δεν στρέφονται κατά της χώρας μας, αλλά θέλουν να την ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερε στην ανθρωπότητα.


Πρόκειται για Ισπανούς μαθητές και σπουδαστές που μαζί με τους καθηγητές τους ετοίμασαν ένα υπέροχο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Ελλάδα. Σε όλο το βίντεο λένε ευχαριστώ στη χώρα μας για κάτι που έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα και τυχαίνει μάλιστα αυτό το κάτι να έχει πάντα ως λέξη ελληνική ρίζα! Μας ευχαριστούν λοιπόν για τη φιλοσοφία, τις λέξεις, τα μαθηματικά, τη μουσική και τόσα άλλα σε ένα βίντεο πραγματικά συγκινητικό!

1 σχόλιο:

  1. Τώρα πιστεύω πια να εχεις αντιληφθεί - κατανοήσει το γιατι βάλανε την Χώρα σου στη Μέγγενη - Απομόνωση και στο πύρ το εξώτερον.
    Ηταν αγαπητέ αναγνώστη επιλογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να μπορούν να προχωρήσουν εδραιώσουν την Παγκοσμιοποίηση αφου πρώτα αλλοιώσουν κάποια βασικά Εθνικά Πολιτιστικά Ιστορικά στοιχεία που τους ενοχλούν.


    ΟΜΙΛΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ

    «Ο Ελληνικός Λαός ειναι δυσκολοκυβέρνητος. Και γι’αυτό πρέπει να τον πλήξουμε στις πολιτιστικές του ρίζες. Εννοώ τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθή, να διακριθή, να επικρατήση, για να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ.»
    Ο φανατικός ανθέλληνας γερμανοεβραίος Χ.Κίσσινγκερ υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, και την φρικιαστική αυτή δήλωση του ( που βιώνουμε τελευταία ως πολλαπλή «κρίση») εδημοσίευσε η τουρκική Εφημ. (17 Φεβρ. 1997), ενω στην Εχθρική του Πατρίδα μας εδημοσιεύτηκε ευρύτατα.
    ΚΑΙ ΟΙ .....ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Γραικύλλοι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...εφαρμοστές της δηλώσεως......

    «Τήν Ελλάδα πρέπει να την κυβερνήσει κάποιος που να μιλά καλά ελληνικά, αλλά να μην ειναι με τους Ελληνες»
    Αυτή την “ευχή” έκανε το Πρακτορείο Reuters (18.10.2011) και πριν περάσει μήνας πραγματοποιήθηκε ή μάλλον κάποιοι φρόντισαν να πραγματοποιηθή. Μετά τον δήθεν αφελή πρωθυπουργό –εντολοδόχο των ξένων (σ.σ.εν.ο Γ.Παπανδρέου), μας ήλθε ο «σοβαρός» και «σοφός» Λουκάς Παπαδήμος, ο εκλεκτός των Αγορών, δηλαδή των μεγαλοτραπεζιτών διεθνών τοκογλύφων, Προτεστάντης το θρήσκευμα – καθώς διαβάζουμε – (σ.σ.δηλ.αιρετικός) και προβεβλημένο μέλος της διαβόητης «Τριμερούς Επιτροπής των Ροκφέλλερ και Κίσσινγκερ...»..(Σ.σ. αλλά και μέλος της «μυστικής – σκοτεινής»..Λέσχης Μπίλντερμπεργκ)!.. Τα ανωτέρω μεταφέρουμε απο το αξιόλογο και αξιοσύστατο διμηνιαίο Περιοδικό Παρακαταθήκη τεύχος 80, Σεπτ. – Οκτωβρ.2011,σ.1...Είναι το πρώτο μέρος του κύριου άρθρου με τον τίτλο Επεσαν οι μάσκες. Διεύθυνση Παρακαταθήκης Τ.Θ.18407-54003 Θεσσαλονίκη..www.orthodoxnet.gr. ΣΗΜ.ΣΥΝΤ. Μέλη και πάντως συμμετέχοντες στη Μπίλντερμπεργκ υπήρξαν και ειναι και οι Ελληνες Πολιτικοί...Γιάγκος Πεσμαντζόγλου, Στέφ.Μάνος, Κωνστ.Σημίτης, Γερ.Αρσένης, Γ.Αλογοσκούφης, Ο.Κυριακόπουλος, Γ.Α.Παπανδρέου, Κ.Καραμανλής, Θ.Πάγκαλος, Αννα Διαμαντοπούλου, Δώρα Μπακογιάννη, Κ.Καρράς, Αλ.Παπαχελάς..κ.α..
    «ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» χαρακτηρίζει τους Κυβερνώντες ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ.Β.Α.Κόκκινος, με Επιστολή του στην Εφημερ.Αθηνών ΕΣΤΙΑ (3.2.12).

    ΑπάντησηΔιαγραφή