Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ανασχηματιστείτε γιατί χανόμαστε λέει το μαγειρίον! Αλλά....


Αρχίσανε τα όργανα, οι κατσαρόλες θέλω να πω! Πάνω κει στο μαγειρίον οι μαγειροκαμαρώτοι κάθονται στα καρφιά! Κάντε κάτι γιατί ακόμα δεν τελειώσαμε την λάντζα φωνάζουν! Τα προς πώληση μπακλαδοτεμάχια θέλουν λίγο χρόνον ακόμα για να πιάσουν την ξεφτύλα! Κερδίστε χρόνον λοιπόν φωνάζουν! 

Οι κονδυλοφόροι πιάσανε δουλειά! 
Τι σχεδιάζει ο Αντ. Σαμαράς, τι περιμένει από το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Ευ. Βενιζέλος και τι (δεν) θέλει ο Φ. Κουβέλης! 
Αυτά τα ματς θέλουν διπλή τουλάχιστον! Στάνταρ δεν υπάρχει! Δδυσφορία και άγχος στο κέντρο της κυβέρνησης, γράφουν οι ταλαντούχοι MEGA-MOUGA  αναλυτάδες! 
Στο Μαξίμου θα πρέπει να δουν πού θα τοποθετηθούν οι εισερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ και πώς θα επηρεάσουν τα μπες-βγες τις ισορροπίες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Η ΔΗΜΑΡ πως παίζεται? Ο Φώτης Κουβέλης δεν είχε ποτέ διάθεση να μπει στην κυβέρνηση ούτε και αμφιταλαντεύθηκε. Οπως δεν είχε και καμία διάθεση να μετακινηθούν οι Αντώνης Μανιτάκης και Αντώνης Ρουπακιώτης από τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δικαιοσύνης. Η στάση της ΔΗΜΑΡ θα ήταν, λοιπόν, το τέλειο άλλοθι για να καθυστερεί ένας ανασχηματισμός που θα έβαζε στην κυβέρνηση τον Βενιζέλο!!.
Όλα παίζονται και ένα ΣΤΑΝΤΑΡ όμως δεν ΠΑΙΖΕΤΑΙ! Η κυβέρνηση χρόνο πολύ δεν έχει! Δεν αντέχει! Ψάξτε μαγείροι μου για την επόμενην συνταγή! Αν μπορείτε! Εμείς αμφιβάλουμε πάντως!
Πιστεύουμε πως αυτό που λέει ο λαουτζίκος "μια του παπάρα, δυό του μαλακομαλάκα, τρείς και η κακή του! Είδωμεν!!
http://diaporon-bl.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου