Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ.«Η Γαλλία είναι έτοιμη να επενδύσει και πάλι στην Ελλάδα»

«Η Γαλλία είναι έτοιμη να επενδύσει και πάλι στην Ελλάδα» 


Τη διάθεση της Γαλλίας να στηρίξει τις ελληνικές προσπάθειες ανάπτυξης υπογραμμίζει ο Φρανσουά Ολάντ, ένα 24ωρο προτού φτάσει στην Αθήνα για μια επίσκεψη-αστραπή.

Mιλώντας στα Νέα της Δευτέρας ο πρόεδρος της Γαλλίας σημειώνει: «Οι θυσίες που απαιτήθηκαν από την Ελλάδα ήταν πιο οδυνηρές από ό,τι αλλού. Η εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών είναι αναγκαία, αλλά δεν αρκεί. Για αυτό είναι απαραίτητα μέτρα υποστήριξης και ανάπτυξης»

Στην ίδια συνέντευξη ο Φρανσουά Ολάντ σημειώνει ότι οι Γάλλοι επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να επενδύσουν και πάλι στην Ελλάδα, καθώς η εμπιστοσύνη επέστρεψε.

«Δεν αμφιβάλλω ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις μας θα συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς που θα προκηρυχθούν» λέει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν η Ευρώπη έχει ευθύνη για την έξαρση της πολιτικής βίας και την άνοδο ακραίων δυνάμεων, ο Ολάντ απαντά θετικά, ωστόσο, επισημαίνει ότι το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί με το να κερδίσει και πάλι η Ευρώπη το στοίχημα της ανάπτυξης.
 
ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΥ   ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..... 
Έρευνα-σοκ: Δεν ψωνίζουν βασικά είδη διατροφής οι 8 στους 10 έλληνες Η δεδομένη αποτυχία των μνημονιακών πολιτικών ενδέχεται να οδηγήσει σε λήψη νέων μέτρων την ώρα που σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει μειωθεί στο μισό και οι 8 στους 10 δεν ψωνίζουν βασικά είδη διατροφής. Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες φτώχειας που κάνουν το γύρο του κόσμου την ώρα που σύμφωνα με τον ΙΟΒΕ, το 60% των πολιτών "δεν τα βγάζουν πέρα".
ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου