Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

''Πυρήνες της φωτιάς'' οι ληστές στο Βελβεντό Κοζάνης ;

Τα πρώτα συμπεράσμα  για την οργάνωση των ληστών...πάντα με επιφύλαξη μέχρι την ανακοίνωση της Αστυνομίας  !
Αν  ισχύουν αυτά που μαθαίνουμε με το σταγονόμετρο περί πυρήνων της Φωτιάς  (απο την αναγνώριση της Αντιτρομοκρατικής )που συμμετείχαν στις ληστείες με βαρύ Οπλισμό  ,η οργάνωση ,ο σχεδιασμός διαφυγής
αλλά και και η τυχαία σύλληψη των ληστών τα πράγματα για την Τρομοκρατία πάνε να ξεφύγουν στην Πατρίδα μας !
 Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του κλιμακίου της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης αναγνώρισαν έναν από τους συλληφθέντες ως νεαρό που διώκεται με ένταλμα για τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»
Αν κάνουμε λόγω για ομάδα 10 ατόμων χωρισμένες σε δύο ημιομάδες με συντονιστή ενεργειών τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο ,τις πληροφορίες για τα χρήματα που υπήρχαν την ημέρα και ώρα για το μεγάλο χρηματικό ποσό , τα αλεξίσφαιρα γιλέκα προστασίας αλλά και ψυχραιμία να περιμένουν πάνω από 15 λεπτά για τον χρονοδιακόπτη ,την επιλογή του στόχου αλλά και του τόπου ,απουσία Α.Τ με ικανό αριθμό αστυνομικών!
Την έλλειψη της ομάδος ΔΙΑΣ που απέδειξε περίτρανα σήμερα την εκπαίδευση της ...Τα πράγματα ει ναι πολύ σοβαρά !
Σίγουρα οι ληστές ήταν εφοδιασμένοι με ασυρμάτους για την συνεννόηση ,κανείς δε χρησιμοποιεί πλέον κινητά τηλέφωνα κινδυνεύοντας να καταγραφεί απο τα σύγχρονα μέσα καταγραφής που διαθέτουν οι Αστυνομικές δυνάμεις !
Αν υπολογίσουμε και την αδιαφορία των ληστών ως προς τον πρόσφατο νόμο περί ισοβίων δεσμών αν οι ληστές χρησιμοποιούν βαρύ οπλισμό ...είναι ακόμη ποιο σοβαρά τα πράγματα !
Αν υπολογίσουμε οτι δεν έγινε μάχη να δοξάζουμε τον Θεό γιατί η Ομάδα ΔΙΑΣ δεν διαθέτει  βαρύ οπλισμό και αποτελείται συνήθως από νεαρούς Αστυνομικούς χωρίς να ηγείται πολύπειρος αλλά μεγαλύτερος σε ηλικία Αστυνομικός!
Άτομα που ανήκουν στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς συμμετείχαν και απ’ ότι φαίνεται είχαν οργανώσει τις δυο ληστείες που έγιναν στην Αγροτική Τράπεζα και τα ΕΛΤΑ, στον Βελβεντό Κοζάνης. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο από τους τέσσερις συλληφθέντες είναι γνωστοί στην αστυνομία για συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση αλλά επειδή κατά τη σύλληψή τους έφεραν πλαστές ταυτότητες απαιτείται η εργαστηριακή διερεύνηση των στοιχείων τους πριν γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.
veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου