Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.....Ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ 'Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 




ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΕΝΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ
Ο ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΓΟ


1/2/13 Ανακοίνωση της τοποθέτησης του Ολλανδού Πολ Κόστερ στην ηγεσία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τoν οποία μόλις διόρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Ο Koster ήταν CEO της Dubai Financial Services Authority. !!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ;

08/11/2011 Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε η Κεντρική Τράπεζα ΚΥΠΡΟΥ και η Εποπτική Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ντουμπάι (Dubai Financial Services Authority).

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας, οι δύο αρχές, εκφράζοντας το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους και την κοινή τους επιθυμία για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων συνεργασίας στον τομέα της εποπτείας των πιστωτικών ιδρυμάτων !!!!!!

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη, εκ μέρους της εποπτικής αρχής του Ντουμπάι, από τον Paul Koster, Διευθύνοντα Σύμβουλο, και, εκ μέρους της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, από το Διοικητή της, Αθανάσιο Ορφανίδη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ;

Με καυστικό τρόπο ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επενδυτών Χρηματοοκονομικών Αξιών, καταγγέλλει τον Αθανάσιο Ορφανίδη για προσπάθεια συγκάλυψης τραπεζικών παρανομιών…

04/01/2013 Ψέματα και αθλιότητες χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου τις αναφορές του τέως Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας κ. Αθανάσιου Ορφανίδη, εναντίον του... Προέδρου της Δημοκρατίας.Ο κ. Ορφανίδης προσπαθεί να δημιουργήσει με δηλώσεις και συνεντεύξεις του, προπέτασμα καπνού για να κρύψει τις εγκληματικές και ασήκωτες ευθύνες που έχει για την κατάσταση στην οποία περιήλθε το κυπριακό τραπεζικό σύστημα και που παρέσυρε την Κύπρο στο Μηχανισμό Σταθερότητας. !!!!!!!!!!!!!

Την ίδια στιγμή, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΕΡ διευθύνουσα σύμβουλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, αναλαμβάνει η Αναστασία Σακελλαρίου, η οποία διατελούσε χρέη Chief Risk Officer του ΤΤ,!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΤ. η οποία διαθέτει μεγάλη τραπεζική εμπειρία από τράπεζες στο εξωτερικό, όπως Credit Suisse, Salomon Brothers, Deutsche Bank.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΑΤΣΑ; ΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΕ ΜΟΥ; ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΤΙΝΑΞΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ !!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΗ , ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (είναι πλήρως εκπαιδευμένη) . !!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ
'Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
'Η ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου