Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞ ΕΝΟΧΗΣ ΟΤΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΥΠΟΥΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΥΚΑΣΙΩΝ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞ ΕΝΟΧΗΣ ΟΤΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΥΠΟΥΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΥΚΑΣΙΩΝ!!!!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

Τούρκος δημοσιογράφος: Η Κωνσταντινούπολη ανήκει στους Έλληνες!

Σε ένα συγκλονιστικό άρθρο στην εφημερίδα Sabah, ο Τούρκος δημοσιογράφος Engin Ardiç κάνει έντονη κριτική στους ομοεθνείς του, λέγοντας σκληρές αλήθειες για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλης.

Παράλληλα στην «Hurriyet», με αφορμή την ταινία "Άλωση 1453" που έχει σπάσει ταμεία στην Τουρκία, ο δημοσιογράφος Μπουράκ Μπεντίλ έθεσε το ρητορικό ερώτημα: Να γιόρταζαν οι Βρετανοί την «άλωση του Λονδίνου» ή οι Γερμανοί την «άλωση του Βερολίνου». «Μήπως πρέπει να περιμένουμε να ακολουθήσουν ταινίες όπως “‘Αλωση 1974” ή ”Αφανισμός 1915”»;

Παραθέτουμε το άρθρο που είχε δημοσιευθεί πριν τέσσερα χρόνια, στην Sabah, με αφορμή τους εορτασμούς που γίνονται κάθε χρόνο στην Τουρκία για την Άλωση:

«ΑΝ οργανωνόταν στην Αθήνα συνέδριο µε θέμα : «Θα πάρουμε πίσω την Πόλη»...

ΑΝ έφτιαχναν μακέτα µε τα τείχη της πόλης και τους στρατιώτες µε τις πανοπλίες τους να επιτίθενται στην Πόλη... (όπως εμείς στην Τουρκία κάνουμε κάθε χρόνο!)

ΑΝ ένας τύπος ντυμένος όπως ο περίφημος Έλληνας νικηφόρος και σχεδόν μυθικός Διγενής Ακρίτας έπιανε τον δικό µας Ulubatlι Hasan και τον γκρέμιζε κάτω...

ΑΝ ξαφνικά έμπαινε στην πόλη κάποιος ντυμένος Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος πάνω σε ένα λευκό άλογο και δίπλα του άλλος ως Λουκάς Νοταράς, ως Γεώργιος Φραντζής κι έμπαιναν ως αντιπρόσωποι της πόλης... ( όπως εμείς στην Τουρκία κάνουμε κάθε χρόνο!)

ΑΝ έφτιαχναν µια χάρτινη Αγία Σοφία που δεν είχε μιναρέδες αλλά Σταυρό....

ΑΝ έκαιγαν λιβάνι και έλεγαν ύμνους, θα µας άρεσε;

Δεν θα µας άρεσε, θα ξεσηκώναμε τον κόσμο, μέχρι που θα καλούσαμε πίσω τον πρέσβη µας από την Ελλάδα.

Τότε, γιατί το κάνετε εσείς αυτό, κάθε χρόνο; Πέρασαν 556 χρόνια και γιορτάζετε (την Άλωση) σαν να ήταν χθες ;

Γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή, (µ΄ αυτές τις γιορτές πού κάνετε) διακηρύσσετε σε όλο τον κόσµο ότι:

«Αυτά τα μέρη δεν ήταν δικά µας, ήρθαµε εκ των υστέρων και τα πήραμε µε τη βία».

Για ποιο λόγο άραγε φέρνετε στη µνήµη µια υπόθεση 6 αιώνων; Μήπως στο υποσυνείδητό σας υπάρχει ο φόβος ότι η Πόλη κάποια µέρα θα δοθεί πίσω;

Μην φοβάστε, δεν υπάρχει αυτό που λένε µερικοί ηλίθιοι της Εργκενεκόν περί όρων του 1919.

Μη φοβάστε, τα 9 εκατοµµύρια Ελλήνων δεν μπορούν να πάρουν την πόλη των 12 εκατοµµυρίων, και αν ακόμα την πάρουν δεν μπορούν να την κατοικήσουν.

Κι οι δικοί µας που γιορτάζουν την Άλωση είναι µια χούφτα φανατικοί µόνο που η φωνή τους ακούγεται δύσκολα.

Ρε σεις, αν µας πούνε ότι λεηλατούσαμε την Πόλη τρεις µέρες και τρεις νύχτες συνεχώς τι θα απαντήσουμε;

Θα υπερασπιστούμε τον εαυτό µας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή θα αφήσουμε το θέμα στους ιστορικούς;

Αντί να περηφανευόμαστε µε τις πόλεις που κατακτήσαμε, ας περηφανευτούμε µε αυτές που ιδρύσαμε, αν υπάρχουν. Αλλά δεν υπάρχουν.

Όλη η Ανατολή είναι περιοχή µέ την βία κατακτημένη...

Ακόμα και το όνομα της Ανατολίας δεν είναι αυτό που πιστεύουν (ana=µάνα, dolu=γεµάτη) αλλά προέχεται από την ελληνική λέξη η Ανατολή.

Ακόμα και η ονομασία της Ισταµπούλ δεν είναι όπως µας λέει ο Ebliya Celebi «εκεί όπου υπερτερεί το Ισλάµ» τραβώντας τη λέξη από τα μαλλιά, αλλά προέρχεται από το «εις την Πόλιν».

Εντάξει λοιπόν, αποκτήσαµε µόνιµη εγκατάσταση, τέλος η νοµαδική ζωή και γι' αυτό ο λαός αγοράζει πέντε - πέντε τα διαµερίσµατα. Κανείς δεν μπορεί να µας κουνήσει, ηρεμήστε πια...

Οι χωριάτες µας ας αρκεστούν στο να δολοφονούν την Κωνσταντινούπολη χωρίς όμως πολλές φανφάρες»....

http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ardic/2009/05/29/hatirlatmayin_sunu_kefereye
Hatırlatmayın şunu kefereye! - ENGİN ARDIÇ - Sabah - 21 Nisan 2013


Ο δημοσιογράφος της Σαμπάχ καυτηριάζει το γεγονός πως ενόσω οι Τούρκοι θα ιορτάζουν την Άλωση της Κωνσταντινούπολις θα προσυπογράφουν και αναθυμίζουν πως δεν τους ανηκει ούτε σπιθαμή της. Προτείνει την ύπουλη λύση της σιωπής ως να μην έγινε κάτι τις εκεί στο παρελθόν, όπως κάνουν οι Ευρωπαίοι εν σχέσει με την Άλωση των Ψευδοσταρυφόρων εν έτει 1207 μ.Χ.και στο ότι ότι το 1453 μ.Χ. τσάκκιζαν τα κόκκαλα των γυναικόπαιδων που δραπέτευσαν από την Κωνσταντινούπολη για να ακολουθήσουν οι Αγαρινοί να τ’ αποτελειώσουν με σφαγομάχαιρες! Ο ίδιος δημοσιογράφος παραδέχεται ταπεινά πως οι Τούρκοι δεν ίδρυσαν ουδέναν πολιτισμόν παρά μόνον σφετερίστηκαν και εκμεταλλεύτηκαν τα πάντα συμπεριλαμβανομένων των τουρκικών λέξεων (παραφθαρμένα ελληνικά), των εδεσμάτων τους (βυζαντινόχρονα και προβυζαντινόχρονα φαγητά και συνταγές),  η μουσική του που είναι αρχαιοελληνικής τυποπαιξίας, διαθέτουμε αρχαία άσματα και όταν εφαρμόστηκαν παιανιστικώς όπως με το κυπριακόν συγκρότημα Περίανδρος δεν έχουν καμμία διαφορά από τις βαλκανικές και σύγχρονες καυκάσιες μουσικοπαιξίες, όπως και οι χοροί τους. ο αμανές είναι το ερωτικόν άσμα του μανέρου (μανία+έρως) κ.α.. Προσφάτως παρακολούθησα χορούς από την μακρυνή Γεωργία οι οποίοι είναι ολοϊδιοι με τους χορούς των γυναικών και των ανδρογύνων σε αρχαία αγγεία ενώ η μουσική τους εμπεριέχει τους τόνους από διάφορες αρχαίες λύρες. Στους ποταμούς τους «αλιεύουν» χρυσάφι όπως οι Αργοναύτες τότε λένε οι ίδιοι με το χρυσόμαλλον δέρας. Η σύναξη του χρυσού γίνεται με μία μέθοδον όπου το ύδωρ περνάει μέσα από δέρας προβατου και ο χρυσός συγκρατείται επί του υρίου (μαλλιού).

Απευθύνουμε ιδιαίτερα στους προχωρημένους της έρευνας και της παρατήρησης και σ’ αυτούς που φέρουν τα φόντα και την διάθεση να εισπροχωρήσουν ακόμη πιο βαθειά. Η δημοσίευση της Σαμπάχ δεν είναι τυχαία. Από τη μία πλευρά εκφοβίζει τους Τούρκους και όποτε αυτοί νοιώθουν ανασφαλείς εξαγριώνονται γινόμενοι βίαιοι και εγκληματίες καθότι είναι ευκολόπιστοι. Από την άλλη αποκαλώντας τους τέκνα των νομάδων τους προσβάλλουν, ενώ αυτόν ως επί τω πλείστον τουλάχιστον αν όχι πλήρως δεν αληθεύει. Όποιος επισκεφθεί την Τουρκία και την Ελλάδα/Κύπρο/Ιταλία/Βαλκάνια/Ισραήλ κ.α. χωρίς να ξέρει την Ιστορία τους και κατόπιν ή από πριν των άλλων καυκασιόγονων χωρών που αναφέραμε χωρίς πάλαι να έχει ίχνος επίγνωσης από Ιστορία, αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι ενσυνείδητος και ευπαρατηρητής θα διαπιστώσει, θα επιμένει αν προκληθεί και θα ισχυρίζεται πως όλ’ αυτοί είναι ούνα φάτσα ούνα ράτσα. Δηλαδή όποιος αντικρύσει αυτούς τους λαούς χωρίς τις παρωπίδες, τα παραπετάσματα, τις ταμπέλλες, τις ρετσινιές, τις προκαταλήψεις, τις θρησκείες, τις γλώσσες, τις καθημερινές ηθικογενείς και πολιτισμικές ενασχολήσεις ήτοι καθαρά και εφόσον και ο ίδιος είναι καθαρός εξ οιωνδήποτε προκαταλήψεων και ψευδαισθήσεων της Ιστορίας θα διαπιστώσει πως ΓΟΝΙΔΙΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ!!!! Τα πρόσωπα, τα σώματα, οι χειρονομίες, το σκεπτικόν, το αισθηματικόν των ίδιων αναγνωρισμένων ειδών και προδιαγραφών εις έκαστη εξ αυτών ψευδοδιαφορετική εθνότητα. 

Επειδή τον τελευταίον καιρόν έχει πάρει κάποιες κρυπτοδιαστάσεις η θεωρία ότι οι Τούρκοι δεν είναι σχιστομμάτηδες (μογγολοπρόσωποι όπως οι Μογγόλοι, Κινέζοι, Ιάπωνες, Θαϋλανδοί, Φιλιππινέζοι, Σουματρανοί, Βιρμάνιοι, Λάοοι, Βιετναμέζοι κ.α. με διάφορες παραλλαγές στο χρώμα αναλόγως της ηλιοφάνειας) και μπορεί κανείς με μία επίσκεψη του να το διαπιστώσει, προσπαθούν κάποιοι κύκλοι να επανεμπεδώσουν και «επαναθυμίσουν» εις τους Τούρκους ότι δεν είναι Ελληνογενεις, καθότι Έλληνες δεν ζούσαν μοναχά στην εν εφημερών Ελλάδα. 

Η λεξη Τούρκος προέρχεται από την λέξη Υρκανία/Υρκινία το όνομα της Κασπίας θάλασσας στην αρχαιότητα. Όπως η λέξη Ιστορία με ένα προθεματικό σύμφωνο έγινε Χ+ΙΣΤΟΡΙΑ = ΧΙΣΤΟΡΙΑ/ΧΙΣΤΟΡΥ άμα την γλωσσική εκλατινοποίηση της λέξεως και όπως το υπέρ έγινε με το προθεματικό σύμφωνο σ+ύπερ = σύπερ = super και ύστερα η ίδια λέξη με το έϊτσς (h) έγινε χύπερ = χάϋπερ προφερώμενον ήτοι hyper με την ίδια μετελληνική γλωσσική δημιουργία το Υρκινία με έναν προθεματικό σύμφωνο ήτοι το ταυ έγινε Τ+ΥΡΚΙΝΙΑ = ΤΥΡΚΙΝΙΑ/ΤΥΡΚΙΝΙΕ = TYRKINIE/Tyrkinie το όνομα της Τουρκίας στα τουρκικά. Τούτον επιβεβαιώνεται τρανώς με το διάθεμα του Τουρκμενιστάν το οποίον ως χώρα είναι κολλημένη στην Κασπία/Τυρκινία/Υρκινία Θάλασσα και δη συγκεκριμμένως νοτιοανατολικότερο μέρος της, εκεί που στην αρχαιότητα κατοικούσε η αρχαία ελληνική φυλή των Μήδων. Η Μηδεία καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς από τον Μεγαλέξανδρον και επειδή ο στρατός του προχώρησε ανατολικότερα και συνάνεσετο βορειοανατολικοτερα για ν’ αντιμετωπίσει συμμάχους της Περσικής Αυτοκρατορίας και άλλους οι Μήδες κινήθηκαν έκτοτε όσοι απέμειναν δυτικότερα προς την Μικρά Ασσία και όσοι εξ αυτών υποδέχθηκαν φιλικά στις διάφορες πόλεις εγκαταστάθηκαν εκεί, όσοι δεν χωρούσαν εις το υγειές και ανεκτόν πλαίσιον των μικρασσιάτικων πόλεων και χωριών είτε ίδρυσαν χωριά εάν τους επιτρέπετο εκ των αντίζηλων προς καλλιέργεια γειτόνων είτε περιφέροντο ως εν κινήσει κτηνοτρόφοι καλούμενοι νομάδες!!!! Πρέπει ν’αναφέρουμε ότι οι νομάδες ήταν ωσάν τους  σύγχρονους ταξειδευτές επενδύσεων και επιχειρήσεων. Πήγαιναν όπου υπήρχε πρόσφορο έδαφος βοσκής, διατελούσαν διακωμιστικό εμπόριο αφού μετέφεραν προϊόντας μίας περιοχής σε κάποια άλλη, εξελίσσοντο επιχειρηματικώς και φιλοσοφικώς επειδή γνώριζαν διαφορετικά ήθη και έθιμα τόσον συχνά ξανά και ξανά και γινόντουσαν καλοί ψυχολόγοι. Τέτοιοι ήταν και οι μέντορες των Εβραίων Χαζζάροι οι οποίοι ανέπτυξαν το η ισχύς εν τη ενώσει όπως το γνωρίζουμε σήμερα εις τους Εβραίους ως Συναγωγές (συν+αγωγή = ίδια αγωγή που το είχαν οι Σπαρτιάτες, Αθηναίοι, Μακεδόνες κ.α. ελληνικοί λαοί που τους βοήθησε να μην χαθούν) και Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που την βάσανον τους γνωρίζουμε τους τελευταίους αιώνες ως την Τρόϊκα εμείς οι Έλληνες.

Ο σκοπός του δημοσιογράφου της Σαμπάχ και της Χουριέτ είναι να εμπεδώσουν την «διαφορετικότητα» Ελλήνων και Τούρκων όπου αν τους αφαιρέσεις τις θρησκείες, την Ιστορία και τις μισητές προκαταλήψεις δεν θα διαφέρουν εις τίποτε. Βεβαίως δεν ισχυρίζομαι πως πρέπει να προδόσουμε την θρησκεία μας, τουναντίον αυτή είναι η μεγαλύτερη μας αξία και διαφορά με άλλους ελληνογενείς λαούς και δεν θα εγκαταλήψουμε Τον Θεόν διά χάριν των γονιδίων (ποιημάτων) όπου έκανε  Αυτός. Όμως εάν εξεύρουμε ότι είμαστε συγγενείς με διαφορετικές θρησκείες, γλώσσες και με αρχίγλωσσα την ελληνική, τότε θα αλληλοκατανοηθούμε σε σωστότερη βάση και θα ανεκτούμε, αγαπήσουμε και βοηθήσουμε καλύτερα έκαστον τον έκαστον άλλον. Κάποιοι μυστικοί κυκλοι θέλουν να συγκρατούν την ψευδοδιαφορετική σε γονίδια ελληνική γενεά η οποία είναι διασκορπισμένη με διάφορα ονόματα φυλών, εθίμων, θρησκειών, γλωσσών και ιδιαίτερων πολιτισμών. Ξαφνικά στην Ιστορία εκεί που υπήρχαν διάφορες φυλές Ελλήνων μετά την άφιξη του Ισλαμισμού και της δυτικής νοοτροπίας σκέψης οι Έλληνες εξέχασαν την καταγωγή τους γεννήθηκαν τα μεταέθνη. Δεν μπορεί από το τίποτε να γεννηθούν φυλές και μάλιστα πολυπληθείς σήμερα και πριν σε δύσκολες καταστάσεις επιβίωσης, απλούστατα, κάθε περιοχή μετεγκατάστασης τινός λαού με τις ιδιαιτερότητες του περιβάλλοντος, των θρησκειών και προκαταλήψεων όπου αναπτύσσονται εν σχέσει με το περιβαλλοκοινωνικονοοτροπικό σύσστημα κ’ ευρύτερο κλίμαι συναίσθησης αναπτύσσονται ιδιαιτερότητες που κατέληξαν να θεωρούνται «εθνικές» ενώ είναι φυλετικές στην ουσία αφού έθνος είναι το σύνολον και φυλές οι ιδιαιτερότητες του έθνους. Φαεινέστερο στην Αφρική που είναι έθνος με την αιθιοπική φυλή σωματικώς να παρουσιάζεται με ισχνούς ηψυλούς ανθρώπους, τους Νηγηριανούς ρωμαλαίους και εύσωμους, τους Νοτιαφρικάνους με γαμψές μύτες και χαρακτηριστικά πιο καυκάσια κ.ο.κ..

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΧ ΟΤΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!

Μία άλλη παράμετρος που πρέπει να προσέξουμε είναι πως η σκοπιμότητα δημοσιευμάτων στην Τουρκία ότι η Κωνσταντινούπολη είναι ελληνική μπορεί να είναι πολύ επιζήμια καθότι ελέγχεται από σκοτεινά διεθνής συμφέροντα και κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί τον προάγγελο μίας «εύνοιας» της Ελλάδος για εκστρατεία στην Μικρά Ασσία την οποία δεν έχει το εκ των προτέρων αυτοδύναμον να φέρει εις πέρας με αποτέλεσμα να «γονατίσει» εν μέσω μαχών όπως έγινε εν έτει 1922 μ.Χ. όπου σ’ αντεπίθεση της Τουρκίας να σφαγκτεί ο ήμισυ ή ολόκληρος ο ελληνικός πληθυσμός.

Φόβου τους Ευρωπαίους και δώρα επανάκτησις των χαμένων πατριδεστιών φέροντες. Οι Εβραιοσιωνιστές της Ευρώπης κατέσφαξαν τον Ελληνισμόν εν έτει 1922 μ.Χ. προσφέρωντας του το δόλωμα ένα έτος πριν μία χαμένη πατρίδα με ζωντανούς Ελληνορθόδοξους. Κανόνισαν συνάμα την προδοσία του ελληνικού εκστρατευτικού σώματος διά των πολιτικών και στρατιωτικών και της έλλειψης αρκετού και ειδικού  πολεμεφοδιακού φορέος. Να έχετε υπόψιν πως όπως τώρα ο Ελληνισμός ως Ελλάς/Κύπρος είναι κατάπτωτος από χαρτολόγιον της ψευδοοικονομίας, εάν αιφνίς του παρουσιαστεί ευκαιρία και εύνοια επανακτησις της Κωνσταντινούπολις και άλλων χαμένων πατρίδων διά της «ευλογίας» της Ευρώπης, ΝΑΤΟ, Ισραήλ και άλλων εχθρών θα είναι στημένη υπόθεση για να «ξεμείνουμε στα κρύα του βαπτίσματος πυρός» από «καύσιμα» και δυνάμεις και έτσι οι Τούρκοι δικαιολογημένως να μας κατασφάξουν με το δίκαιον τους αφού θα παίζουμε πόλεμον μαζί τους που εμείς τον αρχίσαμε αφού μας κούρδισαν οι πάγιοι «συμμάχοι» μας, χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Αυτή η πολιτική γίνεται καθημερινώς σε διαπροσωπικές σχέσεις και κάποιοι την ανάγαγαν εις πολιτική για αιώνες αφού την παρατήρησαν στους Αρχαίους Προγόνους μας που είναι και προγόνοι των εχθρών μας!!!! 

Ο Θεός σε μία τέτοια συμφορά δεν θα μας βοηθήσει παρ’ αφήνωντας μας να υποστούμε τις συνέπειες της βλακείας μας να πιστέψουμε ακόμη μία φορά την Ευρωπαιοαμερικανοεβραιομασσωνία και τις συνέπειες της κακίας μας ως Ψευδοχριστιανοί που θέλουμε να κατασφάξουμε τους συνανθρώπους μας αντί να εύρουμε ουσιαστικές λύσεις και γνωρίζοντας πως αν είχαμε την δύναμη θα τους κάναμε σκόνη και θα τους αλέθαμε για να τους φάνε τα όρνεα χορεύοντας κυκλικούς χορούς επάνω στα πτώματα τους. Ώστε εάν είμαστε άσκεπτοι και απιέντιστοι (δεν  ευλογαριάζουμε με βάθος σκέψης και πρόβλεψης συνεπειών) θα προδωθούμε ξανά από τον Διάβολον και τους συμμάχους του και θα μισηθούμε και αφεθούμε στις συνέπειες των πράξεων/εκστρατειών μας. 

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Ν’ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΨΟΥΜΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΜΟΘΡΗΣΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΓΟΝΙΔΙΑΚΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ!!!!

Η αναδημοσίευση ή κοινοποίηση επιτρέπεται εν μέρει ή πλήρως εφ' όσον αναφέρεται το όνομα του συγγραφέως και η πηγή, ευχριαστούμε πολύ δια την κατανόηση.




ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΡΑ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου