Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΛΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ “ΔΙΑΦΟΡΑ” BLOGS!



Φόβος και τρόμος είναι για το άχρηστο και σάπιο καθεστώς της μεταπολίτευσης οι γεμάτες πλατείες. Φόβος και τρόμος είναι οι φωνές των απλών ανθρώπων που βλέπουν τις ζωές του να γκρεμοτσακίζονται από τους αδίστακτους δωσίλογους της μεταπολίτευσης.

Δεν γουστάρουν οι ολετήρες και δυνάστες ενός έθνους τον παλμό της ζωής. Δεν γουστάρουν οι προδότες και κάποιες ξένες μυστικές υπηρεσίες τη γενιά της δυστυχίας….. που φορτώθηκε όλα τα κακά. Κατά την διάρκεια των ξυλοδαρμών των Αγανακτισμένων, στο Σύνταγμα τον Ιούνιο του 2011 ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ. Όλοι στο κόλπο. Έβλεπαν πως κινδύνευαν να ανατραπούν και το κίνημα των αγανακτισμένων θα έπαιρνε άγριες διαθέσεις. ….Δεν έφταναν τα καδρόνια, οι μολότοφ, οι πέτρες, οι χαφιέδες του παρακράτους να σταματήσουν τίποτα και κανέναν..Αποφάσισαν λοιπόν να το διαλύσουν και φυσικά το κατάφεραν. Πως;; Μα φυσικά με την αστυνομία τους που την είχαν stand by εδώ και χρόνια δήθεν για την περίοδο των ολυμπιακών αγώνων… Παίρνουμε μια γεύση τι συμβαίνει στην Χαλκιδική. Μέχρι και για βλαχο Black water μας είπαν…..
Σήμερα που πραγματικά οι πάντες ήθελαν να διαμαρτυρηθούν, δεν υπάρχουν αγανακτισμένοι, αλλά λαπάδες του συστήματος που μας το παίζουν ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!! Πονόψυχοι βουλευτές με γερές τσέπες που διαμαρτύρονται για το ΔΝΤ, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και πολλά. Βουλευτές, που αισθάνονται χάλια με την κρίση, αλλά το χρέος είναι χρέος. Αρχηγοί κόμματων που ζούνε το δικό τους όνειρο δίνοντας γελοίες παραστάσεις στη Βουλή.… ενώ τα έχουν κάνει πλακάκια με τους τοκογλύφους. Πριν τις εκλογές του καλοκαιρού ( και αφού τσάκισαν τους αγανακτισμένους) πούλησαν στο λαό παραμύθια και εισέπραξαν ψήφους με πλούσιους μισθούς. Καθόλου άσχημα σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Μετά τις εκλογές η ανεξάρτητη φωνή ενός απλού πολίτη έγινε κακούργημα. Ένα σχόλιο ενός απλού blogger έγινε “ποινικά” κολάσιμο για τους δήθεν δημοκράτες… Ραμολιμέντα της κακιάς ώρας κοροϊδεύουν γράφοντας άρθρα για την νέα Ελλάδα της νέας αρπαχτής σε μια χώρα ρημαδιό. Σε μια χώρα που κάποιοι δεν θέλουν υπερήφανους νέους Έλληνες, αλλά μυστήριους αλλοδαπούς με ελληνικές ιθαγένειες… σε διάφορες διαπλεκόμενες ΕΟΖ της κάποτε ισχυρής και κραταιάς Ελλάδας. Σύμβουλοι, αδερφές, χαφιέδες, κρατικοδίαιτοι, πατριδοκάπηλοι, πράκτορες, κομματόσκυλα, αδέσποτοι Μ.Κ.Ο αντιρατσιστές, τρελαμένοι φασίστες, άθλιοι Σταλινικοί, μ.Χ προφήτες, καραβανάδες και άρρωστοι γραφικοί πλαισιώνουν 1,5 χρόνο μετά το internet σε διάφορα blogs με σκοπό να θολώσουν τα νερά ,να απογοητευόσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν τρομακτικά αδιέξοδα. Ένας αόρατος νεκρικός χορός είναι ότι πρέπει για όλους. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Όμως, ξέχασαν κάτι σημαντικό ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..Μπορεί να ελέγχουν το κράτος-και να το ξεπουλάνε αλλά ΟΧΙ ΤΗΝ ύφεση. Έχουν χάσει ήδη την μπάλα εξαιτίας της μεγάλης ύφεσης και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πλέον. Είναι βέβαιον ότι, υπάρχει πανικός μεγάλος. Υπάρχει κίνδυνος ν' αλλάξουν άρδην τα πράγματα εις βάρος τους…. .και τότε ποιος φοβήθηκε τους πραγματικούς αγανακτισμένους που τους κατέστρεψαν το μέλλον….

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου