Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ , ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΏΣΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ

ΙΚΑ

Ο μεγαλύτερο ασφαλιστικός Οργανισμός της χώρας, ο οποίος, πριν από λίγα χρόνια, παρουσίαζε πλεόνασμα στον προϋπολογισμό του, παρά τα λάθη και όσα άλλα συνέβαιναν, ενώ σήμερα παρουσιάζει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ελλείμματα.
Γύρω από το ΙΚΑ έχει στηθεί ένα πάρτι συμφερόντων, με «προσκεκλημένους» μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, στελέχη του υγειονομικού προσωπικού, αλλά και στελέχη της διοίκησης του Οργανισμού, τα οποία δια πράξεων ή παραλείψεων ζημιώνουν τους ασφαλισμένους, απομυζώντας τις εισφορές τους και βάζοντας σε κίνδυνο τις συντάξεις τους.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ; ΕΙΝΑΙ ; (ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!

1. Κατσανέβας Θεόδωρος 1985 - 21/09/1987 Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ....

2. Ιωαννίδης Φοίβος 1987 - 1989 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. Ο ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ !!!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣΊΘΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ γενικό γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων !!!!!!!!!!!

3. Χιώτης Γεώργιος 1989 - 26/11/1993 καθηγητής πανεπιστημίου οικονομολόγος

4. Σολωμός Γρηγόριος 1993 - 1999 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ .Βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 1985 ενώ το 1986 διετέλεσε υφυπουργός υγείας. Τελευταία φορά εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 1989.
Προκήρυξε διαγωνισμό για την εγκατάσταση των λεγόμενων ΟΠΣ (Ολοκληρωμένα Πληροφορικά Συστήματα) το 1998. Σύμφωνα με τις μελέτες και τους όρους του διαγωνισμού, το έργο θα παραδιδόταν το 2002 και το κόστος του θα έφθανε τα 12 εκατομμύρια Ευρώ, περίπου.!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ
Μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί το 80% του έργου που αφορά στον τομέα της ασφάλισης και μόλις το 40% του τομέα υγείας, όπου γίνεται και το μεγάλο φαγοπότι.
ΚΑΤΑ πληροφορίες του i-Reporter το κόστος του έργου, έχει, σχεδόν, δεκαπλασιαστεί, φθάνοντας ή και ξεπερνώντας τα 120 εκατομμύρια Ευρώ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ Ο Κος Σολωμός ΕΧΕΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ......
ΤΟ ΟΠΣ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΩΛΟΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. «Στράβωσε» επί διοίκησης Μιλτιάδη Νεκτάριου, οπότε και σημειώθηκαν οι πρώτες καθυστερήσεις και υπερβάσεις του προϋπολογισμού.
Ο Γρηγόρης Σολωμός και Μιλτιάδης Νεκτάριος βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, με τον πρώτο να έχει κινηθεί εναντίον του δεύτερου, για την καθυστέρηση προώθησης του έργου.
Η Δικαιοσύνη, πάντως, δεν δείχνει, ούτε αυτή, ιδιαίτερη προθυμία να ασχοληθεί με το θέμα.................

5. Νεκτάριος Μιλτιάδης 1999 - 11/06/2004 Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ .....
ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΣΗΜΙΤΗ
Διευθύνων σύμβουλος της Χρηματιστηριακής Βορείου Ελλάδος την περίοδο 1991 -1993 και της Εθνικής Ασφαλιστικής την περίοδο 1993 – 1999
Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών την περίοδο 1993 -1996 και πρόεδρος της ΑΕΔΑΚ (ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ) Ασφαλιστικών Οργανισμών (ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΚΛΗΞΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) το 2000 έως και το 2004 ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο νέος πρόεδρος της International Life (δηλαδή της ασφαλιστικής εταιρίας που βοά η αγορά για το παρών της...)

6. Βαρθολομαίος Ιωάννης 12/06/2004 - 09/02/2007 Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ..
Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ....ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. και ατύπως διαχειριστής των οικονομικών της. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ίδια ώρα που το σύνολο της κυβέρνησης, προεξάρχοντος του Πρωθυπουργού, έσπευδε στην κηδεία για να τιμήσει τον εκλιπόντα και την οικογένειά του με επικήδειους βαθιάς συγκίνησης και αναγνώρισης για την προσωπικότητα και το έργο του, έμπιστοι κομματικοί ανοιγόκλειναν συρτάρια και ντουλάπια στο γραφείο και στο σπίτι του για να ανασύρουν «απόκρυφα κομματικά ντοσιέ» που πιθανολογούσαν ότι θα έπρεπε να υπήρχαν ....

8. Μέργος Γεώργιος 09/03/2007 - 14/01/2009 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙΝΑΣ
ΝΑΙ Ο Γ.Γ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΊΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΊΣΚΩ ΣΕ Δ.Σ. (ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΔΕΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ Γ.Γ. ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ: για λόγους ευθιξίας και μόνο υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών». ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΡΓΟ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΙΞΙΑ;

9. Αμπατζόγλου Θεόδωρος 11/02/2009 - 02/08/2010 Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ !!
ΕΚΑΤΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ .... ΑΠΟ ΤΟΝ 12ο/2010-Σήμερα:ΕΙΝΑΙ Πρόεδρος ΤΟΥ Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου !!!!!!!!!!!!!!!

9. Ροβέρτος Σπυρόπουλος 03/08/2010 - σήμερα Ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, Ο Από το 2006 είναι Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ.ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ !!!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΜΊΩΣΑΝ ΤΟ ΙΚΑ !!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ : ΗΡΘΕ στην Αθήνα ξυπόλητος το 1967 σε ηλικία 20 ετών και προσλήφθηκε ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ στον ΟΤΕ.!!!!!! Δεν πήγε ποτέ σε ανωτέρα σχολή ΤΕΙ η ΚΑΤΕΕ (τοτε) αλλά στη σχολή τεχνικών του ΟΤΕ, φυσικά χωρίς εξετάσεις.
Δικτυώθηκε στο Πασοκ το 1976.
Το Δεκέμβριο του 1981 μαζί με άλλους 44 πρασινοφρουρούς συνδικαλιστές ΔΙΟΡΊΣΤΗΚΕ στη διοίκηση της ΓΣΕΕ επί ΕΝΝΕΑ (9) συναπτά ετη ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ !!!!!!!
Το 1991 τοποθετήθηκε στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ οπού ασχολήθηκε με την ΑΓΟΡΑ ΚΤΗΡΙΟΥ επι της Εμμ. Μπενακη και το εξοπλισμό με υπολογιστές κλπ.
Από το 1991 μέχρι το 1996 ήταν υπεύθυνος για τα
προγράμματα (κυρίως εκπαιδευτικά) που έτρεχαν στο
Ι.Ν.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε και χρηματοδότησε τον αδελφό του και τις επιχειρήσεις τους. “Σήμερα η οικογένεια Σπυρόπουλου κατέχει σε ποσοστό 100%, την εταιρία ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ(κρασιά) και συμμετέχει με ποσοστό 30% στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ Πελοποννήσου [(γαλακτοκομικά προϊόντα), μιας δραστηριότητας που αναπτύσσει από κοινού με τον επιχειρηματία κ. Π. Νίκα (Νίκας Συμμετοχών ΑΕ) και την οικογένεια Παντελιάδη (Μετρό ΑΕ, Ηπειρος ΑΕ, Οπτιμα)" . Ειναι διασυνδεδεμενος με τον Μαντελη, τον Λαλιωτη, τη χρηματιστηριακή εταιρεία Δυναμική,
ο εισαγγελέας τον έχει ανακρίνει για την υπόθεση της Ζημενς. Το 2000-2003 έβαλε τα αποθεματικά του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (επικουρικού του ικα ) που ήταν τεραστία διότι δεν έδινε ακόμα επικουρική σύνταξη το ΙΚΑ,στο Χρηματιστήριο, και φυσικά τώρα το ΕΤΑΜ είναι ελλειμματικό.

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ επέλεξε το κτήμα «Πεντελικόν» για να δεξιωθεί περί τους 1.000 καλεσμένους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον γάμο της κόρης του Νάντιας , με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ακη.... ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 100.000€

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΛΟΥ ........ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σύνθεση μελών ΔΣ

Πρόεδρος: κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Διοικητής ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Διευθύνων Σύμβουλος – Γενικός Διευθυντής ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών: κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος
Μέλος: κ. Παναγιώτης Πέτρουλας, Διοικητής ΟΓΑ !!!!!!!!!!!!!!!
Μέλος: κα Γεωργία Κωτίδου, Διοικητής ΟΑΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέλος: κ Πέτρος Χριστοδούλου
Μέλος: κα Ματθούλα Τριανταφύλλου
Μέλος: κ. Γεώργιος Καλλίας

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ


Το ταμείο έβγαλε στο «σφυρί» το σπίτι τετραπληγικού για ποσό ύψους 51.000 ευρώ που αρχικώς είχε εγκριθεί από το Ταμείο, αλλά μετά από προσφυγή ενός διευθυντή του ΙΚΑ, του ζητήθηκε να το επιστρέψει.
"Ο υπουργός Εργασίας, Ιωάννης Βρούτσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην Βουλή παραδέχθηκε ότι «το αρμόδιο Ταμείο Είσπραξης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης, για να διασφαλίσει τις απαιτήσεις του από τον κ. Βασίλη Κιουρκτσή, προέβη στην εκτέλεση της αρχικής παραγγελίας κατάσχεσης και εν συνεχεία στην οριστική κατάσχεση με την αριθμ. … έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας»

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βασίλης Κιουρκτσής είναι πρώην πρωταθλητή ποδηλασίας ο οποίος το 2004, μετά από τροχαίο ατύχημα για το οποίο δεν έφερε ευθύνη, έμεινε παράλυτος

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΞΕΡΩ;
ΟΙ 300;
ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου