Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΝ. ΜΑΘΕΤΕ ΔΙΑΤΙ!!!!! ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΕΣΤΙ ΙΣΟΤΗΣ.

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΝ. ΜΑΘΕΤΕ ΔΙΑΤΙ!!!!! ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΕΣΤΙ ΙΣΟΤΗΣ.
.
Αι Ελληνίδαι αν θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να μάθουν τουλάχιστον τα απαραίτητα της άμυνας πόλεως, αντάρτικού και διαφυγής, ή δε μή να μην καρτερούν κανέναν καλόν. Αι Ιουδαίοι εισίν μήπως υπανάπτυκτες ή μάλλον ευαναπτυγμέναι και εντάσσοντε εις τον Στρατόν!!!! Προσέχουν και αρέσκοντε τον οίκον τους και τον φυλάττουν, όπως φύλατταν οι προγόνοι μας και προγόνοι τους (αφού έχουν ελληνική καταγωγήν πολλοί Ιουδαίοι σύγχρονοι και όλοι παλαιότερα) Θερμοπύλαι, εμάς μας μανθαίνουν να λοιδωρούμε τας Θερμοπύλαι εισάγωντας μας χίλια μύρια χαώδη φαύλα ιδιότροπα και αχρεία κακοψευδοσυνήθεια (κακό+ψευδό+συν+ήθος, βάζω το ψευδό επειδή ποτέ το κακόν δεν είναι ήθος). Θα μας μασήσουν αφυπνειστείτε από την βαθειά μαλθακή ηδονή κάθε μαλακίας/μαλακότητος όπου λαχόν να δέρνει αισθητώς ή ανεπαίσθητως τον καθέναν μας.
.
Με την κατάταξην των γυναικών εις τον Στρατόν αυτομάτως ο Στρατός της Ελλάδος και της Κύπρου ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ και δη ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ η ισχύς του 100 φορές. Αν θέλουνε να αυτοκαλούμαστε εκγόνοι ενδόξων ανθρώπων και έξυπνοι πρέπει να επιζητήσουμε την κατάταξην των γυναικών συλλαύρατοι θηλυκοί και αρσενικοί. Οι καιροί εισίν χαλεποί, απαιτείται ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
.
Οι Ιουδαίοι παρότι παραλαμβάνουν ισχύν από τας Η.Π.Α. όπου ελέγχουν και άλλες χώρες αι Ιουδαίαι στρατεύοντε. Διά της στραύτευσης τους γίγνοντε μετά καλύτερες μητέρες, οικοκυρές, σωφρονίζοντε και θα το ειπώ «ο νους τους παύει να είναι εις τας φιληδονίας του κώλου τους». Αφού αν θέλεις να μαλθακώσεις έναν λαόν κάνε τον φιλήδονον. Το γνώριζαν οι Αρχαίοι Έλληνες, το είπε και ο Σουν Τσούν εις την Τέχνην του Πολέμου.
.
Όποτε αι Ελληνίδαι στάθηκαν παρά το πλευρόν των Ελλήνων θριαμβεύσαμε, είδε το Έπος του 1940 μ.Χ. και τις ανεξόπλιστες και ανεκπαίδευτες από την άλλην Ελληνίδες της Τραγωδίας της Μικρασσιατικής Καταστροφής. Του φρονίμου ολίγα λέγειν!!!!
.
Εξ’ άλλου η στράτευση των γυναικών είναι και ισότητα.
.
Τα Ελληνόπουλα πρέπει να πηγαίνουν σε κέντρα εκπαίδευση άμυνας και αντίδρασης σε ώρα πολέμου περισσότερον από τα ωφέλιμα μουσεία και ν’ αποφεύγοντε τα μουσεία με φαύλα θέματα εκλελυσμού, σύγυχυσης και της εξαχρειοποιήσεως της συνειδήσεως.
.
Ελληνίδες, Ελληνόπουλα και Έλληνες πρέπει να έχουν κατήχηση οπλικής διαχειρίσεως, επιβιώσεως και πάσας αντιδράσεως εν ώρα πολέμου και όχι ν’ ασχολούντε με χαώδη και φαύλα πράγματα και παίγνια αποχαυνωσης όπως αυτά του ηλεκτρονισμού. Εισίν οι καιροί τέτοιοι όπου ακόμη και το ποδόσφαιρον πρέπει ν’ αντικατασταθεί από στρατιωτική εκπαίδευση και όχι να διδάσκουν εις τα σχολεία και αλλαχού τα Ελληνόπουλα διά τους ανόμαλους πούστηδες και λεσβίες ωσάν να εισίν τα φυσικότερα πλάσματα του κόσμου. Οι Εβραιομασσώνοι οίτινες μας τα προωθούν διατί δεν τα προωθούν εις το Ισραήλ; Επειδή τον οίκον τους τον θέλουν καθαρόν και εμάς εξευτελισμένον. Βρώμικον υλικώς, πνευματικώς και ψυχικώς, ετοιμόρροπον ούτως ώστε να μην κουραστούν αυτοί μαζίν με τους άλλους εχθρούς μας να μας καταρρίψουν. Αν είχαμε την ηδονοκακοπαιδεία του εφήμερου σοδομοπουττανοκατεστημένου τον καιρόν των Περσικών Πολέμων δεν θα υπήρχαμε τούδε. Τότες είχαμε όσες αρετές αναφέρω ανωτέρω.....
.
Οι Τούρκοι εις την Κύπρον κάνουν συνεχώς βολές εις τα πεδία βολής από πριν τα Χριστούγεννα μέχρι τούδε όπου γράφω, λέτε να ετοιμάζοντε διά να επιτεθούν εις τους Τζιηχατιστές; Χαχαχαχαχα! Καϋμένοι άμυαλοι Έλληνες. Αν προσμένουμε αρωγήν και βοήθειαν εν Κύπρω και εν Ελλάδι πρέπει να δυνόμαστε ν’ αντέχουμε, αν από την πρώτην ημέραν χαθούμε ένεκα γενικής στρατιωτικής διάλυσης, προδοσίας όπως εν έτει 1974 μ.Χ. και ανεκπαιδευσίας. ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΣΟΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΤ’ ΕΥΧΗΝ!!!! ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ, ΚΑΘ’ ΕΝΑΣ ΌΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΕΙ, ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΦΙΛΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ!!!!
.
Τα απογεύματα αντί τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρον, καλαθόσφαιρα και τα τοιαύτα άλλα ή και συν αυτά να εκπαιδεύοντε σε όπλα, ανταρτοπόλεμον, φαρμακογνωσία, βοτανογνωσία, μονοπατογνωσία, δρομογνωσία και λοιπήν επιβιωσιογνωσία, μαζί τους και αι γυναίκαι και οι αδαείς άνδρες. Οι καιροί εισίν χαλεποί και «ό,τι κλίματα φέρουν οι καιροί τέτοια ενδύματα μανθαίνουμε να φοράμε»!!!!
.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΝ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΔΙΚΑΙΟΙ, ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΟΙ, ΜΕΤΑΝΟΟΎΝΤΕΣ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΎΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΩΦΡΟΝΊΖΟΝΤΕΣ ΥΠΌ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΤΟΥ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΩΝ.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου