Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΚΦΩΤΕΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΥΑΝΑΤΟΛΗ!!! ΗΓΓΥΚΕΝ ΩΡΑ ΜΕΓΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΚΦΩΤΕΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΥΑΝΑΤΟΛΗ!!!
ΗΓΓΥΚΕΝ ΩΡΑ ΜΕΓΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ!!!!
 
Ένας γερμανοεθνικιστής μου είπε πως το κίνημα του είναι μία οικογένεια άρα τε δεν θεωρεί όλον το έθνος οικογένεια! Πιστεύει εις την δικτατορία και έμεινε άναυδος όταν του είπα πως εκμεταλλεύεται την καλοσύνη της δημοκρατίας για να την καταργήσει! Συνέχισα λέγοντας του πως δεν έχουμε καν δημοκρατία αλλά ολιγαρχική δικτατορία και ως φιλοδικτατορικός θα έπρεπε να το γνωρίζει αν δεν ήταν αδαής και ότι τον πρόλαβαν άλλοι. Του είπα επίσης πως δεν έκανα τα παιδιά για να ορίζει αυτός όπως και οι νυν δικτατόρες ίσως γαρ και χειρότερα την δυστυχία τους. Συνέχισα πως αν ο γερμανοεθνικιστής «Έλληνας» αγαπούσε την Πατρίδα του δεν θα είχε για πνευματικόν πατέρα τον Χίτλερ και ναζιστοφασίστες φιλόσοφους βάρβαρους και μη Έλληνες! Με το να βάζει στεφάνι εις το άγαλμα του Γρηγόρη Αυξεντίου ή του Θεόδωρου Κωλοκοτρώνη δεν τον κάνει Πατριώτη, συνήθως όσοι θέλουν να εκμεταλλεύονται τους ήρωες όντας Δεξιοί και όχι Ελληνιστές δεν λογαριάζουν τίποτε καθημέρα παρά τις ημερομηνίες επετείων της θυσίας των ηρώων όπως οι Ψευδοχριστιανοί Υποκριτές γνωρίζουσι τις ημερομηνίες ιορτασμών των αγίων. Όστις θέλει να εκμεταλλευτεί τους ήρωες, την Πατρίδα, την θρησκεία και τους αγίους θυμάται ημερομηνίες…. Όντας Λογιστής!
Του είπα πως ο Γερμανοεθνικισμός είναι ο ίδιος ο Κομμουνισμός από την ανάποδη οπτική ήτοι ούνα φάτσα δύο φωτογραφίες! Και ο κομμουνιστής θεωρεί το κόμμα οικογένεια και όχι το έθνος. Ο «εθνικιστής» και ο κομμουνιστής δεν συγχωρούν οιονδήποτε Σύνεθνον δεν συμφωνεί μαζί τους και δεν τον θεωρούν απολωλόν πρόβατον αλλά επικύνδινον που πρέπει να εξαφανιστεί. Σέβονται περισσότερον τον εκ διαμέτρου αντίθετον ηγέτην προδότην ή αντικόμματον παρά τον οπαδόν, τον αδαή και τον εν αγνοία σκοταδιασμένον μορφωμένον ή αμόρφωτον, δηλαδή δεν έχουν αγάπη προς τον Σύνεθνον και δεν υπάρχει Έθνος αν δεν αγαπάεις τον Σύνεθνον ό,τι μάκκαν/κουσούριν και αν έχει! Το να καταδικάζεις τον Σύνεθνον σου επειδή έχει βλάβη με άλλη βλαμμένη ιδεολογία εκτός της ιδικής σου σε κάνει Αντιεθνιστή! Ο δε κομμουνιστής δεν είναι ανθρωπιστής εάν πρώτα δεν αγαπάει το σπίτι του ήτοι την πατρίδα και το έθνος του. Ο Ιάσων Χριστός σωστά το διατύπωσε αγάπα τον πλησίον σου ως σ’ εαυτόν και όχι αγάπα τον εαυτόν σου ως τον πλησίον σου διότι εάν δεν αγαπάς τον εαυτόν σου δεν μπορείς ν’ αγαπάς τον πλησίον σου ενώ εάν αγαπάς μόνον τον εαυτόν σου τον εγωισμόν σου αγαπάς.
 
Ο Ελληνιστής δεν επιδέχεται διδαχές από βαρβαροφιλόσοφους τύπου Νίτσε, Εβόλα, Σωβίν κ.α. και βαρβαροσφαγείς μασσώνους τύπου Χίτλερ, Μουσολίνι, Αττατούρκ, καμμία διαφορά μεταξύ των τριών!
Ο Ελληνιστής αγαπάει το έθνος του και δη έκαστον σύνεθνον όπως η μάνα το παιδί και αγαπάει κατ’ επέκτασιν όλην την ανθρωπότητα ήτοι έκαστον άνθρωπον όπως η μάνα το παιδί και αγαπάει όλον το Σύμπαν και το Άπειρον διότι Έλλην σημαίνει Υιός Του Θεού.
 
Εάν ήσουν Θεός θα είχες την υποχρέωση ως Μάνα και Ζωοδόχος Πηγή ν’ αγαπάεις όλα τα παιδιά σου, όλα τα χρώματα, όλα τα σχήματα, όλες τις μορφές, όλες τις γεωμετρίες διότι όλα είναι αίματα σου. Και ερωτώ μπορείς να έχεις το ίδιον συναίσθημα ευθύνης, μητρότητος και αγάπης όπως ο Θεός; Εάν όχι κάνεις διακρίσεις και πρώτη κακοδιάκριση που κάνεις είναι η υπερεκτίμηση του εαυτού σου ενώ δεν είσαι παρά θνητή ύλη που μετ’ ολίγον θα πάρει άλλη μορφή, θα συμμετάσχει σε άλλα είδη, χρώματα και ιδεολογικές διακριτικές αντιλήψεις. Εάν δύνασαι να υπερεκφύγεις πέραν των οιωνδήποτε προκαταλήψεως, διακρίσεων, ιδεολογιών και συμπλεγμάτων ηλιθιότητος τότε παύεις να είσαι τινός τύπου βάρβαρος και γίνεσαι Ελληνιστής ή και ΕΛΛΗΝΙΣΤΆΓΙΟΣ!!!!
 
Το να πολεμάεις υπέρ του Ελληνισμού πολεμάεις υπέρ του Θεού το να πολεμάεις υπέρ της τάδε ή άλλης ιδεολογίας πολεμάεις υπέρ τινής εμφάνιστης της ίδιας φενάκης, διαστρέβλωσης και εξαπάτησης του Πολυμορφικού ΣατανοΜΑΣΣΩΝΟσαμανισμού. Όπως έλεγε η παροιμία εις το χωριό μου: «ο μακρά που δαμέ (μακρυά απ’ εδώ) έχει πολλά πόκια (πόδια) πρόσεχε!».
 
Ελληνισμός σημαίνει αγαπάτε αλλήλους, συγχωράτε και ευμορφώνετε με γράμματα αληθείας εξού και η έννοια του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ως τοιαύτος είναι Χριστιανισμός ήτοι ο Ελληνοχριστιανισμός!!!! 
ΣΥΝΩΝΥΜΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Η  ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ ΕΞΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΘΕΙΑ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΟ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΜΙΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΚΡΟΨΗΓΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΗΔΑΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ (ΜΙΚΡΟΤΣΙΠΣ = ΜΙΚΡΟΨΗΣ = ΜΙΚΡΟΨΗΓΜΑΤΑ) 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου