Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ….!!!! ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΤΗΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕ ΗΓΕΣΙΑ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ….!!!! ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΤΗΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕ ΗΓΕΣΙΑ!!!!

Η λέξη ηγεσία προέρχεται εκ του ρήματος ηγούμαι ήτοι προπορεύομαι, προορίζομαι και άλλοι μ’ ακολουθούν. Το ρήμα ηγούμαι δεν είναι τίποτε άλλον από την μεταποίηση εν μέρει του πρωτορήματος άγω = πάω εξού και άγω = υπό+άγω = υπάγω = πάγω = η σύγχρονη παραφθορά πάω!


Ως εκ τούτου ο γαρ ηγέτης ή αγέτης ή εγέτης προπορεύεται ήτοι επαρχηγεί και ακολουθείται. Η ηγεσία ει δυνατόν να έχει αγαθή, κακή, ουδέτερη ή ανάμεικτη πρόθεση, αποτέλεσμα και σύνθεση.
Η κλασική πλέον ρήση εις τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές διά την Ολιγαρχική Δικτατορία της Κύπρου από τον ΔΗΣΥ: «Η ΚΡΙΣΗ ΘΕΛΕΙ ΗΓΕΤΗ» ήταν ή όχι σχήμα λόγου; Μήπως ήταν κάτι σοβαρότερον από το κρίσιμον;
 

Τι είναι ο ηγέτης και τι κάνει; Εάν έχει αγαθές και έντιμες πατριωτικές και φιλεπιβιωτικές προς τον λαόν προθέσεις τότε αντιστέκεται!
 

Δεν είδαμε τον πρόεδρον Αναστασιάδην να αντιστέκεται εις ουδέν εις την Τρόϊτα της Ελληνογενοκτονίας, μήδ’ ουδέν άλλον κόμμαν ή κομματίδιον αντιστέκεται. Η Αριστερά/ΑΚΕΛ φωνάζει διά να συγκρατεί το ποίμνιον της και ως εκ τούτου τον πολυκατακερματισμόν του Έθνους και του Οικογενειακού Φρονήματος των Κυπρίων όπου θα έπρεπε να υφίσταται. Εξ άλλου όταν ήταν η ίδια εις την εξουσία τρούμπωνε επίσης εις την Εβραιοευρωπαϊκή Ενωσομασσωνία!!!! Το δε ΔΗΚΟ Πρωτοπόρνη όπως πάντοτε όπου όργια και δεκασμοί, εξαγορές, υποκλεψιές κ.α. μέλη της άμεσα ή έμμεσα εντός! Η ΕΔΕΚ προσποιείται παρθένον γεροντοκόρη… Το ΕΛΑΜ δηλαδή η ΝΕΑ ΕΟΚΑ Β΄τρίβει τα χέρια επειδή θ’ ανεβούν τα ποσοστά του και ΊΣΩΣ να κυβερνήσει βάσει μασσωνικού προγράμματος την Κύπρον μετά τον Αναστασιάδην μαζί ή δίχως τον Λιλλήκαν και θα διώξει τους Σύνεθνους που δεν θα της κρόνωνται. Μα πως αγαπάς το Έθνος όταν θα διώκεις, θα σφάζεις και θα εγκαταστήσεις μία δικτατορία χείριστη της σημερινής εκμεταλλευόντας την έστω Ψευδοδημοκρατία όπου ισχύει σήμερα διά να καταλύσεις τα οιανδήποτε ποσοστά Δημοκρατίας; Το ΕΥΡΟΚΟ είναι η χανούμισσα του ΔΗΣΥ. Οι Οικολόγοι είναι Εύστοχοι μπας και τα εννοούν; Πολλές φορές ναι….
Τώρα, λοιπόν, με αυτές τις ηγεσίες άγουμεν εις τα έμπροσθεν, έναν σαράβαλον καράβιν ήτοι η Κυπριακή Ψευδοδημοκρατία της Ολιγαρχικής Δικτατορίας με τουλάχιστον επτά πηδάλια, ε θα σπάσει ή δεν θα σπάσει το καράβιν; Να πως η μασσωνία εξ ανέκαθεν καταστρατηγούσε τους λαούς, τα έθνη, τις ομάδες ανθρώπων, την ίδια την ανθρωπότητα και την φιλανθρωπία εκ βαθρέων πολιτικής ανεντιμότητας!
 

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, το αποτέλεσμα σ’ ολίγα έτη, επανάληψη της Ποντιακής και Μικρασσιάτικης Γενοκτονίας με εξιλαστήρια θύματα τα πιόνια ήτοι τους Τούρκους. Οι επαϊοντες, ιθύνοντες, ειδικοί και βρυκόλακες του Ελληναίματος και του Ανθρωπαίματος ήτοι οι Σιωνισταί, Αμερικάνοι, Ευρωπέοι ΥΠΕΡΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ «ΚΟΥΠΕΣ ΑΠΑΝΝΕΣ (ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕΣ)» ΚΑΙ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ, ΟΚΤΑΠΟΔΟΜΟΥΝΝΕΣ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΕΣ!!!!
 

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ. Ή ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 1821 μ.Χ. Ή ΑΝΑΒΟΝ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΡΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΣ!!!! Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΙΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΙΤΕ ΤΡΟΥΜΠΩΤΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΗΤΙΚΗ. Βεβαίως μας προετοιμάζουσι περί του δευτέρου, πήγαν λέγει όλα τα παιδιά σχολείον και όλα καλά και ωραία και χαριεντίζεται ο υπουργός παιδείας Κενεβέζος λες και έλυσε την τετραγωνοποίηση του κύκλου με κλειστούς ομματούς. Ο Βίκτωρ Παπαόπουλλος μας λέγει πως δεν τρέχει τίποτε ακόμη μία νημονιακή ρήτρα, σιγά τα ωά, μυίγα που μας τσίμπησε και παχουλός οβολός για να ωραιοποιούμε την ναζιστική Συγκυβέρνηση Ε.Ε. Κυπριακής Κυβέρνησης, Κομμάτων και Βουλής των Ποταπών, Άχρηστων και Υπερπροεξαγορασμένων!!!! Λέγω κάτι τις του ψεύδεσθαι;;;; Ο Πρόδρομος Προδρόμου είναι ο σοφός της παρέας, κάνει κωφά θαύματα η γλώσσα του, ανακάλυψε την ταχινόπιττα την τελευταία δεκαετία τουλαχιστον 999 φορές και πάντοτε μειδιάζει που εμείς ακόμη δεν….!!!! Το ΑΚΕΛ κλαίγει για τον λαόν ενώ ζει πλουσιοπάροχα, εάν δεν υπήρχαν οι πτωχοί δεν θα προίσσετο ωσάν το βαρέλλιν/πυθάριν.
 

ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ.
 

ΘΕΛΕΙ ΗΓΕΤΗΝ Η ΚΡΙΣΗΝ Ή ΚΡΙΣΗΝ Η ΗΓΕΣΙΑ;;;;
 

Όταν λές θέλει ηγέτην η κρίση σημαίνει πως ο ηγέτης θα εξεύρει να λέγει και κανένα ΟΧΙ όχι να βωβωθεί και ν’ αναλάβει την διαχείριση των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης οι Υπουργοί και Κοθωνοκοθορνοβουλευτοειδές!!!!
 

Εκτός και αν διά να διατηρηθεί η Κρίση χρειάζεται εφ’ ανάλογος ηγέτης.
Ο ηγέτης ει δυνατόν να είναι ηγέτης προδοσίας τουτέστιν ηγέτης και προδότης σημαίνουν τακτικώς το ίδιον και το αυτόν.
 

Όταν αυτοαποκαλείσαι ηγέτης εν καιρώ Κρίσης είσαι αλαζόνας, ψεύτης και παραπλανητής πλασιέ και φαίνεται με το εάν αντιστέκεσαι ή παραδίδεις διά προδοσίας, απάθειας και μαλθακής πλουτοκρατικής ηλιθιότητας και ιδιοτέλειας την Πατρίδαν εις τον εχθρόν ως σώφρον, προκομμένος και σοβαρός υπερεργατικός Προδόταρος!!!!
 

Όταν ηγείσαι πρέπει να γνωρίζεις πού άγεις και όχι να βασίζεσαι εις την υπηγετική ικανότητα και αυτόματη καθαρμένιση του αυτόματου συσστήματος πλοήγησης.
Εις την Κρίση δεν θέλεις ηγέτη αλλά Ένωση, κατάργηση Κομμάτων, Αυτοθυσία, Αλληλεγγύση, Πατριωτισμόν και Αίσθημα Εθνικής Προστασίας των Παιδιών μας.
Ναι η Κρίση θέλει Ηγέτην Δέσμιον της!!!! Ηγέτην Λογοδοτημένον της!!!! Ηγέτην Ναζίν Μαζίν της!!!!
 

Κάποτε οι οπαδοί του ΔΗΣΥ χαριεντίζονταν με αστεία ότι ο Αναστασιάδης είναι ο Χίτλερ τους με καμάριν και ο Φούλης ο Μουσολίνι, ουδέποτε το πίστεψα ήταν χυδαίοι χωραττάδες που εξέπτυσαν!!!!
Ο Μεγαλομουσικοσυνθέτης Μάνος Χατζιδάκης αηδιασμένος είπε κάποτε: «όταν συνηθείσεις το τέρας αρχίζεις να του μοιάζεις». Εγώ προσθέτω πως όταν αρχίζεις να ομοιάζεις με το τέρας εις την ουσία γίνεσαι χειρότερον του. Εάν λοιπόν Συμπάτριδοι και Συνανθρώποι αηδιάζετε ακόμη με τα τέρατα είναι επειδή ακόμη δεν μασσώνεψε η ψυχή σας!!!!
 

ΑΓΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!! ΑΡΞΑΣΘΑΙ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου