Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ: ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΙΕΘΝΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το 2010, ένα δικαστήριο σε Κύπρος χορήγησε την εγγύηση για τη ρωσική κατηγορείται για κατασκοπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνοντας του την ευκαιρία να ξεφύγουν. "Τα πιο συναρπαστικά μέρη στην Ευρώπη να γίνει μια παιδική χαρά για την νεόπλουτος ..." Η Κύπρος θεωρείται ως «αντίθετη προς το ΝΑΤΟ». Τώρα που η οικονομία της εξορύσσεται, και υπάρχει μια νέα κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει θέση. Στις 16 Μαρτίου 2013 ανακοινώθηκε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ζώνης του ευρώ συμφώνησαν € 10 δισεκατομμύρια για να «σώσει Κύπρος από τη χρεοκοπία». "Η συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των υπουργών Ελλήνων Κυπρίων και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).« Η Κύπρος παίρνει 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη διάσωση, είναι απαραίτητο να πατάξει την τραπεζική. Η ζώνη του ευρώ και το ΔΝΤ συμφωνούν € 10 δισεκατομμύρια διάσωση της Κύπρος. Οι επενδυτές πρέπει να αναλάβουν το κόστος της διάσωσης της Κύπρος.
Στις 28 Φεβρουαρίου 2013, Νίκος Αναστασιάδης έγινε ο πρόεδρος της Κύπρος. Κύπρος θέλει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Κύπρος πρέπει επίσης: 1. να αυξήσει τους φόρους, 2. τη μείωση του ελλείμματος, 3. ρευστοποίηση του τραπεζικού τομέα τους.
Η Κύπρος είναι διαιρεμένη ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, ως μέρος ενός σχεδίου που επινοήθηκε από τον Henry Kissinger. Σύμφωνα με τις ομολογίες της Γενικής του ΝΑΤΟ στις επιχειρήσεις ψευδή σημαία. Οι τράπεζες Κύπρος σοβαρά εκτεθειμένη από την Ελλάδα. Πολλοί από τους πελάτες των ελληνικών κυπριακών τραπεζών κατηγορούνται ότι είναι εβραϊκής-ρωσική συμμορίτες. Η συμφωνία προβλέπει την εισφορά (φόρο) σε τραπεζικές καταθέσεις. Αυτό το «θα μπορούσε να ενοχλήσει τους πελάτες των τραπεζών σε άλλες χώρες που έχουν ανάγκη." Όσοι έχουν μικρότερο των 100.000 € σε τραπεζικούς λογαριασμούς οι Κύπριοι θα πρέπει να καταβάλει ένα εφάπαξ φόρο του 6,75%. Όσοι έχουν περισσότερο θα πρέπει να πληρώσει 9,9%. Jacob Funk Kirkegaard, η με έδρα τις ΗΠΑ Peterson Institute for International Economics, δήλωσε: «Υπάρχει μια αίσθηση ότι η γενική πολιτική της δεν είναι αποδεκτό να σώσει μια χώρα, στη συνέχεια θα τοποθετούνται τα χρήματα των φορολογουμένων σε κίνδυνο την προστασία των καταθέσεων ουσιαστικά στα ρωσικά κυπριακές τράπεζες. "
Το 1994, η Ανεξάρτητη ανέφερε: "1. Οι Ρώσοι έχουν καταθέσει εκατομμύρια δολάρια σε Κύπρος »σε ό, τι οι ντόπιοι τραπεζίτες υπάρχουν υποψίες ότι είναι ένα γιγαντιαίο σχέδιο για τη νομιμοποίηση των κερδών από τις πωλήσεις του μυστικά όπλα στη Μέση Ανατολή και τα έσοδα της μαφίας στη Μόσχα." 2. Οι Ρώσοι έχουν αγοράσει ακίνητα αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, γύρω από την παράκτια πόλη της Λεμεσού. 3. "Ένας Ρώσος, ο οποίος προσδιόρισε τον εαυτό του ως ανοιχτά έναν έμπορο όπλων, έμεινε σε ένα ξενοδοχείο στη Λεμεσό, την περασμένη εβδομάδα, αναχωρούν και φθάνουν στην λιμουζίνας με σοφέρ. . Ένας τραπεζίτης Λεμεσού είπε ότι πίστευε ότι δύο πρώην στρατηγούς του ρωσικού στρατού είναι μεταξύ εκείνων που γίνονται σε τοπικό επίπεδο από σημαντικές πληρωμές σε μετρητά "Το 2012, η ​​εφημερίδα The Guardian αναφέρει:" Τόσοι πολλοί Ρώσοι ζουν στη Λεμεσό ... το θέρετρο που έχει ονομαστεί «Limassolgrad». Υπάρχει μια ρωσική εφημερίδα γλώσσα, δύο σχολεία και ένα ραδιοφωνικό σταθμό στη Ρωσία. Οι Ρώσοι συρρέουν στο Debenhams την Κυριακή, ο δρόμος τουριστικό θέρετρο της, η οποία διαθέτει καταστήματα που πωλούν γούνινα παλτά, κεφίρ (ένα ρόφημα που παρασκευάζεται από ξινό γιαούρτι) και το δημοφιλές ρωσικό Βάλτικα μπύρα. Και έπειτα υπάρχουν τα πολυσύχναστα μπαρ και κλαμπ στη Λεμεσό. Υπάρχει μια ζοφερή ανατολική διάσταση, με τους Ουκρανούς πόρνες, τη Λευκορωσία και τη Μολδαβία που εργάζονται σε οίκους ανοχής στην παραλία. Η ρωσόφωνη πληθυσμός της φτάνει Κύπρος 35.000 έως 40.000 κατοίκους ... Τεράστια ποσά της ρωσικής χρήματα κρυμμένα σε off-shore Κύπρος. Περισσότερο από το 25% των τραπεζικών καταθέσεων και περίπου το ένα τρίτο των ξένων επενδύσεων προέρχεται από τη Ρωσία ... Οι κυπριακές αρχές ... αποκαλύπτουν ότι οι Ρώσοι επενδύουν περισσότερα χρήματα στην Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο ... Κύπρος έχει στρατηγική σημασία λόγω της εγγύτητάς της προς τη Μέση Ανατολή ... Η Ρωσία συμμετέχει στη διαχείριση ενός μεγάλου εμπορίου όπλων μέσω Κύπρος στη Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα στη Συρία, το Λίβανο, το Ιράν και το Ιράν, καθώς και στην Κίνα και την Ινδία, μερικές ρωσικές πηγές λένε. "

Μοσάντ και το θάνατο σε Κύπρος
Aangirfan 17 Ιαν 2010

01mossad-Black1. Το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου 2010, ο ισχυρότερος εκδότης της Κύπρος δολοφονήθηκε. Στις 13 και 14 Ιανουαρίου 2010, του Ισραήλ ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν επισκέφθηκε Κύπρος. Λίμπερμαν γεννήθηκε στη Ρωσία, και η Κύπρος είναι κατ 'οίκον σε πολλοί Ρώσοι εκατομμυριούχοι. 2. Το 1998, δύο Ισραηλινοί Yigal Νταμάρι και Udi Argov, vennnero συνελήφθη κοντά σε μια στρατιωτική εγκατάσταση στην Κύπρος, στο ψαροχώρι της Ζύγι. Όταν οι Ισραηλινοί συνελήφθησαν, η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμά τους ένα σύστημα ήχου, ένα φορητό υπολογιστή, δύο κινητά τηλέφωνα, πέντε συσκευές καταγραφής και οκτώ χάρτες της Κύπρος. 3. "Περίπου 350 εβραϊκές οικογένειες ζουν τώρα σε Κύπρος, πολλά από τα οποία προέρχονται τα τελευταία χρόνια για να λειτουργήσει. Οι μισοί από αυτούς είναι Ισραηλινοί, ενώ οι υπόλοιποι είναι κυρίως Βρετανοί και οι Ρώσοι. " (Ιστορία των Εβραίων στην Κύπρος - Wikipedia) 4. Το Ισραήλ ενδιαφέρεται για την Ελληνική Κύπρος και η Κύπρος του «εχθρού» της Τουρκίας. Η Μοσάντ βρισκόταν πίσω από ένα αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet τουρκικά.

Ελληνική και Τουρκική Κύπρος Κύπρος
5. Στις 13 και 14 Ιανουαρίου 2010, του Ισραήλ ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν επισκέφθηκε Κύπρος. Ο υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού δήλωσε ότι η Κύπρος η συνάντηση επέτρεψε τη συζήτηση των θεμάτων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν Κύπρος και το Ισραήλ να βελτιώσει τις εξαιρετικές εκθέσεις τους. Τον Αύγουστο του 2009, η Τουρκία και η Ρωσία υπέγραψαν συμφωνία για την κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου που θα εκτείνονται από Τσεϊχάν στην Τουρκία για την Ασκελόν στο Ισραήλ, περνώντας μέσα από ένα διαμετακομιστικό σταθμό στην Καρπασία στην τουρκική Κύπρος.
6. Τι μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα το Ισραήλ με την Τουρκία; Η Τουρκία και το Ισραήλ "φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, μακράς καθυστέρησης, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την προμήθεια 10 κηφήνες για την τουρκική πολεμική αεροπορία", δήλωσε μια επίσημη τουρκική στα μέσα Ιανουαρίου 2010.
7. Ο Πρόεδρος της Κύπρος Δημήτρης Χριστόφιας συμμετείχε για 16 μήνες στις συνομιλίες στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, με στόχο να τερματιστεί η διαίρεση της Κύπρος. Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν ζήτησε τη διαίρεση της Κύπρος. Είδε Κύπρος ως ένα μοντέλο που οι Ισραηλινοί είχαν να αντιγράψετε ένα μοντέλο της εθνικής διαμέρισμα. Στις 16 Ιανουαρίου 2010, η ιστοσελίδα Telfth Boughh, να θέσει κάποιες σκέψεις σχετικά με την δολοφονία σε Λευκωσία, Κύπρος, Άντη Χατζηκωστή. Ο Άντης Χατζηκωστής ήταν ο γενικός διευθυντής του ομίλου ΜΜΕ (ΔΙΑΣ), που αντιτάχθηκαν στην προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών να επανενωθεί η Κύπρος. "Εφημερίδες και τα μέσα ενημέρωσης του ήταν υπέρ της ειρήνης." Αλλά Φανούλα Αργυρού έγραψε: "Στο εξής ΔΙΑΣ είναι ένας οργανισμός που κράτησαν ψηλά τη σημαία της αντίστασης κατά του περιβόητου Σχεδίου Ανάν και συνέβαλε με υπερηφάνεια για την απόρριψη του από τους ανθρώπους, 24 Απρ 2004. Η κοινοπραξία των εφημερίδων, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του έκανε το καλύτερό του για να διαφωτίσει τους ανθρώπους σχετικά με τις παραμέτρους και τον ορισμό της τερατώδους Ανάν, και ήταν περήφανοι για τα αποτελέσματα. Αυτά τα αποτελέσματα δεν ήταν αποδεκτές από τους υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν, κατά κύριο λόγο οι Τούρκοι και οι Βρετανοί, και ο Sir David Hannay δεν έχασε την ευκαιρία να κατηγορήσει κάποια δημοσιογράφους, καθώς οι ηγέτες των μεγάλων ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν ».
Κύπρος χωρίστηκε το 1974. Κίσινγκερ, οι Έλληνες συνταγματάρχες και η Τουρκία έχουν συζητήσει τη διαίρεση της Κύπρος. Ο πατέρας του Άντης Χατζηκωστής θεωρήθηκε ένας πολιτικός ηγέτης που θα μπορούσε να επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων Κυπρίων σε σχέση με μια μελλοντική λύση του προβλήματος Κύπρος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ληστής διέφυγε με μοτοσικλέτα οδηγείται από έναν συνεργό. Δεν βρέθηκαν κάλλυκες. Σχετικά με το φορέα: ". Ένα σημάδι ότι ήταν επαγγελματίες δολοφόνοι που γνώριζαν ότι με αυτά τα κελύφη θα έχουν εντοπίσει εύκολα τα όπλα που χρησιμοποιούνται, και είχε αρκετό χρόνο για να τους πάρει" ελληνική αστυνομία, δήλωσε ο Χατζηκωστής είχε προειδοποιηθεί από έναν λειτουργική νοημοσύνη ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο. Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για το φόνο. Ένας από τους συλληφθέντες ήταν ο Κώστας Προεστός. Η αστυνομία βρήκε € 10.000 σε μετρητά και επιταγές για ακόμα 10.000 ευρώ, κατά τη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του Προεστός. Εκπρόσωπος της αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός απέρριψε κατηγορηματικά το άρθρο της εφημερίδας, ότι το πρόσωπο που είχε τον πυροβόλησε ήταν ένας αξιωματικός της αστυνομίας. Ο εισαγγελέας είπε ότι τα στοιχεία που περιλαμβάνονται τα δακτυλικά αποτυπώματα για την προσωπίδα του κράνους μοτοσικλέτας βρέθηκε κοντά στη σκηνή του εγκλήματος, ώστε το πέλμα των ελαστικών του ποδηλάτου αντιστοιχούν σε εκείνες της κίνησης που βρέθηκαν στο σπίτι του υπόπτου, καθώς και ένα βίντεο από μια κάμερα CCTV. Ένας πληροφοριοδότης είχε επίσης κατέθεσε ότι άκουσε ότι οι ύποπτοι ισχυρίζονται ότι "μια δουλειά που θα κερδίσουν πολλά χρήματα» και, ως εκ τούτου, το σχεδιασμό και την εκτέλεση του εγκλήματος, είπε ο επικεφαλής των εγκλημάτων της Λευκωσίας, Θωμάς Ευθυμίου.
Σύμφωνα με ένα άρθρο στο Δίκτυο Δράσης της Αμερικής Κύπρος: "Η δολοφονία του Αντη συνέβη λίγες ώρες μετά τα εγκαίνια των λεγόμενων εντατικές συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου Χριστόφια και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μ. Αλί Ταλάτ. Δολοφονία του έγινε σχεδόν μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία (που ζουν γύρω από το ξενοδοχείο). Ήταν κάτι άνευ προηγουμένου δέσμευση δολοφονία »κάτω από τα μάτια» της Πρεσβείας των ΗΠΑ και τα γραφεία της ΚΥΠ (η υπηρεσία πληροφοριών της Κύπρος), που βρίσκονται στην ίδια περιοχή. Η ελευθερία με την οποία εκτελούνται οι δολοφόνοι του εγκλήματος τους, σε μια εποχή που οι άνθρωποι ήταν ακόμα γύρω (νωρίς το απόγευμα), σε μια κατοικημένη περιοχή στη Λευκωσία, με τις πρεσβείες και σε πολλά άλλα μέρη με κάμερες παρακολούθησης, είναι πρωτοφανής Η αμερικανική πρεσβεία ... όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα και εξελιγμένα τεχνολογία lapiù νοημοσύνη και την επιτήρηση. Με τους δολοφόνους που αγνοούν αυτόν τον παράγοντα και αδυσώπητα με την εκτέλεση της αποστολής τους, δημιουργώντας ένα μεγάλο αριθμό από καίρια ερωτήματα σχετικά με την ταυτότητά τους. Είναι ειπωθεί ότι η αστυνομική έρευνα επίσης να επηρεάσει τα οικονομικά κίνητρα της δολοφονίας. Ωστόσο, τα οικονομικά κίνητρα μπορούν εύκολα να συνδεθούν ή να οδηγήσει σε κρυμμένα κίνητρα και πολιτικούς λόγους. Όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι η επιχείρηση που διατηρεί ή ελέγχει την πολιτική ... "
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ελλήνων στο Αμπού Ντάμπι, στο τέλος του Ιανουαρίου 2010. Το Ισραήλ, για πρώτη φορά έστειλε ο υπουργός Αμπού Ντάμπι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μακάριος από Κύπρος ανατράπηκε, επειδή αυτός δεν ήταν ένας φίλος της CIA ή των ελληνικών συνταγματάρχες της CIA. Σύμφωνα με την ημερήσια Akhbar al-Khaleej Μπαχρέιν, Ιράκ οι επιστήμονες έφεραν στο Ισραήλ μέσω Κύπρος. "... Ιράκ διπλωμάτες είπαν ότι οι επιστήμονες και οι οικογένειές τους έχουν διεισδύσει σε Κύπρος, όπου θα« ελεγχθεί »από πράκτορες της Μοσάντ." Ήταν είπε, μετά τη δολοφονία των δύο επικεφαλής της Μοσάντ φορείς σε Λάρνακα, Κύπρος, η σφαγή των Παλαιστινίων στη Μαύρος Σεπτέμβρης ήταν ένα άκρως απόρρητο Μοσάντ υπό την καθοδήγηση ενός από τους κύριους παράγοντες της Sylvia Roxburgh.

Πώς χωρίστηκε Κύπρος;
Σύμφωνα με τον Michael Jansen: Στις αρχές της δεκαετίας του '70, μια συμφωνία που συζητήθηκε από τους υπουργούς Έλληνες και Τούρκους. Σύμφωνα με αυτή τη συμφωνία: 1. Κύπρος χωρίστηκε. 2. Μια τουρκική στρατιωτική βάση θα καθοριστεί σε Κύπρος, στη χερσόνησο της Καρπασίας του. 3. Η περιοχή κυρίως ελληνικό νησί θα ενωθεί με την Ελλάδα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται ότι συμμετείχαν σε αυτό. Ο Μακάριος, ο επίσκοπος και επικεφαλής της κυβέρνησης της Κύπρος, θεωρήθηκε ως πολύ ανεξάρτητη, είχε αριστερών συμμάχων και ήταν φίλος των Αράβων, ήταν σε αντίθεση με τους συνταγματάρχες "φασίστες", που κυβερνούσε την Ελλάδα, οι οποίες θεωρήθηκαν ότι είναι πράκτορες της CIA.

Γενική του ΝΑΤΟ αποκαλύπτει ψευδή σημαία λειτουργία
Aangirfan 8 Νοέμβρη 2010

logoL'8 Νοεμβρίου 2010, μαθαίνουμε ότι: "Ο πρώην Γενικός του ΝΑΤΟ παραδέχτηκε ότι διέπραξαν πράξεις ψευδή σημαία της τρομοκρατίας. Η γενική είπε: «Ορισμένες πράξεις της δολιοφθοράς ήταν σταδιακή, και κατηγόρησε τον εχθρό να αυξηθεί η αντίσταση. Το κάναμε σε Κύπρος. Έχουμε, επίσης, έκαψαν ένα τζαμί. «Γενικές σε ερώτηση είναι η γενική Yirmibesoglu Sabri, Γενική turkish που βοήθησαν στην προετοιμασία της τουρκικής εισβολής στην Κύπρος το 1974."
Χένρι Κίσινγκερ ήθελε ότι η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρος. Έτσι, οι Τουρκοκύπριοι έπρεπε να κινηθεί. Στις αρχές της δεκαετίας του '70, η Ελλάδα κυριαρχείται από συνταγματάρχες, πράκτορες της CIA, και ο τουρκικός στρατός ήταν, επίσης, τους φίλους τους στη CIA. Σύμφωνα με τον Michael Jansen: Στις αρχές της δεκαετίας του '70, μια συμφωνία που συζητήθηκε από τους υπουργούς Έλληνες και Τούρκους. Σύμφωνα με αυτή τη συμφωνία: 1. Κύπρος έπρεπε να διαιρεθεί. 2. Μια τουρκική στρατιωτική βάση θα καθοριστεί σε Κύπρος. 3. Η περιοχή κυρίως ελληνικό νησί θα ενωθεί με την Ελλάδα. Το ΝΑΤΟ στρατηγοί φαίνεται να έχουν οπαδούς τζαμιά nell'incendiare. Το έγγραφο Βαριοπούλα, ένα στρατιωτικό έγγραφο που ανακαλύφθηκε στην Τουρκία, περιλαμβάνονται τα σχέδια των στρατηγών του ΝΑΤΟ να βομβαρδίσει τζαμιά στην Κωνσταντινούπολη Fatih και Beyazit, και να ρίξει κάτω ένα τζετ τουρκική Αιγαίου.
Επιχείρηση Βαριοπούλα σχεδιάστηκε για να καταρρίψουν ένα αεροπλάνο. Δολοφονία παιδιών σε μια εκδρομή, Εργκένεκον και 11 Σεπτεμβρίου. Βαριοπούλα και 11 Σεπτεμβρίου.
Η escavator αναρωτιέται όταν οι ηγέτες των ΗΠΑ ομολογούν στους ανθρώπους ότι οι ΗΠΑ κάνει False Σημαία επιθέσεις ως μέρος της εξωτερικής τους πολιτικής; «Τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, ένας συνταξιούχος γενική τουρκική ονομασία Sabri Yirmibeshoglu, παραδέχθηκε στην τουρκική τηλεόραση ότι η κυβέρνησή του ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ψευδώς σημαία επιθέσεις στο νησί της Κύπρος, στη δεκαετία του '60, προκειμένου να διαδώσει τα συναισθήματα του μίσος και εκδίκηση κατά των Τουρκοκυπρίων εναντίον της κυβέρνησης της Κύπρος. Οι ψευδώς σημαία επιχειρήσεις ήταν επιτυχής όσον αφορά την αποσταθεροποίηση της νήσου, και υποστηρίζεται στρατιωτικών στόχων στην Τουρκία. Yirmibeshoglu ήταν ο πρώην γενικός γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (MGK), και ο επικεφαλής του τμήματος για την ειδική πόλεμο στην Τουρκία. "
Σύμφωνα με το άρθρο του Ηλία Hazou το Mail Κύπρος, 24 Σεπτεμβρίου 2010: "Δημιουργήθηκε το 1953 ως μέρος της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας, το τμήμα για ειδική πολέμου θεωρείται από σχολιαστές οι Τούρκοι, είναι η εκτελεστική εξουσία της λεγόμενης« βαθύ κράτος ». "Σύμφωνα με το escavator:" Yirmibeshoglu υποδείχθηκε από Αχμέτ Οζάλ ως ένας από τους υπόπτους που εμπλέκονται στην απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του, Τουργκούτ Οζάλ το 1988 ". Οζάλ ήταν πρωθυπουργός της Τουρκίας 1983 - 1989, και Πρόεδρος 1989 - 1993. Σύμφωνα με το άρθρο ZamanToday της 30ης Σεπτεμβρίου 2010: "Οζάλ, είπε ο πατέρας του σκοτώθηκε, επειδή είχε αποφασίσει να βρει μια ειρηνική και δημοκρατική λύση του κουρδικού ζητήματος. Είπε ότι τα στοιχεία του βαθέος κράτους, το οποίο μερικοί ήταν dell'Ergenekon, και σύμφωνα με άλλους στην JİTEM, εργάστηκε σκληρά για να καταστρέψει την ειρήνη στην Τουρκία το 1993, το οποίο ήταν μια χρονιά γεμάτη από πολιτικές δολοφονίες και ύποπτων θανάτων των σημαντικών στρατιωτικές και πολιτικές προσωπικότητες. "
Επίσης, σύμφωνα με το escavator: "Οι μυστικές κρατικές εκστρατείες βομβιστική επίθεση των ΗΠΑ και ενορχήστρωσε τα γεγονότα ψευδή σημαία, .. προκειμένου να παραχθεί μια αίσθηση του φόβου και της αδυναμίας του πληθυσμού. " Daniele Ganser βάθος έρευνα σχετικά με αυτό το σκανδαλώδη δραστηριότητα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το δίκτυο διαμονή-πίσω που διοργανώθηκε από το ΝΑΤΟ, που τον οδήγησε να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο "Secret στρατοί του ΝΑΤΟ: Επιχείρηση Gladio και τρομοκρατία στη Δυτική Ευρώπη». Μυστικό τρομοκράτες του ΝΑΤΟ ήταν μεγάλη βοήθεια για την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Πριν από το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία, στις 12 Σεπτεμβρίου 1980, η CIA και του ΝΑΤΟ, σε συνεργασία με τον τουρκικό στρατό, που χρηματοδοτούνται και εκπαιδεύονται μυστικές ομάδες για τη διεξαγωγή επιθέσεων και ψευδή σημαία της τρομοκρατίας, με σκοπό να υπονομεύσουν την κοινωνία των πολιτών και τη δημιουργία οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες ένα στρατιωτικό πραξικόπημα θα ήταν εφικτό. Αυτό είναι γνωστό ως η στρατηγική της έντασης, και θεωρείται μια τυπική διαδικασία λειτουργίας από τη στρατιωτική αποδίδει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αγγλία και άλλες χώρες του κόσμου, που κυριαρχείται από αντιδημοκρατικά συμφέροντα.
Από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, η Δυτική Δημοκράτες κυβερνήσεις έπεσαν θύματα ισχυρά άτομα που εργάζονταν κρυφά σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, ως μέρος της συσκευής, η κατάσταση βάθη του κάθε έθνους. Σύμφωνα με τον καθηγητή Peter Dale Scott, η επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, ήταν μέρος μιας μακράς σειράς "βαθιά γεγονότα" στις ΗΠΑ. Peter Dale Scott: "Ωστόσο, καλέστε 9/11 ένα πραξικόπημα υπερτονίζει τη διαφορά μεταξύ της τρέχουσας κατάστασης των δημοσίων dell'indebolito κράτος, και το κράτος προηγούμενη επιχείρηση, που χτίστηκε για χρόνια, για δεκαετίες μάλιστα, προς την κατεύθυνση ακριβώς αυτό επίλογος . Για μισό αιώνα, το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους ή δημόσιο ανοικτό για πρώτη φορά παρακαμφθεί, τότε διαβρωθεί, τότε όλο και περισσότερο αμφισβητείται και υπονομεύεται, με τις δυνάμεις του βαθύ κράτος. Θα έλεγα ότι αυτή η διάβρωση εμφανίστηκε επίσης μέσα από μια σειρά σημαντικών γεγονότων βαθιά στην ιστορία της μεταπολεμικής αμερικανικής γεγονότα (είναι σαφές από την αρχή) θα αγνοηθούν ή να καταργηθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η πρόσφατη ιστορία έχει δει μια σειρά από τέτοια γεγονότα, όπως η δολοφονία του John F. Κένεντι, η οποία θεωρείται τόσο ανεξήγητο σύμφωνα με τις κοινές έννοιες της αμερικανικής πολιτικής, τόσο πολύ έτσι ώστε οι περισσότεροι Αμερικανοί ακόμη και να σκεφτείτε ακόμη και γι 'αυτό. Αντ 'αυτού οι περισσότεροι αποδέχονται τις επίσημες εξηγήσεις επιφάνεια, ακόμα και αν υποψιάζονται ότι δεν είναι αλήθεια. Ή αν οι άλλοι λένε ότι πιστεύουν ότι "Oswald έδρασε μόνος», νομίζω ότι με τον ίδιο τρόπο παρήγορο, αλλά παράλογη, από εκείνους που πιστεύουν ότι ο Θεός θα ανταμείψει τους δίκαιους και να τιμωρήσει το κακό. "
Σύμφωνα με το escavator: "Η φύση της βαθιά κατάσταση είναι τέτοια που δεν είναι όλοι στην κυβέρνηση δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω από τις σκηνές. Λειτουργοί και εκπρόσωποι του δημοσίου που είναι μέρος του βαθέος κράτους μόλις ομολογήσει στον Τύπο και τη συμμετοχή του κοινού και ευαισθητοποίηση, θα είναι σαν να παραδέχεται ότι είχε διαπράξει εσχάτη προδοσία και εγκλήματα. Ομολογία τους θα πρέπει να ακολουθούνται από τους κρέμονται στο κάτω μέρος. Ορισμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, όπως γερουσιαστές Patrick Leahy και Dennis Kucinich, έχουν απευθύνει έκκληση για μια Επιτροπή Αλήθειας και Συμφιλίωσης για να διερευνήσει σε βάθος τα μυστικά προγράμματα της κυβέρνησης των βασανιστηρίων, παράνομη επιτήρηση και τα θέματα γύρω από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Εκτός από μια-δυο τριζόνια, κανείς δεν το έχει κάνει μέσα ενημέρωσης θόρυβος σχετικά με την πρόταση να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο είδος της επιτροπής για την αλήθεια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά η αλήθεια για την 11η Σεπτεμβρίου και το βαθύ κράτος πάντα φιλτράρονται μέσα από επίσημες πηγές, ή τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης των τοπικών οργανώσεων, όπως το Διεθνές Κέντρο για την 9/11 Μελέτες και αντι-εγκατάσταση των μέσων ενημέρωσης, όπως ο Alex Jones δείχνουν και την Ακτή to Coast AM, που δείχνουν εγκληματίες πολέμου και να ενημερώσει το κοινό για αυτή τη σκοτεινή διαφθορά ... "

Μεταφράστηκε από Alessandro Lattanzio - SitoAurora



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου