Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΙΠΠΥΔΩΝ ΚΥΠΡΟΝ, ΤΟΝ ΣΠΙΝΘΗΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΙΠΠΥΔΩΝ ΚΥΠΡΟΝ, ΤΟΝ ΣΠΙΝΘΗΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ





Η Κύπρος είναι η χώρα των Χίππυδων και μόδα των Μακρυμάλληδων καμακιών, αλήτων και αλάνηδων αλά αρχαιοελληνιστί μοτίβο δεν αρέσκονται εις την έχουσα συμπλέγματα κατωτερότητος Ευρώπη. Γιατί γίνεται όμως το κούρεμα;
Κήπος που δεν κλαδεύεται θα εισέλθει εν οίκω σου και θα περιτυλίξει ασφυγκτικώς ωσάν κίσσος τους εξώστες και τα λουτρά σου… Φαντατείκατε πόσα εκατομμύρια τόκους εισπράττουν οι καταθέσεις παγκοσμίως και πόσα τόκους τα δάνεια αντίστοιχα, ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΑ!!!! Το χρήμα προαυξάνεται ραγδαία τόσον και όταν χρεώνεται ως τόκος δανείου όσον και όταν χρεώνεται τόκος κατάθεσης και όσον διογκόνεται αυτός ο ξέφρενος και σχιζοφρενής ρυθμος επαύξησης του χρήματος τόσον περισσότερον χάνει την αξία του, διότι τόσον πιο εικονικόν, κίβδηλον και κάλπικον φαίνεται και ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΣΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΔΗ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΠΙΜΕΓΙΣΤΟΝ ΗΤΟΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ.

Τουτέστιν ή πρέπει να ξεσκάσει η διόγκωση του Ψευδοχρήματος εκ των τόκων εντεύθεν και εντεύθεν ή γαρ τε, εάν δεν γίνει, όταν διερραγεί η θρυσαλλίς θα συνεπάρει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ως κατηφορικός οχετός εις τον πανάθλιον βούρκον και εκεί ανάκαινη έκρηξις θα εκπυροδοτήσει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ. Η Παγκόσμια Οικονομία αυτοπαρακαταπτώχευσε διαμέσω της αυτοδιόγκωσης του εύρους και της δύναμης της, έγινε Όφις ο οποίος αυτοκατατρώγεται διά της ουράς του, όπως συνομολογεί και το σχετικόν περί της ισχύος σύμβολον. Ό,τι διαστέλλεται συσστέλλεται ήτοι ότι Διονυεσεύεται μετά Απολλονίζεται, το εύρος, η υπερηφάνεια, ο χορός, η διάταξη και η μήνη της πρώτης προεκκαθορίζει γαρ την δευτέρα………. 

Ο πλανήτης πρέπει να ξεφορτωθεί τους τόκους εντεύθεν και εντεύθεν αλλά οι ιθύνοντες θέλουν να το κάνουν υπέρ αυτόφελος. Ξεπλουτίζουν τους καταθέτες για να αγοράσουν με το κίβδηλον χρήμα τους πριν ξεσπάσει και διαρραγή τις περιουσίες τους. Αφού αφαιρέσουν την καταθετική δύναμη στον Κύπριον και τον κάθε Κύπριον θα του προσφέρουν ανάκαινον μετρητόν χρήμα ως προσφορά προς την απελπισία του κουρεμενοκαταθέτη και αυτός θα πωλήσει για να ζήσει, τουτέστιν ενώ ο καταθέτης έχασε εν μία νυχθί και εν ριπή οφθαλμού τις κίβδηλες προσαυξημένες εκ των τόκων καταθέσεις του, ο Γερμανός και ο κάθε Γερμανός τις ξεφορτώνεται ουχί τζάμπα αλλά μετ’ ωφελίμου και τερπνού μεγίστου ήτοι ανταλλαγή του ΤΙΠΟΤΕ του με το ΚΑΤΙ εις περιουσία συνήθως ακίνητη παρά ειδική όπως μέταλλα, θησαυρούς, αντίκες και πίνακες ή το χείριστον διαχαρτικά επενδυτικά έγγραφα πάσης φύσεως από μετοχές ως αξιόγραφα. 

Στην κηδεία του φίλου δεν χορεύεις τσιφτετέλλι εκτός και αν φίλος και συμφέρον είναι ο θάνατος του ή έστω ούτως επί σκοπώ θέλεις να φαίνεται προς τα έξωθεν. Οι Ρώσσοι δεν διαμαρτυρήθηκαν για το κούρεμα των Κυπραίων επειδή δεν αφορά το κεφάλι τους μήδε το κεφάλαιον τους, αν και ψευδοσυσσχετίζεται. Η Ρωσσία πωλεί υγραέριον στην Γερμανία γιατί να θέλει να της το πωλεί η Κύπρος και γιατί ν’ αφήσει την Γερμανία να το υφαρπάξει;  Τουτέστιν η υφαρπαγή έγινε από κοινού με την Ρωσσία να προσποιείται το θύμα. Θα πωλείται στην Ευρώπη μαζί με την Γερμανία ενώ το ρωσσικόν επίσης θα πωλείται εις άλλον άξωνα της Δυτικής Ευρώπης ή και της Βόρρειας Ευρώπης ή και υπό του προίσματος δύο ή περισσοτέρων διανομιστικών εκμεταλλευτικών εταιρείων ούτως ώστε να μην χωράει άλλος ανταγωνιστής εντός της αγοράς, αφού ήδη οι υφιστάμενοι του μέλλοντος θα είναι ψευδοβασανισμένοι αλλά πειστικοί. Οι κυπριακές τράπεζες πρέπει να κάνουν ακόμη καλύτερα εκείνον όπου έκαναν πάντοτε υπό προϋποθέσεων του μη έχοντα, προς άπαντες αυτήν την φορά, ήτοι να χαρίσουν χρέη δηλοί τόκους προσαύξησης του κίβδηλου χρήματος. Η χρήση του είναι για να φαίνονται όλα τα είδη προϊόντων ως έναν και το αυτόν. Οι καταθέτες τοκογλειφούσαν τις τράπεζες αυτές τους χρεώστες, πρέπει να κουρευτούν καταθέτες και τράπεζες διότι αμφότεροι η σύνοψη της ΝΟΜΙΜΗΣ ΤΟΚΟΓΛΕΙΦΙΑΣ. 

Το χρήμα και η οικονομία καταστράφηκε από την  ανάπτυξη που λειτούργησε ως μία ξεδιπλωτική μηχανή εκκαρκινοποίησης της ήδη ασθενούσας ζώνης βίου και ζωής της ανάπτυξης η οποία προωθήκε για να αυξήσει το χρήμα και όχι επειδή χρειαζόταν. Η εκ των προτέρων περιττεύσα ανάπτυξης ως μέσον απόκτηση χρήματος, ισχύος, δόξας, επηρεασμού και κυριαρχίας ισοδυναμεί με υπερπερισπασμόν και αναρχοανομαλοποίηση σε μορφή επιδημικής αρρώστιας της αληθινής οικονομίας, σκοτώνεις την οικονομία διά της υπερανάπτυξης της για να την κατακτήσεις αλλά στην πραγματικότητα μολύνεις και την αύλη σου. Οι άπληστοι ωμιλούν περί ανάπτυξης, οι δικτάτορες περί ελεγχόμενης στασιμότητος μέσω της πτώχειας και οι σοφοί περί σταθερότητος της οικονομίας. Η εξανάπτυξη της οικονομίας απειλεί να κτίσει ή  να χαλάσει όλην την γην διά χάριν του χρήματος και τότε θα έχουμε απόλυτον εικονικόν κίβδηλον πλούτον και ανείπωτη καταστροφή. Εξ άλλου όταν τα περικόκλαδα μεγαλώσουν υπέρ του δέοντος τα κλαδεύουμε ινά μεγαλώσουν ακόμη περισσότερον και υγειώς κ.ο.κ. ξανά. Οι απατεώνες της οικονομίας κατάλαβαν πως για να την αποκτήσουν πρέπει να την εκχρηματοποιήσουν. Έβαλαν την υφήλιον εις έναν φαύλον κύκλον ψευδόπλουτου του νομίσματος των καταθέσεων και αφού τον άφησαν να τον απολαύσει για να πειστεί πως είναι αληθινός αγόρασαν την γην και τα ορυκτά του και κατόπιν κούρεψαν ή παρακούρεψαν τις καταθέσεις. Αυτόν γίνεται και αυτόν θα γίνει ακόμη περισσότερον, κουρέματα θα γίνουν διά φόρων και τελών στις ιδιοκτησίες και τις εξιδιωτικοποιήσεις αβούλλωτων γαίων, εθνικών δρυμών και σπάνιας ευμορφίας ή ειδικού κάλλους περιοχών. Η δυναστεία του εξ αναπτύξει χρήματος ζύγωσε να κλείσει τον κύκλον της και θα το πάθει πολύ ανόμαλα δυστυχώς δι’ ημών!!!!

Σε πολιτικόν επίπεδον η νοοτροπία της χρηματικής ανάπτυξης επιφέρει τα χείριστα των συμπτωμάτων φαίνονται από την αμφικαταλαγμένη υστερία της κομματόλαγνης ειδωλολατρίας. Ως επί παραδειγμάτι, η περίπτωση κουρεμάτων από την Τρόϊκα/Αναστασιάδης, όπου δεν θα κρίνουμε στο παρόν άρθρον αν είναι σωστή ή εσςφαλμένη, αλλά με ποίον τρόπον την υποδέχθηκε το κυπριακόν κοινόν και δη βασικά με τέσσερρεις παραμέτρους α) εκείνοι που δεν διαφωνούν με το «μαλλί» αλλά θέλουν να τους κουρεύουν οι εκλεκτοί της καρδίας τους μπαρμπέρηδες/πολιτικοί β) εκείνοι που δεν θέλουν να τους κουρεύουν οι συγκόμματοι αλλά οι αλλοκόμματοι γ) εκείνοι που αδιαφορούν αν τους κουρέψεις ή όχι και δεν τους εγνοιάζει ποίος θα το κάνει και δ) εκείνοι που δεν επιτρέπουν εις κανέναν να τους κουρέψει. Ως προς το υπαρίθμόν β) ελαχιστότατοι ενώ οι πλείστοι προτιμούν το α) δηλ. το κούρεμα ήταν καλόν επειδή έγινε από τον Αναστασιάδην και όχι από τον Χριστόφια ενώ θα κοροϊδευαν μία τέτοια απόφαση από τον δεύτερον ενώ τα ίδια ισχύουν και εξ οπαδών Αριστεράς, επίσης τα πιστά σκυλιά έκαστου κόμματος ό,τι και αν αποφασίσει το αφεντικόν είναι καλόν ακόμη και αν το απέρριψαν πριν έναν δευτερόλεπτον ως πρόταση του αντιαφεντικού ακόμη και με καλύτερη σαφήνεια και προγραμματιμόν. Αυτοί εφευρίσκουν ευδικαιολογίες περί εφικτού όταν ο μειοδότης είναι ο προτιμητέος τους και ευκατηγορίες όταν ο μειοδότης είναι ο αντιπαθητικός τους, τουτέστιν παγαποτιάς σκυτάλη και ιδιοτέλειας αηδία που θυμώνει θαρρώ μάλλον και Τον Θεόν.

Εν κατακλείδι, θυμίζω ότι το Ευρωσυγκρότημα ακυρώθηκε στις 21/01/2013 μέχρι να εκλεγεί ο Αναστασιάδης και η Μέρκελ όπως και άλλοι δήλωσαν ευθαρσώς ότι τον προτιμούσαν, ενώ εις την εκλογή του συμφώνησε και βοήθησε το ΑΚΕΛ θέτωντας ανθυποψήφιον όπου ακόμη και αν έτρεχε μόνος θα κατατάσσετο δεύτερος στην τελική κατάταξη ήτοι τον Σταύρον Μαλάν. Εξ αυτών φαίνεται, πως όπως δεν ανάγνωσε εν έτει 2004 μ.Χ. το 10,000 Σχέδιον Ανάν και ήθελε να το συνυπογράψουμε άρον άρον ο Αναστασιάδης αλλά και ο τότε πρόεδρος Κληρίδης. Στην πραγματικότητα έντεχνα μας ώθησαν να το απορρίψουμε. Π. Προδρόμου,  Χ. Κληρίδης τότε ενάντιοι του Σχεδίου Ανάν και σήμερα βουλευτές του ΔΗΣΥ που προωθούσε το κακούργημα αυτόν αλλά και ο Δ. Συλλούρης τώρα που ήταν ενάντιος του Αναστασιάδη στάθηκε παρά τω πλευρώ του. Τι σημαίνει αυτόν; Πως ήταν στημένον και το ΟΧΙ πιθανώς του 2004 μ.Χ. όπως και το ΨΕΥΔΟΧΙ της Βουλής την περασμένη εβδομάδα. Πιθανότατα αφού πάρουν ομόλογα οι κουρεμένοι καταθέτες ξανά και ξανά θα τους δωθεί αργότερα το δέλεαρ να υπερψηφίσουν ή να υποστηρίξουν το πέρασμα του σωλήνα από τον Πενταδάκτυλον προς την Λυκία ή Κιλικία για να ενωθεί με τον Ναμπούκκο το εξωρυγμένον πετρέλαιον/υγραέριον διά της υπόσχεσης της απογείωσης του εν λόγω ομολόγου ή μετοχής. Βεβαίως επείδη θα πάρει και η Αρχιεπισκοπή κατόπιν θα πρέπει να καταβαραθρωθεί η αξία του εν λόγω ομολόγου ή μετοχής για να χαθούν η περιουσία της αρχιεπισκοπής και η Ελληνική Τραπεζά ή το σενάριον θα γίνει κάπως πιο πολύπλοκον. Η περιουσία της Αρχιεπισκοπής πρέπει να φυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού και να σπαταλείται διά συσσίτια εις έσχατους πενίας καιρούς όπως οι εφημερών χάλεποι και διά όπλα προς αντάρτικον ή πάταξη εχθρών, όχι να κατασπαταληθεί σε χρέη και αμφίβολες επενδύσεις.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου