Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΚΥΠΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΧΘΕΣ

 

Γραφει ο Ευτυχίδης Γρηγόριος
 


ΠΟΙΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Ρόμαν Αμπράμοβιτς: ελέγχει την εταιρεία χαρτοφυλακίου Εvraz μέσω της Lanebrook, με έδρα την Κύπρο. Υπολογίζεται με πάνω από 500 εκ. ευρώ καταθέσεις στο νησί.
-Μιχαήλ Προχόροφ: ο μεγιστάνας και πρώην υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας, ιδιοκτήτης εταιρειών εκμετάλλευσης ορυχείων στη Ρωσία, κατέχει επίσης την από το 2008 εγγεγραμένη στην Κύπρο Intergeo Management Ltd. Οι εταιρείες του έχουν καταθέσεις πάνω από 400 εκ. ευρώ.
-Βλαντίμιρ Λίζιν: ο άνθρωπος, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 15,9 δις δολάρια, ελέγχει τη σημαντικότερη εταιρεία του (χαλυβουργία) στο Νοβόλιπετσκ μέσω της κυπριακής Fletcher Holding Ltd. Έχει καταθέσεις πάνω από 200 εκ. ευρώ. Στη λίστα με τους ιδιοκτήτες άλλων εταιρειών με έδρα την Κύπρο συμπεριλαμβάνονται:
-Αλεξέι Μορντάσοφ: με περιουσία στα 15,3 δις δολάρια
-Βλαντίμιρ Ποτάνιν: o μεγιστάνας του νικελίου με 14,5 δις δολάρια
-Βαγκίτ Αλεκπέροφ: o βαρόνος του πετρελαίου με 13,5 δις δολάρια
-Σουλεϊμάν Κερίμοφ: με 6,5 δις δολάρια
-Αλίζερ Ουσμάνοφ: o αμφιλεγόμενος επενδυτής που το 2008 είχε εκφράσει ενδιαφέρον να εξαγοράσει το 3% της Deutsche Bank, φίλος του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ και πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία με 18,1 δις δολάρια.
-Γιέλενα Μπατούρινα: η σύζυγος του πρώην δημάρχου της Μόσχας που είχε κατηγορηθεί για διαφθορά από το Κρεμλίνο, με 1,1 δις δολάρια.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝ ΔΗΛΩΘΕΊΤΕ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΘΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

ΑΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΧΑΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ

ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ
η Coca-Cola 3E η οποία έχει εξαγοράσει την εταιρεία Λανίτης,
ο OΠAΠ,
τα Eλληνικά Πετρέλαια που ελέγχουν μερίδιο άνω του 32% στην αγορά καυσίμων,
ο όμιλος Φουρλή με τρία καταστήματα Intersport και ένα κατάστημα IKEA,
η Mαρινόπουλος η οποία διαχειρίζεται το δίκτυο της Carrefour,
η Jumbo με τρία καταστήματα,
τα καταστήματα Public του ομίλου Γερμανός,
η Vivartia,
η Kleeman,
τα Πλαστικά Θράκης,
η Autohellas,
η αλλαντοβιομηχανία Yφαντής,
η Aλουμύλ,
ο όμιλος Bιοχάλκο (Xαλκόρ, Σίδενορ κ.ά.) και αρκετές ακόμη. Eπιπλέον, υπάρχουν όμιλοι, όπως η DEMCO του επιχειρηματία Δ. Kοντομηνά και η Printec Group, οι οποίοι έχουν μεταφέρει την έδρα τους στην Kύπρο.

ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΗΚΕ;
ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΣΑΝΤ
Ο MOAZ al-Khatib ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ !!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΣΑΝΤ ....!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ο Υφυπουργός ΤΩΝ ΗΠΑ Τζον Κέρι, ο οποίος έκανε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Ιράκ την Κυριακή, είπε ότι δεν ήταν ΚΑΙ συγκλονισμένος για να δεί ΤΟΝ al-Khatib !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Το «καλό» κομμάτι της Λαϊκής θα μεταφερθεί στην Τράπεζα Κύπρου. Οι καταθέτες της Τράπεζας Κύπρου, που έχουν περισσότερα από 100.000 ευρώ,οι οποίες σύμφωνα με πηγές από την Λευκωσία, αναμένεται να ανέλθουν, κατά μέσο όρο, σε περίπου 30%, ενώ σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, ενδέχεται να φτάσει και το 40%. ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ !!!!!!!!!!!
Οι καταθέσεις στη ΛΑΙΚΗ ύψους 100.000 ευρώ και πάνω (οι οποίες υπολογίζονται περί τα 4.2 δισεκατομμύρια ευρώ) θα τοποθετηθούν στην «κακή τράπεζα» με αβέβαιο μέλλον ανάκτησης.!!!!!!!!!!!!!! ΠΩ ΠΩ !!!!!!!!!!!!!!!

Το ύψος των απωλειών για τους μεγάλους (άνω των 100.000 ευρώ) καταθέτες θα καθοριστεί πιθανότατα μέσα στην ημέρα κατόπιν τεχνικής επεξεργασίας από τις ομάδες ΕΕ και ΔΝΤ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΩΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ...... ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ..... ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mικροί και μεγάλοι μέτοχοι της Λαϊκής ουσιαστικά εξαλείφονται, εξέλιξη που συμβαίνει για πρώτη φορά σε πρόγραμμα διάσωσης χώρας της ευρωζώνης. Τα κεφάλαιά τους θα χρησιμοποιηθούν για την ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας Κύπρου.
ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟ........ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ;

Εως 40% το κούρεμα !!!!!!!!!!!!!!! στην Τράπεζα Κύπρου, ωστόσο όπως επεσήμανε ο Ντάισελμπλουμ το ύψος του θα καθοριστεί στη συνέχεια. ΡΕ ΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;;; ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ;

ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
«Η συμφωνία που επιτεύχθηκε σήμερα για την Κύπρο παρέχει ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σχέδιο για την αντιμετώπιση των σημερινών οικονομικών προκλήσεων της χώρας» ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ !!!!

- Η Κύπρος θα λάβει βοήθεια από την τρόικα ύψους περίπου 10 δις ευρώ, με το τελικό ποσό να μένει να αποφασιστεί αφού γίνουν οι σχετικοί υπολογισμοί από την αναδιάρθρωση των τραπεζών.

Πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι το σχέδιο αυτό του Eurogroup δεν χρειάζεται έγκριση από το Κοινοβούλιο της Κύπρου επειδή οι απώλειες επιβάλλονται στους μεγάλους καταθέτες μέσω αναδιάρθρωσης των τραπεζών και όχι με την επιβολή φόρου. Η Βουλή της Κύπρου πέρασε σχετική νομοθεσία αναδιάρθρωσης τραπεζών μετά από απαίτηση των Βρυξελλών, πριν από λίγα μόνο εικοσιτετράωρα.

Το Eurogroup χαιρετίζει τους Ορους Αναφοράς για τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης αξιολόγησης της εφαρμογής των νόμων για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες στα κυπριακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένης της Επιτροπής MONEYVAL και διεθνούς ελεγκτικού μηχανισμού και έλαβε διαβεβαιώσεις ότι η η έναρξη του ελέγχου θα είναι άμεση. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ...............

Το Eurogroup είναι πεπεισμένο ότι η λύση αυτή είναι ο καλύτερος τρόπος από εδώ και πέρα για τη διασφάλιση της συνολικής βιωσιμότητας και σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού τομέα της Κύπρου και της ικανότητάς του να χρηματοδοτεί την κυπριακή οικονομία !!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Ε;

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΑΙ

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΧΑΣΑΝΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

H ΕΥΡΩΠΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΠΙΤΆΧΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ 100€ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ (ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΝΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ). το τραπεζικό του σύστημα απλά δεν υπάρχει και εκτός απο υπηρεσίες δεν παράγει σχεδόν τίποτα. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΤΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Ο ΦΟΡΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΊ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΑΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΣΑ

ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ;
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (πάτσι λοιπόν με το χάσιμο τους από τα ομόλογα) ΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ , ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΧΡΩΣΤΑΕΙ 7,1 ΔΙΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ 2 ΔΙΣ ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΣΑΛΑΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.!!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ;

ΤΟ EUROGROUP HTAN ΣΑΦΕΣ. ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ; ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ;
 
 
 
 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου