Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ! ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΙΗ ΧΟΤΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ! ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΙΗ ΧΟΤΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
 


 Ερωτάει ο Χριστιανός τον Χότζια όταν ο Μωαμεθανός έστειλε τον υιόν του στην βρύση για να φέρει νερόν (διαδικασία που θα επαναληφθεί στις χώρες μας όταν η Κρίση/Πόλεμος φθάσει στο αποκορύφωμα και η κατ’ οίκον υδροδότηση θα είναι παρελθόντος όνειρον πυρετώδους θερινής νυχθός χωρίς Κελαηδόνην να κελαηδάει…….): «Γιατί Χότζια μου έδερες τον μιτσίν (μικρόν); Για να μην σπάσει την βάτταν (κούζαν/στάμναν/υδροχόη) παπά μου! Αφού δεν την έσπασε γιατί να την σπάσεις αντιεπανερωτάει ο Χριστιανός! Και αφοπλιστικά ο Χότζιας άμα την σπάσει γιατί να τον δείρω;».

Πολλοί μας λένε γιατί κάνετε κριτική στην κυβέρνηση Α            ναστασιάδη; Βάσταξε να ιδούμε και άμα τα «σκατώσει» τότε του κάνεις κριτική! Αυτή είναι η ηλίθια λογική του Χριστιανού ανωτέρω, όπου η κριτική γίνεται κατόπιν εορτής, όταν πια θα είναι περιττή και ανίκανη εκ των πραγμάτων να αρωγήσει προς επίλυση οιουνδήποτε προβλήματος, με άλλα λόγια, η εκ των υστέρων καυτηρίαση των πεπραγμένων αποτελεί ΣΤΕΙΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗ και ΚΩΦΑ ΛΟΓΙΑ. Ως εκ τούτου και η κυπριακή παροιμία: «αμπόν αππέξω του χορού πολλά τραούγκια ξέρει = όποιος έξωθεν του χορού (αρχαιοελληνικού και σύγχρονου) κάνει κριτική λες και είναι ανώτερος των περιστάσεων και των εν πραγμάτοις πρωταγωνιστών». Επίσης, η ρήση ότι μετά τον πόλεμον είναι όλοι ήρωες ή κατά την προσωπική μου διαπίστωση, μετά τον πόλεμον οι ηρωικότεροι φαίνονται οι ξεδιάντροποι ρήτορες και σοφιστές προδότες της αυτοπροβολής. Εδώ θέλω να συμπληρώσω ότι είναι σφάλμα και βλακεία σας να θεωρείται τους πολιτικούς ηλίθιους και να τους δίνετε εύκολα άλλοθι και δη όταν επικαλούνται πως έσφαλλαν σε απλές διαπιστώσεις που πολλοί εντόπισαν και φώναζαν πριν την οίαν καταστροφή. Ένας πολιτικός για να γίνει ισχυρός και να σας δημαγωγεί σημαίνει ότι είναι έξυπνος, ως εκ τούτου, τα σφάλματα του στην κυριολεξία είναι μειοδοσίες και προδοσίες. Ο πολιτικός είναι ηλίθιος όχι επειδή είναι βλαξ αλλά επειδή επιδέχεται να είναι προδότης και ως εκ τούτου κατ’ επέκτασιν ΑΥΤΟΨΥΧΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!



Μηδενός εξ ημών εξαιρουμένου όταν ανεβεί εις τον θώκον της εξουσίας συνανεβαίνει και εις τον κόθορνον της ζάλης της αλαζονείας, ως εκ τούτου, χρειάζονται καυτηριαστικές τσιμπωειδή δυνάνεις ή να αφυπνίζουν τους εξουσιαστές και να τους συντρομάσσουν όπως ένα ούρλιασμα ή ένας θυμός του συνοδηγού προς τον οδηγόν όταν αυτός ο δεύτερος ναρκώθηκε ή υπνωτίστηκε και αποκοιμισμένος όπως ήτο καθοδηγούσε το όχημα προς τον κρημνόν. ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟΝ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΜΝΗΣΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟ ΞΕΛΟΓΙΑΣΜΑ! ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΥΡΣΜΑΤΟΣ!!!!
Αεικριτικάροντας την εκάστοτε Κυβέρνηση την προειδοποιείς ότι παρακολουθείτε εκ των πολιτών, την προϊδεάζεις εκ των κινδύνων, της χαρτογραφείς τις παγίδες καθότι ο βλέπων εκ τινής αποστάσεως θεωρεί τα πράγματα άλλως πως και με την πολυτέλεια του στυγνού παρατηρητή δίχως την συναισθηματική θόλωση και την συμμετοχική κοπίαση. Συνήθως ένας τρίτος βλέπει με περισσότερη διαύγεια τις κακοήθεις ερωτικές προθέσεις τινός συντρόφου παρά το ίδιον το υποψήφιον θύμα.  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΜΜΑΤΟΥΣ ΑΓΡΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!! Η κυπριακή παροιμία λέγει: «ερωτώντας πάς στην χώρα/πρωτεύουσα = ερωτώντας ευρίσκεις την διαδρομή προς τον προορισμόν αλλά και προς τον στόχον σου, την επιτυχία και την ευτυχία».
Αυτοί που κάνουν εκ των προτέρων κριτική επιθυμούν και το καλόν του τόπου και το καλόν των πρωταγωνιστών και ας φαίνονται τα κακά παιδιά. Αυτοί που βλέπουν ότι η Κυβέρνηση έχασε τα βήματα της και δη τα ίχνη προς το εθνικόν συμφέρον ή ότι έγκειται να τα χάσουν και σιωπάει συνεργεί παθητικά με τον εχθρόν που εφαρμόζει το σχέδιον εξόντωσης ή διάλυσης ή κακοποίησης του έθνους, και αν ο εχθρός ως επίσημος έστω και αλεκτιστί αντίπαλος και αντιεπενδυτής ή αντικατακτητής ήταν αναμενόμενον να φαίρεται με κακοήθεια απέναντι μας οι σιωπηλοί παθητικοί συνεργοί είναι προδότες και ως εκ τούτου εχθρότεροι των φυσικών εχθρών ήτοι εχθροί εξ ανομαλίας!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΒΛΑΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΕΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΤΗΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΛΕΞΗ ΙΔΙΩΤΗΣ (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ IDIOT!!!!
Το να μην εκφράζεις την φιλεθνική ή ωφελιμεθνική γνώμη σου ή κριτική σου εξ αδιαφορίας ή βαριεστημάρας δεν είναι τόσον κακοήθες όσον το να έχεις την όρεξη περί πολιτικής τριβής αλλά με σκοπόν το προσωπικόν ιδιοτελές συμφέρον. Είναι ως να λες: «θέλω να ιδώ την πατρίδα μου σωσμένη αλλά μόνον με αρχηγόν ή ηγέτην ή αρχιωφελημένον εμέναν, ή δε μη προτιμητέον να χαθεί και με τέτοιον τρόπον όπου να επαληθεύει πως είχα δίκαιον ινά δοξάζομαι εν κλέος θαυμαστού και νοσταλγίας των λόγων μου που δεν αφέθηκαν να γίνουν πράξη…». Ο ΗΡΩΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΕΣΤΩ ΡΟΚΟΝ (ΣΚΛΗΡΟΝ) ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Ή Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΕΝ ΠΗΔΑΛΊΩ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΗΣ.









Όταν θέλουν να σου πάρουν την θέση, την δόξα, το χρήμα και την γυναίκα σου ανοίγου έναν διάπλατον ψευδόλαμπρον δρόμον προς την αυτοκαταστροφή ή την εξαθλίωση της πνευματικής αντίληψης, ούτως ώστε όταν αυτοί θ’ απολαμβάνουν αυτά που δικαιούσαι εσύ να ονειρεύεσαι πως τα έχεις!!!!
ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ή ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΣΥΝΑΦΙΑ ΤΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΕΓΓΡΑΜΜΕΝΗ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΗΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞ ΟΛΩΝ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΜΑΧΟΝΤΟ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟΝ ΩΣ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΣΙΩΠΗΝ!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΤΣΛΟΥΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΜΟΥΛΛΟΥ ΝΑ ΛΕΤΕ!!!! ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Ή ΕΠΙΤΟΝΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΩΝ ΠΑΓΙΔΩΝ, ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ ΠΤΕΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΗΤΟΙ  ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!!
Αν δεν κατακρίνεις και δεν επιστιάζεις την σύσσταση προσοχής προς τον υιόν του γείτονα σου και του γείτονα σου που από τα δεκαπέντε του έτη τζογάρει είναι προφανές πως στα τριάντα του φιλοδοξείς να είσαι ο ιδιοκτήτης της περιουσίας του, ως εκ τούτου, τον κερνάεις, τον μαθαίνεις σε ακόμη πιο ξέφρενους και ηδονικούς ρυθμούς και τον δανείζεις με οπισθάγκωνες δησιές. ΑΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΛΟΝ ΑΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΛΟΝ ΑΛΛΑ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!! ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΕΥ+ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΚΑΛΟΣ, ΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) Ή ΥΠΕΡΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΟΥ   Π Α Τ Ρ Ι Ο Τ Ι Σ Μ Ο Υ!!!!
Οι καλύτεροι συμμάχοι του Αναστασιάδη και του κάθε Αναστασιάδη αλλά και του Κράτους και του Έθνους κυρίως δείναι αυτοί που τον χειροκροτούν αλλά αυτοί που τον προεπικρίνουν και τον δυσπιστούν. Αν θέλεις να γίνεις κορόϊδον πήγαινε σ’ εκπαιδευτή που σου λέγει συνεχώς πραύω και εύγε και ότι είσαι ο καλύτερος, αν  θέλεις να εισέλθεις στην αρρένα της μάχης και να νικήσεις πριν καν το καταλάβεις και χωρίς καταλάβεις πόσον υπέρτερες είναι οι αρετές σου και τα επίκτητα προσόντα σου, πήγαινε σε άγριον σοφόν εκπαιδευτή όπου ενώ ανεβοκατεβαίνει τα Ιμαλάϊα ωσάν κλίμακα (σκάλα) οικίας αυτός σκόπιμα σου φωνάζει είσαι «άχρηστος» επειδή δεν είσαι και γίνεσαι ακόμη καλύτερος! Ενώ ο ψευδοκαλύτερος νομίζει πως έγινε ο καλύτερος επειδή το ψευδοεπιβεβαιώνει το χειροκρότημα. ΟΤΑΝ Η ΚΛΑΓΓΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΚΚΑΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ «ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ» ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΑΝ ΤΣΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΟΣΟΝ ΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕ.
Το να διδάσκεις κάποιον πώς να γίνει καλύτερος ή ισχυρότερος τον διδάσκεις πώς να σε φάγει. Αυτόν το έκαναν όσοι εκείνοι εκ των Αρχαίων Ελλήνων ήσαν σοφοί. Ο αγαθός χρησιμοποιεί με αγαθότητα την πονηρή εξυπνάδα ήτοι την περιχαρίζει στα πέριξ αντί να την ιδιοεκμεταλλευτεί. Αν δεν ήταν τρελός δεν θα την περιχάριζε. Αλλά γιατί το κάνει επειδή είναι όντως αγαθός και δεν καταλαβαίνει πως με τα λόγια του βάζει ορμόνες στον εχθρόν του ή τον συνάνθρωπον του να γίνει ιδιοτελής επειδή του προξενεί την αφύπνιση μέσα από την ζηλοφθονία που του προκαλεί με την έμμεση υπομείωση του διδασκάλου προς τον μαθητή ότι δεν είχει ενσυνειδητοποιήσει αυτά όπου ο νουθευτής κατάλαβε εκ πρώτοις και με διαύγεια (γι’ αυτόν ο διδάσκαλος συνήθως καταδιώκεται αντί να λατρευτεί, ακόμη και όταν τω όντι κάνει ό,τι εξ αθωότητος) ή να χρησιμοποιήσει την ιδιοτέλεια του εναντίον του διδασκάλου του ή του έθνους του; Ο Αρχαίος Σοφός περισκόρπιζε την γνώση του επειδή δεν ήταν πατριώτης, διότι είτε ήταν ιδιοτελής που αποζητούσε την δόξα στους αιώνες είτε επειδή γνώριζε πως η καλύτερη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στην πατρίδα του είναι η βοήθεια που μπορούσε να προσφέρει στην ανθρωπότητα ήτοι την γνώση του και στον Θεόν την μαρτυρία της ορθότητος της γνώσης του. ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΚΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου