Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΙΟΦΤΑ (ΑΣΗΜΑΝΤΟΛΟΓΙΑ) ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ;





ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΙΟΦΤΑ (ΑΣΗΜΑΝΤΟΛΟΓΙΑ) ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ;

Συναντήθηκαν Αναστασιάδης και Σαμαράς με τον πρώτον να ζητάει 4,5 δις ως προς την ΤΡΥΠΑ της Κύπρου!
Η πράξη με τα ομόλογια στα οποία περιέπεσαν οι κυπριακές τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή αποτελούν ιδιωτικές πράξεις και όχι διακρατικές ή πράξη μεταξύ των εν λόγω τραπεζών και του Ελλαδικού Δημόσιου, ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχει η Ελλάς
με την αμφιλεγόμενη πράξη των τραπεζών. Τα ομόλογια πωλήθηκαν στην διεθνή αγορά και δη από ιδιώτες προς ιδιώται όπως πωλούνται οι μετοχές, τα χωράφια, ο χρυσός, το ουράνιον κ.α..
Μας περιπαίζουν ΗΜΕΡΑΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝ! Γιατί; Μα πως είναι δυνατόν το κυπριακόν κράτος να ζητάει χρήματα από το ελλαδικόν κράτος θέτοντας μάλιστα βάσεις διχόνοιας και αντιπάθειας μεταξύ των εντεύθεν και εντεύθεν Ελλήνων αν και πολλοί στην Κύπρο το παίζουν εθνικόφρονες αλλά τα έχουν με τους Καλαμαράδες! Η πράξη έγινε μεταξύ των δύο κυπριακών τραπεζών και των κατόχων ομολόγων που ως επί τω πλείστον ή και καθ’ ολοκληρίαν εξ όσων διέρρευσαν πρόκειται περί αλλοδαπών εις εθνικότητα και εις κρατική ταυτότητα. Ακόμη και αν ήταν πράξη μεταξύ Ελλάς και Λαϊκής/Κύπρου που δεν ΗΤΑΝ δεν δικαιούτο το το κυπριακόν κράτος ή οι δύο αυτές τράπεζες να ζητούν τα χρήματα τα οποία απώλαισαν πίσω, πρόκειται για πρωτοφανές αξιόποινον ηθικόν και εθνικόν ολόσθημα που αφήνει απορίες άμεσης ή έμμεσης ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ ΛΑΟΝ!!!!
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με την ανοχήν ήτοι την σιωπηλή συνταύτηση στόχου και αποδοχή της εξ ανωτέρω εντολής εκ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ γίνεται όργανον των κυπριακών τραπεζών αντί του κυπριακού λαού και κατ’ επέκτασιν των προεκτάσεων από τον αντίκτυπον αυτής της απαράδεκτης ενέργειας.
Κυρία ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και κυρία ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ παίξατε στα ομόλογα και ΧΑΣΑΤΕ γιατί πρέπει να τα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός της Κύπρου ή της Ελλάδος;;;; ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ!!!!
Εάν αγοράζατε γη από το ελλαδικό ή κυπριακό δημόσιο 100 χιλιάδες ανά στρέμμα και μετά ανακαλύπτατε πως η αντικειμενική αξία ήταν 10 χιλιάδες ποίος πταίει; Και δη όταν η ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ έγινε εν καιρώ κρίσης!!!!
Εάν αγοράσω μετοχές Ημικρατικού, Κρατικού ή Ιδιωτικού Οργανισμού και κατρακυλίσουν ποίος έχει την ευθύνη; Όταν εσείς κυρίες τράπεζες γεμίσατε τον κυπριακόν και ελλαδικόν κόσμον με μετοχές που τάσσατε άμεσα ή έμμεσα ότι θα φθάσουν τις πενήντα λίρες = 85 ευρώ ανά μετοχή και τώρα είναι μερικά εξευτελιστικά σεντ/λεπτά του ευρώ τι ΧΑΠΑΡΙΑ;;;;
Εσείς ΚΥΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ δεν είστε που «τάξατε φούρνους ποξαμάδια» στους αγοραστές ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΨΕΥΔΟΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ) στους αχάπαρους Κυπραίϊκους Επενδυτές που ήθελαν βεβαίως να επενδύσουν στους τόκους που θ’ ανέβαζαν οι τράπεζες κατά των χρεώστων των τραπεζών και αφού τους έπνιγαν εν καιρώ έλλειψης χρήματος να πάρουν και αυτοί μεγαλύτερον ΜΕΡΤΙΚΟΝ!!!! Αλλά ο Θεός δεν είναι καμηλάρης…
Γιατί κυρίες τράπεζες δεν λέτε στους επενδυτές και τον κόσμον γενικότερα ότι τα Αξιόγραφα είναι είδος Ομολόγων;;;;
Ποίος μας λέγει πως σοφοί τραπεζίτες και τραπεζούχοι δεν είναι ίσως ύποπτοι, αφού εν καιρώ κρίσης αγόρασαν Ομολογαξιόγραφα που ήδη υπερκατρακυλούσαν, ποίος αγοράζει το κρέας κατά την σαπροαποσύνθεση του;;;; ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!
Κάποιος από μακρυά γέρος και τω όντι σοφός μου είπε πως κάποτε κάποιες χώρες στον παλαιόν καιρόν οι τράπεζες αγόρασαν σκάρτα Αξιογραφομόλογα όχι επειδή ήταν προς συμφέρον των τραπεζών και των μετόχων των τραπεζών ή της οικονομίας των χωρών αλλά επειδή τους φώναξαν οι κατέχοντες «τα σκάρτα πομηλόρια» και τους είπαν: «ρε μεγαλομετόχοι και μεγαλοδιευθυντάδες, αγοράστε τα παλειοαξιογραφομόλογα μας και θα πάρετε ποσοστόν 1% στο 1 δις πόσα είναι;» ΠΙΝΓΚΟ! ΝΑ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΜΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΛΛΟΥΝΟΥ!!!! Βεβαίως ο γέρος που μου διηγήθηκε αυτήν την ιστορία ήταν αρτηριοσκληρομένος, κακοήθης, καχύποπτος και αντιεξουσιαστής, δεν πιστεύω πως υπάρχουν τέτοιοι ανθρώποι. Όπως λέγει και μία Καλαμαρού φίλη μου: «απαπαπαπΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΙΩΡ ΟΛΑΝ!!!!»







ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ!
ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ Ή ΑΥΤΟΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!1
ΑΚΟΥ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΔΙΩΤΩΝ (IDIOTS αγγλιστί;) να την κάνει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!! ΘΥΜΙΖΕΙ την υπόθεση Λέχμαν Μπράδες όπου ήταν η πλέον κερδοφόρα τράπεζα βάσει των στοιχείων που διέρρευσαν για πολλούς μήνες και αφού επένδυσαν τις καταθέσεις λέγεται σε επενδυτική τους τράπεζα εξ όσων λέγεται κάποια Μόργκαν κάτι αυτή με την σειρά της τα επένδυσε σε κάτι αμοιβαία κεφάλαια και έχασε.
Μία φορά και έναν καιρόν κάποιοι έδωσαν πολλά χρήματα προς φύλαξη σε κάποια τραπεζα, αυτή τα επένδυσε με την άδεια ή έμμεσα διά των δικαιωμάτων της χαρτούρας που υπέγραψαν οι καταθέτες σε κάτι Ψευδοεγγυητικές Προσαυξήσεις του χρήματος ΚΑΙ αμήν λέγω υμίν να τι έκαναν: «αγόρασαν οι τραπεζούχοι που ήταν ιδιοκτήτες της επενδυτικής εταιρείας επ’ ονόματι της επενδυτικής/παικτικής εταιρείας χωριάφια αξίας 1 ευρώ το στρέμμα και τα πώλησαν αυτά στους ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ της τράπεζας!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Α! ΚΑΠΙΤΟ;;;; Ή ΟΎ ΚΑΠΙΤΟ!!!! ΔΕΝ……………………….. Α; ΔΕΝ ΚΑΠΙΤΕΙΣ;;;; ΕΝ ΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΜΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΠΙΤΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ;;;; Ή ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ;;;; ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΦΡΟΥΤΑ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΛΗΣΕΙ, ΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΡΟΥΦΗΚΤΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΕΠΩΝΥΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ. ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΩΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ! Καϋμένον έθνος τι σου μέλλε να πάθεις από τα διαφόρων αντιξιφισμών κύτταρα σου, τι έμεινε; Ούτε η στάκτη σου………… σε λίγα χρόνια, ΕΠΕΙΔΗ αυτή θα γίνει ο ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! = Ο ΦΟΝΕΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ………………….. ΚΑΠΙΤΟ;;;;
ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΝΑΝ ΜΗΔΕΝ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΗΔΕΝ 300 ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΣ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΥ ΣΟΦΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1974 π.Χ.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ναι ναι ξέρω όλα δεν είναι τίποτε το σοβαρόν. Οι κομματόσκυλοι λανθάνονται επειδή λαλούν μεγάλους λόγους για τους δικούς τους και μικρούς για τους μη υποστηρίζοντες τους αντί να τρώνε μεγάλον βούκκον (όπως λέγει η σοφή κυπριακή παροιμια μιάλον βούκκον φάε μιάλον λον μεν πεις = μεγάλον μπούκκωμα μονομιάς στο στόμα βάλε και φάγε αλλά μεγάλον λόγον δήλωση μην πεις). ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΝΩ; ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΔΕΣ;;;; ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝ Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ, ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ Ή ΑΛΛΟΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΓΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΡΕΜΑΡΑ Ε; ΜΑΣ ΠΡΟΙΞΑΤΕ, Ε; ΝΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΙΞΑΜΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!Ρ!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΑΣ ΠΡΟΙΞΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΤΕ……………….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου