Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΠΑΣΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΑΡΑΒΙΑΣ!!!!



ΣΟΚ!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΠΑΣΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΠΡΟΥ, ΑΡΑΒΙΑΣ!!!!
.
Το επαναλαμβανόμενον φιάσκον εξαντλήσεως των ελληνοκυπριακών πετρελαίων και μεθανίων μέσα από διεθνείς πετρελαϊκές εταιρείες όπου ουσαστικώς εξουσιάζοντε από τον Σιωνισμόν, το ίδιον το Ισραήλ και την Τουρκία, δείχνει ότι έχουν σκοπόν να μας διαλύσουν και να τα φάνε όλα μόνοι τους ωσάν κανονική εγκληματική συμμορία, όπως είναι άλλωστε η διεθνής πολιτική εξ’ ανέκαθεν και εκ της εν λόγω συνιστώμενης αλήθειας λαμβάνουμε το ιστορικόν τούτον παράδειγμαν. 
.
Κατ’ εξακολούθηση σ’ άλλα άρθρα μου όταν οι κομματάρχες και εξουσιαστές της Κύπρου προπανηγύριζαν την επιτυχία συνεκμετάλλευσης των κυπριακών αποθεμάτων πετρελαιοειδών με το Ισραήλ ή διεθνείς εταιρείες, ισχυριζόμουνα ότι πρόκειται περί απάτης και παραπλανήσεως. Σημειώνων ότι οι προπανηγυρίζοντες εφάρμοζαν την κυπριακή παροιμία: «σούζει/σίει τα πόδια του πριν καλλιτζιέψει/καβαλλικέψει τον γαείδαρον».
.
Δικαιολογήσαμε συν τοις άλλοις την άποψη μας αυτήν διά του γεγονότος ότι κάτω από τα χαρτοοικόπεδα της Μεσογείου η υπολεκάνη είναι αχανής και αδιάκοπτη όπως η ίδια η μεγαλιμνοθάλασσα της Μεσογείου και ως εκ τούτου εξ όπου και αν κάνεις απορρόφηση το ίδιον είναι. Συνεπεία τουτου, αν κάνεις εφάντληση από το οικόπεδον του Λεβιάθαν κάνεις και από το οικόπεδον της Ισπανίας επειδή η πετρελαιοθάλασσα είναι υποαδιαίρετος και διά ακόμη μία φορά σας πληροφορώ ότι φθάνει έως τις Ηράκλειες Στήλες ή Σεπτόν βυζαντινιστί (Γιβραλτάρ). 
.
Άρα τε, εάν θέλεις να κάνεις επί παραδείγματι αφαλάτωση εις το Λεβιάθαν δεν χρειάζεται να κάνεις και εις το οικόπεδον Αφροδίτη αλλά ίσως ύστερα μακρυά εις την Ισπανία ή την Ιταλία.
.
Ως εκ τούτου, το Ισραήλ αρπάσσει έντεχνα τα πετρέλαια της Μεσογείου και της ήμισυ Αραβίας (περί Αραβίας το προλόγισε ο Κκίσσινκερ ότι το Ισραήλ μετά τους αραβικούς πολέμους θα υφαρπάξει την ήμισυ Αραβίας και το είπεν πριν την «Αραβικήν Άνοιξην Πολέμων και Ψευδοδημοκρατίας», άλλωστε οι αραβικές χώρες δεν είναι έτοιμες διά δημοκρατία και η Διεθνής Εγκληματική Οργάνωσις το γνωρίζει, αφού χρειάζεται διεργασία, εκμάθυνση και ειδική εκπαίδευση και νοοτροπία των πολιτών = ήτοι όταν είσαι άρρωστος δεν γυμνάζεσαι πρωτίστως θεραπεύεσαι, αν γυμναστείς θα αυτοβλαφθείς, τούτον παθαίνουν οι ανέτοιμοι περί Δημοκρατίας Άραβες), περί Μεογείου το αφήνουν εις το κρυφόν ώστε να μην υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές αντιδράσεις παρά άμα είναι ήδη αργά) μετά τον πολυαραβικόν εμφύλιον και συνάμα ανεμφύλιον πόλεμον όπου διεξάγεται ακλόνητος.
.
Οι Εβραίοι έχουν ελληνική καταγωγή (ίδε το βιβλίον ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και τη δήλωση του βασιλέα της Σπάρτης Αρέα εν έτει 148 π.Χ., την καταγωγήν των Σολυμών εκ Μικράς Ασσίας και το Ιερόν των Δαναών = Ιεροδάνης = Ιορδάνης, εις τον ωμόνυμον ιερόν ποταμόν άμα την άλωση της Τροίας και την παρακληρονόμιση της Ιλιακής Αυτοκρατορίας εκ των Δαναών ήτις έγινε Δαναϊκή Αυτοκρατορία και ύστερα κατακερμαστίσθηκε) και αναγνώθουν τους Έλληνες Χρυσούς Συγγραφείς της Αρχαιότητος εν κρυφώ, ενώ ημείς τους καταφρονούμε με χυδαιότητες της ασελγούς  βλασφημίας. Επειδή τους καταφρονούμε μας καταφρονεί η επιτυχία διότι η απουσία ελληνικής παιδείας μας κάνει μη Έλληνες ή Ψευδοέλληνες ή Λωλοέλληνες. Οι δε Ιουδαίοι καλούσι τας μυστικάς συνομωτικάς στοάς των ΣΥΝΑΓΩΓΑΙ. Μήπως αυτή η λέξη είναι από την φυλή των Μασάυ;;;; Όχι είναι ελληνική = συν+αγωγή = κοινή+αγωγή = μονόουλοι, ομόνοιοι, συνομώται, και όχι διχασμένοι μαλάκες των κομμάτων όπως ημείς!!!!
.
Καλήν μετάνοιαν να έχετε, αγαπάτε αλλήλους, αρχίσετε με αυτούς όπου έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και συνάμα προσπαθείστε να τους πείσετε ότι Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΒΙΕΙ!!!! Δίχως να πάψετε να τους αγαπάτε εάν αρνούντε ένεκα βλακείας την μετάνοια. Άμα τούτου συν σταδίω θαρσεί η φεγγοεπιτυχία της Ελλάς!!!! Παγκοσμίως!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΚΟΜΜΑ GRECXIT: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΕΣΤΡΩΙΚΑ: ΔΙΑΛΥΣΗ Ε.Ε.Ε. ΟΠΩΣ ΣΩΒΙΕΤ!!!!




ΚΟΜΜΑ GRECXIT: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΕΣΤΡΩΙΚΑ: ΔΙΑΛΥΣΗ Ε.Ε.Ε. ΟΠΩΣ ΣΩΒΙΕΤ!!!!
.
Η Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η άλλη όψη της δικτατορίας του κομμουνισμού του παλαί ποτέ Εβραϊκού Σωβιέτ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!!!!
.
ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΑΘΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
.
ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΝΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑΙ Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ. 
.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΑΓΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑΣ ΤΑ ΧΩΡΑΣ, ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ. 
.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΎΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΗΡΩΕΣ!!!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑΣ ΠΑΝΕΘΝΙΚΑΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΘΝΩΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΙΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.
.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΟΛΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΨΕΥΔΟΘΡΗΣΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΝ ΑΓΑΘΟΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΣΗ. 
.
ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΣ, Ε.Ε.Ε., ΣΩΒΙΕΤ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΨΥΧΑΠΟΠΛΑΝΗΤΙΚΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. 
.
Ο ΑΛΗΘΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΨΥΧΗ ΕΝΤΟΣ ΜΑΝΔΥΑ ΣΩΜΑΤΟΣ.
.
ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ, ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ, ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΟΧΙ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΤΟΥ ΑΡΜΑ = ΣΩΜΑ.
.
ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ, ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΔΥΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΝΔΥΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ή ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ.
.
Ο ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙ ΓΗΣ, ΤΟΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΑ ΚΤΗΝΟΒΙΟΤΗΤΟΣ ΒΡΑΔΥΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΦΟΡΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!!!! ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;;;; ΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;;
.
ΧΑΙΡΕ ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ!!!!
.
ΧΑΙΡΕ ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕ ΠΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ!!!!
.
ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣΑΥΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ!!!!
.
ΦΥΛΑΞΑΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ (ΒΟΗ+ΘΕΟΥ = ΒΟΗΘΕΙΑ!!! = ΒΟΗ ΘΕΊΑ!!!!), ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΣΝΤΡΟΦΕΥΣΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ = ΕΥ+ΆΒΑΤΟΝ = ΕΙΣ ΆΒΑΤΟΝ = (ΕΙ)Σ+ΑΒΑΤΟΝ = ΣΑΒΑΤΟΝ = ΣΑΒΒΑΤΟΝ, ΠΟΙΕΣ ΙΟΥΔΑΪΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΦΘΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΥΡΑΝΙΩΝ ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣΙΝ!!!!
.
Ο ΑΠΕΙΡΟΚΥΡΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕΤ’ ΥΜΏΝ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

BREXIT (ΕΞΟΔΟΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

 η σημαία της τιμής του πολέμου
 
BREXIT (ΕΞΟΔΟΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
.
Το Σίτυ του Λονδίνου θέλει ασφαλή τα χρήματα του πριν την τελική ευθεία προ της έναρξης του Γ’ ΠΠ.
.
Το κεφάλαιον θα ανασυρθεί εκ των Διεθνών Απατεώνων από την Ευρώπη και θα κατατεθεί εις το Σίτυ και άλλους τραπεζικούς ασφαλείς διά τους ίδιους τόπους. Αυτό εν πολλοίς θα χρησιμοποιηθεί περί ειδικών εργασιών διεργασίας προ, κατά και μετά τον Γ΄ΠΠ.
.
Η Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση έγινε διά να καταδειναστεύσει τους ευρωπαϊκούς λαούς και πρέπει να διαλυθεί εκ βάθρων.
.
Η μονοσυγκέντρωση εξουσίας δεν συμφέρει τους απλούς ανθρώπους ακόμη και αν είναι εκατομμυριούχοι. Καλή τύχη είναι να υπάρχουν ανταγωνισμοί, διχόνοιες και δρόμοι εντυπωσιασμού από τις μεγάλες χώρες ούτως ώστε να μην γίνεται μία και μοναδική πολιτική πανευρωπαϊκώς ή παγκοσμίως ήτις αργά ή γρήγορα εφ’ οδηγεί σε παγμόσμια μονοηγεμονία μίας ολιγαρχίας ή ενός δικτάτορος. Το να ευχόμαστε να υπάρχει μόνον μία εξουσία είναι ως να επιδιώκουμε την ύπαρξη και συγχώνευση όλων των μαφιόζικων/εγκληματικών οργανώσεων αντί τον ανά μεταξύ των ανταγωνισμό ο οποίος οδηγεί εις την ισορροπία και την περιασχόληση αναμεταξύ τους, εις αντίθετη περίπτωση θα ασχολούντε συνεχώς με τον απλόν κόσμον και θα επιδιώξουν έλεγχον ακόμη και της προσωπικής νυμφικής του κλίνης. Άλλωστε, η υπόθεση Αντίχριστος και μικροψήγματα/μικροτσίπς ούτως ώστε να καταστείλουν την θέληση μας, να ελέγχουν τις κινήσεις μας ως τηλεχειριστήρια ψευδανθρώπινα όντα και να υβρίζουμε Τω Αγίω Πνεύματι με την συνένωση και συγχώνευση εξουσιών επιτυγχάνεται.
.
Η εξουσία πρέπει να είναι διαιρεμένη και ο λαός ενωμένος διά να υπάρχει ικανοποιητική ελευθερία, αξιοπρέπεια και ευλάβεια εκ μέρους των ανθρώπων διά τους ανθρώπους. Εις αντίστροφη περίσταση η ανθρωπότητα υποφέρει υπό τον μανδύα των ψευδοδιαιρέσεων της εξουσία ήτις αποπειράται να πέσει την ανθρωπότητα να ενδώσει εις την αυτοκαταστροφήν της και εν τέλει εις την ενότητα εκείνη υπό της Εξουσίας ήτις καταλύει έκαστη μορφή ευανθρώπινης ελευθερίας, αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης, Θεοφιλίας.
Πιθανή έξοδος της Γερμανίας ή άλλης ισχυρής χώρας και η δημιουργίας ειδικού ευρωχρήματος ανά χώρα ή η επαναφορά της έκαστης χώρας εις το προ ευρωχρήματος νόμισμα της, θα φέρει χάος, ανακατατάξεις, αλλά μην φοβηθείτε. Εν τέλει, τα δυνατά χρήματα θα παραϋποτιμηθούν εκ των χωρών των διά να μπορούν να εξάγουν εις τις χώρες των ήδη υποτιμημένων χρημάτων. Οι ωραίες νοτιοευρωπαϊκές χώρες ένεκα του υποτιμημένου χρήματος θα ασφυκτιούν εκ της προελεύσεως τουρισμού ενώ πολλοί βορειοευρωπαίοι θα εγκατασταθούν νότια ένεκα αριστοκρατικότερου βιοτικού επιπέδου όπου θα τους παρέχει η εξαλλαγή του βόρειοευρωπαϊκού χρήματος με τα νοτιοευρωπαϊκά χρήματα. Τα κτήματα ήδη από τώρα ένεκα εξόδου της Βρεττανίας από την Ε.Ε.Ε. θα απογειωθούν σε αύξηση τιμών μετά τον πρώτον συγκλονισμό και τα αυτόματα διορθωτικά μέτρα.
.
Μετά όμως από όλες τις καταπτώσεις και ανόδους η Διεθνής Εγκληματική Τάξη Πραγμάτων θα επιχειρήσει να φέρει το χάος εις την Μεσόγειον ούτως ώστε να γίνει η αρχή του Γ΄ΠΠ.
.
Όλα όσα αναφέραμε ανωτέρω είναι προστάδια προς τον Γ΄ΠΠ όμως η παραμονή εντός της Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ενώσεως είναι βεβαία αποτυχία καθότι οδηγεί δίχως άλλον προς την μικροψηγματοποίηση της ανθρωπότητος. Ο Θεός και οι προσευχές των Πιστών Του έφεραν αποτέλεσμα. Εάν συνεχίσουμε ωσαύτως υπάρχει περίπτωση να αποφύγουμε τόσον τον Γ΄ΠΠ και το μικροψήγμα.
.
Πρέπει να κάνουμε ό,τι δυνόμαστε σε Ελλάδα και Κύπρο διά την έξοδον μας από την Ε.Ε.Ε. και την διάλυση της, κακοδιαφημείστε την της αξίζει.
.
Εν τέλει, όλα θα έρθουν υπέρ μας ινά δοξασθεί εν Ελλάδι ο Υιός Του Ανθρώπου και Του Θεού Ιάσων Χριστός και να λάβουμε πιθανότητα χαμένες πατρίδες. Εν κατακλειδίω όμως, μετά την παλιγγενεσεία του παγκόσμιου ελληνικού πολιτισμού, την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Γλώσσας και της Χριστιανικής Ορθόδοξης Θρησκείας παγκοσμίως θα είναι η π[ροετοιμασία των Υπεραθλητών Ηρώων Του Χριστού οίτινες θα παλαίψουν με τους όνυχες και τους οδόντες του Αντίχριστου ούτως ώστε να αξιωθούν να γίνουν οι μεγαλύτεροι Υπεράγιοι όλων των εποχών και αντάμα με τους λοιπούς Χρισταγίους να επανασυντάξουν το δέκατον τάγμαν αγγέλων όπου πριν διαλυθεί απαρτίζετο από τους δαίμονες, τους διαβόλους και τον Εωσφόρον ως αρχηγόν. Να λοιπόν ποία είναι η σκοπιμότητα της ύπαρξης της ανθρωπότητος εκ Του Τριαδικού Θεού, διόλου επί ματαίω αλλά ευπλήρως διά την ευεπανασύνταξη του 10ου Τάγματος Αγγέλων με Αρχηγόν του Τάγματος τον Ιωάννην τον Πρόδρομον το Ευαπτιστήν, Πρωτανηψιόν Του Χριστού. Βεβαίως όλα αυτά δι’ όσους τα πιστεύουν διότι οι υπόλοιποι περιορίζουν την δράση και την πρόνοια Του Τριαδικού Θεού εις τα μέτρα της περιορισμένης και αυτοπεριορισμένης υπερασημαντότητος των.
.
Του φρονίμου το παιδί πριν πεινάσει μαγειρεύει, λέγει η σοφή παροιμία. Ο Τριαδικός Θεός προετοίμαζε την Δημιουργία του σκηνικού της Ύλης ούτως ώστε ο άνθρωπος ν’ αγωνιστεί εν δικαίω εις τον Τριπαράγοντα της Κοινωνικής Ζωής της Ελευθερίας, της Αδικίας και του Δικαίου, διότι θα ήταν άδικον αν δεν είχε την ελευθερία να πράξει με δικαιοσύνη ή αδικία, θα ήταν άδικον αν δεν μπορούσε να πράξει το κακό ή το αγαθόν και δεν ήταν αγαθόν αν δεν μπορούσε να το επιλέξει αλλά του επιβάλλετο. Φανταστείτε να θεωρείται έναν άνθρωπον αγαθόν επειδή είναι δεμμένος οπισθάγκωνα ή έναν κύνα ότι δεν δηκνύει/δαγκώνει επειδή του έχετε χωνοφίμοτρο της κάτω σιαγόνας. Αφού δεν του επιτρέπετε να κάμει το κακόν πως θα τον δοκιμάσετε αν τω όντι είναι αγαθός;
.
Δεν θα ήταν δίκαιον να είσαι άγγελος άγιος Του Τριαδικού Θεού εάν δεν εδοκιμάζεσου σε πολυκυκεώνα αδικιών, αντιξοότητων, κακουχιών, χλευασμών, καταφρονήσεων, περιφρονήσεων, καταδιώξεων, κατηγορήσεων και γενικώς όλων των συνειρμιακών λέξεων ως πράξεις όπου γεννούν μέσα από την δυσκολία, την αναστάτωση, την ματαιοδοξία του να ψάχνεις δικαιοσύνη σε κόσμον όπου ελεύθερα κυκλοφορεί και η αδικία, την παναρετή της αφ’ αγιοποιήσεως = ευ+αγιοποιήσεως. Να διατί ισχυρίζομαι ότι εις το τέλος του παιχνιδιού θα καταλάβουν όλοι ότι η πραγματικότητα όπως την γνωρίζουμε δρά και εξυπηρετεί την Χριστιανική Ορθοδοξία και τους ευ+αγιοποίηση, καθότι εν κατακλειδίω, πλην των αγίων τα άλλα θα γίνουν ανακυκλώσεις ή θα επανενσαρκωθούν περί ενός νέου κύκλου δράσεως διά την σωτηρία της ψυχής εις την καλύτερη των περιπτώσεων, εις την χειρότερη θα καταλήξουν εν Κολλάσει, και οι αξίζοντες την αιώνια ασφαλισμένη παραδείσια ζωή θα ευαγιασθούν.
.
Παρατηρείται ότι όλη η φύση εξυπηρετεί τον άνθρωπο και παρατηρείται ότι φύση και άνθρωπος εξυπηρετούν τον ευ+άνθρωπον = ευ+άγιον. Όλα καταλήγουν εις έναν συγκεκριμμένον σκοπόν εις την κατ’ εικόναν και καθ’ ομοίωσιν με Τον Τριαδικόν Θεόν εν δικαίω ήτοι άμα την δοκιμασίαν σε αρρέναν όπου δεν ευνοεί περισσότερον το δίκαιον ή το άδικον.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!!! ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!! ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΚΥΠΡΟΥ!!!!



ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!!! ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!! ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΚΥΠΡΟΥ!!!!
 .
Ακολουθεί το σημείωμα μου πριν την ανάγνωση του συγκλονιστικού νέου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ/ΤΟΥΡΚΙΑΣ εκγελοιοποιώντας τους ψευδοηγέτας μας και τους οπαδούς/κοπαδούς τους που πίστευσαν πως η θρησκεία όπου υμνεί τον Αντίχριστον και καθυβρίζει ακόμη Τον Χριστόν αγαπάει τους Χριστιανούς!!!! Αναγνώσατε παρακάτω: (εις τον χάρτην φαίνεται ότι καταλαμβάνουν ελληνοκυπριακόν έδαφος με το ζόρι ινά περάσουν τον αγωγόν μέσω Τουρκίας εις την Ευρώπη, αφού έπειται επίθεση της Τουρκίας ώστε να καταλάβει την Δυτική Θράκη μας και να συνορεύει με την Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να μεταφέρνεται ο αγωγός, αυτή η υπόθεση είναι αιτία όπου πιθανόν να αντιδράσει η Ρωσσία διά τα συμφέροντα της επειδή θα χάσει την αγορά της Ευρώπης, αν γίνει θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη και θα ευπληρώσει την γνωστή προφηγεία, εσείς συνεχίστε την μετάνοια, την προσευχή και Την ΤριαδικοΘεοΛατρεία και όλα θα ευτρέξουσι κατ’ ευχήν, μην εντρέπεστε ένεκα εγωισμού, αρχίστε σήμερα διά πρώτη φορά την προσευχήν, καλόν αγώναν ευόμωροι της αρετής!!!!).
.
Μέσα από δεκάδες άρθρα σε Θεομετρία και Κόμπρα ισχυριστήκαμε με μένος ότι το Ισραήλ δεν είναι αξιέμπιστος σύμμαχος αλλά λυκόφιλος, δούρειος ίππος που έμαθε από τους προγόνους μας πως να μας "γαμάει" διά της σπουδής του Διεθνούς Σιωνισμοσατανομασσωνισμού και πως με όποιον έκανε παρέα αυτός εν τέλει ενταφιάστηκε από τους πολλούς ταχυδακτυλουργικούς δάκτυλους του, που χρησιμοποιεί ακόμη και χώρες, διεθνείς οργανισμούς, όπως ΟΗΕ, ΕΕ, ΔΝΤ Ερυθρός Στυαρός κ.α. για κατασκοπεύει, συμβουλεύει εσσφαλμένα τους εχθρούς του και να εξαγοράζει, συν και της μυήσεως σε απόκρυφες οργανώσεις όπου ύστερα προωθεί σε πάσης φύσεως σημαντικές θέσεις. Υποστηρίξαμε ότι εξ' ανέκαθεν χρηματοδοτούσε τους Τούρκους, τους παρακινούσε να μας σφάξουν επειδή απειλούνταν τάχα εξ' ημών των Ελλήνων ώστε οι Τούρκοι εν τέλει να μας γενοκτονούν, τροφοδοτούσαν με έκαστη πληροφορία και βοήθεια τους Οθωμανούς, τους Ναζί, τους Βούλγαρους, τους Κομμουνιστές, την ΣΙΑ κ.α. εναντίον μας. Συμπράττουν με τους εχθρούς τους διά να καταστρέψουν άλλους κοινούς ή μή εχθρούς και εκκαθαρίζουν έναν έναν. Σήμερα η σειρά της Συρίας όπου προφητεύεται εκ της Παλαιάς Διαθήκης ότι θα γενοκτονηθεί πλήρως, ύστερα της Τουρκίας, της Ελλάδος κ.α. ώσπου να παραμείνουν μόνον αυτοί επί γής και καμπόσες μάζες δούλων με μικροψήγμα/μικροτσίπς Αντιχρίστου εντός των γονιδίων (Γονιοδομής = Ντι Εν Εϊ). Το σχέδιον τους είναι πανέξυπνον και δεν αλλάζει ποτέ, ισχυρίζοντε ότι ακόμη και αν δεν είναι το ισχυρότερον και ευφυέστατον δυνατόν η διάρκεια του το κάνει ισχυρότερον επειδή δεν αλλάζει όπως των κορόϊδων εις τις ψευδοδημοκρατίες όπου έσπειραν με τους νεοτερισμούς τους οι ίδιοι. Μεγάλος τους εν κρυφώ διδάσκαλος είναι ο Κινέζος Μαέστρος του Πολέμου Σουν Τσου με το αριστούργημα "Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ  ΠΟΛΕΜΟΥ". Όποιος ηλίθιος των πολιτικών ιδεολογιών το αναγνώσει αν διαθέτει κόκκον σινάπες νου θα καταλάβει ότι δεν υπάρχουν ιδεολογίες παρά κακοπνευματικές ενέδρες ούτως ώστε να μαστουρώνουν και εν τέλει να εκβαρβαρίζουν με βλακείαν φανατισμού και αυταπάτης τον νουν. Πληρώνουμε την μη τιμήν όπου υπεδείξαμε εις τους Αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και Του Χριστού με τους Φιλόθεους αλλά και Φιλόσωστους αντίστοιχους φιλόσοφους και την πολλήν ευλογίαν μέσω της προσευχήν όπου μας διδάσκουν όπως και οι Αρχαίοι Έλληνες. 
 .
Σημειώνω ότι ούτε οι Αρχαίοι Έλληνες άκουαν όσον άρμοζεν τους τότε Πρωτοφιλόσοφους της εποχής τους αν και υπήρχαν και οι Παλαιοπρωτοφιλόσοφοι, εξού και αλληλοσκοτώνονταν "διά ψύλλου πήδημαν" όπως λέγει και η κυπριακή παροιμία.
.
Εν κατακλειδίω, θυμίζω ότι πρώτος σκοπός του Σιωνομασσωνισμού ό,τι και αν ψευδοϊσχυρίζεται απέξω (βλάκας είναι να ομολογεί τα εγκλήματα όπου επιδιώκει ή έκαμεν;) είναι η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΠΟΣΩΣ; ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΓΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ. 
.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΤΩ ΟΝΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΓΗΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ, Η ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ή ΤΩΝ ΜΥΡΜΥΓΚΙΩΝ Ή ΤΩΝ ΒΟΥΒΑΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ;;;; ΕΛΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑΝ;;;; 
.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΙΚΟΝ ΑΓΩΝΑΝ ΕΥ+ΣΥΝΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Τα βρήκαν Τουρκία -Ισραήλ και κατασκευάζουν αγωγό Φ.Α προς Ευρώπη
Ιούνιος 5, 2016 - Διεθνή, Πρωτοσέλιδο
Απολογήθηκε τελικά το Ισραήλ στην Τουρκία  και εντός των ημερών ανακοινώνεται η συμφωνία επαναπροσέγγισης των δύο χωρών. Σύμφωνα με δηλώσεις του Μπενιαμίν Νετανιάχου, του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Τουρκίας και του ισραηλινού Υπουργού Ενέργειας οι δυο χώρες συζητούν την κατασκευή αγωγού από το κοίτασμα «Λεβιάθαν» προς την Τουρκία.
Μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Αγκυρα ο Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός, Numan Kurtulmuş, είπε ότι «οι δύο από τις τρεις απαιτήσεις της Τουρκίας δηλαδή η απολογία και η αποζημίωση έχουν ολοκληρωθεί και απομένει η τρίτη απαίτηση που αφορά στην άρση του αποκλεισμού της Γάζας».
Βέβαια, αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά είναι μάλλον βέβαιο ότι θα βρεθεί λύση αν κρίνουμε από τις συνολικές δηλώσεις και το γενικό κλίμα που επικρατεί πλέον στις τουρκοϊσραηλινές σχέσεις.
Γενικώς η διαγραφόμενη κατ’αρχήν αποκατάσταση και εν τέλει στρατηγική συνεργασία Τουρκίας-Ισραήλ κρίνεται αρνητική για την Κύπρο…καθώς απομακρυνεται  η προοπτική να κατασκευαστεί   σταθμός υγροποίησης φυσικού αερίου στην Κύπρο που θα δέχεται  το ισραηλινό φυσικό αέριο, αφού θα πηγαίνει μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη.
Ο Ισραηλινός Υπουργός Ενέργειας και έμπιστος του Μ.Νετανιάχου δήλωσε ότι όλα τα ζητήματα επανασυμφιλίωσης με την Τουρκία έχουν σχεδόν επιλυθεί.
«Έχουμε επιτυχώς τελειώσει με το 90% των ζητημάτων» είπε ο Υπουργός Ενέργειας Yuval Steinitz said σε ραδιοφωνική συνέντευξη.
«Τις επόμενες εβδομάδες η συμφωνία θα ολοκληρωθεί» είπε.
«Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, ένα στρατηγικό ενδιαφέρον και μια οικονομική και κατά βάση ενεργειακή στρατηγική σχέση» πρόσθεσε.
«Σκοπός είναι η εξαγωγή φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη».
«Οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές».
Από την πλευρά του και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, ανέφερε επισκεπτόμενος αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ ότι μια συμφωνία συμφιλίωσης με την Τουρκία είναι πολύ κοντά.
Ο Μ.Νετανιάχου ήταν πολύ αισιόδοξος για τις σχέσεις με την Τουρκία και τόνισε ότι αν και οι σχέσεις δεν μπορούν να επιστρέψουν στο επίπεδο που ήταν μια δεκαετία πριν, εντούτοις η αποκατάσταση των σχέσεων θα βοηθήσει και τα δύο έθνη.
Ο Γενικός Πρόξενος του Ισραήλ στην Τουρκία κινήθηκε στην ίδια γραμμή με τον Υπουργό Ενέργειας και τόνισε ότι «ο μόνος δρόμος για την εξαγωγή του φυσικού αερίου του Ισραήλ είναι μέσω της Τουρκίας».
Ο Shai Cohen σε συνέντευξή του μίλησε για πιθανή συμφωνία μεταφοράς του ισραηλινού αερίου στις Ευρωπαϊκές αγορές μέσω Τουρκίας!
«Μια συμφωνία Ισραήλ-Τουρκίας είναι φυσικά κάτω από τις περιστάσεις που επικρατούν στην περιοχή, και  τις σχέσεις μας με τους γείτονες μας. Αυτή είναι ρεαλιστική πολιτική. Η κατάσταση στην περιοχή τώρα απαιτεί αυτού του είδους την ενεργειακή συνεργασία για το Ισραήλ και την Τουρκία» είπε ο Cohen.
«Από γεωπολιτικής άποψης χωρίς την Τουρκία ως σταυροδρόμι ενεργειακών πηγών και ειδικά φυσικού αερίου από ανατολή προς δύση και από βόρεια προς νότια, θα είναι πολύ δύσκολο να είμαστε αποτελεσματικοί ταυτόχρονα σε αυτή την διαφοροποίηση των ενεργειακών πηγών» πρόσθεσε.
«Απαιτούνται επιπλέον υποδομές αγωγών και σταθμών LNG» ανέφερε.
«Πρόκειται για ακριβό πρόγραμμα που απαιτεί επενδυτές, κατασκευαστικές εταιρείες και από τις δύο χώρες και καλή θέληση των κυβερνήσεων». «4 δισ. θα κοστίσει μόνο ο αγωγός προς τη Νότια Τουρκία…».
Η μόνη που αντιδρά στη δημιουργία αγωγού από το «Λεβιάθαν» προς την Τουρκία, είναι η Ρωσία και το έχει διαμηνύσει στον Μ.Νετανιάχου…
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑXΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗXΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΥΣΗ = MASONIC WASTERN UNION. ΔΕΞΙΑΔΕΞΙΑΔΕΞΙΑ!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑXΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗXΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΥΣΗ = MASONIC WASTERN UNION. ΔΕΞΙΑΔΕΞΙΑΔΕΞΙΑ!!!!
.
Οι λαδιές έγιναν από την αρχήν. Γιατί το ΕΛΑΜ δεν ψήφισε τον κεντρώον συνασπισμόν ΕΔΕΚ και Συμμαχίας Πολιτών; Κάνωντα «τοίχον» να περάσει ο διαλεκτός του ΔΗΣΥ Συλλούρης;
.
Μα είναι απλόν από την αποσύνθεση του κέντρου και δη της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ θα λάβει ψηφοφόρους, ενώ δεν συμφέρει εις το ΕΛΑΜ να δυναμώσει η Συμμαχία Πολιτών έστω και αν φαντάζει όμωρη οργάνωσις, ούτε το αντίστροφον. Κουρουφέξαλλα!!!!
.
Η προεκλογική εποχή πέρασε τώρα είναι καιρός να ανεβάσουμε τα ποσοστά του κόμματος, όποιον κόμμα και αν είμαστε. Δι’ αυτού την άλλη φορά όπου θα βηματίσετε για να ψηφίσετε να είστε βέβαιο ότι μάθατε τι σημαίνει πολιτική. Σας την έχουν στημένη, σας κοροϊδεύουν.
.
Οι βουλευτές της Αλληλεγγύης και του ΕΛΑΜ εκλέγηκαν από πρώην ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που είναι στο κόλπον ώστε να εκλέγουν περισσότερους βουλευτές. Εξού και πρώην βουλευτές του ΔΗΣΥ ψήφισαν και βοήθησαν το ΕΛΑΜ και είναι συγγενείς με ανθρώπους του ΕΛΑΜ. Ενώ ανθρώποι του ΔΗΣΥ έναν μέλος της οικογένειας ήταν εις την Αλληλεγγύη και έναν εις τον ΔΗΣΥ. Νομίζετε σας περιπαίζω; Ψάξετε τους συγγενείς και τους πρωτοκλασάτους κομματάρχες των εκλελεγμέων αυτών των δύο κομματιδίων και συσσεχετίστε τους με την μεγάλη δράση όπου είχαν στον ΔΗΣΥ.
ΔΗΣΥ, ΕΛΑΜ και Αλληλεγγύη είναι η ίδια Δεξιά. Το ΕΛΑΜ έδειξε τα δόντια του εξ’ αρχής δεν ψήφισε τον Συζόπουλον για να ευνοηθεί ο Δημήτρης Συλλούρης, ως πρόεδρος της Βουλής και η χαρούμενη χειραψία του Προέδρου του ΕΛΑΜ με τον Συλλούρη μετά τα λέγει όλα! Χαχαχαχα!
.
Όταν φύγαμε από τον ΔΗΣΥ έστησαν το παραμύθι του ΕΥΡΟΚΟ για να μας ξανά συνάξουν εξ’ απέναντι σε δίκτυ για αμπελοπούλια, εμπνέοντε πολύ από το Παραλίμνι, χαχαχα! Ψεκάστε τους, σκουπίστε τους, τελειώστε τους ήταν το σύνθημα τους ΕΥΡΟΚΟΚΟ για τους Συναγερμικούς. Ύστερα επέστρεψαν Συλλούρης, Προδρόμου και Ρίκκος. Παραμύθια της Χαλιμάς που επαναλαμβάνοντε, δι’ αυτού σας λέω δεν ξέρετε να ψηφίσετε, έπρεπε να ψηφίσετε ΑΠΟΧΗ, να την κάνουμε 80% και τότε ξανά μιλάμε μάγκες!!!! Τώρα είμαστε κορόϊδα, αλλά περισσότερον κορόϊδα είναι εκείνοι όπου ψήφισαν, ό,τι και αν ψήφισαν, αλλά όχι εκείνοι που ψήφισαν μικρά κόμματα όχι επειδή πίστεψαν σ’ αυτά αλλά για να κατεβούν τα ποσοστά των μεγάλων. Όμως προορισμός είναι να ανεβεί στην εξουσία η ΑΠΟΧΗ.
.
Και αν σκοπός της Δεξιάς είναι ο Φασισμός και της Αριστεράς ο Κομμουνισμός, ποσώς δεν διαφέρουν, αιματοκύλισαν με τις δικτατορίες τους τον πλανήτη πολλάκις. Ο δε Ναζισμός κυριολεκτικώς είναι το παιδί του Φασισμού και του Κομμουνισμού, τρείς ξένες και παραφθαρμένες εκ των ελληνικών λέξεις ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΑΦΥΠΝΕΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
.
Ο Ναζισμός είναι ο εθνικισμός του κομμουνισμού και ο κομμουνισμός του εθνικισμού, αυτό σημαίνει το όνομα και η δράση του.
Το ότι ο ΔΗΣΥ χρηματοδοτεί άλλα κομματίδια και άτομα εξ’ αυτών είναι πασίγνωστον εις τα κυκλώματα της νύχτας και της ημερήσιας βρωμιάς.
.
Τα κομματίδια κάνουν τους νταήδες για να πάρουν την εξουσία άμα την πάρουν εισακούουν εις τα αφεντικά τους και άμα επικρατήσουν δεν είναι πια κομματίδια αλλά τέρατα που σφάζουν, αυτή είναι η Ιστορία της Πολιτικής σας Κατάστασης. Μάθετε να ψηφίζετε μαθαίνωντας να μην ψηφίζετε.
.
Τα ίδια γίνοντε και στην Ελλάδα. Τα κομματίδια είναι τα καινούργια δενδρίλια της Σιωνιστικής Μασσωνίας και ας φωνάζουν πως δεν την θέλουν, πππουχουχουχού, χαχαχαχά, «τους πίστεψα, καλά»!!!!
Λοιπόν, έχετε ψευδαισθήσεις, σας εμπαίζουν και συνεμπαίζετε τους εαυτούς έστω και αν είστε επιτυχημένοι επαγγελματίες. Θα σας πάρουν όλα τα χρήματα, όλη την περιουσία, όλην αξιοπρέπει και το σημαντικότερον όλην την ΨΥΧΗΝ!!!! Διά της οποίας σας έπεισαν ήδη ότι δεν υπάρχει με εκατομμύρια έμμεσης και άμεσης ωραίας κακοδιαφήμισης της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!
.
Λοιπόν παιδία μου, εγώ σας συσστήνω Χριστόν Χριστόν Χριστόν και κανέναν «Χρίστον» ή άλλον όνομαν καμμίας φατριάς κομμάτων και υποκομμάτων.
.
Την συνομωσία με τα κομματίδια την εμπνέοντε μυημένοι άνθρωποι της πονηριάς μέσα στην Μασσωνία όπου έχουν τον χρόνον να σκέπτοντε υπέρ των συμφερόντων τους και ποτέ υπέρ του γενικού καλού της ανθρωπότητας και ιδιαίτερου της Ελληνορθοδοξίας.
.
Ο ΔΗΣΥ είναι ο κερδισμένος των εκλογών ελέγχει τους βουλευτές του, το ΕΛΑΜ και την Αλληλεγγύη αλλά και το ΑΚΕΛ διότι το έπεισε να έχουν την ίδια πολιτική. Ουσιαστικά υπακούουν εις το πρόγραμμα εξαπάτησης του Κτηνολαού της Κύπρου το ερχόμενον από τα σιωνιστικά κέντρα της Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ενώσεως, της ΗΠΑ και του Ισραήλ, μαζί και τα λοιπά παλαιά και καινούργια κομματίδια και πληρώνοντε με ψευδοέντιμους τρόπους περί τούτων των υπηρεσιών. Ναι η Κύπρος είναι η χώρα των υπηρεσιών χαχαχαχά! Και συ ψηφίζεις με ελπίδαν εις την ψοφισμένην ψήφον σου εντός της κάλπης (το λέγει τ’ όνομα της είναι κάλπικη, αφυπνίστου άκουσε τους Αρχαίους Έλληνες Σοφούς την Γλωσσολογική Ετυμολογία της Ελληνόγλωττας!!!!).
.
Λοιπόν, παιδία μου σας συσστήνω ΙΑΣΩΝ/ΙΗΣΟΥΝ (ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΩΣ = ΕΚ ΤΗΣ ΙΑΣΙΣ) ΧΡΙΣΤΟΝ, ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!
.
Προκαλώ οιονδήποτε υψηλόβαθμον μέλος οιασδήποτε μυστικής και απόκρυφης αντιχριστιανικής ή έστω μη αδελφότητος, της Μασσωνίας του Σιωνισμού, του Σατανισμού, των Ροδόσταυρων σε ανοικτή συζήτηση περί των συμβόλων και των εννοιών τους και περί των συμβόλων της Φύσεως. Προκαλώ να μου αποδείξουν μαθηματικώς τους θεούς τους, διότι δύναμαι να αποδείξω μαθηματικώς ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΤΡΙΑΔΑΝ!!!!
.
Μάθετε να ψηφίζετε, οι αυταπάτες υμών σας έχουν προστρέξει εις τα χείλη του κρεμνού και εντός του κρεμνού και δεν το έχετε καν καταλάβει!!!!
.
Άμα καείτε πλήρως θα είναι αργά για να αλλάξετε. Η στάκτη σας δεν πυρακτώνεται εκτός αν μετανοείσετε, να έναν μυστικόν νόημαν του μυθικού πτηνού Φοίνιξ της Ελλάδος μας.
.
Κάθε φορά προσαρμόζουν καινούργια σενάρια για να τους ψηφίσετε ή να λάβουν την πλειοψηφία με κατακερματισμένα κόμματα, επειδή, τους πήρατε είδησην ολίγον, αλλά όχι αρκετά. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙΜΩΡΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
.
ΜΗ ΓΙΝΟΥ ΑΘΕΛΏΣ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΜΗ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη