Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ο ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ = Ο ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣΙΜΟΣ ΠΡΑΟΣ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ. ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

Τω Μιλτιάδι Στρατηγώ τα Νικητήρια!
 
 
Ο ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ = Ο ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣΙΜΟΣ ΠΡΑΟΣ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ. ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ
.
Ο Πατριωτισμός δεν έχει Ιδεαλισμό, διότι η Πατρίδα δεν είναι ιδέα αλλά η Ιερότερη Πραγματικότητα.
.
η ιδέα είναι διασχιστική και αποδεσμευτική ως προς την Πατρίδα, δηλοί το πρωτοβήμα της προδοσίας.
.
Πατριωτισμός σημαίνει προσκόλληση εις τα ιερά, όσια, παραδοσιακά και ηθικά της Πατρίδος, της Προγονίας, της Θρησκείας, του Δικαίως Ορθού και Αμερόληπτως Ακριβοδίκαου.
.
Προς τους Αριστερούς, Δεξιούς και έκαστους άλλους αιρετικούς της απόσχισης από τον Καθαρόν Πατριωτισμό ομολογουμένως τονίζω ότι πρωτίστως ας σώσουν την Πατρίδαν και ύστερα τας πατρίδας άλλων. Διότι όστις δεν επιβιώσει πως θα σώσει άλλους;
.
Ο Μιλτιάδης ο Μέγας ο πατέρας του "και νεκρός ενίκα" Κίμωνος Αθηναίου, είπε προ της μάχης εις τους συμπάτριδους του: "αν αυτοί ηττηθούν έχουν πατρίδαν να επιστρέψουν, αν εμείς ηττηθούμε δεν έχουμε πού να καταφύγουμε".
.
Κυριολεκτικώς ο Πατριωτισμός είναι η Επιβίωση της Οικογένειας και ως εκ τούτου της Συνοικογένειας = όλων μαζί των ομοούσιων τοις συμπατρίδοις οικογενειών, διότι μία οικογένεια μόνη της δεν επιβιώνει πολλές μαζί ναι, όπως ένα χελιδόνι δεν φέρνουν την Άνοιξη.
.
Σκοπός των Αντιπάτριδων οργανώσεων της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Αντιελληνικής Τάξης Άτακτης Ανήθικης Δικτατορίας τύποις 100 φορές Κομμουνισμού, είναι να μας πάρουν την Ακίνητη Περιουσία ήτοι την Πατρίδαν ως Έδαφος, είδε έφοδον Μασσωνισμού των Τραπεζών και να μας αλλοιώσουν την σκέψη με αιρέσεις (διαφοροποιήσεις της κλασικής ήτοι πάνορθης ηθικής αντίληψης) ώστε να κατακερματιστεί ο Πατριωτισμός και τα μόρια του ήτοι αι Οικογένειαι των Ελληνόγονων, Ελληνόψυχων και Ελληνοπαίδιων, διότι Έλλην γεννάσαι ή γίνεσαι άμα τη παιδεία της Ελλάδος ενστερνιστείς εν ψυχώ.
.
Η Ελλάδα είναι συνυφασμένη με τον Πατριωτισμό της Θρησευτικότητος. Οι Έλληνες υπήρξαν και υπάρχουν ο πλέον Θρησκόληπτος Λαός της υφηλίου. Θρησκόληπτος σημαίνει να βλέπεις πέραν τού Σύμπαντος!!!!!
.
Η Ηθική είναι αναλλοίωτη και αιώνια όπως τα Μαθηματικά, εάν ποτέ 8Χ8 όχι = 64, τότε θ' αλλάξει και η Άκτιστη Ηθική Υπόσταση, Διότι τα μαθηματικά είναι Άκτιστα όπως ο Τριαδικός Θεός, ο Μοναδικός Μαθηματικός Θεός ο ΕΙς Και Μόνος!!!!! Κατά συνέπεια, αυτοί όπου κτίζουν άλλες ηθικές διά να αμφισβητήσουν ΤΗΝ ΑΚΤΙΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗΝ μάχοντε κατά της ΑΛΗΘΕΙΑΣ = ΑΛ+ΗΘΕΙΑ (Αλ = Θεός και τα Ήθεια = ήθη = η τα Του Θείου πεπραγμένα), επίσης βάσει του Νόμου της Πέραν της Μίας Καταγωγής των Λέξων Ά+ΛΗΘΕΙΑ = άλφα στερητικόν και λήθη (τα πεπερασμένα εκ γενετής, τα κτισμένα όχι τα Άκτιστα, τα φθαρτά).
.
Ο Ελληνισμός θα περάσει μέσα από τον χαλεπότερο δρόμο προς τον Παράδεισο ήτοι την Κόλαση διά να στεφανωθεί την υψηλοτέρα εκ Θεού δοσμένη Τιμή του Παραδείσου, είναι το πεπρΩμένο (και προμένο) του Ωριαότερου να παραμείνει αμόλυντος διά μέσω του βδελυγματότερου, βοθρότερου, πονηροκακοδολιότερου.
.
Έχουμε την ευκαιρία και την διακινδύνευση να παραγίνουμε παρανάλωμα της ανακύκλωσης ή Αγίοι της Τιμής!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΩΡ 007! ΧΑΧΑ! 666. ΕΠΟΧΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

ΜΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΩΡ 007! ΧΑΧΑ! 666. ΕΠΟΧΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
.
Θυμάστε ποσάκις σας είπα ότι η προηγμένη μορφή μικροψήγματος θα είναι γονιδιακή; Δηλαδή θα εισέρχεται εντός των γονιδίων σας και δεν θα μπορείτε να την αποχωρηστείτε. Πως το κατάλαβα; Έβαλα τον νου μου σε περισυλλογή συγκρίνωντας τα φρικαλαία γεγονότα όπου περιγράφει ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ότι θα χαρακτείς με μία ανεξίτηλη σφραγίδα.
.
Τι μπορεί να είναι πιο ανεξίτηλον από το να κουβαλάς το μικροψήγμα σε όλη τη γονιδιακή σου δομή.
.
Επίσης, η απλή χάραξη του αριθμού 666 όπως φαντάζοντε κάποιοι δεν αρκεί για να χαθεί η ψυχή σου χωρίς να δύνασαι να αντιδράσεις ή μετανοήσεις. Κάποιοι κάνουν δερματοστιξία τον Σατανά στην ράχη ή στους βραχίωνες τους και ο Θεός τους συγχωρεί, όταν μετανοήσουν, πως να μην συγχωρεί ένα αριθμόν που στο κατώ κάτω της γραφής είναι δικός Του, ο Ίδιος τον έφτειαξε όπως και τον 667 ή 665, σωστά; Δεν έφτειαξε δα και τίποτε ο Διαβολάκος!
.
Άσε που όπως σας εξήγησα ο 666 είναι ιερός αριθμός της Παλαιάς Διαθήκς, οι ιερείς μας δέχοντε εντός του αναλλοίωτου Κανόνος της Εκκλησίας αλλά αντιφάσκουν με να τον δαιμονίζουν. Είναι ιερός επειδή είναι ο αριθμός του Ισογώνιου Ισοσκελές Τριγώνου με τις 60 μοίρες έκαστη γωνία = 606060 και αφαιρετέων των μηδενικών βάσει Αριθμολογικής Συναρτήσεως μας κάνει 666. Ούτε οι Εβραίοι δεν ήξευραν τον λόγον της ιερότητος του 666 αλλά τον τηρούν. Πρόκειται περί μυστικόν όπου ανέλσυσε 25,000 π.Χ. ο Έλλην Ερμής ο Τρισμέγιστος.
.
Ο αριθμός αυτός συμβολίζει το Ομοούσιον της Αγίας Τριάδος ή Θείας Τριάδος ως ομόπλευρον, ομογώνιον, ισογώνιον.
.
Τούδε, η πρωτόγονη μορφή του μικροψήγματος του Αντίχριστου διαφημίζεται εντέχνως από την κατεξοχήν σειρά κινηματογραφικών ταινειών της Αντίχριστης Σιωνιστικής Καταστροφικής Τάξης της Φρίκης (Πραγμάτων Φρίκης) ήτοι τον περιβόητον πράκτωρ 007!
.
Ο Κιού εισαγάγει εντός του πράκτορα το "έξυπνον αίμαν" η πλέον πρόσφατη λέξη της νανοτεχλογίας, ώστε να γνωρίζουν οι συμμορίτες του πού ευρίσκεται ανά πάσα στιγμή, ενθουσιάζοντας τα ανυποψίαστα παιδάκια ώστε να γίνουν παρανάλωμα του πυρός του υιού της Απώλειας, εις το απώτερον μέλλον.
.
Ό,τι είναι βλακώδες το καλούν "έξυπνον" = "σμάρτ". Έξυπνες κάρτες, έξυπνος έρωτας, έξυπνη θρησκεία, χαχαχαχα, κ.τ.λ. ευτράπελα και εκτράχηλα της Εποχής της Βλακείας!!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ. ΛΑΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ = ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΙΣΡΑΗΛ ΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΙ

ΕΛΛΑΔΑ. ΛΑΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ = ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΙΣΡΑΗΛ ΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΙ
.
Είναι η Ελλάδα άχρηστη πολεμικώς; Πάντως είναι άχρηστη πολιτικώς, οικονομικώς και ΔΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ εξού και έφθασε ο Ελληνιμσός εδώ όπου έφθασε με τα ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ.
.
Πότε θα δράσει ο Στρατός; Και αν δράσει θα αντιδράσει η Τουρκία! Μας την έστησε κανονικώς και με τρόπον η «Ωραία» Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση που τόσον πολύ αγαπούσατε!
.
Ο λαός όμως πρέπει να είναι έτοιμος στρατιωτικώς σε ουλαμούς.
.
Το Ισραήλ δεν δέχεται Μωαμεθανούς Μετανάστες, αυτούς τους σκοτώνει σε Λίβανο, σε Αραβία, τους εξαποστέλλει εις την μισητή Ελλάδα ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, διότι αυτοί δεν ήρθαν μόνον διά να ρημάξουν αλλά διά ν’ αφαιμάξουν και αφανίσουν ΕΣΑΣ/ΕΜΑΣ Έλληνες.
.
Θαυμάζετε το Ισραήλ, μα το Ισραήλ είναι Οικοκύρης του Οίκου του, εμείς είμαστε ζωύφυα τους Οίκου μας. Το Ισραήλ είναι Αυτοκράτος εμείς είμαστε Κράτος Κτηνών του Ισραήλ προς το παρόν!
.
Περιπέσαμε εις την Μαλθακότητα των Ηδονών, των Παραισθήσεων, των Απάτων, των Απατεώνων, των Κομμάτων, των Ιδεολογιών, των Αιρέσεων, της Αντίφασης, της Φλυαρίας (στην Κύπρο μία παροιμία λέγει: «τα πολλά λόγια είναι πτώχεια») και νά μας τούδε, δεν έχουμε πού να κλίνουμε την κεφαλή. Ούτε Τον Θεόν τιμήσαμε και τιμάμε, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΗ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΔΥΝΑΜΟΣ.
Άνευ της επεμβάσεως άλλων συνθηκών με την δράση άλλων χωρών ή παραγόντων Ελληνισμός δεν θα υπάρχει τον επόμενον αιώνα ούτε διά δήγμα.
.
Οι Μετανάστες είναι ο Δούρειος Ίππος του Οδυσσέα και επιστρέφει ως μπούμερανγκ. Ανάμεικτοι με τους αθώους και οι φιλόκακοι δολοφόνοι της Χριστιανικής Ελλάδος.
.
Τουλάχιστον, ν’ απαιτηθεί δυναμικώς να βαπτιστούν. Διότι το πρόβλημα δεν είναι το χρώμα τους, η οσμή τους, η βλακεία τους, αλλά η κουτοπόνηρη εχθρική προς Τον Χριστόν και τους πιστούς Του θρησκεία τους. Διάκεινται εχθρικώς εναντίον των Ελλήνων είτε είναι Χριστιανοί είτε ουχί.
.
Διώκουν τον όφι (Μωαμεθανούς) από τον οίκον του τού τον κλέβουν και συνάμα τον στέλνουν σ' εμάς να κλέψει τον οίκον μας και ύστερα να του τον αρπάξουν όπως άλλοτε τον οίκον του. Τάδ' έφη Αντίχριστος Σιωνισμός.
.
Η Κρήτη ν’ αναλάβει ευθύς αμέσως τα ηνία, ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ!!!! ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ



ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ!!!! Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ!!!! ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ
.
Να πως σκέπτοντε οι εχθρικοί στρατηγοί του Πολέμου:
.
Δημιουργούν χάος ώστε να καταπέσει το ηθικό, να μας συγχύζουν, να μην ξέρουμε από πού να αρχίσουμε. Να μας απασχολούν με πούστικα σύμφωνα συμβίωσης και άλλα περισπαστικά γεγονότα.
Εσείς ηρεμείστε, τρέξετε αγοράστε όσα όπλα μπορείτε, κάνετε εισαγωγές, αγοράστε υλικά για αυτοσχέδια όπλα, μάθετε την τέχνη της παγίδας, της διαφυγής, της καταδρομής. Μάθετε να είστε ψύχραιμοι και να κτυπάτε αλύπητα τον εχθρό, όλα τα άλλα είναι για τους μαλάκες!
.
Αγοράστε και αποθηκεύσετε φάρμακα και τροφές μακράς διαρκείας εντός και εκτός οικισμών σε κοντινά και μακρυνά μέρη, ήτοι στην ίδια γειτονιά ή την παραπέρα αλλά και από την Αθήνα έως την Πελοπόνησσο, στα χωριά, κοντά σε θάλασσα, βουνά, λαγκάδια κ.α..
.
Το κυνηγετικό μπορεί να σκοτώσει τον τζιηχατιστή και να του πάρετε το αυτόματο.... το ίδιο μπορεί να συμβεί με το μαχαίρι ή τις λαβές παγκρατίου (αριανών = πολεμικών τεχνών με γυμνά τα χέρια).
Οι εχθροί θα κτυπήσουν εξ εντός και εκτός Ελλάδος και Κύπρου. 
.
Τουτέστιν, κάμετε το ίδιον, αφήστε στην πάντα τα κόμματα και όποια άλλη μαλακία που σας δέρνει και ενωθείτε ως άνθρωποι, συγγενείς, φίλοι. Κτυπήστε τους πονηρά, αλύπητα, χωρίς δυσταγμό. Για Του Χριστού την πίστη την μεγάλη, την πατρίδα, την οικογένεια!
Προσεύχεστε καθημερινά, σκέπτεστε και δράτε καθημερινά, μάθετε με τι πρέπει να τρέφεστε για να αντέχετε και ούτως ή άλλως μάθετε να αντέχετε ως αντάρτες με στομάχι μυίγας, καρδία τίγρη και πόδια λαγού! Δεν έχετε άλλη επιλογή. Επιβίωση ή θάνατος!!!!
.
Ο Μέγας Μιλτιάδης είπε στους στρατιώτες του πριν την μάχη με τους Πέρσες: «αυτοί αν χάσουν έχουν πατρίδα να γυρίσουν εμείς δεν έχουμε πού να πάμε». Το καταλάβατε αυτό μαλάκες όσοι εξ υμών ασχολείστε με κόμματα και ψευδοφιλανθρωπίες. Το παιχνίδι του βλάκα που τον πειάνουν άπραγο στα πράσα παίζετε νοοαυνανισταί!
.
Να πως θα έρθει το κακό.
.
Γενική κρίση, γενική σύρραξη, γενική αιματοχυσία σε πλαίσια όπου θα γενικευτεί.
Οι προφητείαι επαληθεύονται να πως!
.
Τα εξαμίλια ως τόπος καυγά για τους λαθρομετανάστες και την διεκδίκηση της άκρης του Αιγαίου στα σύνορα της Μικρασσίας μας. Και όχι για το πετρέλαιο. Προωθείται από την Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να συμπλακούν Έλληνες και Τούρκοι και να γίνει αιματοκύλισμα.
.
Σημειωτέον ότι οι Εβραίοι γενοκτόνησαν την Αραβία και τώρα θα συνεχίσουν με την γενοκτονία Ελλάδος και Τουρκίας. Και εν προεκτάσει Βαλκανίων και Ευρώπης αφού αυτό είναι το σχέδιον, έκαστος να σφάζει τον άλλο για να νικήσουν αυτοί και ο Σιωνιστής Αντίχριστος των.
.
Εμείς όμως, οφείλουμε να επιβιώσουμε και επιβιώσουμε!
.
Πτώση της ελληνικής κυβέρνησης ή πλήρης χαοτική αδράνεια, απραξία ή συγχυστική αντιφασκική πολιτική όπως προλέγει η προφητεία για πολιτική ανομαλία. Έρχεται αλλά είναι ήδη παρούσα!
.
Το 1/3 των Τούρκων θα σφαγεί είπαν οι προφήται και το 1/3 της Τουρκίας είναι βάση της συνθήκης του Καρς ρωσσικό έδαφος είπε εφημερών ο Μπούτιν! Πως σας φαίνεται αυτό;;;;;
.
Θα έρθει ξαφνικά είπαν, Έρχεται και έρχεται ξαφνικά αλλά με ηλιγγιώδη ταχύτητα.
.
Η Τουρκία στην αρχή θα νομίζει πως νικάει είπαν, οι προφήται. Ήδη νομίζει πως νικάει, κατάρριψε και το αεροσκάφος της Ρωσσίας και πετάσει στα σύννεφα.
.
Είπαν οι προφήται, θα αρχίσει από την Ουκρανία αλλά γρήγορα θα κατασβυστεί η αντιρωσσική εξέγερση της μασσωνίας. Όπερ και εγένετο εν έτει 2014 μ.Χ..
.
Η Ρωσσία διεκδίκησε και έλαβε την Κριμαία. Τώρα διεκδικεί βάσει της συνθήκης Καρς το εν τρίτον της Μικράς Ασσίας, ας την πάρει όλη και ας γίνουμε Ρώσσοι παρά Ευρωπαίοι, Εβραίοι και Τούρκοι. Τουλάχιστον θα έχουμε την κεφαλή μας ήσυχη ότι δεν θα σφαγούμε εν ύπνω! Είμαστε Ομόθρησκοί και Ομόεθνοι, καθότι Τρώες και άλλες φυλές της Ελλάδος μετανάστευσαν χιλιετηρίδες πριν εκεί στα μαύρα χιόνια!
.
Το Γένος μας θα μεγαλώσει είπαν για την Ελληνορθοδοξία οι προφήται. Οι συρρέοντες μετανάστες θα βαπτιστούν και πρέπει να τους το απαιτήσουμε με σθένος, θάρρος και ευγενικό θυμό χωρίς σταματημό. Θα βαπτιστούν και οι Τούρκοι που θα συρρέουν στα μικρασσιάτικα ελληνικά νησιά εν ώρα οργής της ρωσσικής άρκτου. 
.
Η Ευρώπη θα γίνει παραγκούπολη είπαν! Το θέλει το Ισραήλ για να χαθούν τα αρχαιοελληνικά κτήρια, μνημεία, βιβλία κ.α. για να ξεχαστεί η Ελλάδα! Το θέλει και ο Τριαδικός Θεός διότι δεν εκτιμούν οι Ευρωπαίοι την Μάνα τους Ελλάς!
.
Η λύση στην έχθρα εξ ανέκαθεν ήταν ο πόλεμος, ειρήνη ήταν η ακήρυκτη προ+εκεχειρεία και προανακοπή ώστε έκαστον στρατόπεδον να ετοιμαστεί.
Οι Εβραίοι θα νικήσουν για να χάσουν την ψυχή τους! Θα αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα για να αποδείξουν την ανωτερότητα τους έναντι Του Θεού. Αν ήσαν ανώτεροι θα ήσαν ανώτεραι και αι πράξεις αυτών όχι χαμερπείς. Εννοώ πάντοτε τους φανατικούς. 
.
Οι φανατικοί Μωαμεθανοί χείριστοι όλων, δεν αρκεί που είναι κτήνη εγκλήματος είναι και υποδείγματα υπερβλακείας!!!!
.
Με το σπαθί στο χέρι. Το σπαθί είναι ο Άλλος Σταυρός, η Ιερά Ρομφαία.
.
Δεν είμαστε εγκληματίαι είμαστε υποχρεωμένοι να αμυνθούμε όπως είμαστε υποχρεωμένοι καθημερινώς να αυτοταϊζόμαστε!!!! Μήπως διαφωνείτε πως σφάλλω γαρ;;;;;
.
Με την ευλογία Του Τριαδικού Θεού και την Δόξα Αυτού, τραβάτε με θάρρος, ταπεινότητα, σοφία και πνεύμα ευλάβειας προς φίλους και εχθρούς εμπρός. Ετοιμαστείτε. 
.
Δεν επιλέξαμε εμείς τον πόλεμο η μοίρα τον επέλεξε!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΙΩΝ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΟΙ ΖΩΩΔΕΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ

ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΙΩΝ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΟΙ ΖΩΩΔΕΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ
.
Αναφέρω την σπουδαιότερη ρήση όλων των εποχών ήτις ελέχθηκε από τον Σωκράτη όταν τον καταδίκασαν εν αδίκω: «ένας καλός άνθρωπος δεν έχει να φοβηθεί τίποτε ούτε ζωντανός ούτε νεκρός» μία υπερχριστιανική π.Χ. μαρτυρία.
.
Εις παραλλαγή αυτής δηλώνω ότι: «ένας καλός άνθρωπος είναι ψυχικώς αήττητος και ένας ετοιμοπόλεμος άνθρωπος είναι επιβιωτικώς αήττητος, άλλωστε η πρώτη αρετή της Ελλάδος ήταν η ανδρεία, διότι χρειάζεται ανδρεία για ν’ αντέξεις σκλάβος, να έχεις το σθένος να ελευθερωθείς και να γίνεις άγιος. Δηλαδή ό,τι αγαθόν θέλεις να γίνεις γίνου πρωτίστως ανδρείος (θαραλλαίος) ακόμη και αν είσαι γυναίκα».
.
Το βιβλίο αυτό ονομάζεται «Τροφή Για Ελληνική Σκέψη». Στο βιβλίο του: Το βιβλίου του Αντίχριστου Γερμανού Φριεδερίκου Νίτσε «Το Λυκοφώς των Ειδώλων» που εξεδόθει τον 19ον αιώνα μ.Χ. εξυβρίζει τον Σωκράτη και τον αποκαλεί άρρωστο ενώ ο ίδιος έπαθε εν τέλει σοβαρή ψυχολογική ασθένεια. Στον βιβλίο του περιγράφει έναν κόσμο όπου θα λατρεύει τις εικόνες και δεν θα σκέπτεται πια αλλά θα ακολουθεί πιστά τις άμεσες και έμμεσες εντολές της πληθώρας των εικόνων. Πόσον δίκαιο είχε! Τηλεόραση, διαδίκτυο, τηλεπαίγνια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, διαφήμιση κ.α..
.
Διά του λόγου το αληθές εν έτει 1904 μ.Χ. διέρρευσαν «Τα Μυστικά των Σοφών της Σιών» και να τι διδάσκουν μεταξύ άλλων: «...Εν ολίγοις γνωρίζοντες εκ της πείρας πολλών αιώνων, ότι οι άνθρωποι ζώσι και διευθύνονται υπό ιδεών και ότι αι ιδέαι αυτά μεταδίδονται εις αυτούς διά της μορφώσεως διδομένης μετά ίσης καθ’ όλους τους αιώνας επιτυχίας, αλλά με διαφορετικά, εννοείται, μέσα θ’ απορροφήσωμεν και θα προσαρμόσωμεν προς το συμφέρον μας τας τελευταίας αναλαμπάς της ελευθέρας σκέψεως την οποίαν από μακρού χρόνου ήδη κατευθύνομεν προς τα πράγματα και ιδέας αίτινες μας χρειάζονται. Το σύστημα της καταπνίξεως της σκέψεως ετέθη ήδη εν εφαρμογή διά της μεθόδου ήτις εκλήθη «διδασκαλία δι’ εικόνων» και ήτις θα μεταβάλη τους χριστιανούς εις πειθήνια ζώα μη σκεπτόμενα και αναμένοντα την δι’ εικόνων παράστάσιν των πραγμάτων διά να τα αντιληφθώσιν.... Εις την Γαλλίαν εις εκ των καλλίτερων πρακτόρων μας ο Bourgeois εκήρυξε ήδη το νέον πρόγραμμα της δι’ εικόνων εκπαιδεύσεως.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη