Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΙΣΡΑΗΛ, 3Ε, ΝΑΤΟ!!!!



ΣΟΚ!!!! ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΙΣΡΑΗΛ, 3Ε, ΝΑΤΟ!!!!
.
Οι διεθνείς αντιελληνικές μασσωνικές δυνάμεις αφού έκτισαν το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή με προδότες εκτός Κύπρου και αρωγούς εξ αλλοδαπής, ήρθαν τώρα να μας παραχωρήσουν «λύση λύτρωση»!!!!

στράτευσης των γυναικών,ετοιμάζει ο Καμμένος






Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε σήμερα στην Τρίπολη και παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας της Δ΄ ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στην 124 πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης.
«Όσο εγώ είμαι υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν πρόκειται να δεχτώ μείωση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες έχουν μειωθεί πάρα πολύ, πάνω από 60%», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Έλληνα χρωστάς και το πλεονασμα. Τι είσαι;





Απο τον Πόρτα – Πόρτα
Με μικρή τροποποιηση
Παλι απ την αρχή.
Περιμέναμε επιβεβαίωση Γιουροστατ για πλεόνασμα. Τι έγινε και ανακοίνωσαν  νούμερα και ΛΟΓΙΣΤΙΚΉ διάθεση αυτών ?
ΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΌΝΑΣΜΑ…
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕΣΑ  ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΦΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ( άμεσα και έμμεσα )
Έλληνα εχεις πληρώσει 321.000.000.000ευρω μέσα απο τον τάφο σε τόκους και χρεολυσια σε 5 χρόνια.
Σου δίνουν 500εκ αντί για 2 δις…500εκ είναι τα έξοδα εκταμίευσης efsf + 80%τόκων μονο του ΔΝΤ σ εναν χρονο
Ελληνα όταν βρεις τοκογλύφο ο οποίος σου γυρνάει πίσω χρήματα ενω του χρωστάς 80πλασια…. Να μου τον δείξεις να τον κάνω Θεο του χρήματος.
Έλληνα πας να ψηφισεις τον γύψο που περιέγραψαν στο σημερινο άρθρο για το TwoPack.
Έλληνα θα βγεις αγορες με 5,5-5,8 % ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ) και θα χαρείς που δανείζεται…!! Ποσο θα χαρεις που δανείζεται με 3πλασθο κοστος συν εγγυησεις…..σε καταλαβαίνω !
Έλληνα στο γράφω 5 χρόνια τώρα….αναρωτησου….ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΧΑΣΟΣΚΟΠΟΙ !!! Μην κλαιγεσαι για τους κερδοσκόπους….εσύ Έλληνα τι είσαι ?? Χασοσκοπος ?? μμμμμμ
Ίσως είσαι χασοσκοπος τελικά…
Είσαι γουσταρεις να χάνεις τα παντα και να κλαιγεσαι για την αδικία ….
Έλληνα θα στο πω και δεν μασαω ποτε τα λογια μου.
Έλληνα εισαι τριμαλακας.
Τραβά ψήφισε τους γκέι
Τραβα ψήφισε τους περιφεριαρχες του Φουχτελ
Τραβά ψήφισε ευρωβουλευτές με 30.000 το μήνα μισθό….και κλαψε για το ψωμί και το γάλα.
Έλληνα είσαι ζώο.
Έλληνα επειδή δεν ξέρεις ποσά σου κλέβουν και πως….δεν σημαίνει οτι είσαι ανευθυνος. Ελληναρα ηλιθιε τσολιά τσαμπα μαγκα του καφενείου.
Έλληνα μαλακα… Σε 12 χρόνια εχεις πληρώσει 850.000.000.000 σε τόκους και χρεολυσια μαλακα Ελληνα.
Έλληνα χρωστάς οσα γουσταρουν να χρωστάς. Συμφωβεις; ναι ε ; συμφωνείς βλέπω διότι εχεις έτοιμη την ανεύθυνη ηλίθια δικαιολογία οτι «δεν μπορεί να γνωριζεις και εχεις ψηφίσει βουλευτές να σε προσέχουν»
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ;;
Έλληνα, καθρεφτη εχεις ;
Εχεις. Ουτε αυτός σου ανήκει!
Κοιτά την χαζοφατσα σου στον δανεικό καθεαυτή και βγες απ το δανεικονσπιτι σου και πήγαινε να ψηφίσεις τους Δανειστές σου…! Ναι !
Αυτοί σε προσέχουν και σου δίνουν δανεικά για να εχεις τον καθρεφτη του μαλακά σπίτι να χαίρεσαι.
Βρισε με που σε κάνω ρόμπα ρε Ελληναρα. Βρισε με.
Πληρώσες 321δις σε μνημόνιο και σου «δίνουν» 500εκ για να στα πάρουν πίσω αμέσως και χαίρεσαι ρε μαλακά Έλληνα.
Έλληνα απόδειξε μου οτι δεν είσαι ο Μαλακας που βριζω.
ο ΑΑΑΑβαδιστος μαλακας Ελληνας.

Μαλακά Έλληνα σου έδειξα οτι θα σου κλέψουν 134.000.000.000 αξίας Πλούτου σου διότι είσαι «υπεύθυνος μαλακάς πολιτης» …..
και κοιμάσαι ρε μαλακά Ελληνα. Κοιμάσαι ρε ζώο.
Μετα φταίνε οι Χασοσκοποι ;

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΟΡΟΪΔΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΣΙΠΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, Η Ε.Ε.Ε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΤΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠΠΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!



.
Ένας φίλος μου έλεγε ότι ο Τσίπρας θ’ αντέξει 5 μήνες και ύστερα θα κάνει κωλοτούμπα, έκανε ήμισυκωλοτούμπα άρα τε δικαιώθηκε κατά το ήμισυ. Βεβαίως το άλλον ήμισυ μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα ή να τα ανατρέψει υπέρ μας, από σκοπόν που δεν το βλέπω αφού δεν έχουμε προγραμματισμό ή από τύχη ή Θεία Παρέμβαση.

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ (3Ε) ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΚΟΥΚΟΥ!!!! Και μετά το ευρώ το τσιπάκι... ΚΑΙ ΎΣΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΟΚ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑ!!!! ΓΙΑΒΟΛ!!!! ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΠΑΜΕ ΔΡΑΧΜΗ!!!! ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ!!!!...

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΙΚΟ: ΜΕΘΕΤΕ ΠΩΣ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΠΟ 3Ε!!!!

 

ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΙΚΟ: ΜΕΘΕΤΕ ΠΩΣ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΠΟ 3Ε!!!!
.
«Θἄρθη πρῶτα ἕνα ψευτορωμαίϊκο· νὰ μὴ τὸ πιστέψετε· θὰ φύγη πίσω». Προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού του οποίου οι προφητείες θα μπορούσαν να γίνουν κινηματογραφική ταινεία προόρασης. Το ψευτορωμαίϊκο προφανώς είναι το νυν ελληνικό κράτος το οποίον θα φύγει πίσω απ’ εκεί όπου ήρθε, ήτοι την αρωγή των Ιουδαίων της Ευρώπης ώστε να χαλαστεί η Οθωμανική Αυτοκρατορία που ήταν εμπόδιον εις τα σιωνιστικά σχέδια. Η κυπριακή παροιμία το προορίζει: «για το χαττήρι της βασιλιτζειάς/βασιλικού (Σιών) πίνει η γλάστρα το νερό (Ελλάς)» αφού καταστράφηκε η Οθωμονική Αυτοκρατορία. Μας χρεώνουν οι Εβραίοι μάλιστα ότι έχουμε πολλά εδάφη και πρέπει να τα χάσουμε, τέτοια λόγια κυρκλοφορούν σε συνέδρια..
.
Χάσαμε 1,500,000 ανθρώπους εν έτει 1821 μ.Χ. διά το χαττήρι μίας ψευδοελευθερίας, αν είμασταν ενωμένοι με οικονομικούς ρυθμούς αλληλεγγύης σήμερα θα είμασταν 40,000,000 εκατομμύρια και με αμύθητα πλούτη. Ο πληθυσμός που χάθηκε ευνόησε τους Εβραίους και τους Ευρωπαίους. Μετά χάσαμε 2,500,000 εκατομμύρια ψυχές εις τον Α΄ΠΠ και τον Εμφύλιο Πόλεμο με ωφέλειους τους Εβραίους και Ευρωπαίους πάλαι. Λοιπόν, με απλά λόγια, σύντομα, αποκαλύφθηκε πως οι νίκες μας δεν ήταν και τόσον νίκες όσον αφορά το έθνος, την ποσότητα και την επιβίωση του, αλλά μικρής διάρκειας καλή για τα άτομα όπως εμείς.
.
Ετοιμάζεται μία Δεύτερη Μικρασσιατική Καταστροφή από την Ε.Ε.Ε. = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει όλα τα σενάρια έτοιμα ώστε κάθε πρωθυπουργός ή Έλληνας ότι και αν επιλέξει να είναι παγιδευμένος και εν τέλει να φαίνεται προδότης, προσπαθώντας να επιλέξει «το μη χείριστον βέλτιστον» αν και τέτοιον δεν υπάρχει. Θυμάμαι το καθηγητή της Φυσικής Μακρίδη που μας έδωσε ανά χείρας πέντε διαφορετικών σχημάτων βάρη ώστε να μετρήσουμε με τον νου μας ποίον ήταν βαρύτερο, εν τέλει ήταν όλα τα ίδια, και ο νοών νοείτο. Ο λόγος της αποτυχίας μας είναι ότι δεν έχουμε βαθύτερο σχέδιον δράσης ως Έλληνες αλλά κομματική δράση όπου ψευδοαντιμετωπίζει καλοστημένες παγίδες δοκιμασμένες και πλεγμένες δεκαετίες σε ολίγες ημέρες ή μήνες άμα αναλάβει την διακυβέρνηση, ώστε να πειάνεται αδαής και αδιάβαστη. Τούτος είναι ο λόγος της αποτυχίας όλων των κυβερνήσεων, είτε επειδή είναι προσυνεννοημένες στην αδικία της προδοσίας είτε επειδή παγιδεύοντε ώστε να αποφασίσουν ποίον βάρος είναι το ελαφρύτερο.
Αν η Ελλάδα παραμείνει εντός Ε.Ε.Ε. θα της επιβληθεί κυριολεκτική εξαθλίωση, πείνα, υπερταπείνωση, ώστε να εξοντωθεί ο ελληνικός λαός και να μην γεννοκοπάει. Αν η Ελλάδα αποχωρήσει τότε θα οικειοποιηθούν οι Τράπεζες τις καταθέσεις, θα κηρύξουν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ ιδεολογιών και μεταναστών εχθρών του έθνους, πόλεμο από Αλβανούς και Τούρκους που θα απαιτήσουν την Θράκη και άλλα μέρη και η Ε.Ε.Ε θα μας λέγει, αν είσασταν στην αγκαλιά μας, δηλαδή αν παραδίσαμε σ’ αυτούς την Πατρίδα δεν θα την έπαιρναν οι Αλβανοί, Τούρκοι και άλλοι οι οποίοι εργάζονται για την Ε.Ε.Ε. και θα την πάρει από τα χέρια τους ούτως ή άλλως. Η οκκά έχει 400 γραμμάρια όπως λέγει το ρητόν.
.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε διαχρονική πολιτική και δρούμε αναλόγως των περιστάσεων, άρα τε, όποια απόφαση και πάρουμε εις οιανδήποτε δειλημματική περίσταση είναι εσσφαλμένη διότι οι Εβραίοι και Ευρωπαίοι παγιδεύουν και τους δύο ή περισσότερους δρόμους, δηλητηριάζουν όλα τα δολόματα όπου μας προσφέρουν. Στον Τσίπρα επί παραδείγματι, φανέρωσαν μέρος της παγίδας την κατάλληλη στιγμή ώστε να τον κάνουν να υποκύψει, έτσι κάνουν σε όποιον προσπαθήσει να αντιδράσει αν δεν είναι δηλαδή ήδη ικανός υποκριτής/θεατρίνος ιδικός τους.
.
Το βαθύτερο ψυχικό σύμπλεγμα κυριολεκτικής κατωτερότητας είναι ότι δρούμε πάντοτε με τα ΤΡΙΑ ΟΥ = ΚΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥ = ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ = ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΡΘΕΙ από τις λέξεις κουτός+ρουν.
.
Το μεγαλύτερο όπλο της πολιτικής και της στρατιωτικής είναι ο ΔΟΛΟΣ. Οι Εβραίοι το συνειδητοποίησαν έκτοτε όπου εφαρμόσαμε τον ΔΟΥΡΕΙΟΝ/ΔΟΥΛΕΙΟΝ ΙΠΠΟΝ. Για να μπορείς να το εφαρμόσεις αυτόν πρέπει να μην εκτιμάεις τον άνθρωπο ή τον μη σύνεθνον, ήτοι να πιστεύεις πλήρως εις το πας μη Έλλην βάρβαρος και ακόμη χειρότερα εις το πας μη Έλλην κτήνος ή κάτι άλλον αντίστοιχον, όπως οι Εβραίοι όπου θεωρούν ζώα τους μη Έλληνες, ώστε να μην ριζώσουν φυτά ενοχής και τύχης στην ψυχή, να βλέπεις μη σύνεθνον και να σου φαίνεται κατώτερος από κουνέλι, όπως τους Εβραίους, να γιατί νικούν. Πολλοί Έλληνες από την αρχαιότητα ήσαν αυτής της σκέψης όπως οι Σπαρτιάτες εκ των οποίων κατάγονται οι Ιουδαίοι, ενώ άλλο Έλληνες ανάπτυξαν ένα φιλάνθρωπο παναθρώπινο συναίσθημα όπως του Χριστιανισμού που αφίχθηκε αργότερα.
.
Όταν αγαπάς τον εχθρόν σου είναι ωσάν να προσυπογράφεις την επιβίωση του εχθρού σου και την εξαφάνιση του εαυτού σου, αυτό σου εκδωρίζει την αιωνιότητα του Παραδείσου αλλά την εξαφάνιση από προσώπου Γης ως επί τω πλείστον. Στην Ανατολή Βουσισταί λένε πως υπηρετούν τους Λευκούς Τουρίστες επειδή για να είναι σ’ αυτήν την θέση οι Ανατολίτες σημαίνει ότι ως ψυχές αδίκησαν τις ψυχές που γεννούνται Λευκοί σε τούτη τη ζωή, μπορεί εμείς οι Έλληνες να πληρώνουμε αδικίες, εγκλήματα και κρίματα μακρυνών προγόνων, να κόβουμε αμαρτίες δηλαδή.
.
Αν η Ελλάδα φύγει από το Ευρώ θα την εύρει πόλεμος 100% αργά ή γρήγορα, αν παραμείνει θα την εύρει αφανισμός από την πλήρη εξαθλίωση. Υπό τας περιστάσεις η πρώτη είναι καλύτερη διότι η βία του πολέμου μπορεί να φέρει και άλλους εμπλεκόμενους ενώ η βελούδινη βία της πείνας φαντάζει ειρήνη και ψευδοδυστυχία, δεν θυμώνει άλλους, δεν τους συγκινεί να εισβάλουν στον πόλεμο ή να υποστηρίξουν τα συμφέροντα τους που μπορεί να συνάδουν με την επιβίωση μας.
.
Όλα αυτά ας σκεπτόμαστε εθνικά, αν σκεπτόμαστε ατομικά συμφέρει να υποκύψουμε σε ό,τι βαθύτερο θέλει η Ε.Ε.Ε. ήτοι απάρνηση θρησκείας Χριστιανισμού, ο Χριστός είπε ότι θα σας καταδιώξουν με λύσσα έναντι της πίστης σας σ’ Εμένα, αυτό είναι όλο, αλλά αν ακόμη αρνηθούμε Τον Χριστόν δεν τους αρκεί, θέλουν να αρνηθούμε και την Αρχαιότητα, και το όνομα μας και την Πολυθεϊκότητα μας και εν γένει εν τέλει τα γονίδια μας, συνεπώς ό,τι και αν αρνηθούμε δεν τους αρκεί, τους αρκεί μόνον ο πλήρης αφανισμός μας, βεβαίως δεν συσστήνω ν’ αρνηθούμε τίποτε, προς Θεού, συσστήνω να ενισχύσουμε την Πίστη μας σε ό,τι έχουμε.
.
Παλαιότερα χύναμε αίμα για να επιβιώσουμε, τώρα το φυλάγουμε αλλά είμαστε άτυχοι, τότε έπρεπε να το φειδωλούμε διότι δεν υπήρχαν μικροψήγματα/μικροτσιψς ενώ τώρα πρέπει ν’ αγωνιστούμε τουναπάλιν όπως πριν διότι ούτως ή άλλως αν μας βάλουν μικροψήγματα μετά από μεγλάη πείνα ή για να είμαστε μέλη της κοσμικής κοινότητας δεν θα έχουμε καμμία εθνική, θρησκευτική, προσωπική, ανθρωπιστική, αξιοπρεπή ψυχική ταυτότητα.
.
Μοναδική πιθανότητα να φύγουμε από την Ε.Ε.Ε. και να εφαρμόσουμε εκείνον όπου φωνάζουμε στις ιορτές, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, να στερηθούμε όπως οι προγόνοι, για να σώσουμε την Πατρίδα, την Αξιοπρέπεια, το Γένος. Ή ΔΕ ΜΗ ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ Ή ΝΕΚΡΟ.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ Ε.Ε.Ε. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΟΥΝ ΑΔΥΤΗ/ΛΥΤΗ. ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΥΡΑΝΝΙΑΣ


ΩΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ Ε.Ε.Ε. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΟΥΝ ΑΔΥΤΗ/ΛΥΤΗ. ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΥΡΑΝΝΙΑΣ
.
Ωθείστε τον Τσίπρα να πάρει την Ελλαδίτσα από το χέρι και να φύγει για την Ελλάδα διότι την λακτάρα του ΟΧΙ οι Εβραιοευρωπαίοι δεν θα την συγχωρέσουν. Θα την πανδέσουν οπισθάγκωνα την Ελλάδα για να μην ξανά τολμήσει να σηκώσει μούρη στους βρυκόλακες. Δεν συγχωράει η Μαφία δεν το ξέρετε, φαίνεται είστε αδαείς, δεν είστε της πιάτσας. Συγχώρα τον κακό αλλά μην το επανεμπιστευτείς που τον νίκησες, πρόσβαλες, κατάβαλες, θα τόχει συνέχει απομέσα του. Βρε παιδιά αυτά τα βλέπουμε στην καθημερινότητα μας σε λιμάνια και σαλόνια πόσον δε μάλλον στα υπερσαλόνια της υπερμασσονικής υπερμαφίας.
.
Δεν ξεχνούν οι ραββίνοι και οι Εβραιομασσώνοι, το λέγει η θρησκεία τους όχι εγώ, μία γάτα να τους έφταιξε πριν τρεις χιλιάδες έτη θυμούντε μέχρι να ξεκληρίσουν την ράτσα της. Δεν χωραττεύουν, το εννοούν, είναι για δέσιμο από κακία, μνησικακία, όρκο, επιμονή, λόγω απυηθμένης υπανασφάλειας από τις κακουχίες που πέρασαν στις στερήσεις της καταραμενοευλογημένης ερήμου.
.
Σας το ξαναλέγω, ύαλος/γυαλί που ράγισε δεν επανακολλάει. Η σχέση μας με την Ε.Ε.Ε. = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση έσπασε οριστικά, τώρα μας καλοπειάνουν αλλά θα επιχειρήσουν να μας εξευτελίσουν πλήρως. Τους Φιλισταίους/Παλαιστήνιους πέραν των 2,000 ετών τους έχουν άχτι, δεν ξεχνάνε αυτοί γονιδιεύουν Σπαρτιάτες, καλά σας τα λέγω, ακούστε πριχού να είναι αργά.
Δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος να φύσουν την Ελλάδα άλυτη ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, άλλωστε τα μικροψήγματα/μικροτσίψς γιατί τα κάνουν; Διότι εκεί είναι το όλον θέμα και ο όλος καυγάς είτε μας αρέσει είτε όχι. 
.
Και τώρα που τα λέμε, γιατί δεν πιστεύετε στα λόγια του Ιωάννη του Θεολόγου της Πάτμου της Αποκάλυψης; Βρε ο άνθρωπος τα λέγει ξεκάθαρα, για μικροψήγματα, γιατί αποφεύγουμε τις συγκρίσεις του θέματος με τα σημεία εφημερών; Μα επειδή είμαστε υποκριταί στρουθοκαμηλίζοντες.
.
Ποία ελευθερία, ελευθεροβούληση, μετάνοια, αλλαγή πλεύσης, δικαιοσύνη, σωφροσύνη, δημοκρατία, θα υπάρχει με μικροψήγμα του Χαντακωμένου θα έχεις ηλίθιε;;;;
.
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ = Ή ΤΑΝ = DONE (ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΓΓΛΙΣΤΙ) Ή ΕΠΊ ΤΑΣ (ΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΣΤΊ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΊ ΤΟΎΤΟΥ/ΤΟΎΤΩΝ. Δεν υπάρχει μέλλον στην Ε.Ε.Ε., έγινε για να σκοτώσει το μέλλον της Ευρώπης και πρωτίστως των Ελλήνων και των Χριστιανών. Ένα χριστιανό έθνος που καμμύει/κλείνει τους ομματούς εις τα κελέσματα της Αποκάλυψης του Μικροψήγματος, Υποκριταί Γραμματείς και Φαρισσαίοι κάθε φυλής. 
.
Όταν καταφέρεις να ξεφύγεις μία φορά από τον απαγωγέα ή δήμιο σου σε κολακεύει όπως η αστυνομία να παραδοθείς και τότε δεν ξανά κάνουν το σφάλμα, σε αλυσοδένουν ή σκοτώνουν τελεσίδικα, δεν υπάρχει πλέον ασφαλής δρόμος εντός της Ε.Ε.Ε., φεύγουμε ή χαθήκαμε. Ελλάδα με μικροψήγματα δεν θα υπάρχει, Ελλά σκλάβα υπάρχει διότι ο σκλάβος έχει κάποια αυτοβούληση, ο μικροψηγματοστιγμένος ούτε την ανάγκη του δι’ αφόδευση ορίζει. 
.
ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ!!!! ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!
.
Η ΕΛΛΑΔΑ Ή ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Ε.. Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε πως είτε ψηφίσουμε ΟΧΙ είτε ΝΑΙ θα πεινάσουμε με την διαφορά εντός της Ε.Ε.Ε. θα εξαφανιστούμε ενώ εκτός θα περάσουμε λιτότητα για να σώσουμε τα εδάφη μας, τον πολιτισμό μας, τις ψυχές μας, κυρίως τις ψυχές μας διότι άλλοι σε συμβουλεύουν ή σου κάνουν καλό στο χρηματικό συμφέρον και άλλοι στο ψυχικό συμφέρον, πρέπει να μάθεις να ευδιακρίνεις και να αποφασίζεις. ΨΥΧΗ Ή ΕΥΜΑΡΕΙΑ/ΠΛΟΥΤΟΣ;;;;
.
Η Ελλάδα είναι δέσμια. Ο λύκος όταν εκλύνεται φεύγει μακρυά να ζήσει δύσκολα για την αυτοτροφοδοσία του αλλά ελεύθερα και αξιοπρεπώς. Ο λυκόσκυλος προτμάει την ησυχία της εύκολης ταϊσεως από τον αφέντη του και ας είναι αλυσοδεμμένος, τεράστια διαφορά, ο μεν διακινδυνεύει τα πάντα συν την ζωή του ο δεύτερος βαδίζει εις την εμβεβαιότητα της χορταστικής σκλαβιάς. Ύστερα του κόβουν και το φαγητό μα έχει μικροψήγμα και δεν μπορεί να κρυφτεί χωρίς να τον συλλάβουν σαν χάννο σε ιξόβεργο χαμογελαστό!!!!
.
Ο Τσίπρας απάλλαξε την Ελλάδα από την Τρόϊκα να την απαλλάξει και από την Ε.Ε.Ε.. Δεν μας αγαπούν, δεν αγαπούν κανένα αυτοί είναι οικονομικίστικα ζώα που θέλουν να εγκλωβίσουν τα υπόλοιπα συν+ζώα τους σε κλωβούς νήματαπόστασης με μικροψήγματα. Ο Θεός να μας λυπηθεί, πάντως μας το είπε, μικροψήγματα γιοκ = γούκ = γ+ουκ = ουκ βάλετε!!! Και ο νών νοείτο, ο βλάξε αδιαφορείτο, ο ηλίθιος νομιζόμενος ότι εννόησε.
.
Θεέ βοήθησε το έθνος μου.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!!!! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Σ’ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ


ΒΟΜΒΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!!!! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Σ’ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ
.
Είχαμε επισημάνει τις προάλλες ότι με τους Τούρκους αντέξαμε 400 έτη με τους Ευρωπαίους ούτε 40 και θα μας εξαφάνιζαν, επιβεβαιωθήκαμε. Κατά συνέπεια, έξοδον από την Ε.Ε.Ε. μόλις μπορέσουμε και έχουμε και συμμάχους, ακόμη και χωρίς συμμάχους, αν πρέπει να περάσουμε λιτότητα να είναι υπέρ της Πατρίδος και ανάπτυξης των γόνων της.
.
Είχαμε επισημάνει ότι σκοπός της Ε.Ε.Ε. είναι ο στραγγαλισμός της Ελλάδος ήτοι βασικά μία νέα Μικρασσιατική Καταστροφή, «τα πολλά λόγια είναι πτώχεια» κατάλαβετε το, επιβεβαιώνεται, αφού έγνοια τους είναι να υποκύψουμε εις την παράδοση άνευ όρων της πατρίδας και όχι το ανθρωπιστικό ζήτητα. Σύσσωμοι οι Έλληνες να κοινήσουν αγωγή εναντίον της Ε.Ε.Ε. για τις αντιανθρωπιστικές και φασιστικές της υποκριτικές στρατηγικές. Πού είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, ανθρωπιά, αγάπη, που βροντόφώναζαν; Σκατά τα στά μούτρα τους!!!!
.
Είχαμε επισημάνει ότι οι Ιουδαίοι είναι πανέξυπνοι, τους μελετήσαμε διεξοδικώς, εξ άλλου κατάγονται από Μικρασσία, Σπάρτη, Δήλο. Επισημάναμε προ ετών ότι ελέγχουν την Ε.Ε. εξού και την καλούμε Ε.Ε.Ε. = 3Ε = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση. Χρησιμοποιούν χώρες και ηγέτες Εβραίους ή Κρυπτοεβραίους/Μασσώνους ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους και αν αυτοί οι πράκτορες τους αποτύχουν, ενοχοποιούνται χωρίς να προσυνενοχοποιείται ο Σιωνισμός, πανέξυπνο ε! Τέτοιοι είναι η Μέρκελ και ο Σόϊμπλερ κ.α.. Επισημάναμε προ ετών ότι η Γερμανία θα χρησιμοποιηθεί κατά κράτος εναντίον Ελλήνων και άλλων Ευρωπαίων όπως και στους δύο προηγούμενους Παγκοσμίους Πολέμους. Ο εκτελεστής πληρώνει την νύμφη όχι ο ηθικός και επιχειρηματικός αυτουργός. Επιβεβαιωθήκαμε, η Σιών διέσπασε την Ευρώπη, κάθε φωνή υπέρ και εναντίον της Ελλάδος και άλλων λαών εντός Ευρώπης είναι διαταγμένη εκ των Ιουδαίων ώστε να επέλθει σύγχυση, διχόνοια και ο κόσμος ν’ ασχολείται με αντιδημιουργικά και αντιθρησκευτικά πράγματα. Μέσα από αυτή την διαδικασία εξελίσσονται οι ευκαιρίες ώστε οι Σιωνιστές να επωφελούνται, πρόκειται περί τακτικής δοκιμασμένης που εφαρμόστηκε αιώνες.
.
Μέσα από την διχόνοια όπου προαναφέραμε θα εξελιχθεί ο ΓΠΠ, να πως. Η Ελλάδα αν προσφύγει εκτός Ε.Ε.Ε. θα αναλάβει δράση η Τουρκία τάσσοντας της την Θράκη με την διαταγή της Αποτυχημένης Νέας Τάξης Σατανισμού. Τότε θα αναλάβει δράση η Ρωσσία εξ ανάγκης εναντίον Τουρκίας και οι Ευρωπαίοι εναντίον Ρωσσία, να πως ξεκαθαρίζει η προφητεία. Μέχρι πρότεινος οι θρήσκοι Χριστιανοί εθεωρούντο γελοίοι αλλά οι όροι ανταλλάσσονται, θα γελάσει ή και θα επαληθευτεί ο θρήσκος και θα γελοποιηθεί ο ψευδοπροοδευτικός πιστός της νατοϊκής ιουδαϊκής νεοταξίτικης υπερπολυπροπαγάνδας. Εάν πάλαι η Ελλάδα παραμείνει εντός της Ε.Ε.Ε. τότε θα αφανιστεί με μαθηματική ακρίβεια.
.
Το σύνθημα μας είναι: «ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε.Ε., ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΥΡΑΝΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ».
.
Οι Έλληνες έχουμε την επιλογή ή εισπράττουμε δανεικά υπογράφωντας παράδοση της Πατρίδας στους οχτρούς είτε να ζήσουμε λιτά και ηρωικά όπως οι προγόνοι και να σώσουμε, διατηρήσουμε και δοξάσουμε την Πατρίδα όπως άλλοτε, ήδη ανά τω παγκόσμιω οι άνθρωποι με ανθρωπιά, οι αδικημένοι, οι δίκαιοι, παραλυρούν υπέρ της Ελλάς!!!! Υπάρχουν στιγμές και είναι νόμος της οικονομίας με το αρχαιοελληνικό και σύγχρονο νόημα = ο νόμος περί οίκου και διατήρησης του, όπου για να σώσουμε κάτι πρέπει να περάσουμε στερήσεις και νηστείες, τακτική τόσον στην Αρχαιότητα όσον και στην Χριστιανοσύνη. Θυμάστε εκείνη την κινηματογραφική ταινεία με τον Στέφο που δούλευε στο λούνα παρκ όπου προπωλούσε τα όργανα του σώματος του έναντι αδρής αμοιβής μέχρι που ζήτησαν να τον σφάξουν; Με αυτόν ομοιάζουμε επιμένωντας στην ψευδοϊσότητα της 3Ε. Στο τέλος ο Στέφος έζωσε το κορμί του με δυναμίτες και κάνοντας τον γύρο του θανάτου αυτοκτόνησε, οι δανειστές δεν κέρδισαν αλλά έχασε την ζωή και την ψυχή του, καταλάβατε;;;;;
.
Οι δύσκολες στιγμές είναι διά τους μεγάλους άνδρες. Οι πλούσιες στιγμές είναι διά τους μεγάλους απατεώνες.
.
Βασικά σχεδόν μας την έχουν στημένη με επιτυχία. Ο πέλεμος έζωσε την Αραβία και την Βόρρεια Αφρική, μένει η Περσία και τα Βαλκάνια για να ξεκινήσει ο ΓΠΠ. Τα Βαλκάνια θα σκανδαλιστούν αν αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση σε Ελλάδα, Τουρκία, Αλβανία και Βουλγαρία, αλλά με γέφυρα αποσταθεροποίησης την Ε.Ε.Ε..
.
Η Ρωσσία, ετοιμάζεται, η Κίνα ετοιμάζεται, το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να καταστρέψει μέσω Ρωσσίας την Ευρώπη, μόνον εμείς δεν λάβαμε συνειδητή αντίληψη.
.
Φυλάξετε τροφές, όπλα και φάρμακα σε διάφορα μέρη, κρύψετε και σώστε έγγραφα, βιβλία, φωτογραφίες και άλλα ιστορικά στοιχεία. Μάθετε να περιδιαβαίνετε πορείες υπεριδιαστάσεων και σε διάφορα είδη εδάφους, μάθετε να επιβιώνετε, ο σώσων εαυτόν σωθείτο, μπορεί να πάρει ακόμη μερικά έτη αλλά θα έρθει, ό,τι θε να έρθει ρίχνει την σκιά του από προηγουμένως και η ανατολή τις ακτίνες της, έρχονται αμφότερα, σκιές και ακτίνες. Φύρδην Μίγδην, της πουτάνας το κάγκελον θα γίνει. Η ευμάρεια ανοίγει την όρεξη για πόλεμο και όστις πάσχει με αυτήν την νόσον ψάχνει για την ευκαιρία, την αφορμή και την ψευδοδικαιολογία.
.
Η Ε.Ε.Ε. είναι σύλλογος αλληλοϋποσκάπτοντων λεόντων. Η Ελλάς είναι τίγρης, ζώον μοναχικόν και ισχυρότερον των λεόντων, αητός ζώον βασιλικόν και υπερήφανον εν δικαίω των λεόντων, αλλά και όνος, ζώον σκλάβον τροφή των λωποδύτων λεόντων. Διόρθωσε τα λάθη σου και θα έρθει η θετική ισχυρή ανανέωση στην ζωή σου Ελλάς!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη