Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Γιανούκοβιτς: Εκπληρώσαμε όλες τις υποχρεώσεις για επίλυση της κρίσης

Γιανούκοβιτς: Εκπληρώσαμε όλες τις υποχρεώσεις για επίλυση της κρίσης
Κίεβο 
Αψηφά τις πιέσεις της διεθνούς κοινότητας και τη συνεχιζόμενη διαμαρτυρία των διαδηλωτών, ο Ουκρανός πρόεδρος Βίκτορ Γιανούκοβιτς, ο οποίος σε ανακοίνωσή του επιμένει ότι η κυβέρνηση «εκπλήρωσε όλες τις υποχρεώσεις» της για την επίλυση της κρίσης στη χώρα.

ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΛΣ/ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ



επιμέλεια Ν.Μαρουγκας
 Μια "συγγνώμη" και ο έσχατος εξευτελισμός ενός Αρχηγού... Διαβάστε για να δείτε πού κατάντησαν ανώτατους αξιωματικούς των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας, όπως ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Δημήτρη Μπαντιά, οι πολιτικοί με την στάση τους απέναντι στον κάθε Μούιζνιεκς και στην κάθε (ισλαμο-χρηματοδοτούμενη) Διεθνή Αμνηστεία.

Β.Πούτιν προς ΕΕ: "Μακριά από Ουκρανία γιατί θα αναμιχθούμε σε Ελλάδα και Κύπρο"!


Με μια ψυχρή, προειδοποιητική υπενθύμιση επί της ουσίας, για τις ζώνες επιρροής στην Ευρώπη, Δύσης-Σοβιετικής Ένωσης (τότε, Ρωσίας σήμερα) που είχαν συμφωνηθεί στην Γιάλτα το 1945, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα σε ΕΕ και ΗΠΑ να κρατηθούν μακριά από την ουκρανική κρίση στην 32η Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Ρωσίας στις Βρυξέλλες.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΟΜΠΡΑ

ΚΟΜΠΡΑΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΕ.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΘΛΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ. ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΑ” ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ!


επιμέλεια Ν.Μαρουγκάς
ΑΘΛΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ. ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΑ” ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ! ΤΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)...

Γιατί είναι τόσο σημαντική η Ελλάδα ρωτούν οι χρήστες της Google.....ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Τις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται από τους χρήστες του διαδικτύου στη Google για τις χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, «χαρτογράφησε» η διάσημη μηχανή αναζήτησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε από την «αυτόματη συμπλήρωση».

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ


Αναμφισβήτητα η ΝΔ έχει μεγάλη ευθύνη για τη καταστροφική πορεία και τη χρεοκοπία της χώρας. Επίσης, ευθύνη έχουν και τα κόμματα της αριστεράς αφού συνέβαλαν στον κρατισμό, στον κομματικό συνδικαλισμό, το λαϊκισμό, το αντιεπιχειρηματικό περιβάλλον και δεν αγωνίσθηκαν ενάντια στη διαφθορά, στην παραοικονομία, στον καταναλωτισμό και στη σπατάλη.

ΒΙΝΤΕΟ Φραστικό επεισόδιο κατά την διάρκεια της επίσκεψης Χρυσοχοΐδη σε αγρότη:«Αυτά που λές είναι χρυσαυγήτικα.....


Με την φράση αυτή απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε αγρότη στην Αιτωλοακαρανία, που του επιτέθηκε φραστικά. Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων βρέθηκε στην περιοχή για να εγκαινιάσει τη σήραγγα του Προφήτη Ηλία της Ιονίας Οδού.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!! Αρπαξαν 17,5 εκατ. από την Εθνική Άμυνα και τα δίνουν στους φαρμακέμπορους!!!!


Κατά ένα εξωφρενικό τρόπο κι ενώ δεν υπάρχουν ούτε ελατήρια για τις καλύπτρες των εκπαιδευτικών Τ-6  όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος,

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΞΗΡΟΥ




Να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον οδηγήσει πίσω στη φυλακή κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του State Department.
ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΤΑΛΜΟΥΔ!


γράφει ο Γιώργος Τουλγερίδης

Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες, όλες τις προφορικές παραδόσεις (χαλαχά), αφηγήσεις (χαγγαδά) και ερμηνείες (μιδράς) των νομοδιδασκάλων (ραββίνων), για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Ιουδαϊκού λαού, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των βιβλίων της πεντατεύχου (Τορά), δηλαδή τον Μωσαϊκό Νόμο.

Επέμβαση α λα Μπιν Λάντεν ετοιμάζουν στην Ελλάδα Αμερικανοί κομάντος

Επέμβαση α λα Μπιν Λάντεν ετοιμάζουν στην Ελλάδα Αμερικανοί κομάντος
Με το όπλο παρά πόδα οι USA Seals είναι έτοιμοι να εντοπίσουν τον Ξηρό και να τον εξοντώσουν αν χρειαστεί – «Αν δεν μπορείτε εσείς, θα τον βρούμε εμείς» διαμηνύουν οι ΗΠΑ.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Τα Παιδιά του Μέλλοντος

«Παιδιά της μελλοντικής εποχής Διαβάζοντας αυτό το φύλλο της οργής
Να ξέρετε πως σε παλιότερά σας χρόνια Ο έρωτας ο γλυκός λογιάζονταν για κρίμα.»
Γουίλλιαμ Μπλέηκ
—-
«Πάντα, σ’ όλη μου τη ζωή, αγαπούσα τα μωρά, τα παιδιά και τους νέους,
κι αυτά το ίδιο πάντα μ’ αγαπούσαν και μ’ ένιωθα

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΒΕΡΙ ΝΕΟΦΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ. ΚΑΤ' Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Ο Αβέρις Νεοφυτής του ΔΗΣΥ είπε πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν όσοι πολίτες της Κύπρου και τόσα σχέδια λύσης του Κυπριακού Προβλήματος.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: «ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»



Η αλήθεια όπισθεν της βιτρίνας της απάτης και της συπιοθωλούρας των δακρυγόνων και των μυδράλιων (μολότωφ).
Η Σιωνιστική Μασσωνία είτε παγίδεψε την Ρωσσία ώστε ν’ αναγκαστεί να κάνει πόλεμον διά να επιβιώσει είτε η εξουσία της Ρωσσίας άμεσα ή έμμεσα παίζει ρόλον της σιωνιστικής σατανικής παρωδίας της σωτηρίας των λαών διά της κατάργησης της ελευθερίας τους μέσω της μικροσυσκευής/μικροτσίψ όπου θα ελέγχει τη θέληση μας και θα μας διατάσσει χωρίς να μπορούμε ν’ αρνηθούμε, να θέλουμε ν’ αρνηθούμε και να σκεπτώμεθα, ινά υβρίζομε Τω Αγίω Πνεύματι Των Απείρων Αγιοτήτων.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: «ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΟΥΚΡΑΝΙΑ: «ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»

Η αλήθεια όπισθεν της βιτρίνας της απάτης και της συπιοθωλούρας των δακρυγόνων και των μυδράλιων (μολότωφ).

Η Σιωνιστική Μασσωνία είτε παγίδεψε την Ρωσσία ώστε ν’ αναγκαστεί να κάνει πόλεμον διά να επιβιώσει είτε η εξουσία της Ρωσσίας άμεσα ή έμμεσα παίζει ρόλον της σιωνιστικής σατανικής παρωδίας της σωτηρίας των λαών διά της κατάργησης της ελευθερίας τους μέσω της μικροσυσκευής/μικροτσίψ όπου θα ελέγχει τη θέληση μας και θα μας διατάσσει χωρίς να μπορούμε ν’ αρνηθούμε, να θέλουμε ν’ αρνηθούμε και να σκεπτώμεθα, ινά υβρίζομε Τω Αγίω Πνεύματι Των Απείρων Αγιοτήτων.

Ήδη αναφερθήκαμε σε προσανάμματα των καρβούνων του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου σε χώρες της Αφρικής, Αραβίας, Ευρώπης, Ασσίας και με υποανάψεις σε Αμερική και Ωκεανία. Ήδη αναφερθήκαμε εις το ότι αν η Ε.Ε.Ε. = Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Σιωνιστικής Σκλαβένωσις (Ε.Ε.Σ.Σ.) είχε προθέσεις ευημερίας των πολιτών θα φώναζε εις τους Ουκρανούς Αντίχριστους φιλοΕ.Ε. να σταματήσουν τη καταστροφή της χώρας τους αφού δεν χάθηκε ο κόσμος για να επαναγίνει διαβούλευση στην Ε.Ε. της Ουκρανίας.

Σκοπός της Ε.Ε.Σ.Σ. είναι να επέλθει πολιτική ανομαλία εις την Ουκρανία ώστε η συμπλοκή να φέρει επεμβάσεις εκ του εξωτερικού και αν επέμβει δυτική χώρα η Ρωσσία δεν έχει άλλη επιλογή. Από την άλλη είναι η συνειδητή ή ασυνείδητη αφορμή διεισβολής της Ρωσσίας εις την Ουκρανία όπως επισήμανε ο Γέροντας Παϊσιος μόλις πριν τον ΓΠΠ! Κατόπιν θα κατέβει εις την Μαύρη Θάλασσα και την Μεσόγειον καθότι την ίδια εποχή θα επιτεθεί εν βιάσει η Τουρκία εις την Ελλάδα. Τότε 1/3 των Τούρκων θα σκοτωθεί, 1/3 θα άγει εις την Μέκκα και 1/3 θα βαπτισθεί Χριστιανόν κυρίως εις τους μικρασσιάτικους νήσους της Ελλάδος.

Η Ρωσσία θα ελευθερώσει την Συρία και θα καταλήξει έως το Ιράν και το Ισραήλ το οποίον θα ισοπεδώσει μαζί με ολάκερες πολιτείες.

Όλα τούτα διά της υπομονής των φρονίμων ίσως αντέξουν οκτώ με δέκα έτη αλλά εν τέλει ούτως ή άλλως θα γίνει.

Η επίθεση των Σιωνιστών διά των διαδηλωτών εις την Ουκρανία με αρχηγόν έναν ηθοποιόν, αυτόν τα λέγει όλα, είναι εις την ουσία εισβολή ή και παρεισβολή εις την Ρωσσία, δεν το κατανοείτε; Είμαστε εις τα πρόθυρα της πλήρους και εκ πανταχόθεν συρράξεως. Χώστε ό,τι θα χώσετε για τις μέλλουσες γενεές και τα κείμενα της Θεομετρίας/Κόμπρα! Θα σας χρειαστούν όταν πρέπει ν’ αντέχετε εσείς ή απογόνοι σας εις τους αγρούς διά να μην χάσετε τις ψυχές διά της μικροσυσκευής/μικροτσίψ του Αντίχριστου = 666 συμβολικώς = ΧΞΣ = Χρηστός Ξερός (Χρηστός Ξερός Σωτήρ ή Χρηστός Ξερός Σατανάς) = όνομα Πατριάρχου Αντιχρίστου της Πάσης Υφηλίου Βασιλεύς Ψευδόχριστος!!!!

Οι Σιωνιστές προσπαθούν να καταστρέψουν την Όρθοδοξη Χριστιανή Ρωσσία και κάθε άλλη υπερδύναμη διά της μοναδικής οδού, να την αναγκάσουν ν’ αναλώσει τα όπλα της, τους στρατιώτες της, τις δομές και υποδομές της κ.α.. Όπως έκαναν εις την σκόπιμη εκστρατεία εκ των Σιωνιστών της Ελλάδος εις την Μικρασσία ώστε να φακωθεί και να καταστραφεί και έκτοτε οπισθοδρομεί η Ελλάς εις όλα! Πυροδοτούν την στρατιωτική δραστηριοποίηση της Ρωσσίας μέσω της Ουκρανίας. Το Ισραήλ ως πολίτες νομίζουν θα γλυτώσουν ενώ θα είναι εν μέσω του πυρός και δεν καταλάβουν όπως και κάθε άλλος λαός ότι ο Διάβολος δεν είναι υπέρ τους αλλά τους καταστρέφουν εις τα μέτρα της ιδίας αυτού χάλεπης πανεκπτώσεως.

Η Ρωσσία πρέπει να πέσει και τούτο γίνεται μόνον διά πολέμου. Η Ρωσσία θα κερδίσει την Μικρασσία αλλά επειδή οι Μασσώνοι της Ελλάδος θα δεχθούν να την πάρουν ή κατά λάθος θα την πάρουμε εμείς, η Ρωσσία θα απογοητευτεί, θα «κρυάνει» αισθαντικώς έναντι της Ελλάδος και θα κινήσει άλλη φορά να μας βοηθήσει και ως εκ τούτου θα διαθραυθεί η αγάπη και η ενότητα της Ορθοδοξίας λόγω αντιορθόδοξων και αναξιορθόδοξων πρακτικών ούτως ώστε η Μασσωνία ν’ ανασυγκροτηθεί χωρίς να έχει αντισυμμαχίες εναντίον της και όλοι εν τέλει θα «καταλάβουν» ότι δεν «αξίζουν» οι θρησκείες τους. Όλα τούτα μετά τον Εξαδάκτυλον.

Όλα τα εργοστάσια του κόσμου κάνουν πυρετωδώς όπλα ο υπερπολυθάνατος χρειάζεται μέσα….

Ο πόλεμος εις την Ορθόδοξη Ουκρανία είναι κακοήθης κνησμός των αχαμνών της Ρωσσίας….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Μεγάλος σεισμός 5,9 βαθμών στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς-Αισθητός σε Κοζάνη και Εορδαία!

seismos synentefksiΣεισμική δόνηση μεγέθους βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3.55 το μεσημέρι, με επίκεντρο 2,5 χιλιόμετρα από το Ληξούρι Κεφαλλονιάς!

ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΙΕΡΕΙΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Παρότι δηλώνεται επανελημμένως ώστε να το υποπροεπιδεχθούμε ότι εν προκειμένω χρόνω θα μας βάλουν μικροσυσκευή/μικροτσίψ ήτοι ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, η επίσημη εκκλησία και οι ιερείς αγρόν ηγόραζαν.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Τεταμένο κλίμα στο Κίεβο Κίνηση ματ του Γιανούκοβιτς, προσφέρει την πρωθυπουργία στην αντιπολίτευση



Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς πρόσφερε σε δύο ηγέτες της αντιπολίτευσης να αναλάβουν κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις σήμερα, όπως αναφέρει μια ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ουκρανικής προεδρίας, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές για να αναζητήσουν έναν τρόπο διευθέτησης της όλο και πιο βίαιης πολιτικής κρίσης στη χώρα.
Η ανακοίνωση αυτή ανέφερε ότι στον πρώην υπουργό Εθνικής Οικονομίας Αρσένι Γιάτσενγιουκ προσφέρθηκε να αναλάβει το θώκο του πρωθυπουργού και στον Βιτάλι Κλίτσκο, έναν γνωστό διεθνώς πυγμάχο, η θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αρμόδιου για ανθρωπιστικά θέματα.
Εάν ο Γιάτσενγιουκ αποδεχθεί την προσφορά αυτή ο πρόεδρος είναι έτοιμος να αποδεχθεί την παραίτηση της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μικόλα Αζάροφ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Την ίδια πληροφορία μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ επικαλούμενο δηλώσεις της υπουργού Δικαιοσύνης Γελένα Λούκας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπο της προεδρίας, ο πρόεδρος Γιανουκόβιτς είναι επίσης έτοιμος να εξετάσει το ενδεχόμενο να τροποποιηθεί το Σύνταγμα της Ουκρανίας για να μειωθούν οι εξουσίες του.
Ο Γιάτσενγιουκ, ο επικεφαλής του κόμματος της φυλακισμένης ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Γιούλιας Τιμοσένκο, όπως και η υπόλοιπη αντιπολίτευση, αξίωνε την τροποποίηση του Συντάγματος.


Πηγή: ΑΠΕ
- See more at: http://arouraios.gr/2014/01/kinhsh-mat-apo-gianoukobits-proteinei-thn-prothupourgia-sthn-antipoliteush/#sthash.vR7Fh7J5.dpuf
ΚίεβοΚίνηση ματ του Γιανούκοβιτς, προσφέρει την πρωθυπουργία στην αντιπολίτευση
Στον αρχηγό μικρότερου κόμματος της αντιπολίτευσης, τον Αρσένι Γιατσένιουκ, προσέφερε ο ουκρανός πρόεδρος Βίκτορ Γιανούκοβιτς την πρωθυπουργία σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης στο Κίεβο.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Ε.Ε. ΠΥΡΚΩΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΕΙ...




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Το Κίεβο της Ουκρανίας καίγεται και η πιθανότητα εμφυλίου πολέμου είναι εμφανής. Οι βανδαλισταί εξαπατημένοι πολίτες της Ουκρανίας πείσθηκαν ότι η Ε.Ε. είναι πανάκεια.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Κατεχόμενα: Διαβάστε τι βλέπουν οι Τουρκοκύπριοι για λύση Κυπριακού



Δεν αναμένει επίλυση του Κυπριακού εντός του 2014 το 78,3% των συμμετεχόντων σε έρευνα του ινστιτούτου ερευνών, στα κατεχόμενα.

Συναγερμός από απόπειρες αυτοκτονίας στρατιωτικών στη Λέσβο - Ενας ήπιε απορρυπαντικό, άλλος έπεσε στη θάλασσα

Συναγερμός από απόπειρες αυτοκτονίας στρατιωτικών στη Λέσβο - Ενας ήπιε απορρυπα
Δυο αξιωματικοί του Στρατού στη Λέσβο, με διαφορά λίγες μέρες ο ένας από τον άλλον, προσπάθησαν να θέσουν τέρμα στη ζωή τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η HUMAN RIGHTS WATCH του Σόρος, χρηματοδοτείται από Καταριανό χρηματοδότη της Αλ Κάιντα!


ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ! Η επίσημη ανακοίνωση από το US Treasury Department ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την εγκληματική δράση της "φιλανθρωπικής οργάνωσης". Έδινε εκατομμύρια Ευρώ τον μήνα στους σφαγείς των εθνών! Συρία, Υεμένη, Ιράκ, Σομαλία. Όπου χύνεται αίμα αθώων δηλαδή από τις δολοφονικές συμμορίες των υπανθρώπων. Οι ΗΠΑ παγώνουν κάθε περιουσιακό στοιχείο του Καταριανού "καθηγητή" Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi χαρακτηρίζοντας τον "χρηματοδότη και συνεργό τρομοκρατικών οργανώσεων", απαγορεύοντας κάθε οργάνωση ή φυσικό πρόσωπο να έχει οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί του. Οι μισάνθρωποι που κατηγορούσαν την Ελλάδα ως "ρατσιστική χώρα", έπαιρναν χρήματα  από ναζιστή Καταριανό, χρηματοδότη της Αλ Κάιντα. Ο συγκεκριμένος, είχε ιδρύσει μία ΜΚΟ στην Ελβετία όπου μεταξύ άλλων, χρηματοδοτούσε τους ισλαμοφασίστες ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ! Η επίσημη ανακοίνωση από το US Treasury Department ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την εγκληματική δράση της “φιλανθρωπικής οργάνωσης”.

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ





ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Το σύγχρονον προσάναμμα των καρβούνων γίνεται με το στερεόν πετρέλαιον ήτοι την γνωστή λευκή προσαναπτική πάστα. Τοποθετούμε σε διάφορα μέρη των καρβούνων τεμάχια κύβων του στερεού πετρελαίου ενώ επίσης λουβούμε (θριψαλεύουμε) πέρα δώθε μικρότερα τεμάχια στερεού πετρελαίου και ύστερα πυρκωλούμε τα προσανάμματα και η αφή επεκτείνεται ανάβοντας τα  πέριξ εφαπτόμενα κάρβουνα και ύστερα αυτά τα μετεφαπτόμενα και ούτω καθεξής. Ύστερα θεριεύουν και η πυρά/φωτιά ενώνεται.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο υποβολέας του Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες / 20-01-2014 ΒΙΝΤΕΟ


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ.....ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

OUNA FATSA OUNA RATSA................



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

OUNA FATSA OUNA RATSA................

Ρεζίλι το ΕΥΡΟΚΟ "γλείφει" εκεί που έπτυνε. Όταν ιδρύθηκε έδοσε στο ιδρυτικό συνδέδριο σκουπίτσες για να σκουπίζουν τους Συναγερμικούς τώρα έσμιξε μαζί τους για κοινόν ευρωβουλευτοβολευτοϋποψήφιο.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΣ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΚΑΜΜΥΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΞΕΓΕΛΑ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΣ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΚΑΜΜΥΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΞΕΓΕΛΑ!!!!

ΞΗΡΟΣ/ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΔΗΣΥ/ΕΥΡΟΚΟ/ΣΑΜΑΡΑΣ/ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ = ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΥΣΔΙΚΑΤΟΝ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΥΡΟΚΟΚΟ/ΕΥΡΟΚΟΚΑ/ΕΥΡΟΚΟΚΑΚΟΛΑ;

 


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΞΗΡΟΣ/ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΔΗΣΥ/ΕΥΡΟΚΟ/ΣΑΜΑΡΑΣ/ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ = ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΥΣΔΙΚΑΤΟΝ!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΥΡΟΚΟΚΟ/ΕΥΡΟΚΟΚΑ/ΕΥΡΟΚΟΚΑΚΟΛΑ;

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ......................(ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ)


Για να μην λέτε ότι δεν ξέρατε !
Και σας ξεγέλασε η κακή τράπεζα και οι δωσίλογοι διαχειριστές της εξουσίας....

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκρούσεις στον Καύκασο

ΒΙΝΤΕΟ-Σκληρές μάχες στον Καύκασο

Σκηνικό πολέμου έχει στηθεί στον Βόρειο Καύκασο καθώς ένοπλοι αντάρτες επιτίθενται με σφοδρότητα σε Ρώσους στρατιώτες, όπως δείχνει και βίντεο-ντοκουμέντο που έδωσε στην δημοσιότητα ο ρωσικός στρατός.

Πολίτης: "Παιδιά δεν είστε κυβέρνηση, είστε συμμορία" ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκε επιτέλους κάποιος και τους τα είπε κατάμουτρα....
Τους απέδωσε ότι έχουν παντελή άγνοια σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ελληνική κοινωνία και τους τόνισε ότι

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν έχει άλλη επιλογή ζωής ή να είναι φυλακή ή να πολεμάει διά να παραμένει με κάποιον τρόπον ελεύθερος και δη έξωθεν. "Ο μουσκεμένος δεν φοβάται τα νερά".

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Μπράβο»! Στην Βίβλο όσοι ασχολούνται και την μελετούν γνωρίζουν καλά ότι τον Ιησού Χριστό τον σταύρωσαν ...
οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι.

Δείτε τι θα γινόταν αν ο Aϊνστάιν ήταν «τεμπέλης»!

Έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν ο κόσμος, αν ο Aϊνστάιν ήταν τεμπέλης;
-Δεν θα είχαμε bar codes

Ο έκτακτος φόβος, εργαλείο της εξουσίας

Ζούμε ξανά τον τελευταίο καιρό μέρες του 2002. Αν και η τρομολαγνεία τού σήμερα δεν συγκρίνεται σε ένταση με τα όσα είδαμε και ακούσαμε την περίοδο της εξάρθρωσης της 17Ν, καλλιεργείται τεχνηέντως από τους μηχανισμούς καταστολής ένα ανάλογο κλίμα που παραπέμπει εμμέσως σ' εκείνη την εποχή.

Μπάσκετ - Λέσβος : Θρήνος στο παρκέ της Νεάπολης!


Σάββατο, 18 Ιαν 2014 23:07   
Basketball_b_grayscaleΣΟΚ στην αθλητική κοινωνία της Λέσβου και συγκεκριμένα στο χώρο του μπάσκετ, με την είδηση του απροσδόκητου χαμού του αθλητή του Παγγεραγωτικού Στρατή Τραντάλη κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας κόντρα στον Παλλεσβιακό.

Guardian: «Λίγοι άκουγαν μια νεαρή Ελληνίδα, πριν πεθάνει. Θα την ακούσουμε τώρα;»

.

Ένα εξαιρετικό άρθρο του Guardian για το ένα εκ των δυο κοριτσιών που χάθηκαν άδικα στο δυστύχημα των Μαλγάρων με το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Ελεύθερο internet:ΤΕΛΟΣ



Πώς θα σας φαινόταν αν η εταιρία που σας παρέχει internet είχε δικαίωμα να αποφασίσει αν θα μπορείτε να διαβάζετε το site που εσείς θέλετε; Γιατί δικαστήριο στις ΗΠΑ αποφάσισε ότι το έχει...

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο ελέφαντας και η διαφθορά



Του Γιώργου Παγουλάτου
Από τις δύσοσμες εξοπλιστικές προμήθειες μέχρι τις μίζες κομματικών διοικήσεων και τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους, οι αποκαλύψεις των τελευταίων εβδομάδων είναι καταιγιστικές όσο και εξυγιαντικές. Δείχνουν ότι ορισμένοι θύλακες του κράτους (στη Δικαιοσύνη, στην αστυνομία, στις ελεγκτικές αρχές) αντιστέκονται στη σήψη κι επιμένουν να λειτουργούν.

ΒΙΝΤΕΟ-Blue Flag: Οι Έλληνες πιλότοι “εξέθεσαν” τους Ισραηλινούς

http://nationalpride.files.wordpress.com/2014/01/blue_flag1-630x352.jpg
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας με δημοσιογράφους εξέφρασε την περηφάνια του για όσα του είπε ο Αρχηγός της Ισραηλινής Αεροπορίας στο πρόσφατο ταξίδι του στο Ισραήλ.

Είμαστε οι καλύτεροι στο ντιλίβερι, προτιμήστε μας, ή όπως θα έλεγε ο κ. Σαμαράς youasked and we’ve delivered!...




Σημειώνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος  *
«Η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της και τίμησε την υπογραφή της. Με άλλα λόγια: wedelivered», δήλωσε υπευθύνως και υπερηφάνως ο πρωθυπουργός   Αντώνης Σαμαράς, ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

ΠΩΣ Η ΝΤΠ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ «Υπουργός Β. Ελλάδος» ανέλαβε ο Τ. Σόρος! – Πώς τον χαρακτήρισε ο Γ. Μπουτάρης BINTEO

"Πόδι" στην Θεσσαλονίκη μας έβαλε ο George Soros ο πιστός εργάτης της ΝΤΠ και της λαίλαπας της παγκοσμιοποίησης με τις "ευλογίες" , του Δημάρχου της Γ. Μπουτάρη, ο οποίος εγκαινίασε το πρώτο Κέντρο Αλληλεγγύης, «Solidarity Now»

Ετοιμοπόλεμη η Ρωσία. Προσυλωμένη στην Άμυνα της χώρας!(Vid)



Σύμφωνα με ρωσικό άρθρο η χώρα εξοπλίζεται πυρετωδώς για ενδεχόμενο «μεγάλο πόλεμο» κάτι που είναι κοινό μυστικό όχι μόνο στις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών αλλά και στον λαό. Ο αρθρογράφος περιγράφει την κατάσταση από την εποχή της ανάληψης της εξουσίας από τον Β. Πούτιν έως σήμερα.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Φάρατζ: Υποκρισία Σαμαρά, η χώρα σας ξεπουλήθηκε (Video)



Μία ημέρα μετά την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο όπου πρότεινε στον Έλληνα πρωθυπουργό να αλλάξει το New Democracy, σε No Democracy, ο Βρετανός ευρωβουλευτής, επικεφαλής του Κόμματος της Ανεξαρτησίας, Νάιτζελ Φάρατζ μίλησε για υποκρισία Σαμαρά.

VIDEO: Άγριο κράξιμο του Αρχιδωσίλογου γερμανοτσολιά Σαμαρά, στις Βρυξέλλες !!!

TON ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!  ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ” ΤΗΣ ΧΡ. ΑΥΓΗΣ !!!

Ντινόπουλος: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή πάνω από την ΝΔ ΒΙΝΤΕΟ




Την απογοήτευση των κυβερνητικών κομμάτων της δυστυχίας μας από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, σε σχέση με την εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής, καταγράφουν ακόμα και καθεστωτικά ΜΜΕ!

17 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου και Μεγάλου Αντωνίου

 




Γιορτάζουμε σήμερα 17 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου και Μεγάλου Αντωνίου. Ο Μέγας Αντώνιος γεννήθηκε το 251 μ.Χ. στην Άνω Αίγυπτο από πλούσιους και ενάρετους γονείς, τους οποίους έχασε σε νεαρή ηλικία.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ = ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΠΛΗΡΩΜΟΙΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΙ"



ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ Ή ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.

.

Μου είπαν ότι ο φίλος Ιωνάς Νικολάου υπ. δικαιοσύνης είπε πως "ο κυπριακός λαός πεινάει και εσείς ασχολείστε με τις φυλακές", και τις σωρηδόν αυτοκτονίες εν αυταί.

Χαράτσι 15% στις μεταβιβάσεις.Ενεργοποιήθηκε ο φόρος υπεραξίας!



Χαράτσι 15% θα πρέπει να πληρώνουν εφεξής όσοι μεταβιβάζουν ακίνητο, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, η οποία ενεργοποιεί την επίμαχη διάταξη νόμου. Αν και δεν έχει εκδοθεί ακόμα η εγκύκλιος που θα ορίζει πώς ακριβώς θα υπολογίζεται η υπεραξία, ειδικά στις περιπτώσεις παλαιών ακινήτων, με τη εγκύκλιο που ορίζει τον Τύπο της δήλωσης που πρέπει να συνοδεύει πλέον όλες τις αγοραπωλησίες, σημειώνεται ότι ο φόρος ο φόρος αποδίδεται το αργότερο μέχρι το τέλος του δεύτερου μήνα από αυτόν μέσα στον οποίο έγινε η μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!


ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε…

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Μονομαχία» Σαμαρά με τον Βρετανό ευρωσκεπτικιστή Φάρατζ (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ)



Δεν ελέγχεις τη χώρα, να μετονομάσεις τη ΝΔ σε Μη Δημοκρατία, είπε ο Φάρατζ στον κ. Σαμαρά - Ευχαριστώ για τα μαθήματα δημοκρατίας, θα περίμενα περισσότερη αλληλεγγύη, απάντησε οργισμένα ο πρωθυπουργός στον Βρετανό ευρωβουλευτή