Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

ΟΧΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ…..
Η Ισλανδία γελά, η Ιρλανδία κλαίει…
Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντας τες να χρεοκοπήσουν.

(ΕΓΓΡΑΦΑ) Προέκυψε μποναμάς από τις περικοπές, Θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων όσων οι αποδοχές έπεσαν κάτω από 3.000 ευρώ

Καλώς ήρθατε στην
Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας


1)Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2013 16:00
ΠΟΑΞΙΑ: Προέκυψε μποναμάς από τις περικοπές, Θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων όσων οι αποδοχές έπεσαν κάτω από 3.000 ευρώ

Θέμα : «Χορήγηση επιδόματος εορτών και αδείας έτους 2012» 

Σχετ. : Το υπ’ αριθμ. 102 από 27-12-2012 έγγραφό μας. Σε συνέχεια του....

Οι Τούρκοι απαντούν με "εισβολή" στο Αιγαίο για πετρέλαια




Ενώ ο κ Σαμαράς συναντιόνταν με τον Τούρκο πρωθυπουργό στο Κατάρ, ( για πολλούς η συνάντηση αυτή είχε κανονιστεί από τη πρόσφατη επίσκεψη του ΓΑΠ στην Κωνσταντινούπολη και στην συνάντηση που είχε με τον Ερντογάν), ουσιαστικά για να ...του υποβάλλει ο Ερντογάν τα απαράδεκτα αιτήματα του με μια θρασύτατη άμεση ανάμειξη στα εσωτερικά της Ελλάδας, η Τουρκία ανήγγειλε νέα εισβολή στο Αιγαίο

Ραβασάκια σε 1 εκατ. οφειλέτες με χρέη έως 3.000€ και στο βάθος ..κατασχέσεις!





Τα ραβασάκια από την εφορία είναι έτοιμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουν το δρόμο, από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για τα χέρια των φορολογούμενων.
Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες, που χρωστούν στο Δημόσιο τα… ιλιγγιώδη ποσά έως 3.000 ευρώ, από φόρους, τέλη υπέρ του Δημοσίου και παντός είδους πρόστιμα (ακόμη και του ΚΟΚ), θα παραλάβουν σύντομα το «μπουγιουρντί» από την εφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ,ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ




Αρχικα ,η αστυνομία με εντολή του Νίκου Δενδια,μπήκε στη κατάληψη της Βίλας Αμαλίας,έπειτα ακολούθησε η αστυνομική επέμβαση στη κατάληψη Σκαραμαγκά,ενώ το show συνεχίστηκε με τον “απλό αστυνομικό έλεγχο” όπως τον ονόμασαν,στη κατάληψη της Λελας Καραγιάννη.

Ζητούν τα ονόματα που ενέκριναν τα ιλιγγιώδη δάνεια του Καρούζου

Ονόματα και στοιχεία ταυτότητας των τραπεζικών στελεχών που γνωμοδότησαν θετικά στις υπέρογκες δανειοδοτήσεις του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου ζητεί η Εισαγγελεία.
Έρευνα για τον υπέρογκο δανεισμό του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου και της συζύγου του, έχει ξεκινήσει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου, η οποία με έγγραφό της προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ζητά στοιχεία των φακέλων.

Τούρκοι διπλωμάτες στο κατασκοπευτικό δίκτυο με πόρνες/γκέι


Και διπλωμάτες που έδιναν απόρρητα έγγραφα από το τουρκικό ΥΠΕΞ εμπλέκονται στο δίκτυο στρατιωτικής κατασκοπείας που συγκλονίζει την Τουρκία καθώς το κύριο '' όπλο'' των μελών του δικτύου για την συλλογή των πληροφοριών ήταν εκβιασμοί από ερωτικές συνευρέσεις με πόρνες και γκέι.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠ.ΕΞ. ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ >Δεν έγιναν αποδεκτοί οι Αλβανοί με τόπο γέννησης «τσαμουριά» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 20130 σχόλια


Ο υπουργός Εξωτερικών, Έντμοντ Παναρίτι, συναντήθηκε με εκπροσώπους των Αλβανών πολιτών, οι οποίοι δεν έγιναν αποδεκτοί σήμερα το πρωί στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Παναρίτι άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες όπως εκφράστηκαν από τους Αλβανούς πολίτες που οι ελληνικές αρχές τους επέστρεψαν στην Αλβανία και είπε ότι «το υπουργείο Εξωτερικών κατά προτεραιότητα παρακολουθεί την κατάσταση».

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.....ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ

H νέα κυβέρνηση του Ερντογάν
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:
Γεννήθηκε το 1945 στην Κωνσταντινούπολη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε ιερατική σχολή και αποφοίτησε από τη Σχολή Οικονομικών Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μαρμαρά της Κωνσταντινούπολης. Υπήρξε επί δέκα έξι χρόνια ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες της ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Από το 1969 άρχισε να ασχολείται με την πολιτική,

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ...

1


 (Kαι η σημαία της "Ανεξάρτητης Θράκης" σε πρώτο πλάνο. Και ο Σαμαράς μιλάει με τον εργοντάν για τζαμί στην ... Αθήνα! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΩΡΕ;) Ο νέος υπουργός υγείας της Τουρκίας, Δυτικοθρακιώτης, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη....

Βροχή παραιτήσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Μορφή χιονοστιβάδας αρχίζουν να παίρνουν οι παραιτήσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις μετά τις μειώσεις που επέφερε στους μισθούς τους το ειδικό μισθολόγιο και φοβούμενοι δραματικές περικοπές στο εφάπαξ ως αποτέλεσμα και νέων δυσμενών αλλαγών στις απολαβές.

Λάρισα: Ιερόδουλες προσέφεραν χρήματα στο κοινωνικό παντοπωλείο.ΟΙ 301 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;;;

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προχώρησαν οι εργαζόμενες και οι ιδιοκτήτριες οίκων ανοχής της Λάρισας, οι οποίες επισκέφθηκαν το κοινωνικό παντοπωλείο και προσέφεραν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στην αρμόδια αντιδήμαρχο Μ. Κοτάκου.

Η αντιδήμαρχος τις ευχαρίστησε και τόνισε ότι την ενέργειά τους θα πρέπει να μιμηθούν όλοι όσοι μπορούν να προσφέρουν έστω και από το υστέρημά τους για τους πολίτες του δήμου που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Πηγή: press-a.gr

Ποια κυβερνητική προπαγάνδα; Σκοτωνόμαστε και μόνοι μας...


Οι Έλληνες υποτίθεται ότι ήμασταν λαός συμπονετικός. Τρέχαμε στη συμφορά του άλλου, πονούσαμε μαζί του. Σήμερα, δεν μας ακουμπάει τίποτα. Δεν πάει να καίγεται ο κόσμος, αυτό που μετράει είναι να μην επηρεάζει εμάς.
Κάνουν απεργία οι εργαζόμενοι στο Μετρό και κανείς δεν νοιάζεται για το αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν όντως δίκιο. Το μόνο που μας νοιάζει είναι

ΛΑΟΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



                        




Η "ιστορικοποίηση" της συνείδησης δεν είναι κάτι το αυτονόητο. Προήλθε από τον κάματο και από τον έντονο προβληματισμό ισχυρών συνειδήσεων, οι οποίες κατόρθωσαν να θραύσουν τα ισχυρά τείχη του κυκλικού επαναληπτικού χρόνου. Ο τελευταίος πορίζει στη μυθική σκέψη ισχυρά λογικά όπλα, αλλά δεν οδηγεί οπωσδήποτε στην ιστορική σύλληψη του κόσμου.

Παράταση για το ΦΑΠ


Παράταση για το ΦΑΠ



Παράταση για το ΦΑΠ
Παράταση προθεσμίας καταβολής της δεύτερης και τρίτης δόσης του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας έτους 2010.
Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, παρατείνεται η προθεσμία καταβολής της δεύτερης δόσης του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας φυσικών προσώπων έτους 2010 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2013 και της τρίτης δόσης έως και τις 29 Μαρτίου 2013, αντίστοιχα.
Για την καταβολή των ποσών αυτών αποστέλλεται ατομική ειδοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μ. Ιγνατίου στέλνει Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο!







Ο Μ. Ιγνατίου στέλνει τον Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο!

Αποκαλύψεις - σοκ από τον γνωστό δημοσιογράφο. Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν στο ενεργητικό τους σειρά αποκαλύψεων που ουδέποτε αμφισβητήθηκαν. Ειδικά εκείνες που ήταν ενάντια στην τρέχουσα καθεστωτική προπαγάνδα.

Τα στοιχεία και οι περιγραφές του όμως σε πρόσφατο άρθρο

ΙΜΙΑ 96.....ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ-CIA.

Αποκάλυψη : Ποτέ οι Αμερικανοί δεν έθεσαν θέμα απομάκρυνσης της Ελληνικής Σημαίας από τα Ιμια !
Σημίτης προς τον Διοικητή της ΕΥΠ Βασιλικόπουλο : «το θέμα το χειρίζεται ο κ. Πάγκαλος, μην κάνετε τίποτα, μην ασχοληθείτε άλλο !!!»
Λίγα 24ωρα πριν από την κορύφωση της κρίσης, οι Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες
πήραν στα χέρια τους το περιεχόμενο μιας συνομιλίας του τότε αρχηγού του Τουρκικού ΓΕΝ ναυάρχου Ερκαγια, ο οποίος εξηγούσε ότι η ιστορία των γκρίζων ζωνών ήταν «δικό του παιδί».

Ο πρώην πρωθυπουργός βιώνει τα αποτελέσματα της πολιτικής του

Χλευασμός και διακωμώδηση του Γ. Παπανδρέου σε Ελλάδα και Ευρώπη
Ειρωνεία, χλευασμό και διεθνή διασυρμό για την Ελλάδα προκαλούν τα… κατορθώματα του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου.
Ο άλλοτε «άνθρωπος της χρονιάς» σύμφωνα με το αυστριακό περιοδικό “Profil” έχει εξελιχθεί σε «καρικατούρα» που περιφέρεται ανάμεσα στους Ευρωπαίους εταίρους.
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν τα «ακούει» πλέον μόνο από τους Έλληνες, αλλά η κριτική έχει πάρει διεθνής διαστάσεις κατηγορώντας τον ως τον κύριο υπεύθυνο για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.

ΕΠΕΙΓΟΝ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Οι Αμερικάνοι έβγαλαν αυτό που ήθελαν στη Δημοσκόπηση!!!

 ΟΙ Ελληνοαμερικάνοι μας παρακαλούν. Ψηφίστε!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ (συγγενείς, φίλους, γνωστούς, κλπ.) ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
Οι Σκοπιανοαμερικάνοι πέτυχαν το σκοπό τους!
Το “ΟΧΙ” έχει περάσει πλέον μπροστά & μάλιστα με
24.272 ψήφους!!!

Και να σκεφτείς ότι τα Σκόπια έχουν περίπου 4.500.000 πληθυσμό,

ενώ η Ελλάδα 11.000.000!!!!
Με διπλάσιο πληθυσμό θα έπρεπε να έχουμε διπλάσιο αποτέλεσμα υπέρ μας

ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΩΡΕ!.





.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Οι Ελληνες βιώνουν την αθλιότητα της πολιτικής και την εξαθλίωση της ζωής τους. Οχι όλοι οι Ελληνες. Υπάρχουν και οι λίγοι που ευδαίμονες συνεχίζουν απρόσκοπτα να διατρέχουν την καθημερινότητά τους, χωρίς η οικονομική κρίση να έχει απομειώσει τις εθιστικές αντιδράσεις τους... Οι πολλοί ωστόσο Ελληνες δεν μπορούν να επιστρατεύσουν τα αποθέματα των ψυχικών δυνάμεών τους, ώστε να δραπετεύσουν από την καταλυτική μιζέρια, που είναι και σύμπτωμα της κοινωνικής παράλυσης.

ΟΙ "ΝΕΚΡΟΠΟΜΠΟΙ" ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...


                                                                               



Στην Ελλάδα, στα χρόνια των μνημονίων και των κυβερνήσεων της υποτέλειας σε ξένα και εγχώρια συγκροτημένα συμφέροντα, δεν παρατηρείται απλώς μια διαστροφή της δημοκρατίας, που οδήγησε στην παρακμή των θεσμών. Δεν υπάρχει μόνο εννοιολογική σύγχυση κάποιων λέξεων και ιδεών. Η δημοκρατία λειτουργεί με πληρεξούσιους του κοινωνικού συνόλου

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΦΕΡΕ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ



ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΕΣΚΥΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να σκύψεις και στον Τουρκαλά Ερντογάν δεν υπάρχει για έναν Έλληνα Πρωθυπουργό. Φυσικά ο Σαμαράς δεν πτοείται μιας που έχει συνηθίσει πλέον να κάθεται στα τέσσερα! Αν οι πληροφορίες του CNN Turk αληθεύουν πως ο Πρωθυπουργός μας ήταν θετικός ως προς...το τζαμί της Αθήνας τότε μιλάμε πως ο τύπος είναι για πολλά γιαούρτια. Ίδωμεν ....

ακούω .... απαντάω







Ακούω και διαβάζω πολλές απόψεις για το τι είναι ή τι δεν είναι ένας στρατιωτικός. Τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνει. Εάν είναι σωστός ή λάθος αυτός, ο τάδε ή ο δείνας.
Κάθε φορά, προσπαθώ να σταθμίσω με βάση τις γνώσεις ή την εμπειρία μου κάθε τι και να δώσω μια αληθινή ή έστω μια ειλικρινή απάντηση ή εξήγηση. Βασική αρχή είναι ότι, ως άνθρωπος, δεν κατέχω όλη την αλήθεια, άρα είναι αδύνατον όλες οι απαντήσεις μου να είναι ορθές ή έστω ορθότερες από αυτές άλλων ανθρώπων.

Σχέδιο "Μπουλγκράβια"... τι προβλέπει .



  • Ποιο το σχέδιο "Μπουλγκράβια" ;
  • Πως θα επιχειρήσουν να αυτονομήσουν την Θεσσαλονίκη ;
  • Ποιος ο ρόλος του ΝΑΤΟ ;

Γύρω στα 1995, ο αντιεισαγγελέας Αγγελής κατάσχεσε από μυστική προδοτική οργάνωση, περίπου 1,5 τόνο υλικό, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας χαρτοφύλακας με την ετικέτα "ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ".

Επίκαιροι Αριστοτέλης και Πλάτωνας για σχέδιο εξόντωσης του λαού.

 
Επίκαιροι Αριστοτέλης και Πλάτωνας για σχέδιο εξόντωσης του λαού. facebook share
2,5 χιλιάδες χρόνια μετά που ο Αριστοτέλης έγραψε τα «Πολιτικά»  αποδείχθηκε  όχι μόνο επίκαιρος και σοφός  αλλά φάνηκε να  ήξερε τον σχεδιασμό όσων ήθελαν να εξοντώσουν το λαό ο οποίος είναι ο ίδιος από τότε μέχρι σήμερα.

«Το 2013 θα ναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, υπάρχει όμως σαφέστατα φως στην άκρη του τούνελ» δήλωσε ο Γ.Στουρνάρας...






Τι και αν από τα πλέον επίσημα χείλη της συγκυβέρνησης έχει ακουσθεί ότι τα μέτρα που θα εφαρμοσθούν το 2013 θα είναι τα τελευταία, στο πλαίσιο του τρίτου Μνημονίου, σήμερα ο υπουργός Οικονομικών μάς ενημερώνει ότι "αν είμαστε καλά παιδιά" τα μέτρα του 2014 δεν θα είναι και τόσο σκληρά!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕ!!!



Από αύριο το μεσημέρι Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013, δημοσιογράφοι της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στην Ευρώπη, θα βρίσκονται στην Κατερίνη.

ΟΧΙ Στουρνάρα σε ΥΕΘΑ-Α/ΓΕΕΘΑ ακόμη και για τις δωρεάν μετακινήσεις στρατιωτικών!



Άσχημα νέα έφθασαν στο Κατάρ για τον ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο. Από την Αθήνα οι συνεργάτες του τον ενημέρωσαν ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, απέκλεισε οριστικά και μ΄ ένα ξερό ΟΧΙ το ενδεχόμενο να αυξηθούν από μία ,έστω σε δύο οι καταστάσεις
επιβίβασης για τους στρατιωτικούς ακόμη και για τους στρατιώτες!

"ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ; ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ"

Θα φύγουν οι Κινέζοι κολυμπώντας;
Το Υπουργείο Οικονομικών διαπίστωσε γιγαντιαίας έκτασης φοροδιαφυγή που αφορά τους Κινέζους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Ελλάδα.
Τι έχει συμβεί;
Οι Κινέζοι επαγγελματίες ακολουθούσαν την εξής τακτική: Για κάθε εισαγωγή π.χ. ενός κοντέινερ εμπορευμάτων έκοβαν ένα τιμολόγιο στην μισή αξία, το οποίο το πλήρωναν αμέσως. Το υπόλοιπο ποσό το απέστελλαν παράλληλλα χωρίς δικαιολογητικά μέσω τραπέζης. Με τον τρόπο αυτό απέφευγαν φόρους, δασμούς, ΦΠΑ. Για τα μισά εμπορεύματα. Έτσι ήταν εντελώς αφορολόγητοι.
Τώρα το Υπουργείο Οικονομικών διαπίστωσε το γεγονός αυτό και απέστειλε ειδοποιήσεις σε όλους τους Κινέζους που ακολούθησαν αυτήν την πρακτική.
Τι θα κάνουν;
Θα πληρώσουν τους αναλογούντες φόρους, δασμούς και πρόστιμα;
Θα φύγουν κολυμπώντας;
Θα κουκουλώσουν το θέμα;

Απίστευτο: Άστεγος ζούσε με σκυλοτροφές στην Χίο


Τρέφονταν με σκυλοτροφές και φωτιζόταν με κερί σε άθλιο υπόγειο, εγκαταλειμμένης νεοκλασσικής οικίας, προσπαθώντας για μήνες να κρατηθεί στη ζωή.
Διαβάστε για το δράμα νεόπτωχου αστέγου στη Χίο

"Βόμβα" Μπόμπολα για την Ημερησία

"Βόμβα" Μπόμπολα για την Ημερησία

Βόμβα Μπόμπολα για την Ημερησία

 Αναγνώστης του enikos.gr άκουσε και μας μεταφέρει τι είπε ο Φώτης Μπόμπολας σε δημοσιογράφους στα γραφεία της "Ημερησίας" , για το μέλλον της εφημερίδας.
 Πριν από λίγο μπήκε ο κ.Μπόμπολας στα γραφεία της εφημερίδας και απευθυνόμενος σε όσους βρίσκονταν εκεί, περιγράφει ο αναγνώστης του enikos.gr, είπε: "μην περιμένετε τις αποφάσεις των δικαστηρίων για την απεργία. Σήμερα τυπώθηκε το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας".
  Συνάδελφοι δημοσιογράφοι του Ομίλου επικοινώνησαν με το enikos.gr και μας είπαν ότι ο Φώτης Μπόμπολας τους ενημέρωσε πως το τελευταίο φύλλο της Ημερησίας ήταν το χθεσινό.
  Σύμφωνα με πηγές, τους ζήτησε να φύγουν από τα γραφεία και τους ενημέρωσε ότι θα βγει σχετική ανακοίνωση.
το τελευταιο φυλλο της εφημεριδας
  Το τελευταίο φύλλο της Ημερησίας

Απίστευτο…τα ενεργειακά αποθέματα της Ελλάδας είναι…20 τρις!

oil
Tου Αντώνη Φώσκολου
Θέλω να μεταφέρω ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο κοινό που μας ακούει αυτή τη στιγμή. Και θα ξεκινήσω με ένα παράδειγμα που έγινε προ δεκαπέντε ετών με τη Ρωσία. Η Ρωσία του Γιέλτσιν είχε οδηγήσει τη χώρα σε μία καταστροφή. Είχανε δανειστεί χρήματα από το…
Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χρωστούσαν στη Γερμανία και μόλις ο Γιέλτσιν έφυγε και ανέβηκε ο Πούτιν, αξιοποίησε τον ορυκτό πλούτο και ξεπλήρωσε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πριν πέντε χρόνια και τη Γερμανία.

"Λύγισε" στο δικαστήριο ο Λεμούσιας


Λύγισε στο δικαστήριο ο Λεμούσιας



"Λύγισε" στο δικαστήριο ο Λεμούσιας

Δεν άντεξε τον καταιγισμό κατηγοριών ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Λεμούσιας και αποχώρησε αδιάθετος από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου δικάζεται η πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης.

"ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ" ΕΣΡ: Απαγόρευσε τα τηλε-ρεπορτάζ για φτωχούς!

Μια απίστευτη απόφαση, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η ... μετάδοση εικόνων απο την τηλεόραση ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάστασης εξαθλίωσης και φτώχειας λόγω των Μνημονίων, εξέδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης!


Το ερώτημα είναι αν θα πάψει να υπάρχει η φτώχεια και η εξαθλίωση επειδή δεν θα μεταδίδει τέτοιες εικόνες η τηλεόραση. Σε τελική ανάλυση υπάρχει και το διαδίκτυο για να ενημερώνονται οι Έλληνες

H AIΓΥΠΤΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ Αιγύπτιος υπουργός Άμυνας: "Καταρρέουμε" - Κίνδυνος για την Α.Μεσόγειο


Ο αρχηγός του αιγυπτιακού Στρατού δήλωσε ότι οι συγκρούσεις στη χώρα «μπορεί να οδηγήσουν στην κατάρρευση του κράτους», προβαίνοντας σε μια αυστηρή προειδοποίηση εν μέσω βίαιων επεισοδίων που έχουν στοιχίσει της ζωή σε περισσότερους από 50 ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες.

Συνελήφθη ο «δράκος» των Βορείων Προαστίων – Δείτε φωτογραφίες



Ένας 31χρονος Έλληνας, που κατηγορείται για βιασμούς και ληστειών γυναικών συνελήφθη σήμερα, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε σε βάρος του από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών...

Όπως προέκυψε ο άνδρας αυτός είναι ο βιαστής που είχε σπείρει τον τρόμο στα Βόρεια Προάστια.
Κατηγορείται ότι την τελευταία τουλάχιστον τετραετία προέβαινε σε

Εγκαταλείπουν τα νησιά μας στο έλεος του Θεού


25 παράνομοι μετανάστες στη Λήμνο



ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Σε μια εποχή που το ρεύμα λαθρομετανάστευσης προς τα νησια του Αιγαίου, διογκούται ,αυτονόητα αναμέναμε ,την ενίσχυση των μέσων φύλαξης των θαλάσσιων συνόρων μας.Το Υπουργείο Ναυτιλίας όμως, με απόφαση του που γεννά πολλά ερωτήματα, πράττει το ακριβώς αντίθετο.Παίρνει το ένα σκάφος, από τα δύο περιπολικά που διαθέτει το λιμεναρχείο της Λέσβου, για να περιπολούν την ούτως η άλλως μεγάλη ακτογραμμή ευθύνης του και το μεταφέρει στην Αλεξανδρούπολη, με το σαθρό επιχείρημα ότι η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αναλαμβάνει να καλύψει το κόστος επισκευής του, που ανέρχεται στις 50.000 ευρώ.Δεδομένου ότι η Λέσβος, το τρίτο σε μέγεθος νησί της πατρίδας μας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Τουρκία, το μήνυμα που εκπέμπει η αδιανόητη αυτή ενέργεια είναι το {μπάτε σκύλοι αλέστε» σε μία περιοχή , που το Αθηνοκεντρικό κράτος, με ποικίλες ενέργειές του, έχει εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού.
Κατόπιν αυτών ερωτάται ο κύριος Υπουργός τι προτίθεται να πράξει: Για την ακύρωση της αδιανόητης αυτής απόφασης, την επιδιόρθωση και απόδοση του περιπολικού σκάφους στο λιμεναρχείο Λέσβου, στο οποίο ανήκει και την θωράκιση των θαλασσίων συνόρων μας
ΠΗΓΗ

Διαδήλωση έξω από τη ΓΑΔΑ Επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας και προσαγωγές

Προηγήθηκε κατάληψη του ΠΑΜΕ στο γραφείο του Βρούτση   
       Συγκέντρωση πραγματοποιούν περίπου 250-300 διαδηλωτές έξω από τη ΓΑΔΑ, όπου έχουν προσαχθεί 30 με 35 διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, μετά τα έντονα επεισόδια έξω από το υπουργείο Εργασίας. Προηγήθηκε κατάληψη του ΠΑΜΕ στο γραφείο του υπουργού Γιάννη Βρούτση. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 7 τραυματίες, εκ των οποίων οι 3 μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό και οι άλλοι 4 στον Ερυθρό Σταυρό .

Προστασία σε όλους τους μουσουλμάνους της Ελλάδας θέλει να «πουλήσει» ο Ερντογάν

«ΒΛΕΠOYN» ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
Σε επιχείρηση «γοητείας» των απανταχού μουσουλμάνων στην Ελλάδα οι οποίοι ποσοτικά υπερβαίνουν κατά  8 και 10 φορές το αντίστοιχο μουσουλμανικό στοιχείο που διαβιεί στη δυτική Θράκη προχώρησε εχθές ο Τούρκος πρωθυπουργός με την πρόταση στον Έλληνα πρωθυπουργό η Τουρκία να χρηματοδοτήσει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα.
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στο Κατάρ, όπου οι δύο πρωθυπουργοί συνέπεσε να βρίσκονται στην χώρα αυτή του Κόλπου την ίδια χρονική περίοδο.

ΖΗΓΡΑΣ - «ΑΘΩΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΑΣ»



Του Παναγιώτη Στάθη

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τις δικαστικές αρχές με το οποίο ζητεί να απαλλαγεί των κατηγοριών που τον βαρύνουν για να μετατραπεί σε μάρτυρα κατηγορίας των συγκατηγορουμένων του στην υπόθεση του «μαύρου» πολιτικού χρήματος με κεντρικό πρόσωπο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, στέλνει ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας.

EXTRA ECLESIA NULA SALUS (Εκτός Εκκλησίας δεν υπάρχει σωτηρία)






Για όσους πιστεύουν, αυτό είναι μια αυταπόδεικτη και διαχρονική αλήθεια. Όπως δεν αντέχει στην πίεση της αμφισβήτησης το γεγονός ότι εκτός κι εντός της Εκκλησίας, μέσα στην άγρια παλίρροια των δύσκολων καιρών, δεν μπορούν να προσδοκούν τη σωτηρία κάποιοι "γραβατωμένοι άγιοι" με τα πάθη, τις μωροφιλοδοξίες και την εξουσιολαγνεία που τους συνοδεύουν!...

Βίαιη προσαγωγή δεκάδων συνδικαλιστών επιχειρείται από την αστυνομία - Δυναμική συγκέντρωση έξω από το υπ. Εργασίας (VIDEO)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
«Δεν είμαστε πελάτες, είμαστε εργάτες και στα αφεντικά δεν κάνουμε τις πλάτες»


Βίαιη προσαγωγή δεκάδων συνδικαλιστών επιχειρείται αυτή την ώρα από την αστυνομία,

Εισαγγελική έρευνα για τα ασθενοφόρα- σαράβαλα



Εισαγγελική έρευνα για τα ασθενοφόρα- σαράβαλα
Τα δημοσιεύματα στον Τύπο για τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζουν λόγω παλαιότητας τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισσαγελίας Πρωτοδικών.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες τα οχήματα του ΕΚΑΒ είναι επικίνδυνα λόγω

Βρήκαν τους δολοφόνους της Marfin;



Δύο πρόσωπα καλούνται να απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή για κακουργηματικές πράξεις για την τραγική υπόθεση με τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin Εgnatia Bank στις 5 Μαΐου του 2010, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Οι «αριστεροί» πού ελέγχουν τα Ελληνικά Μ(έσα) Μ(αζικής) Ε(ξαχρειώσεως)…. ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!


Δεῖτε ἀπὸ ποιοὺς καὶ πῶς διαμορφώνονται οἱ συνειδήσεις, (καὶ ὄχι μόνο) στὴν Ἑλλάδα!

Σύμφωνα μὲ τὸ ἰστολόγιο udemand.wordpress.com.
Τὰ συμπεράσματα δικά σας…..

ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ. Η ΔΕΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πάτρα: Δεν έχουν τέλος τα δράματα στα γραφεία της ΔΕΗ - Εξαμελής οικογένεια χωρίς ρεύμα και θέρμανση - Πολύτεκνος έπαθε εγκεφαλικό όταν του έκοψαν το ρεύμα-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς οι πολίτες
Ένα ακόμη περιστατικό με πολυμελή οικογένεια στην οδό Πάργας στην Πάτρα που έμεινε χωρίς ρεύμα επειδή δεν πλήρωσε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ...ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

Ότι και να γίνει σ΄ αυτή τη χώρα κάποια πράγματα είναι αδύνατον να αλλάξουν. Ποιο ΔΝΤ,ποια τρόϊκα; Το ρουσφέτι και ειδικά στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να καταπολεμηθεί ποτέ!

Απόδειξη ,ένα από τα “ρουσφετόχαρτα” ,που κυκλοφορούν στο υπουργείο Εθνικής ΄Αμυνας.

«Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη»;...Άμε στο διάολο λακέ

20120325-103447.jpgΑφιερωμένα ολίγα λόγια από τα ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ του. Συγγνώμη στρατηγέ, συγγνώμη σ’ ΟΛΟΥΣ όσους πολέμησαν και η Πολιτεία τους έκανε ζητιάνους και τίποτα…
Συγγνώμη που το ξεπούλημα πάει σύννεφο και οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο σα πλοίο της γραμμής το καλοκαίρι!