Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΒΟΜΒΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ: ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

 
 "Βόμβα" αποτελεί η εκτίμηση του Καθηγητή Εγκληματολογικής Ανάλυσης στο
Πανεπιστήμιο του Γκράνφιλντ, Στέφεν Τζόνσον, ο οποίος επισήμανε στο Euronews ότι στις σοκαριστικές εικόνες που δημοσιοποίησε η συριακή αντιπολίτευση, υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν σαν να είναι στημένα και δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα:

   «Υπάρχουν στα βίντεο κάποια στοιχεία, τα οποία φαίνονται να είναι υπερβολικά ρεαλιστικά, σαν να είναι στημένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ψεύτικα στοιχεία, αλλά το γεγονός μας προκαλεί κάποια ανησυχία. Ο αφρός στο στόμα κάποιων εκ των θυμάτων φαίνεται να είναι πολύ λευκός. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν είναι αναμενόμενο σε μια τέτοια περίπτωση. Όλοι θέλουν να γνωρίζουν με βεβαιότητα αν πρόκειται για επίθεση με χημικά όπλα. Είναι όμως πολύ νωρίς να εξάγουμε συμπεράσματα από αυτές τις εικόνες» τόνισε στο Euronews ο Καθηγητής!
    Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή η Συριακή Κυβέρνηση αρνήθηκε την ευθύνη για την επίθεση, ενώ κατηγορεί τους αντάρτες για χρήση χημικών καθώς τον περασμένο μήνα ο Συριακός Στρατός είχε κατασχέσει μεγάλες ποσότητες νευροπαραλυτικού αερίου που ήταν στην κατοχή των Ισλαμιστών!
.




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου